foscilis έγραψε: ↑16 Σεπ 2019, 10:17
Πάμε πάλι από την αρχή:
Ένα εξηντάκιλο σαρκοβόρο που για τον Χ Υ λόγο μπορεί άνετα να σκοτώσει άνθρωπο ΔΕΝ είναι κατάλληλο για ζώο συντροφιάς. Δε φτιάχτηκε καν για αυτό το λόγο σαν ράτσα. Δεν κάνει για αυτή τη δουλειά. No ifs no buts. Κάνει για φύλακας σε σπίτι με κήπο και καλή περίφραξη. Κάνει για φύλακας σε εργοστάσιο. ΔΕΝ κάνει για ζώο συντροφιάς. Τι μαλακίες είναι αυτές που έγραφε ο άλλος στο πρώκταγκον, ότι πρέπει να περνάς πρώτος από τις πόρτες αλλιώς αυτοδιορίζεται Τζεγκίς Χαν.
Ο πρωκταγκωνίτης εννοούσε οτι οποιος θελει να εχει τετοιο ζωο συντροφιας, πρέπει απαραίτητα να του επιδεικνύει συνεχώς ποιος ειναι το αφεντικό (ο άνθρωπος) στη μεταξύ τους σχέση, γιατί λογω του οτι ειναι ράτσες με κυριαρχική συμπεριφορα, με την παραμικρή ευκαιρια αρχιζουν να αισθανονται οτι ειναι αυτοι ο αρχηγος της αγελης. Οποιος ειναι μαζοχας και θελει να εχει κυριαρχικο σκυλι, δικο του θεμα. Εγώ δεν θελω. Αυτο εξηγει και ο τυπος στο προκταγκον, τις απαιτησεις ενος τετοιου σκυλου.
Το ότι ΜΠΟΡΕΙ να αποτελέσει ζώο συντροφιάς ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΤΙΓΡΗ υπό συνθήκες δεν αποδεικνύει τίποτα ενώ ένα νεκρό μωρό αποδεικνύει πάρα πολλά. Το αίμα αυτού του μωρού είναι στα χέρια ανθρώπων σαν εσένα που προπαγανδίζουν το αντίθετο επειδή είστε πραγματικά δε βλέπετε καμία διαφορά ανάμεσα σε ένα ροτβάιλερ, σε ένα κοκεράκι και στο παντοτινό παιδί με το αιώνιο ακαταλόγιστο που θα θέλατε να είστε.
άσε μας μωρέ ντράμα κουίν, που εχουμε και αίμα στα χέρια μας εμείς και όχι το σκυλί στα σαγόνια του ή οι γονείς που το πέρασαν για κουνούπι και νομιζαν οτι θα το περιορίσουν με... μια σήτα. Εγώ μια χαρα διαφορες βλεπω στο ροτβαιλερ και στο κοκερακι, γι' αυτο και μεσα στο σπιτι μου με τη δικη μου οικογενεια, θα προτιμουσα κοκερακι.
Επισης, περιμενω να απαντηθει η ερωτηση στο γιατί κατα την αποψή σας, αυτος ο αιμοσταγής εκπαιδευμένος δολοφόνος δεν κατασπάραξε και τα υπολοιπα 3 παιδια της οικογένειας, αλλα συμφωνα με μαρτυρίες "έπαιζε κιολας μαζί τους". Μήπως η συγκεκριμένη στιγμή/συγκυρία πυροδότησε τα ένστικτά του, μήπως κατι αλλο? Ελα δεν μπορει, οι παντογνωσταράδες δω μεσα εχετε για ολα μια απαντηση, για ρίχτε την.