Ευθύνες υπάρχουν σίγουρα στους γονείς.
Αποφασίστηκε η θανάτωσή του.alexandroso έγραψε: ↑13 Σεπ 2019, 12:12https://www.in.gr/2019/09/13/greece/gly ... ye-vrefos/
Γλυκά Νερά: Σοκάρουν οι μαρτυρίες για το ροτβάιλερ – Ζήλευε το βρέφος
Διίστανται οι απόψεις των γειτόνων για το πόσο επιθετικό ήταν το σκυλί
Γλυκά Νερά: Σοκάρουν οι μαρτυρίες για το ροτβάιλερ – Ζήλευε το βρέφος | in.gr
in.gr
13 Σεπτεμβρίου 2019, 08:27
Σοκαρισμένο είναι το πανελλήνιο από τον θάνατο του δύο μηνών βρέφους που δέχτηκε επίθεση από το ροτβάιλερ της οικογένειας στα Γλυκά Νερά.
Την ίδια ώρα συγκλονίζει και η κατάθεση της μητέρας του βρέφους, η οποία το απόγευμα της Πέμπτης συνελήφθη για ανθρωποκτονία από αμέλεια και έκθεση ανήλικου σε κίνδυνο μαζί με τον σύζυγό της, αλλά αφέθηκαν ελεύθεροι στη συνέχεια.
Η κατάθεση της μητέρας
Όπως κατέθεσε η μητέρα το σκυλί αγρίεψε, έσκισε τη σήτα και μπήκε μέσα στο σαλόνι, αρπάζοντας το μωρό.
«Το άρπαξε και άρχισε να το χτυπάει σε τοίχους και έπιπλα. Το κρατούσε με το στόμα του και κατάφερα να το βγάλω και να το μεταφέρω στο νοσοκομείο», είπε στις Αρχές η μητέρα του βρέφους. Εκεί οι γιατροί είδαν σοκαρισμένοι τα τραύματα του μωρού και για περίπου 30 λεπτά προσπάθησαν να το κρατήσουν στη ζωή, αλλά δυστυχώς ήταν ήδη αργά.
«Δεν αντιδρούσε σε ερεθίσματα και δεν είχε επαφή με το περιβάλλον. Έφερε σε όλο τον κορμό αιματηρές εκδορές και εκχυμώσεις», είπε ο αναπληρωτής διοικητής του Παίδων Πεντέλης.
Zήλευε το βρέφος το ροτβάιλερ
Το σκυλί φαίνεται πως ζήλευε το μικρό κοριτσάκι της οικογένειας, κάτι που οι γονείς του είχαν αντιληφθεί και γι’ αυτό το είχαν περιορίσει σε έναν πολύ μικρό χώρο, στο πίσω μπαλκόνι του σπιτιού τους. Ωστόσο, αυτό σύμφωνα με τους γείτονες, ήταν συνεχώς αγριεμένο και γάβγιζε.
«Είδα την γυναίκα να τρέχει με το μωρό αγκαλιά και να φεύγει. Το σκυλί που έχουν είναι πολύ άγριο», δήλωσε γείτονας στο Open.
Μία άλλη γειτόνισσα σχολίασε: «Γάβγιζε κάθε μέρα, όλη μέρα ως το βράδυ. Προφανώς το σκυλί δεν είχε μεγάλη επαφή με τον έξω κόσμο».
Διίστανται οι απόψεις για το πόσο επιθετικό ήταν το σκυλί
Πάντως ακόμη διίστανται οι απόψειςγια το αν το σκυλί ήταν ήσυχο ή όχι, καθώς άλλοι γείτονες ανέφεραν πως γάβγιζε μόνο σε άλλα σκυλιά.
Σύμφωνα με τους γείτονες, η οικογένεια δεν έβγαζε συχνά το σκυλί για βόλτα και όταν το έκανε, αυτό γινόταν χωρίς να έχουν μαζί τους τα παιδιά.
Υπενθυμίζεται πως το μωρό αυτό ήταν το τέταρτο της οικογένειας, που έχει άλλα τρία αγόρια, τα οποία ο πατέρας τους τα πήγαινε στο σχολείο εκείνη την ώρα.
Τα τρία αγόρια της οικογένειας δεν έχουν ενημερωθεί για το τι έχει συμβεί στη μικρή τους αδελφούλα, κάτι που θα γίνει με την βοήθεια ειδικού ψυχολόγου.
Η μητέρα μετά το τραγικό συμβάν βρίσκεται σε κατάσταση σοκ.
Οπως ανέφεραν οι γείτονες του ζευγαριού, η μητέρα του βρέφους, νοσηλεύτρια στο επάγγελμα, προσπαθούσε πολύ να κάνει ένα κοριτσάκι και τα κατάφερε, παρά το γεγονός ότι είχε έναν πολύ δύσκολο τοκετό και χρειάστηκε και χειρουργείο.
Από ότι είδα, έτσι είναι
Εντάξει δεν το είδα, μου ανεβάσατε 200 σφιγμους πρωινιατικα... Αλλά τι να σου σχολιάσω σοβαρά αφού μόνος σου ακυρωνεσαι μετά. Ααα εγώ προκάλεσα ε;; Εντάξει εγώ προκάλεσα αλλά και εσύ εξεφρασες ενδιαφέρον και με "προκαλεσες" ότι δεν θα τηρήσω την υπόσχεση μου γι'αυτό σου απάντησα, ιδού η Ρόδος κοπελιάO I έγραψε: ↑13 Σεπ 2019, 13:11(εγώ δεν θέλω τίποτα. Εσύ προκάλεσεςthe_black_planet έγραψε: ↑13 Σεπ 2019, 12:07Οπότε θέλεις αγορίναΕσύ δεν είδα πάντως να σχολιάζεις σοβαρά.
)
Κι όμως
O I @ Νεκρό μετά από επίθεση σκύλου βρέφος τριών μηνών
Ο Ι.
Η ταση τους αν οτιδηποτε δεν παει καλα (πχ αν στρεσσαρονται) ειναι η ακραια επιθετικοτητα προς αλλους σκυλους και μικρα ζωα/παιδια.Beria έγραψε: ↑13 Σεπ 2019, 13:20Tα πιτμπουλ είναι γενικά τρυφερά σκυλιάGherschaagk έγραψε: ↑13 Σεπ 2019, 13:14Πόσο είναι τώρα το σκυλί;stargazer έγραψε: ↑13 Σεπ 2019, 12:50Kαι εγώ πίστευα ότι τα πιτ μπουλ είναι φονιάδες, μέχρι που πήραν ένα στο από κάτω διαμέρισμα.
Μάλιστα όταν ήταν μωρό ακόμα την είχα πει έντονα στον ιδιοκτήτη οτι θα τον παρακολουθώ μήπως γίνει στραβή
Μέτα από 6 μήνες ο σκύλος είναι ένας κούκλος, απίστευτα φιλικός και παιχνιδιάρης με όλους
Είναι τόσο καλό το σκυλί, που είμαι σε σημείο να σκέφτομαι να πάρω και εγώ έναν, εγώ που είμαι κατ περσον
Καλάthe_black_planet έγραψε: ↑13 Σεπ 2019, 13:30Εντάξει δεν το είδα, μου ανεβάσατε 200 σφιγμους πρωινιατικα... Αλλά τι να σου σχολιάσω σοβαρά αφού μόνος σου ακυρωνεσαι μετά. Ααα εγώ προκάλεσα ε;; Εντάξει εγώ προκάλεσα αλλά και εσύ εξεφρασες ενδιαφέρον και με "προκαλεσες" ότι δεν θα τηρήσω την υπόσχεση μου γι'αυτό σου απάντησα, ιδού η Ρόδος κοπελιάO I έγραψε: ↑13 Σεπ 2019, 13:11(εγώ δεν θέλω τίποτα. Εσύ προκάλεσεςthe_black_planet έγραψε: ↑13 Σεπ 2019, 12:07
Οπότε θέλεις αγορίναΕσύ δεν είδα πάντως να σχολιάζεις σοβαρά.
)
Κι όμως
Ο Ι.
Εμείς με ροτβάιλερ αντέξαμε 3 μήνες και το γυρίσαμε πίσω. Το πήραμε από φιλοζωική για φύλακα, αλλά δυστυχώς όταν του ξέφευγε το γατί που κυνηγούσε γινόταν επιθετικό μαζί μας. Χώρια οι ζημιές, δεν άφηνε τίποτα όρθιο. Εννοείται πως ήταν έξω σε τεράστια αυλή για να τρέχει και να εκτονώνεται. Μόνο τα λάστιχα των αυτοκινήτων δεν μάσησε. Όχι να το παίξουμε, να απλώσουμε χέρι να το χαιδέψουμε δεν τολμούσαμε. Που το παιδί μου το έριχνε κάτω το κουτάβι το τσομπανόσκυλο και του μασούσε το μπουφάν κι απλά τα χωρίζαμε και το παιδί αντί να φοβηθεί έσκαγε στα γέλια.Beria έγραψε: ↑13 Σεπ 2019, 13:20Tα πιτμπουλ είναι γενικά τρυφερά σκυλιάGherschaagk έγραψε: ↑13 Σεπ 2019, 13:14Πόσο είναι τώρα το σκυλί;stargazer έγραψε: ↑13 Σεπ 2019, 12:50Kαι εγώ πίστευα ότι τα πιτ μπουλ είναι φονιάδες, μέχρι που πήραν ένα στο από κάτω διαμέρισμα.
Μάλιστα όταν ήταν μωρό ακόμα την είχα πει έντονα στον ιδιοκτήτη οτι θα τον παρακολουθώ μήπως γίνει στραβή
Μέτα από 6 μήνες ο σκύλος είναι ένας κούκλος, απίστευτα φιλικός και παιχνιδιάρης με όλους
Είναι τόσο καλό το σκυλί, που είμαι σε σημείο να σκέφτομαι να πάρω και εγώ έναν, εγώ που είμαι κατ περσον
Το κακό είναι ότι τα έχουν άθλιοι άνθρωποι συχνά
Τα ροτβάιλερ είναι επικίνδυνα σκυλιά και χρειάζονται διαχείριση (και πάλι έχεις να κάνεις με πολύ δύσκολο ζώο)
Στην αρχή υπέθεσα ότι ήταν τίποτα γύφτοι που εξαγρίωναν επίτηδες το σκυλί με περίεργα παιχνίδια, τελικά είναι απλά μαλάκες νοικοκυραίοι.alexandroso έγραψε: ↑13 Σεπ 2019, 12:12
Το σκυλί φαίνεται πως ζήλευε το μικρό κοριτσάκι της οικογένειας, κάτι που οι γονείς του είχαν αντιληφθεί και γι’ αυτό το είχαν περιορίσει σε έναν πολύ μικρό χώρο, στο πίσω μπαλκόνι του σπιτιού τους. Ωστόσο, αυτό σύμφωνα με τους γείτονες, ήταν συνεχώς αγριεμένο και γάβγιζε.
Πως δεν έφαγε και αυτούς να λεςKauldron έγραψε: ↑13 Σεπ 2019, 13:40Τί το ήθελε η νοσηλεύτρια το ροτβάιλερ ρε παιδιά? Μια μέση γυναίκα ούτε καν για βόλτα δεν μπορεί να το πάει το ζώο, γιατί θα της φύγει πάρα πολύ εύκολα, αν θελήσει. Το σκυλί που θα έχεις πρέπει να είναι ανάλογο του μεγέθους σου, για να μπορείς να το πας βόλτα χωρίς να σε πηγαίνει εκείνο.
Με τα σοβαρά συμφωνώ, με τις μλκιες και τις τζάμπα μαγκιες τρελαίνομαι. Και σε έναν άλλο μάγκα σήμερα στο fb που είχε ποσταρει φωτό του με όπλο για το σκυλί του απάντησα ότι η κανη του όπλου είναι φαλικο σύμβολο και μάλλον κάτι άλλο θέλει να το κάνει αλλά τα κοινωνικά πρότυπα δεν του το επιτρέπουν και είναι ακόμα μικρός για να σπάσει τα δεσμά και να κάνει αυτό που πραγματικά θέλειO I έγραψε: ↑13 Σεπ 2019, 13:36Καλάthe_black_planet έγραψε: ↑13 Σεπ 2019, 13:30Εντάξει δεν το είδα, μου ανεβάσατε 200 σφιγμους πρωινιατικα... Αλλά τι να σου σχολιάσω σοβαρά αφού μόνος σου ακυρωνεσαι μετά. Ααα εγώ προκάλεσα ε;; Εντάξει εγώ προκάλεσα αλλά και εσύ εξεφρασες ενδιαφέρον και με "προκαλεσες" ότι δεν θα τηρήσω την υπόσχεση μου γι'αυτό σου απάντησα, ιδού η Ρόδος κοπελιάO I έγραψε: ↑13 Σεπ 2019, 13:11(εγώ δεν θέλω τίποτα. Εσύ προκάλεσες)
Κι όμως
Ο Ι.
μιας και επιμένεις
Στείλε διεύθυνση στο πμ να έρθω να βάλεις το χέρι σου μέσα να εξακριβώσεις το κατά πόσο κοπελιά είμαι
Πάντως με τα σοβαρά είδα ότι συμφωνείς
Ο.Ι.
χαλάρωσε μπλάκυ. Δεν κερδάει παντού η σκατοψυχιά, υπάρχουν και καλά νέα από το μέτωπο: https://edition.cnn.com/2019/09/10/euro ... index.htmlthe_black_planet έγραψε: ↑13 Σεπ 2019, 10:41Άλλη μια όμορφη ανθρώπινη ψυχή που στολίζει το phorum... Καλά μωρη κότα, δεν θα σε πετύχω πουθενά;; Για να μου τα πεις από κοντά αυτά...
'Εχουν σαλέψει τελείως.foscilis έγραψε: ↑13 Σεπ 2019, 14:10χαλάρωσε μπλάκυ. Δεν κερδάει παντού η σκατοψυχιά, υπάρχουν και καλά νέα από το μέτωπο: https://edition.cnn.com/2019/09/10/euro ... index.html