Είσαι πολύ καλή...
Θα σιωπήσω.
δεν ξερω αν ειναι εργο πιερ η οποιου αλλου, αλλα εμαθα οτι πλεον βγαζεις διαζυγιο, αυναινετικο, χωρις δικηγορους και δικαστηρια.Esperos έγραψε: ↑21 Αύγ 2022, 09:17
υγ Στο άβατο των δικαστικών, παρατηρήστε ότι ο Πιερρακάκης, δεν έχει αγγίξει το παραμικρό, έχει ψηφιοποιήσει τόσα πολλά
αλλά στο δικαστικό, ούτε από μακρυά δεν περνάει. Τίποτα, άκρα του τάφου σιωπή.
Άντε να φύγει η ΝΔ να έρθει ο συριζαψ να τους νοικοκυρέψει και να ψηφιοποιήσει τα πάντα για ευκολία.
Δεν σε κατάλαβα ειλικρινά. Θα μάθω ποιος το έκανε με αποδείξεις και μάρτυρες. Σε κάποιον θα το πει εμπιστευτικά. Η κάποιος θα τον ακούσει που τα ναι παραδίπλα και θα το σφυρίξει. Εδώ είναι χειρότερα από χωριό. Και όταν μαθευτεί με αποδείξεις είτε νομικά είτε με μάρτυρες θα φάει μια μήνυση τρελή. Και για ψευδή καταγγελία και για ψυχική οδύνη και ότι άλλο μπορείς να φανταστείς. Να μην σου πω ότι θα το σκεφτεί να έρθει ξανά για διακοπές εδώ.
Αν εννοείς το δικό μου όχι. Αναφέρω για το παιδί..Και δεν θα απαντήσω στο προσωπικό μηνυμα του Alex
Είμαι πολύ εκδικητική, καποιος αναστάτωσε χωρίς λόγο την οικογένειά μου. Στο μέρος που μεγαλώσαμε και μας ξέρουν όλοι από 5 ετών! Και πρεπει να μην ασχοληθώ. Εφτάσε στο αμήν με το σκύλο μου. Δεν ρωτάει μήπως ο σκύλος ενοχλησε(οχι δεν ενοχλησε-στην ουσία μια παρεξήγηση ήταν όλο). Θεωρεί δεδομένο. Για δείτε τι γράφει το άτομο στο σκυλονήμα. Φοβάται τους σκύλους από παιδί λόγω άσχημων εμπειριών.Alex έγραψε:17 Σεπ 2023, 16:33Δεν ξέρω αν μπαίνεις πια και αν σου γράφω τσαμπα αλλά είσαι παρα πολύ εκδικητική πληγώθηκε ο εγωισμός σου που κάποιος τόλμησε να τα βάλεις μαζί σου και θυμιζεις κάτι άτομα σε μεξικάνικα σήριαλ που είναι με το ουίσκι στο χέρι και μονολογούν πώς τόλμησε να τα βάλει μαζί μου θα τον καταστρέψω και τέτοια, δεν αντιλέγω ότι είναι πολύ άσχημο αυτό που σου έκαναν αλλά είσαι υπερ δραματική και τα κάνεις όλα να φαίνονται μεγαλύτερα από ότι είναι, δεν σκέφτηκες ότι το άτομο αυτό μπορεί να έφτασε στο αμην με τον σκύλο που μάζεψες και ήθελε να κάνει κάτι να πάρεις ένα μάθημα γιατί η αστυνομία δεν την βοήθησε.
Εγω τρόμαξα άδικα το παιδί μου; μπορεί..αλλά πανικοβλήθηκα. Μπορεί να συμβεί. Δηλαδή ερχεται καποιος να δει πως ζεις και εσύ πρεπει να είσαι οκ ελατε σας περιμένω με ανοικτές αγκάλες. Ισως αν ήμουν στην πολη να το έβλεπα πιο ψυχραιμα. Ηρθαν όμως ΣΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΜΑΣ. Στο συγκρότημά μας. Εκεί που μεγαλώσαμε και είναι όλοι σχεδόν από Σέρρες. Μας γνωρίζουν από παιδιά μας ξέρουν όλοι..Γνωρίζονται όλοι..είναι σαν να ερθει ενας σε ένα χωριό να σε ελέγξει. Δημιουργεί περιέργεια. Και ναι μας ένοιαξε αυτό..Alex έγραψε:17 Σεπ 2023, 16:33Σε νοιάζει μόνο να εκδικηθείς, τόσοι γονείς έγραψαν ας έρθουν να ελέγξουν ότι είμαι ο καλύτερος γονιός, τι να καταγγείλεις ότι ήρθε κάποιος να κάνει ελενχο αν στέκουν αυτα που του είπαν και έτσι είναι κανείς δεν σε πειράζει, αυτή είναι η αλήθεια κανείς δεν σε πειράζει απλά έρχονται να μιλήσουν με εσένα και το παιδί, αν εσύ δεν έκρυψες από το παιδί την ιδιότητα του ανθρώπου που θα ερχόταν, το φόβισες ότι θα το πάρουν και του μετέφερες το άγχος σου αντί να σου πείς απλά θα έρθει μια κυριά να μιλήσετε είναι δικό σου πρόβλημα και εσύ του το προκάλεσες γιατί εσύ το τρόμαξες άδικα, από μόνο του δεν καταλαβαίνει το παιδί από την αντίδραση σου τρόμαξε.
Ναι καλά...δεν ήρθε να μιλήσουμε. Κοινωνική έρευνα λέγεται. Αν έχεις πολλά παιχνίδια είσαι υπερβολικός. Αν έχεις λίγα δεν αρκούν. Στις διακοπές το παιδί είναί κατω στην αυλή με άλλα παιδιά. Ειναι μεγάλη και κοινόχρηστη. Ανεβαίνει αργά γιατι ειναι διακοπές. Λένε δεν έχει όρια. Παίζει παιχνίδια με κυνηγητό, σκαρφάλωμα τρεξιμο κλπ. Είναι αγρια παιχνίδια επειδή είναι κορίτσι! Α ναι..το ρώτησαν και αν βγαίνει μονο από το συγκρότημα αν πηγαίνει μόνο στη θάλασσα κλπ. Αν ο μπαμπάς και η μαμά το χτυπάνε..ναι ηχογράφησα με το τηλέφωνο στο μπαλκόνι ΟΛΗ τη συζήτηση. Και πρεπει να πως στο παιδί ότι ήρθαν να του μιλήσουν; Αμέσως ρωταει ΓΙΑΤΙ; Τι θέλουν; Τι να με ρωτήσουν. Προφανώς δεν έχει παιδί ή αν έχει ειναι πολύ μικρό.Alex έγραψε:17 Σεπ 2023, 16:33Και κανονικά σε όλα τα παιδία του κόσμου πρέπει να πηγαίνουν και χωρίς καταγγελία κοινωνικοί λειτουργοί να επιβλέπουν, δεν καταλαβαίνω πιο είναι το πρόβλημα σας που ήρθε ένας άνθρωπος να σας μιλήσετε; Ούτε σε εσας ούτε στο παιδί είπε ότι θα το πάρουν ούτε έκανε καμία απειλή, οι άνθρωποι φροντίζουν να είναι πιο διακριτικοί να μην τρομάξει το παιδί και εσύ τους αντιμετωπίζεις σαν μπαμπούλες.
Δεν είναι το ίδιο..όταν αφορά την οικογένειά σου είναι αλλιώς..Alex έγραψε:17 Σεπ 2023, 16:33Είναι σαν να γίνει ένας βανδαλισμός/κλοπή κάπου και να θέλουν να μάθουν εσείς που ήσασταν τότε και να σας πιάσει άγχος και καταθλιπτικό επεισόδια και όλες οι υπερβολές που γράψατε, γιατί να αντιδράσετε έτσι ; Αφού καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται, εδώ είχαν κάνει καταγγελίας στην Ρούλα το 2014 και κανείς δεν βρήκε τίποτα και δεν της έκανε τίποτα, θα έκαναν σε κάποιον αθώο;
Μπορεί να αγχώθηκα τζάμπα..ανθρωπος είμαι. Οσο για το ότι δεν θα σου έκαναν τίποτα, όλη αυτή η ταλαιπωρία για να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας είναι τίποτα; Το να κλαίει το παιδί καθε φορά που πρέπει να παει σε εναν ειδικό είναι τιποτα; Η μήπως νομιζει ότι 7 ετών παιδί το ξεγελάς; Τη δικιά μου τουλάχιστον όχι.Alex έγραψε:17 Σεπ 2023, 16:33Και ξαναλέω πολύ κακό αυτό που έκαναν αλλά σκέψου αν τους έφτασες στο αμην με τον σκύλο και ποιά είναι η ψυχική οδύνη; Ότι ήρθε ένας άνρθωπος να μιλήσετε; Τσάμπα αγχώθηκες και τρόμαξες το παιδί με την στάση σου, τι είχες να φοβηθείς ; Δεν παίρνουν παιδία για πλάκα επειδή έτσι τους κάπνισε επομένως ήξερες ότι δεν θα σου έκαναν τίποτα απλά πληγώθηκε ο εγωισμός σου που τόλμησε κάποιος να σου στείλει ανθρώπους να σε τσεκάρουν και θέλεις να τους τιμωρήσεις τώρα λες και στο χτύπησαν ή δεν ξέρω και εγώ τι αλλο να έκαναν.
Εσύ νοιάστηκες τι πρόβληματα τους προκάλεσες με τον σκύλο, αν τους ενοχλούσε να γαυγίζει όλη μέρα και τέτοια;
Αυτοί γιατί να νοιαστούν για εσένα τότε; Αφού εσύ δεν νοιάστηκες πρώτη για αυτούς και την ηρεμία τους.
Ας δούμε αν μας κάνουν κάτι αν εμείς φταίξαμε πρώτα αντί να παίζουμε τον τιμωρό.
Επαρση; Το να φοβηθώ είναι έπαρση. Εφταιγα εγώ που πήρα το σκύλο(ακουσον άκουσον-επρεπε να περιμενω να με βλάψουν). Οσο για το victim mentality δεν υπάρχει στην κόρη μου. Αν ομως κάποιος της κάνει κατι πρώτος θα του το ανταποδώσει στο δεκαπλάσιο. Εχει πολύ περισσότερο τσαγανό από μένα. Σκέφτεται απίστευτα πιο γρήγορα. Και εύχομαι πραγματικά να μην τολμάει ΚΑΝΕΙΣ να την πειράξει. Μύγα στο σπαθί της δεν δέχεταιAlex έγραψε:17 Σεπ 2023, 16:33Μακάρι το παιδί να μην έχει πάρει το victim mentality σου και την έπαρση σου να νομίζει ότι μόνο αυτό θα κάνει κάτι στους άλλους και οι άλλοι δεν επιτρέπεται να του κάνουν τίποτα σε αντάλλαγμα.
Και τέλος ωραίο είναι να κάνουμε το θύμα αλλά ας κοιτάξουμε και τον ευατό μας πρώτα.
Η τελευταία μου επικοινωνία με τη γραμματεία της εισαγγελίας ανηλίκων λέει ότι τελειώσαμε με μια τελευταία επίσκεψη στο σπίτι σε 3 μήνες.
Άρα κάνεις και συ ανώνυμη καταγγελία ότι αυτός που σε κατηγόρησε, κακοποιεί τα παιδιά του.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑12 Νοέμ 2020, 12:25Η καταγγελία δεν "καταπέφτει", απλά δεν οδηγεί κάπου. Δεν είναι δικαστήριο.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑11 Νοέμ 2020, 10:00Αν επειδή έχω προσωπικές διαφορές με κάποιον , του κάνω ανώνυμη καταγγελία στο χαμόγελο του παιδιού κατηγορώντας τον για κακή συμπεριφορά στα παιδιά του , εάν αυτή η καταγγελία καταπέσει , έχει δικαίωμα αυτός να κάνει μυνηση κατά αγνωστου η να ζητήσει τα στοιχεία του καταγγέλοντος από το χαμόγελο του παιδιού η την εισαγγελία;
Είναι σα να λες στην αστυνομία ότι μυρίζεις κάτι σάπιο από τον πάνω όροφο. Αν παέι η αστυνομία και δεν βρει πτώμα, λες να μπορεί ο από πάνω να σου κάνει μήνυση για συκοφαντία ως δολοφόνο; Όχι βέβαια, εσύ απλά είπες αυτό που μύρισες.
anastasiaM έγραψε: ↑24 Σεπ 2023, 23:20Η τελευταία μου επικοινωνία με τη γραμματεία της εισαγγελίας ανηλίκων λέει ότι τελειώσαμε με μια τελευταία επίσκεψη στο σπίτι σε 3 μήνες.
Το θέμα είναι ότι δεν ελέγχουν καθόλου ποιος κάνει τις καταγγελίες. Όποιος σε αντιπαθεί σηκώνει το τηλέφωνο και παίρνει το χαμόγελο του παιδιού. Ας μην έδιναν σε μας τα στοιχεία. Ας περνούσαν και εκείνη από κάποια τεστ. Δεν είναι δυνατόν να αναστατώνεις μια οικογένεια για ένα χρόνο χωρίς λόγο. Επειδή κάποιος το είπε. Επειδή στηρίζεται στο ότι κανείς δεν θα κάνει κάτι τόσο κακό χωρίς λόγο
Άμα είσαι ψυχοπαθής, sure.Juno έγραψε: ↑24 Σεπ 2023, 23:25Άρα κάνεις και συ ανώνυμη καταγγελία ότι αυτός που σε κατηγόρησε, κακοποιεί τα παιδιά του.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑12 Νοέμ 2020, 12:25Η καταγγελία δεν "καταπέφτει", απλά δεν οδηγεί κάπου. Δεν είναι δικαστήριο.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑11 Νοέμ 2020, 10:00
Αν επειδή έχω προσωπικές διαφορές με κάποιον , του κάνω ανώνυμη καταγγελία στο χαμόγελο του παιδιού κατηγορώντας τον για κακή συμπεριφορά στα παιδιά του , εάν αυτή η καταγγελία καταπέσει , έχει δικαίωμα αυτός να κάνει μυνηση κατά αγνωστου η να ζητήσει τα στοιχεία του καταγγέλοντος από το χαμόγελο του παιδιού η την εισαγγελία;
Είναι σα να λες στην αστυνομία ότι μυρίζεις κάτι σάπιο από τον πάνω όροφο. Αν παέι η αστυνομία και δεν βρει πτώμα, λες να μπορεί ο από πάνω να σου κάνει μήνυση για συκοφαντία ως δολοφόνο; Όχι βέβαια, εσύ απλά είπες αυτό που μύρισες.
Μα είναι. Και δεν έχει παιδιά. Αλλά και να είχε η καταγγελία ταλαιπωρει και το παιδί. Δεν θα ξεπεφτα σε κάτι τέτοιο.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑24 Σεπ 2023, 23:31Άμα είσαι ψυχοπαθής, sure.Juno έγραψε: ↑24 Σεπ 2023, 23:25Άρα κάνεις και συ ανώνυμη καταγγελία ότι αυτός που σε κατηγόρησε, κακοποιεί τα παιδιά του.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑12 Νοέμ 2020, 12:25
Η καταγγελία δεν "καταπέφτει", απλά δεν οδηγεί κάπου. Δεν είναι δικαστήριο.