Επίζω μονάχα να μη πας με παιδιάChilloutbuddy έγραψε: ↑04 Ιουν 2023, 18:17LOL ξέρω, ξέρω, αλλά μου αρέσει η Σιγκαπούρη
έχω πάει τόσες φορές που την ξέρω και την έχω συνηθίσει
Πού θα πάμε φέτος διακοπές
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- The Age of Aquarius
- Phorum.gr user: The Age of Aquarius
Re: Πού θα πάμε φέτος διακοπές
Chilloutbuddy έγραψε: ↑04 Ιουν 2023, 18:17LOL ξέρω, ξέρω, αλλά μου αρέσει η ΣιγκαπούρηThe Age of Aquarius έγραψε: ↑04 Ιουν 2023, 13:59Κεφαλονιά -> Εκτός κι αν ψάχνεις για τίποτα λίρες στον Αίνο, ο τουρισμός το χει καταντήσει ανυπόφορο. Πέρυσι που πήγα, από τα μπιτσόμπαρα μέχρι τα εστιατόρια και τα εμπορικά, απορούσαν που έμπαινε άνθρωπος να μιλάει ελληνικά. Μόνο αν νοικιάσεις σκάφος για μερικές μέρες αξίζει.
Λευκάδα -> Πάντα τη θυμόμαστε με άδολη αγάπη
Κρήτη -> βλέπε Κεφαλονιά
Σιγκαπούρη ->Έλεος βρε. Να πας για δουλειά οκ αλλα για διακοπές;
έχω πάει τόσες φορές που την ξέρω και την έχω συνηθίσει
.
Εκεί δεν έχει και έναν ΣτρήτΦουντά που έχει πάρει Αστέρι Μισελέν ;;; .

Η Σιδηροδρομικη μέχρι Μπαγκόνγκ ανήκει στίς καλύτερες διαδρομές τού πλανήτη ξέρς.....

.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
- Eθνικοκοινωνιστης
μακρια απο το γιολαντα και οπου ναναι 

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Hector Buas
Τα είπαμε, τα ξαναείπαμε, ας τα πούμε άλλη μια φορά...taxalata xalasa έγραψε: ↑04 Ιουν 2023, 17:15Η δουλεία είναι για ΝεοΔουλους wannabe καπιταλες.... σαν του λόγου σου...Hector Buas έγραψε: ↑04 Ιουν 2023, 11:07...ή κεράσια στην Νάουσα...
...αλλά, θα μου πεις πως αν ήταν καλή η δουλειά θα δούλευαν και οι αριστεροί...
...αν η δουλειά ήταν καλή θα δούλευαν και οι αριστεροί...
- taxalata xalasa
ενώ όλοι οι δεξιοί είναι στην μανωλάδα και μαζεύουν φράουλες ή στην νάουσσα και μαζεύουν κεράσια...Hector Buas έγραψε: ↑04 Ιουν 2023, 21:14Τα είπαμε, τα ξαναείπαμε, ας τα πούμε άλλη μια φορά...taxalata xalasa έγραψε: ↑04 Ιουν 2023, 17:15Η δουλεία είναι για ΝεοΔουλους wannabe καπιταλες.... σαν του λόγου σου...Hector Buas έγραψε: ↑04 Ιουν 2023, 11:07
...ή κεράσια στην Νάουσα...
...αλλά, θα μου πεις πως αν ήταν καλή η δουλειά θα δούλευαν και οι αριστεροί......αν η δουλειά ήταν καλή θα δούλευαν και οι αριστεροί...

Γι αυτό σε λένε μπούα ρε μπουνταλά!
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
- Hector Buas
Αυτές οι δουλειές είναι πιο κατάλληλες για αριστερούς, νομίζω...taxalata xalasa έγραψε: ↑04 Ιουν 2023, 21:19...
ενώ όλοι οι δεξιοί είναι στην μανωλάδα και μαζεύουν φράουλες ή στην νάουσσα και μαζεύουν κεράσια...
- taxalata xalasa
αποφάσισε ρε μπουα!Hector Buas έγραψε: ↑04 Ιουν 2023, 21:23Αυτές οι δουλειές είναι πιο κατάλληλες για αριστερούς, νομίζω...taxalata xalasa έγραψε: ↑04 Ιουν 2023, 21:19...
ενώ όλοι οι δεξιοί είναι στην μανωλάδα και μαζεύουν φράουλες ή στην νάουσσα και μαζεύουν κεράσια...
και επειδή οι δεξιοί είναι ΝεοιΔουλοι και δουλευταράδες, πάνε αυτοί στην μανωλαδα και στην ναουσσα, ναούμε!
Εσυ εχεις μεγαλη πλακα. Ανοίγεις λάκκους και πέφτεις μέσα!
- Hector Buas
Το ότι δεν καταλαβαίνεις δεν με παραξενεύει να ξέρεις...taxalata xalasa έγραψε: ↑04 Ιουν 2023, 21:25αποφάσισε ρε μπουα!Hector Buas έγραψε: ↑04 Ιουν 2023, 21:23Αυτές οι δουλειές είναι πιο κατάλληλες για αριστερούς, νομίζω...taxalata xalasa έγραψε: ↑04 Ιουν 2023, 21:19...
και επειδή οι δεξιοί είναι ΝεοιΔουλοι και δουλευταράδες, πάνε αυτοί στην μανωλαδα και στην ναουσσα, ναούμε!
Το ότι δεν μπορείς να αντιληφθείς ούτε καν μικρές προτάσεις συμβαδίζει απόλυτα με την ιδεολογία που έχεις...
- taxalata xalasa
ευτυχως που εσυ εισαι ανιδεολογος και καταλαβαινεις τι λες εσυ. Βεβαια, μονο εσυ καταλαβαινεις τι λες εσυ, αλλα δεν γαμιεται... αρκεί να είσαι χάπι εσύ... μην δίνεις σημασία τι λένε για σένα απέξω σπ τον φράχτη.... Κάλα είσαι εκεί μέσα εγκλειστος στο Ιδρυμα.Hector Buas έγραψε: ↑04 Ιουν 2023, 21:27Το ότι δεν καταλαβαίνεις δεν με παραξενεύει να ξέρεις...taxalata xalasa έγραψε: ↑04 Ιουν 2023, 21:25αποφάσισε ρε μπουα!Hector Buas έγραψε: ↑04 Ιουν 2023, 21:23
Αυτές οι δουλειές είναι πιο κατάλληλες για αριστερούς, νομίζω...
Το ότι δεν μπορείς να αντιληφθείς ούτε καν μικρές προτάσεις συμβαδίζει απόλυτα με την ιδεολογία που έχεις...

- Hector Buas
taxalata xalasa έγραψε: ↑04 Ιουν 2023, 21:31ευτυχως που εσυ εισαι ανιδεολογος και καταλαβαινεις τι λες εσυ. Βεβαια, μονο εσυ καταλαβαινεις τι λες εσυ, αλλα δεν γαμιεται... αρκεί να είσαι χάπι εσύ... μην δίνεις σημασία τι λένε για σένα απέξω σπ τον φράχτη.... Κάλα είσαι εκεί μέσα εγκλειστος στο Ιδρυμα.Hector Buas έγραψε: ↑04 Ιουν 2023, 21:27Το ότι δεν καταλαβαίνεις δεν με παραξενεύει να ξέρεις...taxalata xalasa έγραψε: ↑04 Ιουν 2023, 21:25
αποφάσισε ρε μπουα!

Βλήμα...
Για να ξέρετε με τι μοιάζει...
- taxalata xalasa
Ευχαρίστουμε! Αλλά ξέρουμε, απο το αβαταρ και απ' το ονομα σου, με τι ομοιάζει ένα βλήμα...Hector Buas έγραψε: ↑04 Ιουν 2023, 21:34taxalata xalasa έγραψε: ↑04 Ιουν 2023, 21:31ευτυχως που εσυ εισαι ανιδεολογος και καταλαβαινεις τι λες εσυ. Βεβαια, μονο εσυ καταλαβαινεις τι λες εσυ, αλλα δεν γαμιεται... αρκεί να είσαι χάπι εσύ... μην δίνεις σημασία τι λένε για σένα απέξω σπ τον φράχτη.... Κάλα είσαι εκεί μέσα εγκλειστος στο Ιδρυμα.Hector Buas έγραψε: ↑04 Ιουν 2023, 21:27
Το ότι δεν καταλαβαίνεις δεν με παραξενεύει να ξέρεις...
Βλήμα...
- Hector Buas
Μέχρι πρόσφατα κάτι τέτοια λέγατε και για τον πρωθυπουργό...taxalata xalasa έγραψε: ↑04 Ιουν 2023, 21:39Ευχαρίστουμε! Αλλά ξέρουμε, απο το αβαταρ και απ' το ονομα σου, με τι ομοιάζει ένα βλήμα...Hector Buas έγραψε: ↑04 Ιουν 2023, 21:34taxalata xalasa έγραψε: ↑04 Ιουν 2023, 21:31
ευτυχως που εσυ εισαι ανιδεολογος και καταλαβαινεις τι λες εσυ. Βεβαια, μονο εσυ καταλαβαινεις τι λες εσυ, αλλα δεν γαμιεται... αρκεί να είσαι χάπι εσύ... μην δίνεις σημασία τι λένε για σένα απέξω σπ τον φράχτη.... Κάλα είσαι εκεί μέσα εγκλειστος στο Ιδρυμα.
Βλήμα...
Και μάλιστα τον αποκαλούσατε και "Κούλη" για να τον μειώσετε...
Πως αισθάνεστε τώρα που σας την έφερε?
-
Θα πάω μια βδομάδα Κεφαλλονιά και μια βδομάδα παρο τον Ιούλιο
Πιθανότατα θα παίξει και μια βδομάδα τον Σεπτέμβρη αλλά δεν έχω αποφασίσει που
Πιθανότατα θα παίξει και μια βδομάδα τον Σεπτέμβρη αλλά δεν έχω αποφασίσει που
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Που θα κυμανθεί η ανάπτυξη φέτος;
από Libre arbitre » 19 Μάιος 2023, 05:23 » σε Οικονομία - 0 Απαντήσεις
- 346 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Libre arbitre
19 Μάιος 2023, 05:23
-
-
-
Νέα δημοσίευση Να πούμε και για φέτος, καλό χειμώνα...
από AlienWay » 03 Μάιος 2025, 20:15 » σε Οικολογία & Φύση - 3 Απαντήσεις
- 163 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από runner
03 Μάιος 2025, 20:34
-
-
-
Νέα δημοσίευση Χαίρεστε που καλοκαίριασε νωρίς φέτος;
από Έκτωρ » 07 Απρ 2024, 10:50 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 117 Απαντήσεις
- 2459 Προβολές
-