Εντάξει. Απλά κάτω από το νερό ο προσδιορισμός ηλικίας είναι δύσκολος. Και ανεπιθύμητος.Gherschaagk έγραψε: ↑16 Σεπ 2019, 14:14Αλίμονο, δεν ισχυρίστηκα κάτι τέτοιο.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑16 Σεπ 2019, 14:12Σε καμιά περίπτωση δεν επικροτώ την παιδεραστία.imitating life.
Νεκρό μετά από επίθεση σκύλου βρέφος τριών μηνών
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Re: Νεκρό μετά από επίθεση σκύλου βρέφος τριών μηνών
Ας μη μιλήσω καλλίτερα.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
οτι εχει προχειρο καθενας. η δουλεια να γινει.

To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Το μυρμήγκι μπορεί να σηκώσει εξήντα φορές το βάρος του και θα επιτεθεί ακόμα και σε ρινόκερο αν λάβει το χημικό ερέθισμα, φαντάζομαι σαν άτομα με κάποια καμμένη φλάντζα που σαν αποτέλεσμα έχει να αγνοείτε τελείως την παράμετρο "σωματότυπος" προτιμάτε και οι δύο να σας πετάξουν σε ένα λάκκο με ροτβάιλερ παρά με μυρμήγκι.Sid Vicious έγραψε: ↑16 Σεπ 2019, 13:07Ναι όντως, το έφερε και ως παράδειγμα, ποιο, το Κόκερ! που παρεμπιπτόντως το Κόκερ ως κυνηγετικό παρά το μικρό του μέγεθος και τον ηπιο χαρακτηρα του έχει δυνατά σαγόνια και δόντια.Otto Weininger έγραψε: ↑16 Σεπ 2019, 11:44
Μια από τις πιο ζηλιαρικες ράτσες με τις περισσότερες αναίτιες επιθέσεις είναι το κόκερ που αναφέρθηκε πιο πάνω.
Επίσης να σας θυμήσω ότι και οι δύο έχετε επιχειρηματολογήσει επί πολλές σελίδες ότι κάθε σκύλος είναι μια ξεχωριστή προσωπικότητα και δεν ισχύουν στερεότυπα, ξαφνικά μαθαίνουμε ότι το ΦΑΚΙΝΓΚ ΚΟΚΕΡ ΣΠΑΝΙΕΛ είναι από τη ράτσα του ένα τέρας, καμία σχέση με το φιλήσυχο ροτβάιλερ.
Παιδιά δεν πάτε καλά.
- hellegennes
foscilis έγραψε: ↑16 Σεπ 2019, 11:00Μπορείς να μου εξηγήσεις πού ακριβώς αρχίζουν οι διαφορές ανάμεσα στο ροτβάιλερ και τα άλλα πράγματα όπως κόκερ, ψυχούλες, μωρά, καναρίνια;- Casper - έγραψε: ↑16 Σεπ 2019, 10:47Γιατί ως γνωστόν ένας σκύλος -και μάλιστα ροτβάιλερ- έχει τα ίδια ένστικτα και ανάγκες με ένα καναρίνι.
Εγώ λέω ότι οι διαφορές ξεκινάνε από το ότι
ΤΟ ΡΟΤΒΑΪΛΕΡ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΦΥΛΑΚΑΣ ΣΕ ΠΕΡΙΦΡΑΓΜΕΝΟΥΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΕΚΤΕΝΕΙΣ ΧΩΡΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΖΩΑΚΙ-ΨΥΧΟΥΛΙΝΙ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑΣ
Αυτό που λέει ο foscilis είναι ότι όσο μαλάκας κι αν είναι ο ιδιοκτήτης, το καναρίνι και το τσιουάουα δεν θα μασουλήσουν τα μούτρα του μωρού σου, εκτός κι αν παίζει σε ταινία του Χίτσκοκ. Η φονική δυνατότητα δεν προκύπτει από την μαλακία του ιδιοκτήτη.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Άρα μπορώ να έχω κι εγώ έναν δεινόσαυρο στο σπίτι μου, αρκεί να τον κρατάω πίσω από ηλεκτροφόρο φράχτη. Αν καταφέρει να αποδράσει, γιατί είναι θηρίο, θα είναι λάθος της ΔΕΗ που έγινε διακοπή ρεύματος.Kauldron έγραψε: ↑16 Σεπ 2019, 12:17Ε, ναι μωρέ παρα λίγο να σκοτωθούν 2 άνθρωποι (ο ιδιοκτήτης του μικρού σκύλου και ο οδηγός), και σημειώθηκαν φθορές στο όχημα. Τί έγινε τώρα?Λάθος του ιδιοκτήτη που δεν είχε κλειδωμένη την πόρτα. Φυσικά τέτοια λάθη είναι ανθρώπινα. Δε σημαίνει ότι πρέπει να κρεμάσουμε το σκυλομπαμπά ούτε ότι πρέπει να απαγορεύσουμε τα ροτβάιλερ. Shit happens...
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
και δικό σου που δεν είχες UPS και μπαζούκα και άφησες το δεινόσαυρο αφύλακτο.hellegennes έγραψε: ↑16 Σεπ 2019, 15:21Άρα μπορώ να έχω κι εγώ έναν δεινόσαυρο στο σπίτι μου, αρκεί να τον κρατάω πίσω από ηλεκτροφόρο φράχτη. Αν καταφέρει να αποδράσει, γιατί είναι θηρίο, θα είναι λάθος της ΔΕΗ που έγινε διακοπή ρεύματος.Kauldron έγραψε: ↑16 Σεπ 2019, 12:17Ε, ναι μωρέ παρα λίγο να σκοτωθούν 2 άνθρωποι (ο ιδιοκτήτης του μικρού σκύλου και ο οδηγός), και σημειώθηκαν φθορές στο όχημα. Τί έγινε τώρα?Λάθος του ιδιοκτήτη που δεν είχε κλειδωμένη την πόρτα. Φυσικά τέτοια λάθη είναι ανθρώπινα. Δε σημαίνει ότι πρέπει να κρεμάσουμε το σκυλομπαμπά ούτε ότι πρέπει να απαγορεύσουμε τα ροτβάιλερ. Shit happens...
Σε καμία περίπτωση δε φταίει που επιτρέπεται να έχουμε κατοικίδια δεινόσαυρους με μοναδική προϋπόθεση να είναι μέχρι δύο ανά διαμέρισμα (εκτός αν ο κανονισμός της πολυκατοικίας επιτρέπει 3+)
- Eθνικοκοινωνιστης
φοσιλαρε ελα μαζι μας ρε 

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Ναι φοσι, απαρνήσου τη γυναίκα σου και κάνε την παλάμη φίλη σου στα γεράματα....
Θα προτιμούσες κι εσύ να βρεθείς σε ένα λάκκο με ένα ροτβάιλερ αντί με ένα μυρμήγκι γιατί σημασία έχει μόνο ο άξονας της επιθετικότητας;
Θεωρείς ότι είναι ΟΚ που επιτρέπονται μέχρι 2 ροτβάιλερ ανά διαμέρισμα χωρίς καμία άλλη προϋπόθεση;
Τι ακριβώς βασανίζει τα 1150 γραμμάρια λίπους που έχεις στο κρανίο σου καλή μου φίλη;
Θεωρείς ότι είναι ΟΚ που επιτρέπονται μέχρι 2 ροτβάιλερ ανά διαμέρισμα χωρίς καμία άλλη προϋπόθεση;
Τι ακριβώς βασανίζει τα 1150 γραμμάρια λίπους που έχεις στο κρανίο σου καλή μου φίλη;
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Μπορεί να φαίνεται πως απαντάω σ' εσένα αλλά αν προσέξεις λίγο καλύτερα, απαντάω στον από πάνω μου.
- Sid Vicious
Δεν λέμε τίποτα από αυτά που λες, ώρες ώρες είναι σα να έχεις πρόβλημα κατανόησης κειμένου.Εδώ ο άλλος έλεγε για τα φονικά σκυλιά της κολάσεως, τα Λαμπραντορ.foscilis έγραψε: ↑16 Σεπ 2019, 14:55Το μυρμήγκι μπορεί να σηκώσει εξήντα φορές το βάρος του και θα επιτεθεί ακόμα και σε ρινόκερο αν λάβει το χημικό ερέθισμα, φαντάζομαι σαν άτομα με κάποια καμμένη φλάντζα που σαν αποτέλεσμα έχει να αγνοείτε τελείως την παράμετρο "σωματότυπος" προτιμάτε και οι δύο να σας πετάξουν σε ένα λάκκο με ροτβάιλερ παρά με μυρμήγκι.Sid Vicious έγραψε: ↑16 Σεπ 2019, 13:07Ναι όντως, το έφερε και ως παράδειγμα, ποιο, το Κόκερ! που παρεμπιπτόντως το Κόκερ ως κυνηγετικό παρά το μικρό του μέγεθος και τον ηπιο χαρακτηρα του έχει δυνατά σαγόνια και δόντια.Otto Weininger έγραψε: ↑16 Σεπ 2019, 11:44
Μια από τις πιο ζηλιαρικες ράτσες με τις περισσότερες αναίτιες επιθέσεις είναι το κόκερ που αναφέρθηκε πιο πάνω.
Επίσης να σας θυμήσω ότι και οι δύο έχετε επιχειρηματολογήσει επί πολλές σελίδες ότι κάθε σκύλος είναι μια ξεχωριστή προσωπικότητα και δεν ισχύουν στερεότυπα, ξαφνικά μαθαίνουμε ότι το ΦΑΚΙΝΓΚ ΚΟΚΕΡ ΣΠΑΝΙΕΛ είναι από τη ράτσα του ένα τέρας, καμία σχέση με το φιλήσυχο ροτβάιλερ.
Παιδιά δεν πάτε καλά.
Σαφώς και ένα ροτβαιλερ μπορεί να γίνει πιο επικίνδυνο λόγω όγκου.
Σαφώς και κάθε σκυλί ατομικά έχει δικο του χαρακτήρα, παίζουν και κάποια γενικά της ράτσας αλλά ποτέ ακομη και μεσα στην ιδια ρατσα δεν υπαρχει σκυλος πανομοιότυπος με αλλον, από τα δυο τσομπανόσκυλα μου, ίδια ράτσα, μάνα και κόρη, μεγαλωμένα με τον ίδιο τρόπο και τα ίδια ερεθίσματα η μία βγηκε ένα πολύ φιλήσυχο σκυλί και η άλλη βγηκε "παναγια μου βοηθα".
Εσυ πας να βγάλεις στερεοτυπικά κάθε μεγάλο σκύλο ως υποψηφιο προς την πυρα. (Και κακώς βγάζεις από την εξισωση και τις παμπολλες φορές που σωθηκαν ανθρώπινες ζωές από μεγάλο σκυλο)
Βασικά μια ερώτηση, αν είχες ένα μικρο σκυλί, 3-5 κιλά ας πούμε θα το άφηνες να καθεται στον καναπέ ή στο κρεββάτι;
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
- Sid Vicious
Προσωπικά θεωρώ ότι δεν θα επρεπε να υπάρχουν δυο ροτβαιλερ σε διαμερισμα. Ουτε ίσως ένα αν δεν υπαρχει αυλη (ή έστω μπαλκόνι ή ταρατσα με διαστασεις αυλής ή τεράστιο διαμέρισμα)
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Στο Μακροχώρι Ημαθίας η μάνα λέει ότι ο "όξω από δω" σκότωσε το μηνών βρέφος της
από tanipteros » 09 Ιαν 2024, 19:03 » σε Εγκληματικότητα - 15 Απαντήσεις
- 695 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από stergiosbik
09 Ιαν 2024, 20:34
-
-
- 263 Απαντήσεις
- 9333 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από άγνωστος γνωστός
20 Μάιος 2023, 03:33