Τι άλλο να πούμε; ευτυχώς που κατάφεραν να μεγαλώσουν τρία αγόρια...- Casper - έγραψε: ↑15 Σεπ 2019, 22:43Ναι έσκισε τη σίτα του μπαλκονιού γράφει.Πάνας έγραψε: ↑15 Σεπ 2019, 22:12Γιαυτό έχω ένα πολύ ήρεμο σκυλάκι που δεν έχει δημιουργήσει ποτέ πρόβλημα... γιατί το νοιώθω και ξέρω τι το απασχολεί και φυσικά ξέρω τις δυνατότητές του πρώτα απ' όλα...
Πείτε μου με τι το περιόρισε... με αυτό το πλαστικό πράσινο πλέγμα που βάζουν στα μπαλκόνια;
Αν είναι έτσι είμαι σίγουρος ότι νόμιζε ότι έχει κοτοπουλάκι που έσκασε σε Πασχαλινό αυγό...
Νεκρό μετά από επίθεση σκύλου βρέφος τριών μηνών
Re: Νεκρό μετά από επίθεση σκύλου βρέφος τριών μηνών
the end
Μα σοβαρα τα πιστευετε αυτα οτι ο σκυλος εχει μυαλο 7χρονου ανθρώπου?vagabondo έγραψε: ↑15 Σεπ 2019, 22:05Φυσιολογικός άνθρωπος- Casper - έγραψε: ↑15 Σεπ 2019, 21:59Πολύ σωστός σε όλα.Πάνας έγραψε: ↑15 Σεπ 2019, 21:47Τυχαίνει να έχω ένα σκυλί αυτής της ράτσας το οποίο το υπεραγαπώ, τώρα στα γεράματα της υποφέρει από δυσπλασία και την παιρνω αγκαλιά στα σκαλιά γιατί δεν μπορεί πια να τα ανεβοκατεβαίνει... λόγω ηλικίας αλλά και λόγω του προβλήματος.
Από εκεί και πέρα η θέση μου είναι ότι φταίνε οι γονείς... περιόρισαν τον σκύλο στο μπαλκόνι ... με τι; Αυτά τα σκυλιά μπορεί να ρίξουν σιδερένια πόρτα και να πηδήξουν τρία μέτρα φράκτη.
Το πιστεύω μου είναι ότι αν δεν το περιόριζαν στο μπαλκόνι το σκυλί δεν θα έκανε τίποτα... αλλά από την στιγμή που θες να το απομακρύνεις τότε δεν υπάρχει λύση εκτός από κάποιο άλλο μέρος κάπου μακρυά. Το σκυλί ένοιωσε ότι το μωρό ήταν υπεύθυνο για τον περιορισμό του... την αλήθεια δηλαδή.
Τι μυαλό μπορεί να έχει κάποιος σκύλος; Μπορούν να φτάσουν να σκέφτονται μέχρι σαν 7 χρονών παιδί... κάποια κολλάνε στα 5 χρονών άλλα στα 3...
Εγώ εκτός από την τραγωδία της μάνας και του πατέρα νοιώθω και την τραγωδία του σκύλου... Από την στιγμή που σκότωσε άνθρωπο πρέπει να θανατωθεί και το δικό μου σκυλί να ήταν το ίδιο θα έλεγα.

Ναι τα πολύ έξυπνα, έχουν. Σου φαίνονται πολύ έξυπνα μήπως;
the end
- Otto Weininger
Με τίποτα.
Έχουν iq οσο ένα παιδί 2-3 ετών. Μπορούν να μάθουν από 165 - 250 λέξεις.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Τα σκυλιά που οδηγούν τυφλούς ή είναι σε ειδικές μονάδες στρατού και αστυνομίας λέτε να έχουν μυαλό τρίχρονου;
the end
Αυτο, και μαλιστα και πολυ μου φαίνεται.Otto Weininger έγραψε: ↑15 Σεπ 2019, 23:06Με τίποτα.
Έχουν iq οσο ένα παιδί 2-3 ετών. Μπορούν να μάθουν από 165 - 250 λέξεις.
https://futurism.com/sorry-dog-lovers-y ... -you-think
https://www.sciencedaily.com/releases/2 ... 025241.htm
Καλά, βάλε ένα τρίχρονο να περάσει τυφλό σε φανάρι.... θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι. 
Ή να κρίνει από που μπορούν να περάσουν για να πάνε κάπου συγκεκριμένα..

Ή να κρίνει από που μπορούν να περάσουν για να πάνε κάπου συγκεκριμένα..
the end
Ο ανθρωπινος εγκέφαλος ειναι ετη φωτος μπροστα απο ενος σκυλου. Το οτι ο σκυλος μπορει να εκτελεσει μια συγκεκριμένη εργασία μετα απο εκατονταδες ωρες εκπαιδευσης, δεν το αλλαζει αυτο.
Και καποια πουλια εχουν ικανότητες προσανατολισμου πολυ ανωτερες του ανθρώπου, αλλα αυτο δεν τα κανει έξυπνα.
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑15 Σεπ 2019, 20:16Με λίγα λόγια παίδες, πιστεύω ότι συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο από το βασικό τσιτάτο σας.
Αυτοί που δεν χωνεύουν τα ζώα έχουν συναισθηματικό έλλειμα και όχι οι ζωόφιλοι. Και κάποιοι θεωρούν ότι αν έλειπαν τα ζώα συντροφιάς από το πλαίσιο θα ήταν οι ίδιοι περισσότεροι ελκυστικοί ως υποκείμενα ενδιαφέροντος. Για κάποιο μυστήριο -λέμε τώρα- λόγο, θεωρούν ότι τα ζώα κάνουν κατάχρηση του εθνικού συναισθηματικού πλούτου. Ατυχώς, δεν είναι έτσι.

ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Έχεις λάθος φίλε μου, πρώτα από όλα ότι θεωρείς ένα 7χρονο έξυπνο... έξυπνος θα πει ότι σου έχει δώσει δείγματα ότι σε ξεπερνάει στην νοημοσύνη ή ότι ξεπερνάει την νοημοσύνη της ηλικίας του.panos291 έγραψε: ↑15 Σεπ 2019, 23:17Ο ανθρωπινος εγκέφαλος ειναι ετη φωτος μπροστα απο ενος σκυλου. Το οτι κ σκυλος μπορει να εκτελεσει μια συγκεκριμένη εργασία μετα απο εκατονταδες ωρες εκπαιδευσης, δεν το αλλαζει αυτο.
Και καποια πουλια εχουν ικανότητες προσανατολισμου πολυ ανωτερες του ανθρώπου, αλλα αυτο δεν τα κανει έξυπνα.
Αν εσύ μπορείς ας πούμε να εμπιστευτείς ένα 7χρονο όπως ένα ενήλικα... πάσο, δεν έχουμε τι άλλο να πούμε.
the end
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- hellegennes
Στο μεταξύ δεν φοβάμαι τα σκυλιά. Τα μεγάλα σκυλιά που δεν έχουν λουρί ή φίμωτρο δεν τα πλησιάζω, απλώς γιατί δεν είμαι ηλίθιος, όπως δεν πλησιάζω αρκούδες και λύκους (που είναι το ίδιο είδος με τον σκύλο).sys3x έγραψε: ↑15 Σεπ 2019, 13:29Του φευγάτου η μάνα δεν έκλαψε ποτέ.GoBack έγραψε: ↑15 Σεπ 2019, 13:00Αν εισαι τοσο χεστης οσο περιγραφεις και τσιουαουα να σε πετυχει στο δρομο θα ψηθει να σου την πεσει.hellegennes έγραψε: ↑15 Σεπ 2019, 12:55
Δεν θα έμπαινα έτσι κι αλλιώς στην αυλή σου αν δεν είχες δεμένο τον σκύλο. Οκέι, καταλαβαίνω την αγάπη σου για τον σκύλο σου, αλλά αυτό δεν θα έπρεπε να σε τυφλώνει ως προς την πραγματικότητα και να βγάζεις αστείες δικαιολογίες για τις επιθέσεις. Φταίει η αγέλη, φταίει το αίμα του, φταίνε οι ψύλλοι του, φταίει το αφεντικό του. Μόνο ο σκύλος δεν φταίει. Στην τελική, δεν είμαι μάντης να ξέρω κάτι απ' όλα αυτά όταν βλέπω έναν σκύλο. Θα αντιμετωπίσω οποιοδήποτε σκυλί μπορεί να μου προκαλέσει σοβαρά τραύματα ως δυνητικό φονιά. Διότι είναι.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Αν με φάει αυτό, δεν θα λέω ότι είναι Λαμπραντόρ γιατί οι νεκροί δεν μιλάνε. Δυστυχώς δεν θα έχω προλάβει να κάνω ανάλυση των χαρακτηριστικών του πριν μου ορμήξει μιας και δεν είμαι σκυλοφυσιογννωμιστής ούτε έχω πρόχειρα DNA shots για να κάνω ανάλυση των επιμείξεών του.Otto Weininger έγραψε: ↑15 Σεπ 2019, 13:46Αν σε φάει αυτό, Λαμπραντορ θα λες ότι είναι. Τυχαίο ότι ειναι μιξη με πιτ μπουλ, ως νέα μόδα εδώ και καιρό.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Αν σας φάει αυτό ή οιοδήποτε άλλο θα πει ότι είστε ανίδεοι από σκυλιά. 

the end
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Στο Μακροχώρι Ημαθίας η μάνα λέει ότι ο "όξω από δω" σκότωσε το μηνών βρέφος της
από tanipteros » 09 Ιαν 2024, 19:03 » σε Εγκληματικότητα - 15 Απαντήσεις
- 695 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από stergiosbik
09 Ιαν 2024, 20:34
-
-
- 83 Απαντήσεις
- 2386 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ερμής
05 Οκτ 2024, 17:47