Βία από ενήλικα σε ανήλικο, αλλά έχεις δίκαιο ας μη χαλάσουμε το νήμα με ασήμαντα πράματα, από την αναίτια βία κάποιων αστυνομικών γίνονται έτσι όταν μεγαλώνουν οι ρομά.nowhere έγραψε: ↑27 Ιαν 2020, 07:06δεν καταλαβαίνω το νόημα της ερώτησης.ναι τρώνε περισσότερο ξύλο.τι σχέση έχει αυτό με το θέμα?sys3x έγραψε: ↑27 Ιαν 2020, 00:50Και λόγος να υπήρχε πάλι με αναλογία 4-5 πόσοι ήταν ένοπλοι με κράνη κτρ απέναντι σε ένα παιδί 11πόσο χρονώ πάλι δε θα υπήρχε λόγος.
Να τιμωρηθεί το όργανο εννοείται όπως του αρμόζει.
Δατ σεντ, το πολύ το ξύλο, το πραγματικό ξύλο δηλαδή αυτά τα παιδάκια (και αυτό το έχω δει με τα μάτια μου) το τρώνε από τους πατεράδες τους, οπότε προκύπτει το ερώτημα από μόνο του.
Τι λες φίλε μου γι αυτό το κατά τη μη ταπεινή μου γνώμη κατά πολύ σπουδαιότερο από αυτό του νήματος θέμα;
Οι "μάγκες" τα βάλανε με ένα 11χρονο. Κατέληξε στο νοσοκομείο
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Οι "μάγκες" τα βάλανε με ένα 11χρονο. Κατέληξε στο νοσοκομείο
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- Παλαιοελλαδίτης
Μιας και μιλάμε για Ρομά, έχει πετύχει κανείς από εσάς τσιγγάνες που ντύνονται μοναχές και προσπαθούν να πουλήσουν εικόνες και σταυρουλάκια έξω από μετρό; Εγώ μια φορά είπα για πλάκα σε μια από αυτές πως είμαι μουσουλμάνος και τότε εκείνη γύρισε και μου είπε με εγκάρδιο τρόπο ''Και εγώ μουσουλμάνα είμαι''!under έγραψε: ↑26 Ιαν 2020, 22:09Το θεωρω δεδομενο οτι του ειπε μαλακια.
Για γυφτακι μιλαμε,δλδ για καποιο παιδι που μεγαλωνει σε περιβαλλον με συγκεκριμενα "προτυπα".

- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Έτσι είναι. Εγώ έχω ρίξει πέτρα σε αυτοκίνητο που περνούσε πιτσιρικάς. Ο τύπος που οδηγούσε γύρισε παρακάτω, ήταν με την οικογένειά του, και μας σάπισε στο ξύλο κι εμένα και τον ξάδελφό μου. Μετά μας πήγε στο μαγαζί του πατέρα μου όπου μας σάπισαν ξανά και οι δύο.stargazer έγραψε: ↑27 Ιαν 2020, 11:24Εγώ θυμάμαι mid-late 80s Μπραχάμι, όποιον πιτσιρικά έπιαναν οι Ζ χωρίς δίπλωμα στο παπί, ασφάλεια, η με κάναν μπαφο τον σάπιζαν στο ξύλο. Χαστούκια και κλωτσιέςΠορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑27 Ιαν 2020, 10:50Θυμάμαι εμείς πιτσιρίκια τρώγαμε ξύλο από τους δασκάλους και όταν φτάναμε στο σπίτι και παραπονιόμασταν για τον σκληρό κόσμο στους γονείς μας τρώγαμε ξύλο και από τους γονείς μας. Τώρα το κάνουμε θέμα που ένας πιτσιρικάς έφαγε ένα σκαμπίλι. Σιγά. Εμείς πλακωνόμασταν καθημερινά μεταξύ μας. Δεν φοβόμασταν ποτέ λίγο αίμα. Έχω φάει πέτρα στο κεφάλι από τον αδελφό μου και τον έχω πυροβολήσει με αεροβόλο στην πλάτη. Λυπάμαι το παιδί που φοβάται λίγο αίμα και λίγο ξύλο.
Όταν τελείωναν τον παράταγαν εκεί και έφευγαν
Αυτός μετά έλεγε και ευχαριστώ που δεν τον μάζεψαν
Δεν ξαναπέταξα πέτρα σε κινούμενο αυτοκίνητο.
Αυτος ο αστυνομικός θα μπορούσε να τον πυροβολήσει κι όλας. Σε τι διαφέρει από τον Κορκονεα;
Κρατιέμαι να μην πω πράγματα που θα σοκάρουν σεβόμενη το phorum.
Όταν πρόκειται για παιδιά θέλω να γίνω μαινάδα και να τους σκίσω.
Κρατιέμαι να μην πω πράγματα που θα σοκάρουν σεβόμενη το phorum.
Όταν πρόκειται για παιδιά θέλω να γίνω μαινάδα και να τους σκίσω.
Hang on sloopy 

Έλα μωρέ γυφτάκι ήταν.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Ο αστυνομικός επιδεικνύει ιδιαίτερη φροντίδα για την προστασία
ιδίως των παιδιών, των γυναικών, των υπερηλίκων, των ατόμων με ειδικές
ανάγκες, των αναπήρων, των προσφύγων, των μελών μειονοτικών και
γενικά ευπαθών κοινωνικών ομάδων και μεριμνά για την παροχή βοήθειας
στις γυναίκες σε κατάσταση εγκυμοσύνης και λοχείας, στους άρρωστους
και γενικά στα πρόσωπα που έχουν ανάγκη. Ειδικότερα, συμπεριφέρεται
στους ανηλίκους με κατανόηση και ανθρωπιά, φροντίζοντας για την
προστασία τους από φθοροποιές επιδράσεις και κινδύνους στους οποίους
είναι δυνατόν να εκτεθούν. Με ιδιαίτερη ευαισθησία οφείλει να
μεταχειρίζεται τους ανηλίκους που παρουσιάζουν παραβατική
συμπεριφορά, καθώς και τους ανηλίκους και τις γυναίκες που είναι
πρόσφυγες ή θύματα σωματικής, ψυχολογικής ή σεξουαλικής βίας ή εκμετάλλευσης.
Παραγραφος 4 του αρθρου 5 του Κωδικα Δεοντολογιας του αστυνομικου (Π.Δ. 254/2004, Φ.Ε.Κ. 238/Α΄) με υπογραφη Βουλγαρακη.
ιδίως των παιδιών, των γυναικών, των υπερηλίκων, των ατόμων με ειδικές
ανάγκες, των αναπήρων, των προσφύγων, των μελών μειονοτικών και
γενικά ευπαθών κοινωνικών ομάδων και μεριμνά για την παροχή βοήθειας
στις γυναίκες σε κατάσταση εγκυμοσύνης και λοχείας, στους άρρωστους
και γενικά στα πρόσωπα που έχουν ανάγκη. Ειδικότερα, συμπεριφέρεται
στους ανηλίκους με κατανόηση και ανθρωπιά, φροντίζοντας για την
προστασία τους από φθοροποιές επιδράσεις και κινδύνους στους οποίους
είναι δυνατόν να εκτεθούν. Με ιδιαίτερη ευαισθησία οφείλει να
μεταχειρίζεται τους ανηλίκους που παρουσιάζουν παραβατική
συμπεριφορά, καθώς και τους ανηλίκους και τις γυναίκες που είναι
πρόσφυγες ή θύματα σωματικής, ψυχολογικής ή σεξουαλικής βίας ή εκμετάλλευσης.
Παραγραφος 4 του αρθρου 5 του Κωδικα Δεοντολογιας του αστυνομικου (Π.Δ. 254/2004, Φ.Ε.Κ. 238/Α΄) με υπογραφη Βουλγαρακη.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sloopy την 27 Ιαν 2020, 11:50, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Hang on sloopy 

Η κατάφωρη βία σε ανηλίκους, αυξάνει το θρησκευτικό αίσθημα των ευαισθητοποιημένων πολιτών.
Η Παναγιά μαζί σας, γενικώς.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
Re: Ο Μηχαλιός μας έφερε νόμο και τάξη (αστυνομικοί χειροδικούν σε ανήλικο)
Στον καπιταλισμο ανθρωπιστή της πλάκας ο συγκεκριμένος αστυνομικός θα πληρώσει την μαλακία του, στον κομουνισμό θα έπαιρνε παράσημο.
Μαθε πως έλυσαν οι μπολσεβίκοι το πρόβλημα με τα ορφανά αλητάκια που συνωστίζονταν στις μεγάλες πόλεις της ΕΣΣΔ μετά τον εμφύλιο και την επικράτηση τους κι έλα να μας τα ξανακάνεις τσουρέκια μετά.
Re: Ο Μηχαλιός μας έφερε νόμο και τάξη (αστυνομικοί χειροδικούν σε ανήλικο)
Χαζομαρες....Αμα δεν τον επιανε η καμερα θα επικρατουσε ομερτα.
Χωρια που μετα απο λιγο καιρο μετα και την ...ΕΔΕ

ΠΧ...ζαρντινιερα.
Κορακας κορακου ματι δεν βγαζει.
Hang on sloopy 

καθολου. ισα-ισα, αυτο που εκανε ηταν παρανομο, και οι υπολοιποι δεν επεβαλαν νομο και ταξη.Otto Weininger έγραψε: ↑27 Ιαν 2020, 11:13Η δουλειά τους, πάνω από όλα, είναι η επιβολή του νόμου και της τάξης.Ασέβαστος έγραψε: ↑27 Ιαν 2020, 11:00οταν πηγαν για δουλεια ηξεραν τι να περιμενεου. αμα δεν τους αρεσει, πουλο.Otto Weininger έγραψε: ↑26 Ιαν 2020, 20:37
Αστους να ξαπλώσουν ανάσκελα κάνα δυο που τους πετάνε μολότωφ ή τσιμεντολιθους και δεν θα φλιπαρουν.
αν και βεβαιως συμφωνω στο ξαπλωμα των μπαχαλακηδων. ομως η δουλεια τους ειναι να κανουν οτι τους λενε. αμα δεν μπορουν να την κανουν, πουλο.
Μάλλον το έχετε ξεχάσει αυτό.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
ε, οχι και ευκολα.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑27 Ιαν 2020, 11:14Πολύ εύκολα απολύεις βρε Ασέβαστε.Ασέβαστος έγραψε: ↑27 Ιαν 2020, 11:00οταν πηγαν για δουλεια ηξεραν τι να περιμενεου. αμα δεν τους αρεσει, πουλο.Otto Weininger έγραψε: ↑26 Ιαν 2020, 20:37
Αστους να ξαπλώσουν ανάσκελα κάνα δυο που τους πετάνε μολότωφ ή τσιμεντολιθους και δεν θα φλιπαρουν.
αν και βεβαιως συμφωνω στο ξαπλωμα των μπαχαλακηδων. ομως η δουλεια τους ειναι να κανουν οτι τους λενε. αμα δεν μπορουν να την κανουν, πουλο.
οποιοσδηποτε εργαζομενος σε σοβαρη επιχείρηση πιανοταν απο καμερα να σφαλιαριζει παιδια, θα απολυοταν αμεσα. ποσο μαλλον αστυνομικος, η απολυση ειναι το ελαχιστο, για τη φυλακη ειναι.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
Θα ήθελα να σας δω όλους εσάς τι θα κάνατε αν βλέπατε τον πατέρα αυτού του παιδιού όχι τώρα που είναι 11 αλλά από τα 6 του να το σπάει κυριολεκτικά στο ξύλο μπροστά σας, μαλάκεσμου.
Τώρα σκεφτείτε για λίγο ότι αυτό το πράμα γίνεται καθημερινά με τα περισσότερα εξάχρονα παιδάκια των γύφτων, σκεφτείτε πόσα εξάχρονα παιδάκια γύφτων τα χτυπάνε αλύπητα οι πατεράδες τους αυτή την στιγμή που διαβάζετε αυτές τις γραμμές, μαλάκεσμου.
Άντε καλημέρα και καλά κρασιά.
Τώρα σκεφτείτε για λίγο ότι αυτό το πράμα γίνεται καθημερινά με τα περισσότερα εξάχρονα παιδάκια των γύφτων, σκεφτείτε πόσα εξάχρονα παιδάκια γύφτων τα χτυπάνε αλύπητα οι πατεράδες τους αυτή την στιγμή που διαβάζετε αυτές τις γραμμές, μαλάκεσμου.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Το οποίο έχει ποια σχέση με το περιστατικό;sys3x έγραψε: ↑27 Ιαν 2020, 12:02Θα ήθελα να σας δω όλους εσάς τι θα κάνατε αν βλέπατε τον πατέρα αυτού του παιδιού όχι τώρα που είναι 11 αλλά από τα 6 του να το σπάει κυριολεκτικά στο ξύλο μπροστά σας, μαλάκεσμου.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Έτσι.Ασέβαστος έγραψε: ↑27 Ιαν 2020, 12:02ε, οχι και ευκολα.
οποιοσδηποτε εργαζομενος σε σοβαρη επιχείρηση πιανοταν απο καμερα να σφαλιαριζει παιδια, θα απολυοταν αμεσα. ποσο μαλλον αστυνομικος, η απολυση ειναι το ελαχιστο, για τη φυλακη ειναι.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση «Έφυγε» 28χρονος, τον μετέφεραν από νοσοκομείο σε νοσοκομείο
από Frappezitis » 01 Ιουν 2023, 07:09 » σε Κοινωνικά θέματα - 3 Απαντήσεις
- 678 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Υδράργυρος
01 Ιουν 2023, 23:03
-
-
- 1 Απαντήσεις
- 103 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
30 Απρ 2025, 14:06
-
-
Νέα δημοσίευση Ένα πρόστιμο 10.000 για τον μηχανικό που η εργασία του σκότωσε ένα 11χρονο σε σχολείο.
από Μαδουραίος » 08 Νοέμ 2023, 19:12 » σε Κοινωνικά θέματα - 9 Απαντήσεις
- 419 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Πτολεμαίος
09 Νοέμ 2023, 01:05
-
-
-
Νέα δημοσίευση Καταγγελία 7χρονου για βιασμό από 11χρονο στην Εύβοια
από southern » 07 Απρ 2024, 14:55 » σε Κοινωνικά θέματα - 6 Απαντήσεις
- 364 Προβολές
-