Μην γράφεις μαρακίες ρε, γίνεσαι αηδιαστικός!!!
Δεν παθαίνεις τίποτα από ένα τέτοιο χαστούκι!!!
Αλήθεια όμως, όταν άνθρωποι (και δη αστυνομικοί) τραυματίζονται από μολότοφ, εσείς του αριστερού βόθρου γιατί κάνετε την πάπια;;;
.
Μην γράφεις μαρακίες ρε, γίνεσαι αηδιαστικός!!!
Δεν ειναι η δουλειά τους να ξαπλώνουν κόσμο, δουλεια τους είναι να συλλαμβάνουν. Αν φλιπαρουν δεν έχουν τις ικανοτητες για την αστυνομία.Otto Weininger έγραψε: ↑26 Ιαν 2020, 20:37Αστους να ξαπλώσουν ανάσκελα κάνα δυο που τους πετάνε μολότωφ ή τσιμεντολιθους και δεν θα φλιπαρουν.
Σαν το ζευγος Τσακιρογλου-Διαβατη που τους ληστεψαν προχθες κι εσκουζαν "Που ειναι το κρατος και δεν προστατευει τους πολιτες"!ΓΑΛΗ έγραψε: ↑26 Ιαν 2020, 19:16Αυτό πραγματικά θέλω να το δω. Ακόμη και με κίνδυνο της δικής μου ζωής.Otto Weininger έγραψε: ↑26 Ιαν 2020, 19:06Οι πρώτοι που θα ουρλιάζουν "που είναι το κράτος".ΓΑΛΗ έγραψε: ↑26 Ιαν 2020, 19:02
Και με μια ομολογουμένως κυνική διάθεση, πραγματικά γελάω μόνον και μόνον στην υπόθεση ότι όσοι παθαίνουν το ψυχολογικό κατιτίς τους από την αστυνομοκρατία, θα έρθουν αντιμέτωποι με αυτό που υποστηρίζουν. Την βαθιά και πλέρια ελευθερία έκφρασης όλων των καταπιεσμένων ψυχών.
Και πέρα από το κωμικό στοιχείο του πράγματος, το εννοώ.
Ναι συνέχεια. Ένας φίλος μου μπάτσος έχει σταματήσει πια να διαμαρτύρεται που τον λέω έτσι. Ξέρει πως δεν το κάνω από κακία, αλλά το "αστυνομικός" δεν μου κάθεται καθόλου καλά.
Αυτό που οι δεξιοί δεν δίνουν μία που ένας μπάτσος χτύπησε ένα εντεκάχρονο και θεωρούν εαυτούς και κριτές του με τι αξίζει να ασχοληθεί κάποιος και με τι όχι πρέπει να σταματήσει.Hector Buas έγραψε: ↑26 Ιαν 2020, 15:05Αυτή η μόνιμη κλάψα των αριστερών για το παραμικρό πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσει...
stergiosbik έγραψε: ↑26 Ιαν 2020, 15:35Αρα συμφωνα με τον αντιρατσιστικο (μπατσος) πρεπει να αλλαξει.
Το να βρίζεις τους μπάτσους δεν έχει σχέση με τον ρατσισμό. Δεν γεννήθηκε κανείς μπάτσος, ούτε το έπαθε από ατύχημα. Κρίνεις τις επιλογές τους κι έχεις δικαίωμα να το κάνεις διότι οι επιλογές τους επηρεάζουν την ζωή σου.stergiosbik έγραψε: ↑26 Ιαν 2020, 15:55Ειμαι ρατσιστης εγω και οχι ο αλλος που γραφει με μεγαλα γραμματα "Κωλομπατσος";
http://blog.stigalaria.org/18181
Ό,τι και να έχει κάνει, ο μπάτσος είναι άρρωστος κι αισθάνομαι ανασφαλής όσο ξέρω ότι κυκλοφορεί κι "εξουσιάζει".stergiosbik έγραψε: ↑26 Ιαν 2020, 15:47Η εγγυος ειναι το ιδιο με ενα 11χρονο που ΔΕΝ ξερουμε τι εχει κανει,αν εχει κανει φυσικα;
Όταν τα όργανα παρανομούν δεν μετατρέπεται ξαφνικά η παρανομία σε νομιμότητα. Με παρανομίες καυλώνεις, τόση νομιμότητα εσύ κι οι υποστηρικτές των αναρχικών γουστάρετε.
Από το "μπας κι είναι 'δω, μπας κι είναι εκεί" που έλεγαν οι αγροφύλακες όταν έμπαιναν για να κλέψουν κότες.
Έβαζαν τους δούλους να αστυνομεύουν.
https://el.wiktionary.org/wiki/%CE%BC%C ... E%B1%CF%82
το ποιος είναι αηδιαστικός φαίνεται.μιλάμε για το σφαλιάρωμα ενός εντεκάχρονου σπόρου χωρίς λόγο και πετάς άσχετες μαλακίες για μολότωφ
Ομορφιά μου, έχεις συνηθίσει να εκφράζεσαι σαν να έχεις κάποιο ηθικό πλεονέκτημα σε όλα αυτά που λες και γράφεις. Αυτή την αναγνώριση που απολάμβανες μέχρι τώρα θα πρέπει να την ξεχάσεις. Είσαι φορέας μιάς ιδεολογίας που χρεωκόπησε εδώ κα τριάντα χρόνια. Να το ξαναγράψω: τριάντα χρόνια. Κανένας λογικός άνθρωπος δεν θα σου αναγνώριζε σήμερα κάποιο ηθικό πλεονέκτημα, όπως αυτό που φαντάζεσαι πως έχεις...Βλήμα έγραψε: ↑26 Ιαν 2020, 20:50...Αυτό που οι δεξιοί δεν δίνουν μία που ένας μπάτσος χτύπησε ένα εντεκάχρονο και θεωρούν εαυτούς και κριτές του με τι αξίζει να ασχοληθεί κάποιος και με τι όχι πρέπει να σταματήσει.Hector Buas έγραψε: ↑26 Ιαν 2020, 15:05Αυτή η μόνιμη κλάψα των αριστερών για το παραμικρό πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσει...
Δεν έχετε αναπτύξει επαρκώς το κοινωνικό κριτήριο ομορφιές μου, δεν μπορείτε να έχετε άποψη.\\Αρα συμφωνα με τον αντιρατσιστικο (μπατσος) πρεπει να αλλαξει.
...
Το πού κατατάσσομαι πολιτικά δεν αλλάζει τίποτα από το γεγονός ότι ο μπάτσος χτύπησε 11χρονο παιδί κι εσύ το θεωρείς "κλαψούρισμα".Hector Buas έγραψε: ↑26 Ιαν 2020, 21:08Ομορφιά μου, έχεις συνηθίσει να εκφράζεσαι σαν να έχεις κάποιο ηθικό πλεονέκτημα σε όλα αυτά που λες και γράφεις. Αυτή την αναγνώριση που απολάμβανες μέχρι τώρα θα πρέπει να την ξεχάσεις. Είσαι φορέας μιάς ιδεολογίας που χρεωκόπησε εδώ κα τριάντα χρόνια. Να το ξαναγράψω: τριάντα χρόνια. Κανένας λογικός άνθρωπος δεν θα σου αναγνώριζε σήμερα κάποιο ηθικό πλεονέκτημα, όπως αυτό που φαντάζεσαι πως έχεις...
Είτε σου αρέσει, είτε όχι, στην σύγχρονη αστική δημοκρατία υπάρχουν υπεύθυνες αρχές για τον έλεγχο της οποιαδηποτε παρανομίας η παρατυπίας. Εσένα δεν σου πέφτει λόγος...