Πού θα πάμε φέτος διακοπές
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Πού θα πάμε φέτος διακοπές
Παντού από όσα λες, θέλω. Αν είχα κανένα μήνα θα ήθελα Κρήτη.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Δεν υπάρχει μία για διακοπές.
.
.
Πουθενά...... 
Είμαι ένας πουθενας

Είμαι ένας πουθενας
όλοι μαζί γινήκαμε συρφετός,
γυρεύοντας ομοιοκαταληξία
μια τόσο ευγενικιά φιλοδοξία
έγινε της ζωής μας ο σκοπός
Κ.Καρυωτάκης
γυρεύοντας ομοιοκαταληξία
μια τόσο ευγενικιά φιλοδοξία
έγινε της ζωής μας ο σκοπός
Κ.Καρυωτάκης
Τα κλασικα.
Μυκονο + τουρ με το σκαφος, οπωσδηποτε 1 ταξιδακι σε ευρωπαικη πρωτευουσα τον Αυγουστο για ψωνια και φυσικα κανα 3ημερο στο χωριο.
Μυκονο + τουρ με το σκαφος, οπωσδηποτε 1 ταξιδακι σε ευρωπαικη πρωτευουσα τον Αυγουστο για ψωνια και φυσικα κανα 3ημερο στο χωριο.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
- taxalata xalasa
Η δουλεία είναι για ΝεοΔουλους wannabe καπιταλες.... σαν του λόγου σου...Hector Buas έγραψε: ↑04 Ιουν 2023, 11:07...ή κεράσια στην Νάουσα...taxalata xalasa έγραψε: ↑04 Ιουν 2023, 10:45Bua ti budalla !Hector Buas έγραψε: ↑04 Ιουν 2023, 10:39
Να μαζεύεις φράουλες στην Μανωλάδα...
Μόνο για αυτό είσαι ικανός...
...αλλά, θα μου πεις πως αν ήταν καλή η δουλειά θα δούλευαν και οι αριστεροί...
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
LOL ξέρω, ξέρω, αλλά μου αρέσει η ΣιγκαπούρηThe Age of Aquarius έγραψε: ↑04 Ιουν 2023, 13:59Κεφαλονιά -> Εκτός κι αν ψάχνεις για τίποτα λίρες στον Αίνο, ο τουρισμός το χει καταντήσει ανυπόφορο. Πέρυσι που πήγα, από τα μπιτσόμπαρα μέχρι τα εστιατόρια και τα εμπορικά, απορούσαν που έμπαινε άνθρωπος να μιλάει ελληνικά. Μόνο αν νοικιάσεις σκάφος για μερικές μέρες αξίζει.
Λευκάδα -> Πάντα τη θυμόμαστε με άδολη αγάπη
Κρήτη -> βλέπε Κεφαλονιά
Σιγκαπούρη ->Έλεος βρε. Να πας για δουλειά οκ αλλα για διακοπές;
έχω πάει τόσες φορές που την ξέρω και την έχω συνηθίσει
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 

Φελλός, το πήδημα της γριάς, αποθήκες και άλλες ωραίες παραλίες. Το καλό με την Άνδρο είναι ότι δεν έχει πολλούς ξένους, έχει λίγο νταβαντουρι και διατηρεί μια ποιότητα απλού ελληνικού καλοκαιριού. Δεν είναι για όλους. Εξαρτάται από το τι θέλεις. Από την χώρα πλευρά είναι όλοι ντόπιοι και γνωρίζονται από παιδιά άσχετα άμα βλέπονται μόνο τα καλοκαίρια. Σίγουρα πιο κλειστή κοινωνία που βλέπει το τουρισμό με μισό μάτι μια που έχουν λεφτά και δεν βιοπορίζονται από αυτόν. Εγώ έχω κονε με την χώρα όποτε περνάω καλά. Για τα πιο συνηθισμένα beach bar και τουριστικά μαγαζιά έχει Μπατσι και Γαυριο. Αλλά και εκεί λίγα πράγματα αν τα συγκρίνεις με αλλά νησιά.
Kαι το κακό με την Άνδρο είναι το ότι αν πέσεις σε αέρηδες, είναι προβληματική η παραμονή στην παραλία.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Σιχαμερίων Αθλιοζήλευτος
Με χρειάζονται, δεν με συμπαθούν.
Απλά θα πρέπει να δουλεύω απομακρυσμένα μία ώρα την ημέρα.
Βούτυρα-Έλαια-Λίπη
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Στη Θάσο μαζί με τα μελίσσια τον Αύγουστο.
Συμφωνώ. Το σε πια παραλία πας θέλει καθημερινή διαχείριση και επειδή είναι μεγάλο νησί θέλει αυτοκίνητο και οδήγημα να βρεθείς σε σχετικά απάνεμο μέρος άμα φυσάει. Οι ντόπιοι το έχουν συνηθίσει και δεν του ενοχλεί όσο εμάς.
- Παλαιοελλαδίτης
Αφήνοντας στην άκρη κάποια ενδεχόμενη μονοήμερη ή διήμερη εξόρμηση στη φύση, οι πιθανότεροι προορισμοί είναι η Μάνη και ο Βόλος με το Πήλιο. Μάλιστα ο δεύτερος προορισμός θα περιλαμβάνει και την απαραίτητη στάση για καφέ ή/και τσίπουρα στη Λάρισα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Που θα κυμανθεί η ανάπτυξη φέτος;
από Libre arbitre » 19 Μάιος 2023, 05:23 » σε Οικονομία - 0 Απαντήσεις
- 346 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Libre arbitre
19 Μάιος 2023, 05:23
-
-
-
Νέα δημοσίευση Να πούμε και για φέτος, καλό χειμώνα...
από AlienWay » 03 Μάιος 2025, 20:15 » σε Οικολογία & Φύση - 3 Απαντήσεις
- 163 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από runner
03 Μάιος 2025, 20:34
-
-
-
Νέα δημοσίευση Χαίρεστε που καλοκαίριασε νωρίς φέτος;
από Έκτωρ » 07 Απρ 2024, 10:50 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 117 Απαντήσεις
- 2459 Προβολές
-