Σέρρες: Παιδι κακοποιεί κουτάβι
Re: Σέρρες: Παιδι κακοποιεί κουτάβι
μα δεν εγραψα εγω για προκληση, εσυ το εγραψες, εγω εγραψα προσκληση, αλλο πραγμα ειναι αυτο, αλλα ειμαστε κουρασμενοι μαλλον 

τα διαβαζω πολυ γρηγορα και ουτε καν προσεξα τα γραμματα ..οποτε να το κλεισουμε το θεμα
για μενα δεν υφισταται κανενας βασανισμος ζωου ..και σεις που βλεπετε κακοποιηση σας θεωρω
μπουνταλοτραχαναδες

ωραια, θα σε διαβαζω να το εξηγεις συχνα σε τετοια νηματα, για καποιο λογο ειναι σημαντικο για εσένα να το εκφραζεις. Καλα κανεις, καποτε ισως βρεις τον λόγο.
Ρε nemo, άσε τις παπαριές για τους σκύλους εργασίας. Στην τελική, είναι γνωστό σε όλους ότι κάποτε μετρούσαν και τα παιδιά ως εργατικά χέρια.nemo έγραψε: ↑14 Δεκ 2024, 15:45την συγκριση την ειπα γιατι ειδα να βαζει το ενα ζωο πανω στο αλλο μιμουμενας το σεξ των ζωωνΓΑΛΗ έγραψε: ↑14 Δεκ 2024, 15:32Δεν υπάρχει η παραμικρή διαφορά μεταξύ ενός παιδιού που τρώει φάπες μεταξύ επαρχίας και μεγάλων πόλεων, σε διαβεβαιώ.nemo έγραψε: ↑14 Δεκ 2024, 15:13
με ενοχλουν σοβαροτερα θεματα για να ασχοληθω με ενα παιδακι που πεταξε ενα κουταβι δυο τρεις
φορες στον αερα και αυτο επεφτε σε ενα στρωμα ....στην επαρχια τα παιδια βλεπουν πραγματα \που εσεις στις πολεις δεν τα εχετε και θεωρω τα παιδια της επαρχιας πιο φυσιολογικα απο των πολεων
Εκτος αν θεωρείς ότι ένα βλημμένο μαγκάκι και οι μαγκιόροι γονείς του, δεν μπορεί να γίνουν αντικείμενα ...κοινωνικού πειραματισμού από γονείς και παιδιά των πόλεων.
για αυτο ειπα οτι στην επαρχια τα παιδια βλεπουν περισσοτερα απο οτι στις πολεις
και αυτο που ειπα για τα τεστ ειναι αληθεια ...οι σκυλοι εργασιας τρωνε πολυ ξυλο
απλα οι ανθρωποι που το κανουν δεν νιωθουν καμια ικανοποιηση οπως θα ενιωθε ενας αρρωστος
Έχω πετύχει και στην πόλη κάτι τέτοια τσογλανάκια. Με δαύτα, δεν χρειάζεται καν βία, αρκεί η λεκτική τρομοκρατία για να εξαφανιστούν.
Στην τελική γιατί αξιακά να βάλω ένα προβληματικό δίποδο πάνω από ένα ζώο;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
θα σκασω αν δεν ρωτήσω, θα ειναι και αμαρτία αν ζητουσες βοήθεια.

πλακα κανω λιγο, αλλα ενα τελευταιο ασχετο γιατί δεν θα τυχει αλλιως. Το πόστ στο νημα του Πανου που εκανες, σου μοιαζει ενα απλο καθημερινο ποστ του πχωρουμ, ή σαν κατι πολυ σπέσιαλ; Ξέρεις γιατι το έκανες, ειχες καποιο σκοπό εννοω, ή απλά ετυχε;
Ναι και;
Γιατί θα έπρεπε να μας επηρεάσει αυτό;
Όλοι οι άνθρωποι έχουν τη χ ή ψ άποψη για τους άλλους.
Αυτοί που θεωρούν ότι μόνον η δικιά τους μετράει, είναι οι πιο προβληματικοί.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Σε καταλαβαίνω.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑14 Δεκ 2024, 13:48Ήταν η πρώτη φορά που είχα βίαιη έκρηξη όταν ήμουν παιδί. Είδα σε έναν μώλο κάτι σιχαμένα που είχαν βάλει σε σακούλα νεογέννητα γατάκια και τα ανεβοκατεβαζαν μέσα στο νερό γελώντας με τα νιαουρίσματα τους. Πιο πιθανό θεωρώ να το ξανάκαναν σε μέρη χωρίς θεατές για να εκδικηθούν.
Θα ήθελα πολύ να μου επέτρεπαν οι συντονιστές, να σου μιλήσω όπως σου αξίζει. Για μια φορά, όπως δεν το έχω κάνει ποτέ. Συνήθως σε τέτοιες αναρτήσεις χτυπάω αναφορές. Τεσπα.nemo έγραψε: ↑14 Δεκ 2024, 15:13με ενοχλουν σοβαροτερα θεματα για να ασχοληθω με ενα παιδακι που πεταξε ενα κουταβι δυο τρεις
φορες στον αερα και αυτο επεφτε σε ενα στρωμα ....στην επαρχια τα παιδια βλεπουν πραγματα \που εσεις στις πολεις δεν τα εχετε και θεωρω τα παιδια της επαρχιας πιο φυσιολογικα απο των πολεων
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
ειναι αργα βρε πασιφαη ωρα για υπνο και ονειρα γλυκαΠασιφάη έγραψε: ↑15 Δεκ 2024, 00:05Θα ήθελα πολύ να μου επέτρεπαν οι συντονιστές, να σου μιλήσω όπως σου αξίζει. Για μια φορά, όπως δεν το έχω κάνει ποτέ. Συνήθως σε τέτοιες αναρτήσεις χτυπάω αναφορές. Τεσπα.nemo έγραψε: ↑14 Δεκ 2024, 15:13με ενοχλουν σοβαροτερα θεματα για να ασχοληθω με ενα παιδακι που πεταξε ενα κουταβι δυο τρεις
Οι αράχνες δεν κατασπαράζουν τα έντομα που πιάνονται στον ιστό τους, τα απομυζούν.Έκτωρ Φοίνιξ έγραψε: ↑14 Δεκ 2024, 15:06Χαίρομαι που όταν ήμουν παιδί δεν έπεσε ποτέ στα χέρια μου γατί ή κουτάβι. Δεδομένου ότι σ'εκείνη την ηλικία έλιωνα μυρμήγκια για πλάκα ή τα έπαιρνα σηκωτά και τα έριχνα σε ιστούς αράχνης για να την παρακολουθήσω να τα κατασπαράζει, δεν τολμώ να φανταστώ τι θα είχα κάνει σε τετράποδο.
Μάλλον σε είχαν κλειδωμένο σε υπόγειο και δεν έβλεπες καλά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άλλοι πρέπει να ψάχτούν για την ψυχολογική τους κατάσταση.OANNHSEA έγραψε: ↑23 Μάιος 2023, 20:33Πρώτον: ποιός είναι αυτός που το καταγράφει με την κάμερα;
Δεύτερον: γιατί βγήκε στο νετ αυτό το βίντεο;
Επίσης θα πρέπει να ξέρετε ότι είσαστε όλοι πολύ γελοίοι, καθότι αυτά δεν τα γράψατε όταν κάποια άλλα καλόπαιδα σε κάποιο σχολείο βασάνιζαν έναν συμμαθητή τους!!! Προφανώς:
α) Το αίμα σας βράζει μόνο όταν βασανίζουν ζώα...
β) Θεωρείτε ότι οι άνθρωποι είναι κατώτεροι από τα ζώα, για αυτό και δεν σας νοιάζει...
γ) Είσαστε ανώμαλοι και γουστάρετε τρελά να είσαστε στη θέση κάποιου που βασανίζετε...
Και για να τελειώνουμε με την μαλακία που σας δέρνει:
Ακόμα και να σκοτώσει άνθρωπο ένα παιδί 10 ετών, δεν μπαίνει πλέον στη φυλακή!!!
Οπότε οι γελοιότητες που γράφετε είναι καθαρά για τον ψυχίατρο σας και μόνο...
.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑15 Δεκ 2024, 11:22Άλλοι πρέπει να ψάχτούν για την ψυχολογική τους κατάσταση.OANNHSEA έγραψε: ↑23 Μάιος 2023, 20:33Πρώτον: ποιός είναι αυτός που το καταγράφει με την κάμερα;
Επίσης θα πρέπει να ξέρετε ότι είσαστε όλοι πολύ γελοίοι, καθότι αυτά δεν τα γράψατε όταν κάποια άλλα καλόπαιδα σε κάποιο σχολείο βασάνιζαν έναν συμμαθητή τους!!! Προφανώς:
β) Θεωρείτε ότι οι άνθρωποι είναι κατώτεροι από τα ζώα, για αυτό και δεν σας νοιάζει...
γ) Είσαστε ανώμαλοι και γουστάρετε τρελά να είσαστε στη θέση κάποιου που βασανίζετε...
Ακόμα και να σκοτώσει άνθρωπο ένα παιδί 10 ετών, δεν μπαίνει πλέον στη φυλακή!!!
.
Όπως εσύ - και να έχουμε αποδείξεις ότι πήγες στον τρελογιατρό ε...
.
Bellum omnium contra omnes
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
- Έκτωρ Φοίνιξ
- Phorum.gr user: Έκτωρ Φοίνιξ
Έχουν περάσει και καμιά 30ρια χρόνια...ΓΑΛΗ έγραψε: ↑15 Δεκ 2024, 11:07Οι αράχνες δεν κατασπαράζουν τα έντομα που πιάνονται στον ιστό τους, τα απομυζούν.Έκτωρ Φοίνιξ έγραψε: ↑14 Δεκ 2024, 15:06Χαίρομαι που όταν ήμουν παιδί δεν έπεσε ποτέ στα χέρια μου γατί ή κουτάβι. Δεδομένου ότι σ'εκείνη την ηλικία έλιωνα μυρμήγκια για πλάκα ή τα έπαιρνα σηκωτά και τα έριχνα σε ιστούς αράχνης για να την παρακολουθήσω να τα κατασπαράζει, δεν τολμώ να φανταστώ τι θα είχα κάνει σε τετράποδο.
Μάλλον σε είχαν κλειδωμένο σε υπόγειο και δεν έβλεπες καλά.
Για ποιο λόγο να πάω στον τρελλογιατρό;OANNHSEA έγραψε: ↑15 Δεκ 2024, 11:45Όπως εσύ - και να έχουμε αποδείξεις ότι πήγες στον τρελογιατρό ε...ΓΑΛΗ έγραψε: ↑15 Δεκ 2024, 11:22Άλλοι πρέπει να ψάχτούν για την ψυχολογική τους κατάσταση.OANNHSEA έγραψε: ↑23 Μάιος 2023, 20:33Πρώτον: ποιός είναι αυτός που το καταγράφει με την κάμερα;
.
Επειδή μερικούς τους πιάνει ψυχοπονιάρικο σύνδρομο για τα ανήλικα παιδγιά μόνον όταν αυτά κακοποιούν ζώα;
Εσύ ο ίδιος το ανέφερες. Όταν τα ενήλικα και ανήλικα δίποδα κακοποιούν για την πλάκα τους ανθρώπους, ποια ακριβώς είναι η ψυχολογική τους διαφορά;
Γιατί άλλο το να μη γουστάρει κάποιος τα ζώα ή να αδιαφορεί γι ´αυτά και άλλο το να θεωρεί ως διασκέδαση τον βασανισμό τους. Η δεύτερη κατηγορία απλώς ξεσπάει τα απωθημένα της από την απόρριψη των ανθρώπων στα κουτάβια κλπ
Σιγά μην ξέσπαγε τον καϊμό της σε κάποιο ενήλικο ροτβάιλερ κλπ...

Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 7 Απαντήσεις
- 604 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Οργισμένος
03 Ιούλ 2024, 23:09
-
-
Νέα δημοσίευση Σιδηροδρομομάνα οι Σέρρες.
από Μαδουραίος » 05 Φεβ 2024, 19:47 » σε Εσωτερική Πολιτική - 141 Απαντήσεις
- 3124 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Εμπεδοκλής
09 Φεβ 2024, 16:19
-
-
-
Νέα δημοσίευση Έχουν Καραμανλή στις Σέρρες γιατί γκρινιάζουν?
από Μαδουραίος » 08 Ιουν 2024, 19:16 » σε Εσωτερική Πολιτική - 1 Απαντήσεις
- 221 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος
08 Ιουν 2024, 19:19
-
-
-
Νέα δημοσίευση Πρώτος με 18.000 ψήφους στις Σέρρες ο Κώστας Καραμανλής μετά τα Τέμπη
από Αρίστος » 22 Μάιος 2023, 05:14 » σε Εσωτερική Πολιτική - 8 Απαντήσεις
- 810 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Λουκας
07 Ιουν 2023, 07:55
-