Νεκρό μετά από επίθεση σκύλου βρέφος τριών μηνών
- Sid Vicious
Re: Νεκρό μετά από επίθεση σκύλου βρέφος τριών μηνών
Παιδιά όλα τα σκυλιά δεν είναι ίδια, ακόμη και εντός της ίδιας ράτσας δύο σκυλιά μπορεί να είναι εντελώς διαφορετικοί χαρακτήρες ακόμη και αν μεγάλωσαν με τον ίδιο ακριβώς τρόπο και υπό τις ίδιες συνθήκες. Είχα τρία σκυλιά μέχρι πρόσφατα, πλέον ένα, τα δυο εκ των οποίων ήταν από ράτσα μεγαλύτερη και δυνατοτερη από ροτβαιλερ και πιτμπουλ. Αυτά τα δύο, παρόλο που ήταν μάνα και κόρη και παροτι μεγαλωσαν με τον ιδιο τρόπο και κάτω από τις ιδιες συνθήκες μιλάμε για διαμετρικά αντίθετοι χαρακτήρες.
Πάντως το γεγονός είναι απίστευτα μα απίστευτα τραγικό.
Πάντως το γεγονός είναι απίστευτα μα απίστευτα τραγικό.
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
-
- Phorum.gr user: the_black_planet
Οπότε θέλεις αγορίναO I έγραψε: ↑13 Σεπ 2019, 11:47Αν τα καταφέρεις και δεν γίνει το αντίθετοthe_black_planet έγραψε: ↑13 Σεπ 2019, 11:42Να στην βάλω στον πάτο και να τραβήξω την περόνη να δω κάτι;;
Τα σοβαρά πάντως είναι ακριβώς από πάνω σου κι αν θέλεις σχολιασέ το
Ο.Ι.

Ζωγράφισε έναν ήλιο στο ταβάνι, μίλησε με τ’ αγέρι της νυχτιάς
και χόρεψε μαζί με τη σκιά σου στους ήχους μιας αδύναμης καρδιάς.
Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου ή βγες ξανά στον δρόμο της φωτιάς
πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου ή βγες ξανά στον δρόμο της φωτιάς
και χόρεψε μαζί με τη σκιά σου στους ήχους μιας αδύναμης καρδιάς.
Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου ή βγες ξανά στον δρόμο της φωτιάς
πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου ή βγες ξανά στον δρόμο της φωτιάς
- Sid Vicious
Αυτό είναι σωστό να γίνει πιστεύω. Παρόλο που έχω ένα μπαλκόνι 60-70 τετραγωνικών και κυκλοφορουσε και ελευθερα μέσα στο σπίτι, άρα είχε σχεδόν 200 να κοβει βολτες, ασφυκτιουσε και τελικά την πηγα στο εξοχικό να μείνει, για εκεί την προοριζα αρχικα ετσι κι αλλιως και αυτή ήταν και η δουλειά της εξάλλου- να είναι φύλακας, 5 στρέμματα δικά της και πάλι δεν φτάνουν και την βγάζω για έξτρα βόλτες όποτε πάω. Τα μεγαλόσωμα σκυλιά θέλουν πάρα πολύ χώρο.
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
-
https://www.in.gr/2019/09/13/greece/gly ... ye-vrefos/
Γλυκά Νερά: Σοκάρουν οι μαρτυρίες για το ροτβάιλερ – Ζήλευε το βρέφος
Διίστανται οι απόψεις των γειτόνων για το πόσο επιθετικό ήταν το σκυλί
Γλυκά Νερά: Σοκάρουν οι μαρτυρίες για το ροτβάιλερ – Ζήλευε το βρέφος | in.gr
in.gr
13 Σεπτεμβρίου 2019, 08:27
Σοκαρισμένο είναι το πανελλήνιο από τον θάνατο του δύο μηνών βρέφους που δέχτηκε επίθεση από το ροτβάιλερ της οικογένειας στα Γλυκά Νερά.
Την ίδια ώρα συγκλονίζει και η κατάθεση της μητέρας του βρέφους, η οποία το απόγευμα της Πέμπτης συνελήφθη για ανθρωποκτονία από αμέλεια και έκθεση ανήλικου σε κίνδυνο μαζί με τον σύζυγό της, αλλά αφέθηκαν ελεύθεροι στη συνέχεια.
Η κατάθεση της μητέρας
Όπως κατέθεσε η μητέρα το σκυλί αγρίεψε, έσκισε τη σήτα και μπήκε μέσα στο σαλόνι, αρπάζοντας το μωρό.
«Το άρπαξε και άρχισε να το χτυπάει σε τοίχους και έπιπλα. Το κρατούσε με το στόμα του και κατάφερα να το βγάλω και να το μεταφέρω στο νοσοκομείο», είπε στις Αρχές η μητέρα του βρέφους. Εκεί οι γιατροί είδαν σοκαρισμένοι τα τραύματα του μωρού και για περίπου 30 λεπτά προσπάθησαν να το κρατήσουν στη ζωή, αλλά δυστυχώς ήταν ήδη αργά.
«Δεν αντιδρούσε σε ερεθίσματα και δεν είχε επαφή με το περιβάλλον. Έφερε σε όλο τον κορμό αιματηρές εκδορές και εκχυμώσεις», είπε ο αναπληρωτής διοικητής του Παίδων Πεντέλης.
Zήλευε το βρέφος το ροτβάιλερ
Το σκυλί φαίνεται πως ζήλευε το μικρό κοριτσάκι της οικογένειας, κάτι που οι γονείς του είχαν αντιληφθεί και γι’ αυτό το είχαν περιορίσει σε έναν πολύ μικρό χώρο, στο πίσω μπαλκόνι του σπιτιού τους. Ωστόσο, αυτό σύμφωνα με τους γείτονες, ήταν συνεχώς αγριεμένο και γάβγιζε.
«Είδα την γυναίκα να τρέχει με το μωρό αγκαλιά και να φεύγει. Το σκυλί που έχουν είναι πολύ άγριο», δήλωσε γείτονας στο Open.
Μία άλλη γειτόνισσα σχολίασε: «Γάβγιζε κάθε μέρα, όλη μέρα ως το βράδυ. Προφανώς το σκυλί δεν είχε μεγάλη επαφή με τον έξω κόσμο».
Διίστανται οι απόψεις για το πόσο επιθετικό ήταν το σκυλί
Πάντως ακόμη διίστανται οι απόψειςγια το αν το σκυλί ήταν ήσυχο ή όχι, καθώς άλλοι γείτονες ανέφεραν πως γάβγιζε μόνο σε άλλα σκυλιά.
Σύμφωνα με τους γείτονες, η οικογένεια δεν έβγαζε συχνά το σκυλί για βόλτα και όταν το έκανε, αυτό γινόταν χωρίς να έχουν μαζί τους τα παιδιά.
Υπενθυμίζεται πως το μωρό αυτό ήταν το τέταρτο της οικογένειας, που έχει άλλα τρία αγόρια, τα οποία ο πατέρας τους τα πήγαινε στο σχολείο εκείνη την ώρα.
Τα τρία αγόρια της οικογένειας δεν έχουν ενημερωθεί για το τι έχει συμβεί στη μικρή τους αδελφούλα, κάτι που θα γίνει με την βοήθεια ειδικού ψυχολόγου.
Η μητέρα μετά το τραγικό συμβάν βρίσκεται σε κατάσταση σοκ.
Οπως ανέφεραν οι γείτονες του ζευγαριού, η μητέρα του βρέφους, νοσηλεύτρια στο επάγγελμα, προσπαθούσε πολύ να κάνει ένα κοριτσάκι και τα κατάφερε, παρά το γεγονός ότι είχε έναν πολύ δύσκολο τοκετό και χρειάστηκε και χειρουργείο.
Γλυκά Νερά: Σοκάρουν οι μαρτυρίες για το ροτβάιλερ – Ζήλευε το βρέφος
Διίστανται οι απόψεις των γειτόνων για το πόσο επιθετικό ήταν το σκυλί
Γλυκά Νερά: Σοκάρουν οι μαρτυρίες για το ροτβάιλερ – Ζήλευε το βρέφος | in.gr
in.gr
13 Σεπτεμβρίου 2019, 08:27
Σοκαρισμένο είναι το πανελλήνιο από τον θάνατο του δύο μηνών βρέφους που δέχτηκε επίθεση από το ροτβάιλερ της οικογένειας στα Γλυκά Νερά.
Την ίδια ώρα συγκλονίζει και η κατάθεση της μητέρας του βρέφους, η οποία το απόγευμα της Πέμπτης συνελήφθη για ανθρωποκτονία από αμέλεια και έκθεση ανήλικου σε κίνδυνο μαζί με τον σύζυγό της, αλλά αφέθηκαν ελεύθεροι στη συνέχεια.
Η κατάθεση της μητέρας
Όπως κατέθεσε η μητέρα το σκυλί αγρίεψε, έσκισε τη σήτα και μπήκε μέσα στο σαλόνι, αρπάζοντας το μωρό.
«Το άρπαξε και άρχισε να το χτυπάει σε τοίχους και έπιπλα. Το κρατούσε με το στόμα του και κατάφερα να το βγάλω και να το μεταφέρω στο νοσοκομείο», είπε στις Αρχές η μητέρα του βρέφους. Εκεί οι γιατροί είδαν σοκαρισμένοι τα τραύματα του μωρού και για περίπου 30 λεπτά προσπάθησαν να το κρατήσουν στη ζωή, αλλά δυστυχώς ήταν ήδη αργά.
«Δεν αντιδρούσε σε ερεθίσματα και δεν είχε επαφή με το περιβάλλον. Έφερε σε όλο τον κορμό αιματηρές εκδορές και εκχυμώσεις», είπε ο αναπληρωτής διοικητής του Παίδων Πεντέλης.
Zήλευε το βρέφος το ροτβάιλερ
Το σκυλί φαίνεται πως ζήλευε το μικρό κοριτσάκι της οικογένειας, κάτι που οι γονείς του είχαν αντιληφθεί και γι’ αυτό το είχαν περιορίσει σε έναν πολύ μικρό χώρο, στο πίσω μπαλκόνι του σπιτιού τους. Ωστόσο, αυτό σύμφωνα με τους γείτονες, ήταν συνεχώς αγριεμένο και γάβγιζε.
«Είδα την γυναίκα να τρέχει με το μωρό αγκαλιά και να φεύγει. Το σκυλί που έχουν είναι πολύ άγριο», δήλωσε γείτονας στο Open.
Μία άλλη γειτόνισσα σχολίασε: «Γάβγιζε κάθε μέρα, όλη μέρα ως το βράδυ. Προφανώς το σκυλί δεν είχε μεγάλη επαφή με τον έξω κόσμο».
Διίστανται οι απόψεις για το πόσο επιθετικό ήταν το σκυλί
Πάντως ακόμη διίστανται οι απόψειςγια το αν το σκυλί ήταν ήσυχο ή όχι, καθώς άλλοι γείτονες ανέφεραν πως γάβγιζε μόνο σε άλλα σκυλιά.
Σύμφωνα με τους γείτονες, η οικογένεια δεν έβγαζε συχνά το σκυλί για βόλτα και όταν το έκανε, αυτό γινόταν χωρίς να έχουν μαζί τους τα παιδιά.
Υπενθυμίζεται πως το μωρό αυτό ήταν το τέταρτο της οικογένειας, που έχει άλλα τρία αγόρια, τα οποία ο πατέρας τους τα πήγαινε στο σχολείο εκείνη την ώρα.
Τα τρία αγόρια της οικογένειας δεν έχουν ενημερωθεί για το τι έχει συμβεί στη μικρή τους αδελφούλα, κάτι που θα γίνει με την βοήθεια ειδικού ψυχολόγου.
Η μητέρα μετά το τραγικό συμβάν βρίσκεται σε κατάσταση σοκ.
Οπως ανέφεραν οι γείτονες του ζευγαριού, η μητέρα του βρέφους, νοσηλεύτρια στο επάγγελμα, προσπαθούσε πολύ να κάνει ένα κοριτσάκι και τα κατάφερε, παρά το γεγονός ότι είχε έναν πολύ δύσκολο τοκετό και χρειάστηκε και χειρουργείο.
Don't knock on masturbation. It's sex with someone I love. "Woody Allen"
Never underestimate the power of denial. "American beauty"
Never underestimate the power of denial. "American beauty"
Αυτό δεν καταλαβαίνω τι πληροφορία προσθέτει.Sid Vicious έγραψε: ↑13 Σεπ 2019, 11:59Παιδιά όλα τα σκυλιά δεν είναι ίδια, ακόμη και εντός της ίδιας ράτσας δύο σκυλιά μπορεί να είναι εντελώς διαφορετικοί χαρακτήρες ακόμη και αν μεγάλωσαν με τον ίδιο ακριβώς τρόπο και υπό τις ίδιες συνθήκες.
Είναι γνωστό ότι υπάρχουν καλοκάγαθα άκακα ροτβάιλερ και ψυχοπαθή γκριφονάκια.
Όμως το γκριφονάκι δε μπορεί να σκοτώσει άνθρωπο (εντάξει, ίσως ένα μωρό αλλά ακόμη και τότε θα δυσκολευτεί πάρα πολύ).
Δεν πρέπει να αγνοούμε ότι οι ράτσες έχουν "κατασκευαστεί" με στόχο και συμπεριφορικά χαρακτηριστικά. Ενδεχομένως αυτό δεν είναι τόσο ξεκάθαρο γιατί η στάνταρ συμπεριφορά της ράτσας πήγαινε πακέτο με μια στάνταρ συμπεριφορά αφεντικού (π.χ. βοσκός) και ένα στάνταρ περιβάλλον (π.χ. λιβάδια με ένα κοπάδι και λύκους τριγύρω). Το ότι αλλάζουν όμως οι παράμετροι του περιβάλλοντος δεν καταργεί το γεγονός ότι υπάρχει διαφορετική προδιάθεση.
Σε τελική ανάλυση όλοι οι υπερασπιστές των γιγάντιων φονικών σκύλων λένε "θέλει προσοχή και πρέπει να κάνεις αυτά κι εκείνα γιατί αν κάνεις τα άλλα και τα παράλλα μπορεί να γίνει φονιάς". Κανείς ποτέ δεν το λέει αυτό για ένα λουκάνικο ή ένα φοξ τερριέ. Άρα μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας: υπάρχει όντως κάτι στο πιτ μπουλ και σε 3-4 άλλες ράτσες που "περιμένει" κατά κάποιον τρόπο να εκδηλωθεί.
Η πραγματικά τεράστια ατυχία των καιρών μας είναι ότι η #1 και #2 ράτσες-φονιάδες τυχαίνει να έχουν τις πιο instagrammable και αντισυμβατικές σκατόφατσες που κερδίζουν πολλά likes σε ενσταντανέ όπου οι γιαγιάδες μας θα έβαζαν ένα κανίς.
Kαι εγώ πίστευα ότι τα πιτ μπουλ είναι φονιάδες, μέχρι που πήραν ένα στο από κάτω διαμέρισμα.
Μάλιστα όταν ήταν μωρό ακόμα την είχα πει έντονα στον ιδιοκτήτη οτι θα τον παρακολουθώ μήπως γίνει στραβή
Μέτα από 6 μήνες ο σκύλος είναι ένας κούκλος, απίστευτα φιλικός και παιχνιδιάρης με όλους
Είναι τόσο καλό το σκυλί, που είμαι σε σημείο να σκέφτομαι να πάρω και εγώ έναν, εγώ που είμαι κατ περσον
Μάλιστα όταν ήταν μωρό ακόμα την είχα πει έντονα στον ιδιοκτήτη οτι θα τον παρακολουθώ μήπως γίνει στραβή
Μέτα από 6 μήνες ο σκύλος είναι ένας κούκλος, απίστευτα φιλικός και παιχνιδιάρης με όλους
Είναι τόσο καλό το σκυλί, που είμαι σε σημείο να σκέφτομαι να πάρω και εγώ έναν, εγώ που είμαι κατ περσον

(εγώ δεν θέλω τίποτα. Εσύ προκάλεσεςthe_black_planet έγραψε: ↑13 Σεπ 2019, 12:07Οπότε θέλεις αγορίναO I έγραψε: ↑13 Σεπ 2019, 11:47Αν τα καταφέρεις και δεν γίνει το αντίθετοthe_black_planet έγραψε: ↑13 Σεπ 2019, 11:42
Να στην βάλω στον πάτο και να τραβήξω την περόνη να δω κάτι;;
Τα σοβαρά πάντως είναι ακριβώς από πάνω σου κι αν θέλεις σχολιασέ το
Ο.Ι.Εσύ δεν είδα πάντως να σχολιάζεις σοβαρά.

Κι όμως
O I @ Νεκρό μετά από επίθεση σκύλου βρέφος τριών μηνών
Ο Ι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος O I την 13 Σεπ 2019, 13:21, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Η μεγάλη ιδέα που έχουμε για τον εαυτό μας, είναι το μεγάλο κενό που θα πέσουμε μέσα.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Πόσο είναι τώρα το σκυλί;stargazer έγραψε: ↑13 Σεπ 2019, 12:50Kαι εγώ πίστευα ότι τα πιτ μπουλ είναι φονιάδες, μέχρι που πήραν ένα στο από κάτω διαμέρισμα.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Tοσο όσο είπα, 6-7 μηνών
Αν πεις ότι θα αγριέψει οσονούπω, το έχω σκεφτεί και εγώ. Μιλάμε όμως για έναν σκύλο που αν περάσεις απο διπλά του χωρίς να τον χαϊδέψεις, κλαψουρίζει. Πόσο φονιάς θα γίνει πια;
foscilis έγραψε: ↑13 Σεπ 2019, 12:17Αυτό δεν καταλαβαίνω τι πληροφορία προσθέτει.Sid Vicious έγραψε: ↑13 Σεπ 2019, 11:59Παιδιά όλα τα σκυλιά δεν είναι ίδια, ακόμη και εντός της ίδιας ράτσας δύο σκυλιά μπορεί να είναι εντελώς διαφορετικοί χαρακτήρες ακόμη και αν μεγάλωσαν με τον ίδιο ακριβώς τρόπο και υπό τις ίδιες συνθήκες.
Είναι γνωστό ότι υπάρχουν καλοκάγαθα άκακα ροτβάιλερ και ψυχοπαθή γκριφονάκια.
Όμως το γκριφονάκι δε μπορεί να σκοτώσει άνθρωπο (εντάξει, ίσως ένα μωρό αλλά ακόμη και τότε θα δυσκολευτεί πάρα πολύ).
Δεν πρέπει να αγνοούμε ότι οι ράτσες έχουν "κατασκευαστεί" με στόχο και συμπεριφορικά χαρακτηριστικά. Ενδεχομένως αυτό δεν είναι τόσο ξεκάθαρο γιατί η στάνταρ συμπεριφορά της ράτσας πήγαινε πακέτο με μια στάνταρ συμπεριφορά αφεντικού (π.χ. βοσκός) και ένα στάνταρ περιβάλλον (π.χ. λιβάδια με ένα κοπάδι και λύκους τριγύρω). Το ότι αλλάζουν όμως οι παράμετροι του περιβάλλοντος δεν καταργεί το γεγονός ότι υπάρχει διαφορετική προδιάθεση.
Σε τελική ανάλυση όλοι οι υπερασπιστές των γιγάντιων φονικών σκύλων λένε "θέλει προσοχή και πρέπει να κάνεις αυτά κι εκείνα γιατί αν κάνεις τα άλλα και τα παράλλα μπορεί να γίνει φονιάς". Κανείς ποτέ δεν το λέει αυτό για ένα λουκάνικο ή ένα φοξ τερριέ. Άρα μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας: υπάρχει όντως κάτι στο πιτ μπουλ και σε 3-4 άλλες ράτσες που "περιμένει" κατά κάποιον τρόπο να εκδηλωθεί.
Η πραγματικά τεράστια ατυχία των καιρών μας είναι ότι η #1 και #2 ράτσες-φονιάδες τυχαίνει να έχουν τις πιο instagrammable και αντισυμβατικές σκατόφατσες που κερδίζουν πολλά likes σε ενσταντανέ όπου οι γιαγιάδες μας θα έβαζαν ένα κανίς.

ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Πλάκα έχει το συμπαθητικούλη. Instragrammable moment.
Tα πιτμπουλ είναι γενικά τρυφερά σκυλιάGherschaagk έγραψε: ↑13 Σεπ 2019, 13:14Πόσο είναι τώρα το σκυλί;stargazer έγραψε: ↑13 Σεπ 2019, 12:50Kαι εγώ πίστευα ότι τα πιτ μπουλ είναι φονιάδες, μέχρι που πήραν ένα στο από κάτω διαμέρισμα.
Το κακό είναι ότι τα έχουν άθλιοι άνθρωποι συχνά
Τα ροτβάιλερ είναι επικίνδυνα σκυλιά και χρειάζονται διαχείριση (και πάλι έχεις να κάνεις με πολύ δύσκολο ζώο)
Ούτε γω σε ξέρω δεν είναι αυτό το θέμα. Σου είπα κάτι που δεν κατάλαβες. Δεν αναφερόμουν σε σένα. ΟΚ άστο.σούπερ δημήτριος έγραψε: ↑13 Σεπ 2019, 06:05και καλά αυτό σου φάνηκε σαν αυτοκριτική,δεν έπιασες ποιος λέει τι.τέλος πάντων,δεν καταλαβαίνω τι λες,δεν σε ξέρω
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Δεν καταλαβαίνω τους ανθρώπους.
Παίρνουν σκυλιά με βαρύ ...ποινικό μητρώο, τα βάζουν δίπλα σε νεογέννητα και στη συνέχεια απορούν για το ατύχημα...
Παίρνουν σκυλιά με βαρύ ...ποινικό μητρώο, τα βάζουν δίπλα σε νεογέννητα και στη συνέχεια απορούν για το ατύχημα...
Πρέπει να βγει νόμος να υποχρεώνει τους ιδιοκτήτες μεγάλων σκύλων
δυο πράγματα:
α) Να εκπαιδεύονται
β) Να μαζεύουν τα σκατά απ' το δρόμο
Αν γίνουν αυτά τα δυο όλα θα είναι μια χαρά.
δυο πράγματα:
α) Να εκπαιδεύονται
β) Να μαζεύουν τα σκατά απ' το δρόμο
Αν γίνουν αυτά τα δυο όλα θα είναι μια χαρά.

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Στο Μακροχώρι Ημαθίας η μάνα λέει ότι ο "όξω από δω" σκότωσε το μηνών βρέφος της
από tanipteros » 09 Ιαν 2024, 19:03 » σε Εγκληματικότητα - 15 Απαντήσεις
- 695 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από stergiosbik
09 Ιαν 2024, 20:34
-
-
- 263 Απαντήσεις
- 9332 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από άγνωστος γνωστός
20 Μάιος 2023, 03:33