Νεκρό μετά από επίθεση σκύλου βρέφος τριών μηνών

Φιλοζωικό αίσθημα, συζητήσεις, προβληματισμοί. Εκπαίδευση, φροντίδα & συμβουλές.
Άβαταρ μέλους
foscilis

Re: Νεκρό μετά από επίθεση σκύλου βρέφος τριών μηνών

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis » 17 Σεπ 2019, 00:33

Χαοτικός έγραψε:
16 Σεπ 2019, 23:37
Ξέρετε που μπορώ βρω ρινόκερο; Θέλω να πάρω έναν για τα παιδιά. Έχω ακούσει οι τους κάνει καλό η αλληλεπίδραση με ένα κατοικίδιο και τους μαθαίνει την υπευθυνότητα.
Λογικα δεν εχεις παρα να γραφτεις σε καποιο συνοικιακο γκρουπ ζωοφιλων στο φβ και να αφησεις το timeline με τις αγγελιες τους να κανει autorefresh εχοντας το νου σου για τη λεξη "καρδουλινος".

Γυρω στα εφτα λεπτα εκτιμω οτι θα σου παρει.

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 17 Σεπ 2019, 00:39

Χαοτικός έγραψε:
17 Σεπ 2019, 00:31
Για φάπες και δούλεμα τα έχουν τα μαλακόζωα

Το τάραξε στο φαπίδι, όπως του αξίζει.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.

Who is The 4th man
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Who is The 4th man » 17 Σεπ 2019, 01:47

εζησα μέ ένα σκυλάκο μερικά χρόνια, όταν πέθανε είχε τόν ίδιο επιθανάτιο ρόγχο μέ τού πατέρα μου μόνο
πού λίγο πρίν ξεψυχύσει μού έριξε μιά ματιά σάν νά μέ αποχαιρετούσε......
είναι σάν κ'εμάς μόνο πού εμείς έχουμε αναπτύξει ικανότητες κατασκευής εργαλείων καί κάνουμε λογικές διεργασίες,
έχουμε βέβαια περίπλοκο ψυχικό κόσμο(..μεγάλη κουβέντα όχι εδώ όμως άν καί ό Κ.Γιούνγκ έδειξε ότι βλέπουν όνειρα),
οί σκύλοι ειδικότερα ταυτίζονται μέ τή ψυχική διάθεση τού κυρίου τους αλλά μέχρι ένα σημείο.....
είχα στή τάξη τό 2017 έναν αλβανό στή β λυκ.(τόν έχω καί φίλο στό fb) πού φερόταν πολύ σκληρά στό σκύλο του, μιλάμε
γιά κλωτσές μπουνιές μαστίγωμα κλπ γιατί ήθελε νά τόν ετοιμάσει γιά μονομαχίες κάπου στά Α.Λιόσα(..πού νά μήν έσωνα ρε πστ μου).
ένα πρωί ήρθε ό τύπος μέ μπαταρισμένο τό κεφάλι από τά ράματα....τού τήν έπεσε ό σκύλος γιατί δεν άντεξε άλλο, όλοι είπανε
τότες "καλά σούκανε ρε μαλάκα".....
όπως τό μάθεις τό ζωντανό, έχουνε καί αυτά ψυχή, πολυ λυπηρό τό γεγονός αυτό μέ τό βρέφος πέρα από κάθε αμφιβολία

επίσης διαθέτουν μιά διάίσθηση ενώ εμείς έχουμε αναπτύξει όπλα μαζικής εξόντωσης σέ τεράστια κλίμακα προκειμένου
νά διαφυλάξουμε τά γεωστρατηγικά-γεωπολιτικά συμφέροντα....λένε νά κάνουμε ευθανασίες, ευθανασία όμως ποιός
θά κάνει στά "ανθρωποειδοι σιχάματα"
Αυτομπαναρισμενος επ αόριστον

Άβαταρ μέλους
Νon4me
Phorum.gr user: Νon4me

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νon4me » 17 Σεπ 2019, 02:04

O σκύλος πιστεύω ειναι απο τα πιο ευγενή όντα του ζωικου , ισως τον ξεπερνάν μονο καποια θαλάσσια δελφινοειδη ( δελφίνια - ορκες )

Εδω μια ορκα παρατάει τελευταια στιγμη το κυνηγι ενος ψαριου (σχεδον το εχει στο στόμα ) για να μη χτυπήσει τον τυπο που παρακολουθει με τη μάσκα (17ο δευτερο )

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 17 Σεπ 2019, 02:29

Δεν βλέπω ακριβώς αυτό στο βίντεο αλλά δεν μπορώ να ρωτήσω και την όρκα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.

istoria m amartia m

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από istoria m amartia m » 17 Σεπ 2019, 02:38

ΓΑΛΗ έγραψε:
16 Σεπ 2019, 12:22
Διαφωνώ.

Η όποια πραγματικά σύγκρουση στο θέμα επικινδυνότητας είναι μεταξύ του θολού τοπίου των φερόμενων ως "ζωόφιλων". Ουδείς από τους ζωόφιλους που έχουν ευμεγέθη ζώα συντροφιάς, διαφωνεί ως προς τις απαιτήσεις (ευθύνες) της συγκατοίκησης με ένα μεγάλο ζώο. Όπως επίσης, ουδείς από τους συγκεκριμένους ζωόφιλους θέλει να επιβάλλει το ζώο του σε χώρους που δεν είναι επιθυμητό για τον α ή β λόγο. Οι ανεύθυνοι "ζωόφιλοι" είναι το πρόβλημα. Αυτοί που το σκυλί τους γαυγίζει, λερώνει, κυκλοφορεί χωρίς λουρί σε δημόσιους χώρους γιατί ...έτσι. Είναι οι πολύ μάγκες ή πολύ ευαίσθητοι να' ουμ.

Οι ζωοφοβικοί έχουν άλλο θέμα. Χρησιμοποιούν ως επιχείρημα την επικινδυνότητα των "σαρκοβόρων" σκύλων ενώ το κυρίως πρόβλημα τους είναι ότι δεν μπορούν να ανεχθούν με ΤΙΠΟΤΑ ακόμη και την ιδέα ενός γιορκσάιρ τεριέ στον καναπέ γιατί το θεωρούν ΥΒΡΙ προς την ανθρώπινη υπόσταση.

Για να λέμε τελικώς τα πράγματα με το πραγματικό τους όνομα, έτσι;
Δεν έχεις ουτε είχες ποτε στα γραπτά σου σχεση με το πραγματικό ονομα των πραγμάτων. Στα λεκτικά πυροτεχνήματα ειδικευεσαι κυρίως, ενίοτε τυγχανουν πρωτότυπα και διασκεδαστικα, στην συγκεκριμενη περίπτωση ειναι απο αυτα που σκάνε πανω σου πριν προλάβεις να τα εκτινάξεις μακρυα.
Ναι, οι ζωόφιλοι χωρίζονται στους κανονικούς και στους ανεύθυνους. Εγω δεν θα τους έλεγα βεβαια κανονικούς τους μεν και ακανονιστους τους δε. Διά την ακρίβεια, μπορει κάλλιστα ένας ακανονιστος να ειναι ζωόφιλος μεχρι τα μπουνια, αδιάφορος για τυχόν μόδα ή να καλύψει τα δικά του κενα/έλλειψη κάποιου διποδου που να μπορει να προσταζει κλπ κλπ αλλα να εχει γεννηθεί γυφτουλας και να αφήνει και σκατά και γαβγισματα όλη μέρα. Ζωόφιλος δεν σημαίνει και πολιτισμενος. Υπάρχει εννοιολογικη συνάφεια, υπάρχει στατιστικά αναμενόμενη ταύτιση, αλλα η πλήρης ταύτιση που επιχειρεις ειναι ίδιον κλασσικου οπαδικού χουλιγκάνου που ομαδοποιεί με τα δικά του κριτήρια για να φτιάξει το άγιο εικονισμα που αυτος γουστάρει κλείνοντας τα ματια στην πραγματικοτητα: Γνωστο το έργο απο την πολιτικη μεχρι τα αθλητικα κλπ. Αλλα ως εδω, μικρό το κακό. Φτάνουμε στο γνωστο δίπολο δραση-αντίδραση. Δεν υφίσταται ποτε και πουθενά, αντίδραση χωρις δραση. Αυτο που βλεπεις σε αυτο το νήμα και εξω σε χαμηλόφωνα πηγαδάκια, ειναι αντίδραση. Η αντίδραση εχει παντα κάποιες γραφικές πινελιες, είτε παιδιάστικες και αχαλινωτες τυπου Φοσίλη (που βεβαια ως παιδιάστικες, μοιραία θα ειναι και οι πλέον πηγαίες), είτε αναζητούντων προσοχή που αισθάνονται ανακουφισμενοι να ετεροπροσδιορίζονται είτε προφανώς τυπων που τρώγονται με τα ρουχα τους και ανυπομονούν να φαγωθουν και με κατι άλλο. Σε αντιθεση με την καβαφική μεγαλειοτητα σου που επιλέγει ποιούς θα ορισει φιλόζωους , δεν τους ξεχωριζω τους ως ανω περιγραφέντες απο τους "ζωομάχους" (λολ) . Πρωτον διά να διαφανει η ουτως η αλλως εκδηλη ανωτεροτητα μου και δευτερον επειδη και να τους ξεχωριζα σε δυο κατηγοριες, αμφοτερες θα κουβαλουσαν μεσα τους ψηγματα η μια της αλλης. Αλλά, επαναλαμβάνω, δεν υφίσταται αντίδραση χωρις δράση. Π.χ. Υπάρχει ποτέ περίπτωση να δεις ρατσιστικό κόμμα που να κυνηγάει τους φιλιπιννεζους στην Ελλάδα; Ποτέ. Αυτο δικαιωνει τον Παναγιωταρο να ωρυεται ον κάμερα για "γαμημενες αλβανικές κωλοτρυπίδες"; Φυσικά και όχι. Κανεις δεν ισχυριστηκε ποτε οτι κάθε αντίδραση καρπωνεται με ανιδιοτελεις σκοπούς, εκφερεται με ψυχραιμία ή αντικρουει με καθησυχαστική αναλογικότητα τις αμετροέπειες που την ωθησαν να συσταθεί. Ομως όσοι νομίζουν οτι ο εθνικισμός, το κίνημα των mgtw, οι βεγκαν ή οι σκυλιασμένοι ονησεείς ειναι παρδαλες γραφικοτητες αυτοαναφορικών ριψάσπιδων της ζωης, παντα διαψευδονται απο την Ιστορία. Και ο διεθνισμος, οι καζινοκαπιταλιστικές κάργιες, η μανία για κρέας και οι σκυλομάνες που γεννησαν τα παραπάνω υπερβολικά, με την σειρα τους ως αντίδραση σε κάποιο αλλο άκρο γεννήθηκαν. Τα σκυλάκια με το γελοίο τρίχωμα και τα ποδαράκια που σέρνονται αστεία και τις ιδιοκτητριες με το ντεκαπαζ που τα κρατάνε αγκαλια εκστασιασμενες ποτέ δεν θα δημιουργουσαν την αντίδραση που τόσο σε ξενισε. Βλεπεις, αμελησα να αναφέρω τον κύριο παράγοντα δημιουργίας αντιδρασης. Δεν αρκεί να υφίσταται κάτι ακραίο, αλλα αυτο το ακραίο να μας χαλάει την ισορροπία μας. Να μας δημιουργεί φόβο.Και το πασοκ ηταν ακραίο. Όταν εγινε αμεσα - και ορατα και απο τον πλέον ηλίθιο -επικίνδυνο, και μας έφαγε τις οικονομίες στο χρηματιστήριο, ξύπνησε η Αντίδραση. Η χλευη για τα τατουάζ προ ετών γιατι ξύπνησε τοσο έντονα και οχι φερειπειν παλιότερα για τα αντρικά σκουλαρίκια; Διότι καμία αντίδραση δεν ξυπνάει για αισθητικούς λόγους. Η μοδα των σκουλαρικιων ηταν απλώς μια μοδα. Τα τατουάζ συνεπεσαν με την γενιά που ανταγωνιζοταν πλέον τους φυλακόβιους σε κυνισμο, αγριάδα και πράξεις χωρις ίχνος σκεψεις. Μπορώ να σε σκοτώσω πλέον γιατί μου πούλησες τα λαθος αναβολικά, γιατι μου πήρες την θεση πάρκινγκ, γιατι δεν καθησες να σε πάρω παρτούζα. Μα και η αντίδραση στους ιμο με την μακρυα φράντζα και τους εντεχνους παλιότερα ειχε τις ρίζες της στον φόβο: Πάω γυμναστήριο, δουλεύω, τα λέω ωραια και έρχεσαι εσυ ο μαλακας και με ενα φεϊκ στυλιστικο τρικ, μου τρως το γκομενακι που ζαχαρωνω.

Εν κατακλείδι, εισαι πανασχετη απο ανθρώπινη ψυχολογία. Ποτέ ενα "γιορκσάιρ τεριέ στον καναπέ - ΥΒΡΙΣ προς την ανθρώπινη υπόσταση" δεν θα ξυπνήσει μαζικά και με αντοχή στον χρονο, τα αντανακλαστικά των εκάστοτε πρωτοσυνθετικό-μάχων. Διότι είτε το βλέπουν είτε οχι σαν υπερβολή, δεν τους απειλεί προσωπικως. Όπως θα βροντοφωναξει κάποιος "εξω ολοι οι ξένοι, στα παπαρια μου αν οι μισοί ήρθαν να ζήσουν ειρηνικά, κανένα όφελος δεν θα εχω απο αυτο προσωπικα αρα ας γλιτώσω απο το πολυ πολυ προσωπικο μπελά που θα εχω πιθανον απο τους αλλους μισους",ετσι και δω βροντοφωναζει "στα παπαρια μου ο γνήσιος φιλόζωος που θα φροντισει το ροντβάιλερ σύμφωνα με τους διεθνείς ρονταβαιλεεικους κανονισμους, ο μαλακας που θα το αφήσει λυτό και θα ορμηξει στο παιδί μου (και ζω και σε κράτος μπουρδελο, ούτε την ηθική δικαίωση δεν θα καρπωθω δίχως πρότερη εξάντληση πάσης φύσεως) γίνεται να εξαφανιστεί με ενα μαγικό ραβδί; και αν δεν γινεται, είθε το μαγικό ραβδί μου να είναι η λεκτικη γελοιοποιηση της καρικατουρας του..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος istoria m amartia m την 17 Σεπ 2019, 02:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
η δε ΓΑΛΗ να φοβήται τον άνδρα

the comet the course the tail

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από the comet the course the tail » 17 Σεπ 2019, 02:48

καλά της τα είπες της βλαμμένης.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος the comet the course the tail την 17 Σεπ 2019, 02:57, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

istoria m amartia m

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από istoria m amartia m » 17 Σεπ 2019, 02:57

the comet the course the tail έγραψε:
17 Σεπ 2019, 02:48
124345 edit
ΜΠΑ ΜΑΣ ΘΥΜΗΘΗΚΕΣ!!!???€#@(%*(*
Πολυ αργα κυρία μου, βρηκα αλλη
Feigflug καοως ετσι την ελένε

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από the comet the course the tail » 17 Σεπ 2019, 03:02

istoria m amartia m έγραψε:
17 Σεπ 2019, 02:57
δεν την παλεύω με το πχορουμ. δεν μπορώ να παρακολουθήσω πια. θα χαζέψουμε τελείως.

istoria m amartia m

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από istoria m amartia m » 17 Σεπ 2019, 03:08

17 Σεπ 2019, 03:02
istoria m amartia m έγραψε:
17 Σεπ 2019, 02:57
δεν την παλεύω με το πχορουμ. δεν μπορώ να παρακολουθήσω πια. θα χαζέψουμε τελείως.

Καμιά αντίρρηση αρκεί να βρήκες νέο χομπυ και οχι να καμαρώνεις απλώς που ξέφυγες απο τον πχορουμοεθισμο....

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από the comet the course the tail » 17 Σεπ 2019, 03:12

δεν έχω απεξαρτηθεί πλήρως. μπαίνω. κάνω κλικι-κλικι από εδώ κι από κει, βαριέμαι και το κλείνω.

istoria m amartia m

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από istoria m amartia m » 17 Σεπ 2019, 03:18

17 Σεπ 2019, 03:12
δεν έχω απεξαρτηθεί πλήρως. μπαίνω. κάνω κλικι-κλικι από εδώ κι από κει, βαριέμαι και το κλείνω.
Έφαγες τον γάιδαρο, η ουρα σου μένει
Παμε για υπνο και αύριο θα κανουμε μια νεα αρχη
Ή εναν νέο υπνο...

Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono » 17 Σεπ 2019, 10:50

Εικόνα

εντιτ: Ο τύπος προτείνει δίπλωμα/πιστοποίηση εκπαίδευσης ιδιοκτητη για μεγάλα σκυλιά, πάντως.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 17 Σεπ 2019, 11:31

Χαοτικός έγραψε:
16 Σεπ 2019, 23:37
Ξέρετε που μπορώ βρω ρινόκερο; Θέλω να πάρω έναν για τα παιδιά. Έχω ακούσει οι τους κάνει καλό η αλληλεπίδραση με ένα κατοικίδιο και τους μαθαίνει την υπευθυνότητα.
Eδώ δεν βλέπετε τον ελέφαντα μέσα στο δωμάτιο κι εσύ θέλεις να πάρεις κάτι πιο μικρούλι;
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono » 17 Σεπ 2019, 12:22

:smt005:

Εδώ η εκπαίδευση ενος ροτβάιλερ απο τον κυρ Τάκη τον τρελό του χωριού, μαζί με τον Σερβετά με παραλλαγή και εναν αναρχικό θαμώνα κατάληψης σε κτήριο στα Εξάρχεια, που το 'σκασε μετά από μπατσοέφοδο. Σκεφτόμουν αν ταιριαζε περισσότερο σε αυτο το νήμα ή στο καραμπαμπομουσείο, αλλά τελικά το έβαλα εδώ.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ζώα & άνθρωπος”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών