Νεκρό μετά από επίθεση σκύλου βρέφος τριών μηνών

Φιλοζωικό αίσθημα, συζητήσεις, προβληματισμοί. Εκπαίδευση, φροντίδα & συμβουλές.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Re: Νεκρό μετά από επίθεση σκύλου βρέφος τριών μηνών

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 13 Σεπ 2019, 13:24

Τραγικό περιστατικό. Τι βίωσε κι αυτή η μάνα που είδε το παιδί της έτσι :cry
Ευθύνες υπάρχουν σίγουρα στους γονείς.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
O I
Phorum.gr user: Ο.Ι.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από O I » 13 Σεπ 2019, 13:27

alexandroso έγραψε:
13 Σεπ 2019, 12:12
https://www.in.gr/2019/09/13/greece/gly ... ye-vrefos/

Γλυκά Νερά: Σοκάρουν οι μαρτυρίες για το ροτβάιλερ – Ζήλευε το βρέφος
Διίστανται οι απόψεις των γειτόνων για το πόσο επιθετικό ήταν το σκυλί
Γλυκά Νερά: Σοκάρουν οι μαρτυρίες για το ροτβάιλερ – Ζήλευε το βρέφος | in.gr
in.gr
13 Σεπτεμβρίου 2019, 08:27

Σοκαρισμένο είναι το πανελλήνιο από τον θάνατο του δύο μηνών βρέφους που δέχτηκε επίθεση από το ροτβάιλερ της οικογένειας στα Γλυκά Νερά.

Την ίδια ώρα συγκλονίζει και η κατάθεση της μητέρας του βρέφους, η οποία το απόγευμα της Πέμπτης συνελήφθη για ανθρωποκτονία από αμέλεια και έκθεση ανήλικου σε κίνδυνο μαζί με τον σύζυγό της, αλλά αφέθηκαν ελεύθεροι στη συνέχεια.
Η κατάθεση της μητέρας

Όπως κατέθεσε η μητέρα το σκυλί αγρίεψε, έσκισε τη σήτα και μπήκε μέσα στο σαλόνι, αρπάζοντας το μωρό.

«Το άρπαξε και άρχισε να το χτυπάει σε τοίχους και έπιπλα. Το κρατούσε με το στόμα του και κατάφερα να το βγάλω και να το μεταφέρω στο νοσοκομείο», είπε στις Αρχές η μητέρα του βρέφους. Εκεί οι γιατροί είδαν σοκαρισμένοι τα τραύματα του μωρού και για περίπου 30 λεπτά προσπάθησαν να το κρατήσουν στη ζωή, αλλά δυστυχώς ήταν ήδη αργά.

«Δεν αντιδρούσε σε ερεθίσματα και δεν είχε επαφή με το περιβάλλον. Έφερε σε όλο τον κορμό αιματηρές εκδορές και εκχυμώσεις», είπε ο αναπληρωτής διοικητής του Παίδων Πεντέλης.
Zήλευε το βρέφος το ροτβάιλερ

Το σκυλί φαίνεται πως ζήλευε το μικρό κοριτσάκι της οικογένειας, κάτι που οι γονείς του είχαν αντιληφθεί και γι’ αυτό το είχαν περιορίσει σε έναν πολύ μικρό χώρο, στο πίσω μπαλκόνι του σπιτιού τους. Ωστόσο, αυτό σύμφωνα με τους γείτονες, ήταν συνεχώς αγριεμένο και γάβγιζε.

«Είδα την γυναίκα να τρέχει με το μωρό αγκαλιά και να φεύγει. Το σκυλί που έχουν είναι πολύ άγριο», δήλωσε γείτονας στο Open.

Μία άλλη γειτόνισσα σχολίασε: «Γάβγιζε κάθε μέρα, όλη μέρα ως το βράδυ. Προφανώς το σκυλί δεν είχε μεγάλη επαφή με τον έξω κόσμο».
Διίστανται οι απόψεις για το πόσο επιθετικό ήταν το σκυλί

Πάντως ακόμη διίστανται οι απόψειςγια το αν το σκυλί ήταν ήσυχο ή όχι, καθώς άλλοι γείτονες ανέφεραν πως γάβγιζε μόνο σε άλλα σκυλιά.

Σύμφωνα με τους γείτονες, η οικογένεια δεν έβγαζε συχνά το σκυλί για βόλτα και όταν το έκανε, αυτό γινόταν χωρίς να έχουν μαζί τους τα παιδιά.

Υπενθυμίζεται πως το μωρό αυτό ήταν το τέταρτο της οικογένειας, που έχει άλλα τρία αγόρια, τα οποία ο πατέρας τους τα πήγαινε στο σχολείο εκείνη την ώρα.

Τα τρία αγόρια της οικογένειας δεν έχουν ενημερωθεί για το τι έχει συμβεί στη μικρή τους αδελφούλα, κάτι που θα γίνει με την βοήθεια ειδικού ψυχολόγου.
Η μητέρα μετά το τραγικό συμβάν βρίσκεται σε κατάσταση σοκ.

Οπως ανέφεραν οι γείτονες του ζευγαριού, η μητέρα του βρέφους, νοσηλεύτρια στο επάγγελμα, προσπαθούσε πολύ να κάνει ένα κοριτσάκι και τα κατάφερε, παρά το γεγονός ότι είχε έναν πολύ δύσκολο τοκετό και χρειάστηκε και χειρουργείο.
Αποφασίστηκε η θανάτωσή του.

Ο.Ι.
Η μεγάλη ιδέα που έχουμε για τον εαυτό μας, είναι το μεγάλο κενό που θα πέσουμε μέσα.

Άβαταρ μέλους
stargazer

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stargazer » 13 Σεπ 2019, 13:29

Beria έγραψε:
13 Σεπ 2019, 13:20

Tα πιτμπουλ είναι γενικά τρυφερά σκυλιά
Το κακό είναι ότι τα έχουν άθλιοι άνθρωποι συχνά
Τα ροτβάιλερ είναι επικίνδυνα σκυλιά και χρειάζονται διαχείριση (και πάλι έχεις να κάνεις με πολύ δύσκολο ζώο)
Από ότι είδα, έτσι είναι

Έχω ακούσει και ανθρώπους που θέλουν μεγαλόσωμο σκυλί να λένε ότι δεν θέλουν παρέα η φύλακα, αλλά έναν μπράβο διπλά τους. Αν μεγαλώνεις τον σκύλο για μπράβο, ενδεχομένως να συμβούν και άσχημα πράγματα.

the_black_planet
Phorum.gr user: the_black_planet

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από the_black_planet » 13 Σεπ 2019, 13:30

O I έγραψε:
13 Σεπ 2019, 13:11
the_black_planet έγραψε:
13 Σεπ 2019, 12:07
O I έγραψε:
13 Σεπ 2019, 11:47

Αν τα καταφέρεις και δεν γίνει το αντίθετο

Τα σοβαρά πάντως είναι ακριβώς από πάνω σου κι αν θέλεις σχολιασέ το

Ο.Ι.
Οπότε θέλεις αγορίνα :wink Εσύ δεν είδα πάντως να σχολιάζεις σοβαρά.
(εγώ δεν θέλω τίποτα. Εσύ προκάλεσες :wink )

Κι όμως

O I @ Νεκρό μετά από επίθεση σκύλου βρέφος τριών μηνών

Ο Ι.
Εντάξει δεν το είδα, μου ανεβάσατε 200 σφιγμους πρωινιατικα... Αλλά τι να σου σχολιάσω σοβαρά αφού μόνος σου ακυρωνεσαι μετά. Ααα εγώ προκάλεσα ε;; Εντάξει εγώ προκάλεσα αλλά και εσύ εξεφρασες ενδιαφέρον και με "προκαλεσες" ότι δεν θα τηρήσω την υπόσχεση μου γι'αυτό σου απάντησα, ιδού η Ρόδος κοπελιά :wink
Ζωγράφισε έναν ήλιο στο ταβάνι, μίλησε με τ’ αγέρι της νυχτιάς
και χόρεψε μαζί με τη σκιά σου στους ήχους μιας αδύναμης καρδιάς.
Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου ή βγες ξανά στον δρόμο της φωτιάς
πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου ή βγες ξανά στον δρόμο της φωτιάς

Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis » 13 Σεπ 2019, 13:32

Beria έγραψε:
Gherschaagk έγραψε:
13 Σεπ 2019, 13:14
stargazer έγραψε:
13 Σεπ 2019, 12:50
Kαι εγώ πίστευα ότι τα πιτ μπουλ είναι φονιάδες, μέχρι που πήραν ένα στο από κάτω διαμέρισμα.

Μάλιστα όταν ήταν μωρό ακόμα την είχα πει έντονα στον ιδιοκτήτη οτι θα τον παρακολουθώ μήπως γίνει στραβή

Μέτα από 6 μήνες ο σκύλος είναι ένας κούκλος, απίστευτα φιλικός και παιχνιδιάρης με όλους

Είναι τόσο καλό το σκυλί, που είμαι σε σημείο να σκέφτομαι να πάρω και εγώ έναν, εγώ που είμαι κατ περσον :102:
Πόσο είναι τώρα το σκυλί;
Η ταση τους αν οτιδηποτε δεν παει καλα (πχ αν στρεσσαρονται) ειναι η ακραια επιθετικοτητα προς αλλους σκυλους και μικρα ζωα/παιδια.

ΔΕΝ ειναι γενικα τρυφερα σκυλια.

Ειναι ρατσα που φτιαχτηκε για σκυλομαχιες και σκυλοζωομαχιες με στοιχηματα και εχει γινει repurposed σε αξεσουαρ.

Άβαταρ μέλους
O I
Phorum.gr user: Ο.Ι.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από O I » 13 Σεπ 2019, 13:36

the_black_planet έγραψε:
13 Σεπ 2019, 13:30
O I έγραψε:
the_black_planet έγραψε:
13 Σεπ 2019, 12:07

Οπότε θέλεις αγορίνα :wink Εσύ δεν είδα πάντως να σχολιάζεις σοβαρά.

Κι όμως

Ο Ι.
Εντάξει δεν το είδα, μου ανεβάσατε 200 σφιγμους πρωινιατικα... Αλλά τι να σου σχολιάσω σοβαρά αφού μόνος σου ακυρωνεσαι μετά. Ααα εγώ προκάλεσα ε;; Εντάξει εγώ προκάλεσα αλλά και εσύ εξεφρασες ενδιαφέρον και με "προκαλεσες" ότι δεν θα τηρήσω την υπόσχεση μου γι'αυτό σου απάντησα, ιδού η Ρόδος κοπελιά :wink
Καλά
μιας και επιμένεις :102:
Στείλε διεύθυνση στο πμ να έρθω να βάλεις το χέρι σου μέσα να εξακριβώσεις το κατά πόσο κοπελιά είμαι :xena:

Πάντως με τα σοβαρά είδα ότι συμφωνείς

Ο.Ι.
Η μεγάλη ιδέα που έχουμε για τον εαυτό μας, είναι το μεγάλο κενό που θα πέσουμε μέσα.

Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk » 13 Σεπ 2019, 13:38

Beria έγραψε:
Gherschaagk έγραψε:
13 Σεπ 2019, 13:14
stargazer έγραψε:
13 Σεπ 2019, 12:50
Kαι εγώ πίστευα ότι τα πιτ μπουλ είναι φονιάδες, μέχρι που πήραν ένα στο από κάτω διαμέρισμα.

Μάλιστα όταν ήταν μωρό ακόμα την είχα πει έντονα στον ιδιοκτήτη οτι θα τον παρακολουθώ μήπως γίνει στραβή

Μέτα από 6 μήνες ο σκύλος είναι ένας κούκλος, απίστευτα φιλικός και παιχνιδιάρης με όλους

Είναι τόσο καλό το σκυλί, που είμαι σε σημείο να σκέφτομαι να πάρω και εγώ έναν, εγώ που είμαι κατ περσον :102:
Πόσο είναι τώρα το σκυλί;
Το κακό είναι ότι τα έχουν άθλιοι άνθρωποι συχνά
Τα ροτβάιλερ είναι επικίνδυνα σκυλιά και χρειάζονται διαχείριση (και πάλι έχεις να κάνεις με πολύ δύσκολο ζώο)
Εμείς με ροτβάιλερ αντέξαμε 3 μήνες και το γυρίσαμε πίσω. Το πήραμε από φιλοζωική για φύλακα, αλλά δυστυχώς όταν του ξέφευγε το γατί που κυνηγούσε γινόταν επιθετικό μαζί μας. Χώρια οι ζημιές, δεν άφηνε τίποτα όρθιο. Εννοείται πως ήταν έξω σε τεράστια αυλή για να τρέχει και να εκτονώνεται. Μόνο τα λάστιχα των αυτοκινήτων δεν μάσησε. Όχι να το παίξουμε, να απλώσουμε χέρι να το χαιδέψουμε δεν τολμούσαμε. Που το παιδί μου το έριχνε κάτω το κουτάβι το τσομπανόσκυλο και του μασούσε το μπουφάν κι απλά τα χωρίζαμε και το παιδί αντί να φοβηθεί έσκαγε στα γέλια.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.

Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron » 13 Σεπ 2019, 13:40

Τί το ήθελε η νοσηλεύτρια το ροτβάιλερ ρε παιδιά? Μια μέση γυναίκα ούτε καν για βόλτα δεν μπορεί να το πάει το ζώο, γιατί θα της φύγει πάρα πολύ εύκολα, αν θελήσει. Το σκυλί που θα έχεις πρέπει να είναι ανάλογο του μεγέθους σου, για να μπορείς να το πας βόλτα χωρίς να σε πηγαίνει εκείνο.
SeaHawk έγραψε:
01 Φεβ 2025, 14:04
Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.

Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono » 13 Σεπ 2019, 13:42

Δεν εχουν και τη φήμη του τρυφερου σκύλου τα πιτμπουλ, μην το μαμάμε τελείως. :D Μπορουν να παρουσιάσουν τρομερά ακραία και δολοφονική επιθετικότητα απεναντι σε άλλα σκυλιά και αλλα ζώα γενικα, οταν στρεσαριστουν. Με ανθρωπους ναι, μπορουν πολύ πιο ευκολα να συμβαδίσουν. Σχεδον ολα τα πιτμπουλ που εχω συναντήσει, με τους ιδιοκτητες τους και με εμενα ηταν παναγίτσες, αλλά τους γύριζε αυτοματα το μάτι οταν εβλεπαν αλλο σκυλί κοντά τους.
Πάντως απο τις πιο φιλικές ράτσες σκύλων με παιδιά, που εχω γνωρισει, ειναι οι γερμανικοί ποιμενικοι και τα μπόξερ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vantono την 13 Σεπ 2019, 13:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
Null
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Null » 13 Σεπ 2019, 13:42

alexandroso έγραψε:
13 Σεπ 2019, 12:12

Το σκυλί φαίνεται πως ζήλευε το μικρό κοριτσάκι της οικογένειας, κάτι που οι γονείς του είχαν αντιληφθεί και γι’ αυτό το είχαν περιορίσει σε έναν πολύ μικρό χώρο, στο πίσω μπαλκόνι του σπιτιού τους. Ωστόσο, αυτό σύμφωνα με τους γείτονες, ήταν συνεχώς αγριεμένο και γάβγιζε.

Στην αρχή υπέθεσα ότι ήταν τίποτα γύφτοι που εξαγρίωναν επίτηδες το σκυλί με περίεργα παιχνίδια, τελικά είναι απλά μαλάκες νοικοκυραίοι.
Αγρίευε λέει το μωρό και το έκλεισαν στο μπαλκόνι, iq 80
Georg Von Balkanen έγραψε:
06 Δεκ 2020, 19:38
Σβαστικες για όλους. Είμαστε όλοι αντιναζι.

Άβαταρ μέλους
Null
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Null » 13 Σεπ 2019, 13:44

Kauldron έγραψε:
13 Σεπ 2019, 13:40
Τί το ήθελε η νοσηλεύτρια το ροτβάιλερ ρε παιδιά? Μια μέση γυναίκα ούτε καν για βόλτα δεν μπορεί να το πάει το ζώο, γιατί θα της φύγει πάρα πολύ εύκολα, αν θελήσει. Το σκυλί που θα έχεις πρέπει να είναι ανάλογο του μεγέθους σου, για να μπορείς να το πας βόλτα χωρίς να σε πηγαίνει εκείνο.
Πως δεν έφαγε και αυτούς να λες
Georg Von Balkanen έγραψε:
06 Δεκ 2020, 19:38
Σβαστικες για όλους. Είμαστε όλοι αντιναζι.

Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron » 13 Σεπ 2019, 13:47

Καλά κάνω εγώ και τα φοβάμαι τα σκυλιά. Μικρός θυμάμαι όταν φοβόμουν μου λέγανε "καλέ να παίξει θέλει το καημένο". Εν τω μεταξύ ο σκύλος ήταν κάπως έτσι:
Εικόνα

Ναι, να παίξει φρίσμπι με το χέρι μου.
SeaHawk έγραψε:
01 Φεβ 2025, 14:04
Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.

the_black_planet
Phorum.gr user: the_black_planet

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από the_black_planet » 13 Σεπ 2019, 14:08

O I έγραψε:
13 Σεπ 2019, 13:36
the_black_planet έγραψε:
13 Σεπ 2019, 13:30
O I έγραψε:

Κι όμως

Ο Ι.
Καλά
μιας και επιμένεις :102:
Στείλε διεύθυνση στο πμ να έρθω να βάλεις το χέρι σου μέσα να εξακριβώσεις το κατά πόσο κοπελιά είμαι :xena:

Πάντως με τα σοβαρά είδα ότι συμφωνείς

Ο.Ι.
Με τα σοβαρά συμφωνώ, με τις μλκιες και τις τζάμπα μαγκιες τρελαίνομαι. Και σε έναν άλλο μάγκα σήμερα στο fb που είχε ποσταρει φωτό του με όπλο για το σκυλί του απάντησα ότι η κανη του όπλου είναι φαλικο σύμβολο και μάλλον κάτι άλλο θέλει να το κάνει αλλά τα κοινωνικά πρότυπα δεν του το επιτρέπουν και είναι ακόμα μικρός για να σπάσει τα δεσμά και να κάνει αυτό που πραγματικά θέλει :wink θα στο στείλω το πμ, θες και φωτό να γνωριστούμε πρωτα;; :lol: Εγώ θα στα έγραφα και δημόσια αλλά για κάποιον λόγο που δεν ξέρω δεν το επιτρέπουν οι κανόνες του φόρουμ ενώ επιτρέπεται πχ να γράφεις για τεμαχισμους και όπλα και γενικά καθε άρρωστη έκφραση της καταπιεσμένης σεξουαλικότητας των μικροαστών που κατακλύζουν το phorum.
Ζωγράφισε έναν ήλιο στο ταβάνι, μίλησε με τ’ αγέρι της νυχτιάς
και χόρεψε μαζί με τη σκιά σου στους ήχους μιας αδύναμης καρδιάς.
Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου ή βγες ξανά στον δρόμο της φωτιάς
πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου ή βγες ξανά στον δρόμο της φωτιάς

Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis » 13 Σεπ 2019, 14:10

the_black_planet έγραψε:
13 Σεπ 2019, 10:41
nemo έγραψε:
13 Σεπ 2019, 10:22
Θα βρεθούν πολλοι νεοελ προοδευτικοί που θα θέλουν να υιοθετήσουν τον σκύλο και θα ειναι κρίμα που δεν θα μπορέσουν να τους ευχαριστήσουν όλους Μια λύση θα ήταν να τεμαχισθεί σε κομματια ο σκύλος και να δοθούν στον καθένα τους
Άλλη μια όμορφη ανθρώπινη ψυχή που στολίζει το phorum... Καλά μωρη κότα, δεν θα σε πετύχω πουθενά;; Για να μου τα πεις από κοντά αυτά...
χαλάρωσε μπλάκυ. Δεν κερδάει παντού η σκατοψυχιά, υπάρχουν και καλά νέα από το μέτωπο: https://edition.cnn.com/2019/09/10/euro ... index.html

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 13 Σεπ 2019, 14:23

foscilis έγραψε:
13 Σεπ 2019, 14:10
χαλάρωσε μπλάκυ. Δεν κερδάει παντού η σκατοψυχιά, υπάρχουν και καλά νέα από το μέτωπο: https://edition.cnn.com/2019/09/10/euro ... index.html
'Εχουν σαλέψει τελείως.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ζώα & άνθρωπος”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών