Τυπε . δεν υπάρχει καταγεγραμμένη επίθεση σε ελεύθερο περιβάλλον . Στα ξεφτιλισμένα τσίρκα που ακουν στο ονομα seaworld οπου απαγάγουν ορκες σε νεαρή ηλικία (2 ετων ) τις βάζουν σε μια πισινα 20-30 μέτρων και για το υπόλοιπο της ζωής τους [πολλες 10ετιες ] κάνουν κολπάκια για ενα ''κομμάτι ψωμι'' Ειναι φυσικο και επόμενο να αναπτυσουν σχιζοφρενικές συμπεριφορες κάνοντας οτι ναναι . Δοξα το θεο εχει παρει την κατηφορα αυτη η αλυσιδα και παει για κλείσιμο και μεγάλο ρόλο επαιξε το ντοκιμαντέρ blackfish ( google is ur friend ) και ενα απο τα μεγαλύτερα θυματα τους που αναψε το φυτίλι της μεγαλύτερης κατακραυγής https://en.wikipedia.org/wiki/Tilikum_(killer_whale) [εχω διαβάσει απόσπασμα της ιατροδικαστικης εξετασης του τελευταιου θύματος του tily της αρχι- εκπαιδεύτριας του τσίρκου και πιστεψε με ηταν ανατριχιαστικη ]foscilis έγραψε: ↑19 Σεπ 2019, 16:36Νon4me έγραψε: ↑17 Σεπ 2019, 16:00Φαίνεται πεντακάθαρα στο δέκατο έβδομο δευτερόλεπτο ( είναι slowed down το βίντεο τη στιγμή που ανηφορίζει 15-17sec) τα παρατάει για να μη ''τορπιλισει'' τον δύτη που κανει spectate . Το αναφερουν και πολλοι στα σχολια του vid και προφανως δεν τους το ειπε η ορκα . Μιλάμε για θηλαστικό τεράστιας ευφυίας και την κορυφη της πυραμίδας στην θαλάσσια τροφικη αλυσίδα . Σκοτώνουν λευκους καρχαρίες without effort γιατι εχουν κανει expoilt το Tonic immobilityhellegennes έγραψε: ↑17 Σεπ 2019, 02:29Δεν βλέπω ακριβώς αυτό στο βίντεο αλλά δεν μπορώ να ρωτήσω και την όρκα.
Αυτο λοιπον το θαλασσιο θηλαστικο που γαμει και δέρνει δεν εχει επιτεθεί ποτέ σε ανθρωπο . ( δεν υπάρχει καταγεγραμμένο γεγονός . )
Νεκρό μετά από επίθεση σκύλου βρέφος τριών μηνών
Re: Νεκρό μετά από επίθεση σκύλου βρέφος τριών μηνών
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
Τι κανουν λοιπον στους ζωολογικους κηπους ? απαγαγουν απο το φυσικο περιβάλλον ζωα που ειναι απο τα εξυπνοτερα στη φυση , που σε καθημερινη βαση κολυμπουν μεχρι και 100 χιλιομετρα , εχουν ιδιαιτερους κοινωνικους δεσμους ( οι γονεις μαθαινουν στα μικρα τις τακτικες κυνηγιου και κοινωνικοτητας ως και τα 20 τους χρονια) ζουν 50 με 80 χρονια με το μεγαλυτερο καταγεγραμμενο να εχει φτασει τα 103 τα παιρνουν λοιπον με απαγωγη τα ριχνουν σε μια τσιμεντοπισινα λιγων μετρων και κανουν για το υπολοιπο της ζωης τους μια αθλια ρουτινα υπερ $$$ . Οχι το ζωο δε θα ξεσπασει ποτε 
Εδω στο τρειλερ του ντοκυμαντερ μελος της ομαδας των απαγωγεων λεει πως ειναι το χειροτερο πραγμα που εχει κανει στη ζωη του , βετερανος του βιετναμ ο τυπος ετσι ? σκεψου τι θα ειχε δει και κανει εκει και παρολα αυτα θεωρει πως το χειροτερο πραγμα που τον βαραινει ειναι η απαγωγη(ες) ενος θηλαστικου
Last but not least
Η κασατκα δινει ενα καλο μαθημα στον (εκπαιδευτή ) κεν πητερς . H κασατκα εχει γεννησει λιγο καιρο πριν ( τις εκαναν και εκτροφη στο ζωολογικο
) την εχουν χωρισει με το μωρο της προσφατα με το ζορι και προκειται να κανει το rocket ενα κλασικο κολπο που ο εκπαιδευτής κάθεται στην επιφανεια της πισινας ερχεται η ορκα απο κατω με φορα και τον σηκωνει κατι μετρα στον αερα . Αλλα η κασατκα αυτοσχεδιασε . παει τον πιανει το ενα ποδι τον παει στον πατο της πισινας και λιγο προτου πνιγει τον ανεβαζει πανω . του αφηνει το ενα ποδι του πιανει το αλλο ξανα κατω στον πατο στο οριο της αναπνοης του .

Εδω στο τρειλερ του ντοκυμαντερ μελος της ομαδας των απαγωγεων λεει πως ειναι το χειροτερο πραγμα που εχει κανει στη ζωη του , βετερανος του βιετναμ ο τυπος ετσι ? σκεψου τι θα ειχε δει και κανει εκει και παρολα αυτα θεωρει πως το χειροτερο πραγμα που τον βαραινει ειναι η απαγωγη(ες) ενος θηλαστικου
Last but not least
Η κασατκα δινει ενα καλο μαθημα στον (εκπαιδευτή ) κεν πητερς . H κασατκα εχει γεννησει λιγο καιρο πριν ( τις εκαναν και εκτροφη στο ζωολογικο

Πρώτον δεν το ξέρεις αυτό, δε μοιάζει για ζώο που θα επιβίωνε κάποιος από σοβαρή επίθεση σε ελεύθερο-ελεύθερο περιβάλλον (π.χ. ναυαγός στα ανοιχτά) ώστε να μας το διηγηθεί.Τυπε . δεν υπάρχει καταγεγραμμένη επίθεση σε ελεύθερο περιβάλλον .
Δεύτερον να μια καταγεγραμμένη επίθεση:
https://news.google.com/newspapers/p/lo ... 500,784012
100 ράμματα λέει εκεί.
Απορώ πώς δεν το έχουν πάρει χαμπάρι οι έλληνες ζωόφιλοι να το κάνουν κι αυτοί στο διαμέρισμά τους.Νon4me έγραψε: ↑19 Σεπ 2019, 17:19Τι κανουν λοιπον στους ζωολογικους κηπους ? απαγαγουν απο το φυσικο περιβάλλον ζωα που ειναι απο τα εξυπνοτερα στη φυση , που σε καθημερινη βαση κολυμπουν μεχρι και 100 χιλιομετρα , εχουν ιδιαιτερους κοινωνικους δεσμους ( οι γονεις μαθαινουν στα μικρα τις τακτικες κυνηγιου και κοινωνικοτητας ως και τα 20 τους χρονια) ζουν 50 με 80 χρονια με το μεγαλυτερο καταγεγραμμενο να εχει φτασει τα 103 τα παιρνουν λοιπον με απαγωγη τα ριχνουν σε μια τσιμεντοπισινα λιγων μετρων και κανουν για το υπολοιπο της ζωης τους μια αθλια ρουτινα υπερ $$$ . Οχι το ζωο δε θα ξεσπασει ποτε
Aυτο με τις φάλαινες, που κατεβάζουν τον άνθρωπο 20 μέτρα κάτω και μετά τον ανεβάζουν στην επιφάνεια το έχω ξαναδεί.
Το είχε πάθει μια τύπισσα που όταν με τον άντρα της και το γιοτ τους είχαν παει στην μέση του ωκεανού, είδε ένα κοπάδι φάλαινες και είπε να κατεβεί να κολυμπήσουν μαζί
Τελικά έφαγαν πρόστιμο 10k δολαρια για παρενόχληση φάλαινας 
Είχα διαβάσει τότε, ότι οι φάλαινες έπαιζαν
υπάρχει και βίντεο
ΥΓ Όποιος ενδιαφέρεται για αυτά και δεν έχει δει ακόμα beluga whale ας το βάλει στο you tube ΤΩΡΑ
Το είχε πάθει μια τύπισσα που όταν με τον άντρα της και το γιοτ τους είχαν παει στην μέση του ωκεανού, είδε ένα κοπάδι φάλαινες και είπε να κατεβεί να κολυμπήσουν μαζί

Είχα διαβάσει τότε, ότι οι φάλαινες έπαιζαν

υπάρχει και βίντεο
SpoilerShow
ΥΓ Όποιος ενδιαφέρεται για αυτά και δεν έχει δει ακόμα beluga whale ας το βάλει στο you tube ΤΩΡΑ
Από αυτούς δεν θέλει κανείς να το πάρει σπίτι του;elchav έγραψε: ↑19 Σεπ 2019, 17:07μαλακεςμου, 15.000 υπογραφές...
https://secure.avaaz.org/el/community_p ... ChH4EMILyw
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Μη το παλευεις αλλο αστοfoscilis έγραψε: ↑19 Σεπ 2019, 17:21Πρώτον δεν το ξέρεις αυτό, δε μοιάζει για ζώο που θα επιβίωνε κάποιος από σοβαρή επίθεση σε ελεύθερο-ελεύθερο περιβάλλον (π.χ. ναυαγός στα ανοιχτά) ώστε να μας το διηγηθεί.Τυπε . δεν υπάρχει καταγεγραμμένη επίθεση σε ελεύθερο περιβάλλον .
100 ράμματα λέει εκεί.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Νon4me την 19 Σεπ 2019, 17:37, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- hellegennes
foscilis έγραψε: ↑19 Σεπ 2019, 17:27Απορώ πώς δεν το έχουν πάρει χαμπάρι οι έλληνες ζωόφιλοι να το κάνουν κι αυτοί στο διαμέρισμά τους.Νon4me έγραψε: ↑19 Σεπ 2019, 17:19Τι κανουν λοιπον στους ζωολογικους κηπους ? απαγαγουν απο το φυσικο περιβάλλον ζωα που ειναι απο τα εξυπνοτερα στη φυση , που σε καθημερινη βαση κολυμπουν μεχρι και 100 χιλιομετρα , εχουν ιδιαιτερους κοινωνικους δεσμους ( οι γονεις μαθαινουν στα μικρα τις τακτικες κυνηγιου και κοινωνικοτητας ως και τα 20 τους χρονια) ζουν 50 με 80 χρονια με το μεγαλυτερο καταγεγραμμενο να εχει φτασει τα 103 τα παιρνουν λοιπον με απαγωγη τα ριχνουν σε μια τσιμεντοπισινα λιγων μετρων και κανουν για το υπολοιπο της ζωης τους μια αθλια ρουτινα υπερ $$$ . Οχι το ζωο δε θα ξεσπασει ποτε

Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
σκοπεύεις να προσθέσεις και άλλα κριτήρια στον αρχικό ισχυρισμό; Ξερωγω "καταγεγραμμένη και επικυρωμένη από συμβολαιογράφο θανατηφόρα επίθεση με τουλάχιστον 1 τρανσέξουαλ θύμα μέχρι 15 μίλια ανοιχτά της ακτής Ελεφαντοστού μεταξύ 2 και 7 τοπική ώρα κατά το κινεζικό έτος του Πιθήκου"Νon4me έγραψε: ↑19 Σεπ 2019, 17:33Μη το παλευεις αλλο αστοfoscilis έγραψε: ↑19 Σεπ 2019, 17:21Πρώτον δεν το ξέρεις αυτό, δε μοιάζει για ζώο που θα επιβίωνε κάποιος από σοβαρή επίθεση σε ελεύθερο-ελεύθερο περιβάλλον (π.χ. ναυαγός στα ανοιχτά) ώστε να μας το διηγηθεί.Τυπε . δεν υπάρχει καταγεγραμμένη επίθεση σε ελεύθερο περιβάλλον .
100 ράμματα λέει εκεί.. Δεν υπαρχει καταγεγραμμένη και επιβεβαιωμενη θανατηφόρα επίθεση (στο φυσικο της περιβαλλον ) .
Εσυ αρχισες τις πιπες , εφερες λινκ απο τον ζωολογικο κηπο . σου εξηγησα ομορφα τι και πως και συνεχιζεις . αν εχεις καποιο λινκ με ορκα να επιτιθεται σε ανθρωπο φερτο αλλιως τις ειρωνιες σου ξερεις που να τις βάλεις .foscilis έγραψε: ↑19 Σεπ 2019, 17:52σκοπεύεις να προσθέσεις και άλλα κριτήρια στον αρχικό ισχυρισμό; Ξερωγω "καταγεγραμμένη και επικυρωμένη από συμβολαιογράφο θανατηφόρα επίθεση με τουλάχιστον 1 τρανσέξουαλ θύμα μέχρι 15 μίλια ανοιχτά της ακτής Ελεφαντοστού μεταξύ 2 και 7 τοπική ώρα κατά το κινεζικό έτος του Πιθήκου"Νon4me έγραψε: ↑19 Σεπ 2019, 17:33Μη το παλευεις αλλο αστοfoscilis έγραψε: ↑19 Σεπ 2019, 17:21
Πρώτον δεν το ξέρεις αυτό, δε μοιάζει για ζώο που θα επιβίωνε κάποιος από σοβαρή επίθεση σε ελεύθερο-ελεύθερο περιβάλλον (π.χ. ναυαγός στα ανοιχτά) ώστε να μας το διηγηθεί.
100 ράμματα λέει εκεί.. Δεν υπαρχει καταγεγραμμένη και επιβεβαιωμενη θανατηφόρα επίθεση (στο φυσικο της περιβαλλον ) .
λογικά οι ζωόφιλοι αποφεύγουν να πάρουν όρκα επειδή είναι γύρω στις 100 φορές πιο έξυπνη από έναν σκύλο και άρα 200 φορές πιο έξυπνη από ζωόφιλο και άρα είναι απόλυτα σίγουρο ότι δε θα χρειαστεί πάνω από μισό δευτερόλεπτο για να τους κατατάξει στους κλινικά μαλάκες, αντί να τους κοιτάει με λατρεία την ώρα που της γλείφουν τα δόντια.
Οριστε . στο τρολλ μια χαρουλα τα καταφερνεις . τι τη θες τη σοβαρη συζητηση ? εκαστος στο ειδος του που λεει ενας παππαγαλος (pet )
- hellegennes
Το ψαράκι είναι πιο ευκίνητο. Από την στιγμή που έφυγε στο πλάι, η όρκα πρέπει να κάνει ελιγμό και δεν φαίνεται να έχει αρκετή φόρα. Σίγουρα δεν θα το έπιανε όπως λες με ένα τίναγμα της ουράς.Νon4me έγραψε: ↑17 Σεπ 2019, 17:45hellegennes έγραψε: ↑17 Σεπ 2019, 17:35Ναι, αλλά δεν μοιάζει να παρατάει την λεία του, μοιάζει η λεία του να διαφεύγει απλώς. Έτσι φαίνεται σε μένα, τουλάχιστον.Νon4me έγραψε: ↑17 Σεπ 2019, 16:00
Φαίνεται πεντακάθαρα στο δέκατο έβδομο δευτερόλεπτο ( είναι slowed down το βίντεο τη στιγμή που ανηφορίζει 15-17sec) τα παρατάει για να μη ''τορπιλισει'' τον δύτη που κανει spectate . Το αναφερουν και πολλοι στα σχολια του vid και προφανως δεν τους το ειπε η ορκα . Μιλάμε για θηλαστικό τεράστιας ευφυίας και την κορυφη της πυραμίδας στην θαλάσσια τροφικη αλυσίδα . Σκοτώνουν λευκους καρχαρίες without effort γιατι εχουν κανει expoilt το Tonic immobility
Αυτο λοιπον το θαλασσιο θηλαστικο που γαμει και δέρνει δεν εχει επιτεθεί ποτέ σε ανθρωπο . ( δεν υπάρχει καταγεγραμμένο γεγονός . )
Ρε συ μιλάμε για όρκα . Διαφεύγει γιατι ηταν ακριβως μπροστα ο τυπάς (δε ξερω αν ειναι ο ιδιος ο uploader το αναφερει παντως στο description ) που κοίταζε με την μάσκα .Θεωρώ πως σε ελευθερο πεδιο στην φάση που είναι σχεδόν μπροστά στο στόμα της (βλεπε screenshot) θα έδινε απλα μια με την ουρα της ώθηση και θα εβγαινε με το ψαρι στο στόμα κανα 2-3 μέτρα πανω απο την επιφάνεια .
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Δεν υπαρχει σιγουρα . θα δοκίμαζε . δε δοκιμάζει ομως για τον λογο που ανεφεραhellegennes έγραψε: ↑19 Σεπ 2019, 18:02Το ψαράκι είναι πιο ευκίνητο. Από την στιγμή που έφυγε στο πλάι, η όρκα πρέπει να κάνει ελιγμό και δεν φαίνεται να έχει αρκετή φόρα. Σίγουρα δεν θα το έπιανε όπως λες με ένα τίναγμα της ουράς.Νon4me έγραψε: ↑17 Σεπ 2019, 17:45hellegennes έγραψε: ↑17 Σεπ 2019, 17:35
Ναι, αλλά δεν μοιάζει να παρατάει την λεία του, μοιάζει η λεία του να διαφεύγει απλώς. Έτσι φαίνεται σε μένα, τουλάχιστον.
Ρε συ μιλάμε για όρκα . Διαφεύγει γιατι ηταν ακριβως μπροστα ο τυπάς (δε ξερω αν ειναι ο ιδιος ο uploader το αναφερει παντως στο description ) που κοίταζε με την μάσκα .Θεωρώ πως σε ελευθερο πεδιο στην φάση που είναι σχεδόν μπροστά στο στόμα της (βλεπε screenshot) θα έδινε απλα μια με την ουρα της ώθηση και θα εβγαινε με το ψαρι στο στόμα κανα 2-3 μέτρα πανω απο την επιφάνεια .
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Στο Μακροχώρι Ημαθίας η μάνα λέει ότι ο "όξω από δω" σκότωσε το μηνών βρέφος της
από tanipteros » 09 Ιαν 2024, 19:03 » σε Εγκληματικότητα - 15 Απαντήσεις
- 695 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από stergiosbik
09 Ιαν 2024, 20:34
-
-
- 263 Απαντήσεις
- 9332 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από άγνωστος γνωστός
20 Μάιος 2023, 03:33