Η δική σου είναι Πάνα;
Πόσο χρονών;
Μαλάκα μου ο Φος σε αυτό το νήμα τουλάχιστον μας κάνει ΤΕΡΑΣΤΙΑ χάρη που μας μιλάει, και μιλάω απολύτως ειλικρινά, επίσης με έχει εκνευρίσει αφάνταστα γιατί δεν έχει ρίξει ούτε καν μισή βρισιά ή αντικανονική προσβολή.
Ναι η δικιά μου, είναι 13, ευτυχώς ζήσαμε χωρίς άσχημα παρατράγουδα.
Πολύ σωστός σε όλα.Πάνας έγραψε: ↑15 Σεπ 2019, 21:47Τυχαίνει να έχω ένα σκυλί αυτής της ράτσας το οποίο το υπεραγαπώ, τώρα στα γεράματα της υποφέρει από δυσπλασία και την παιρνω αγκαλιά στα σκαλιά γιατί δεν μπορεί πια να τα ανεβοκατεβαίνει... λόγω ηλικίας αλλά και λόγω του προβλήματος.
Από εκεί και πέρα η θέση μου είναι ότι φταίνε οι γονείς... περιόρισαν τον σκύλο στο μπαλκόνι ... με τι; Αυτά τα σκυλιά μπορεί να ρίξουν σιδερένια πόρτα και να πηδήξουν τρία μέτρα φράκτη.
Το πιστεύω μου είναι ότι αν δεν το περιόριζαν στο μπαλκόνι το σκυλί δεν θα έκανε τίποτα... αλλά από την στιγμή που θες να το απομακρύνεις τότε δεν υπάρχει λύση εκτός από κάποιο άλλο μέρος κάπου μακρυά. Το σκυλί ένοιωσε ότι το μωρό ήταν υπεύθυνο για τον περιορισμό του... την αλήθεια δηλαδή.
Τι μυαλό μπορεί να έχει κάποιος σκύλος; Μπορούν να φτάσουν να σκέφτονται μέχρι σαν 7 χρονών παιδί... κάποια κολλάνε στα 5 χρονών άλλα στα 3...
Εγώ εκτός από την τραγωδία της μάνας και του πατέρα νοιώθω και την τραγωδία του σκύλου... Από την στιγμή που σκότωσε άνθρωπο πρέπει να θανατωθεί και το δικό μου σκυλί να ήταν το ίδιο θα έλεγα.
Όχι τα ζώα γενικά, τα μεγάλα σκυλιά που εν δυνάμει θα μπορούσαν να κάνουν ανεπανόρθωτη ζημιά τόσο σε ανθρώπους όσο και σε άλλα ζώα.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑15 Σεπ 2019, 20:16Με λίγα λόγια παίδες, πιστεύω ότι συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο από το βασικό τσιτάτο σας.
Αυτοί που δεν χωνεύουν τα ζώα έχουν συναισθηματικό έλλειμα και όχι οι ζωόφιλοι. Και κάποιοι θεωρούν ότι αν έλειπαν τα ζώα συντροφιάς από το πλαίσιο θα ήταν οι ίδιοι περισσότεροι ελκυστικοί ως υποκείμενα ενδιαφέροντος. Για κάποιο μυστήριο -λέμε τώρα- λόγο, θεωρούν ότι τα ζώα κάνουν κατάχρηση του εθνικού συναισθηματικού πλούτου. Ατυχώς, δεν είναι έτσι.
Φυσιολογικός άνθρωπος- Casper - έγραψε: ↑15 Σεπ 2019, 21:59Πολύ σωστός σε όλα.Πάνας έγραψε: ↑15 Σεπ 2019, 21:47Τυχαίνει να έχω ένα σκυλί αυτής της ράτσας το οποίο το υπεραγαπώ, τώρα στα γεράματα της υποφέρει από δυσπλασία και την παιρνω αγκαλιά στα σκαλιά γιατί δεν μπορεί πια να τα ανεβοκατεβαίνει... λόγω ηλικίας αλλά και λόγω του προβλήματος.
Από εκεί και πέρα η θέση μου είναι ότι φταίνε οι γονείς... περιόρισαν τον σκύλο στο μπαλκόνι ... με τι; Αυτά τα σκυλιά μπορεί να ρίξουν σιδερένια πόρτα και να πηδήξουν τρία μέτρα φράκτη.
Το πιστεύω μου είναι ότι αν δεν το περιόριζαν στο μπαλκόνι το σκυλί δεν θα έκανε τίποτα... αλλά από την στιγμή που θες να το απομακρύνεις τότε δεν υπάρχει λύση εκτός από κάποιο άλλο μέρος κάπου μακρυά. Το σκυλί ένοιωσε ότι το μωρό ήταν υπεύθυνο για τον περιορισμό του... την αλήθεια δηλαδή.
Τι μυαλό μπορεί να έχει κάποιος σκύλος; Μπορούν να φτάσουν να σκέφτονται μέχρι σαν 7 χρονών παιδί... κάποια κολλάνε στα 5 χρονών άλλα στα 3...
Εγώ εκτός από την τραγωδία της μάνας και του πατέρα νοιώθω και την τραγωδία του σκύλου... Από την στιγμή που σκότωσε άνθρωπο πρέπει να θανατωθεί και το δικό μου σκυλί να ήταν το ίδιο θα έλεγα.
Yeap. Τα ίδια λένε και εδώ οι κτηνίατροι.vagabondo έγραψε: ↑15 Σεπ 2019, 22:05Φυσιολογικός άνθρωπος- Casper - έγραψε: ↑15 Σεπ 2019, 21:59Πολύ σωστός σε όλα.Πάνας έγραψε: ↑15 Σεπ 2019, 21:47Τυχαίνει να έχω ένα σκυλί αυτής της ράτσας το οποίο το υπεραγαπώ, τώρα στα γεράματα της υποφέρει από δυσπλασία και την παιρνω αγκαλιά στα σκαλιά γιατί δεν μπορεί πια να τα ανεβοκατεβαίνει... λόγω ηλικίας αλλά και λόγω του προβλήματος.
Ναι ρε πούστη μου, τιν τούτοι.vagabondo έγραψε: ↑15 Σεπ 2019, 22:05Φυσιολογικός άνθρωπος- Casper - έγραψε: ↑15 Σεπ 2019, 21:59Πολύ σωστός σε όλα.Πάνας έγραψε: ↑15 Σεπ 2019, 21:47Τυχαίνει να έχω ένα σκυλί αυτής της ράτσας το οποίο το υπεραγαπώ, τώρα στα γεράματα της υποφέρει από δυσπλασία και την παιρνω αγκαλιά στα σκαλιά γιατί δεν μπορεί πια να τα ανεβοκατεβαίνει... λόγω ηλικίας αλλά και λόγω του προβλήματος.
Έλεος ρε τόσα χρόνια γράφω, τώρα το πήρες χαμπάρι;
Χαοτικός έγραψε: ↑15 Σεπ 2019, 18:10Άντε να στα πω χωρίς σεντόνι. Με ποιοτική μουσική μόνοΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑15 Σεπ 2019, 18:07Με κίνδυνο να με περάσουν για τη γαλή (και να μου ζαλίζει τον τσιόκο με τα σετνόνια του ο χάο) θα επισημάνω ότι οι υστερικοί αντισκύ αποδίδουν ανθρώπινα χαρακτηριστικά στα ζωντανά, στον ίδιο βαθμό με τους υστερικούς φιλοσκύ. Εν ολίγοις, είστε όλοι μαλάκες
https://ia801500.us.archive.org/2/items ... anikos.mp3
Μας έχουν σπάσει τ' αρχίδια ρε σ' αυτό το νήμα για τα εντελώς αυτονόητα (καλά ναι παπάργια κόνσεπτ είναι αυτό το αυτονόητα αλλά τέσπα) , τι να κάνω, κατά τα άλλα ανισόρροπος είσαι αφού, ούτε καν βρίζεις.
Είναι τίνγκα στο ούλτρα διορθωσάηζερ και κατά πάσα πιθανότητα αυτοματοποιημένο.enaon έγραψε: ↑15 Σεπ 2019, 22:21Χαοτικός έγραψε: ↑15 Σεπ 2019, 18:10Άντε να στα πω χωρίς σεντόνι. Με ποιοτική μουσική μόνοΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑15 Σεπ 2019, 18:07
Με κίνδυνο να με περάσουν για τη γαλή (και να μου ζαλίζει τον τσιόκο με τα σετνόνια του ο χάο) θα επισημάνω ότι οι υστερικοί αντισκύ αποδίδουν ανθρώπινα χαρακτηριστικά στα ζωντανά, στον ίδιο βαθμό με τους υστερικούς φιλοσκύ. Εν ολίγοις, είστε όλοι μαλάκες
https://ia801500.us.archive.org/2/items ... anikos.mp3
Ναι έσκισε τη σίτα του μπαλκονιού γράφει.Πάνας έγραψε: ↑15 Σεπ 2019, 22:12Γιαυτό έχω ένα πολύ ήρεμο σκυλάκι που δεν έχει δημιουργήσει ποτέ πρόβλημα... γιατί το νοιώθω και ξέρω τι το απασχολεί και φυσικά ξέρω τις δυνατότητές του πρώτα απ' όλα...
Πείτε μου με τι το περιόρισε... με αυτό το πλαστικό πράσινο πλέγμα που βάζουν στα μπαλκόνια;
Αν είναι έτσι είμαι σίγουρος ότι νόμιζε ότι έχει κοτοπουλάκι που έσκασε σε Πασχαλινό αυγό...