Δεν ξέρω, εμένα οι παλαβοί που επεμβαίνουν με όποιο τρόπο στη ζωή σου πρέπει να μπαίνουν στη θέση τους. Είτε με τον νόμο, είτε με κάποιο άλλο τρόπο.
ΑΝΩΝΥΜΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΊΕΣ ΣΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΎ..
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: ΑΝΩΝΥΜΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΊΕΣ ΣΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΎ..
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
τώρα μου δίνετε ιδέες να κάνω bump κανα νήμα
αλλά σήμερα, μμμμ, βαριέμαιιιιιι
αλλά σήμερα, μμμμ, βαριέμαιιιιιι
Για να λέμε πάντως τα πράγματα με το όνομα τους, υπάρχουν και περιπτώσεις που αν και παίζουν χοντρά θέματα κακοποίησης, αυτά περνάνε αβαβα από τις χαμογελαστές ή μη κοινωνικές υπηρεσίες για λόγους κοινωνικής ευαισθησίας.
Και ακριβώς εδώ παίζεται το θέατρο του κοινωνικώς ευαισθητοποιημένου παράλογου.
Και ακριβώς εδώ παίζεται το θέατρο του κοινωνικώς ευαισθητοποιημένου παράλογου.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Αργά ή γρήγορα οι παπάρες πάντα μπαίνουν στη θέση τους. Στο κοινωνικό και όχι νομικό πλαίσιο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Καμιά φορά και στα δύο
-
Φυσικά και άμεσα κινητοποιείται ο εισαγγελέας. Δεν έρχεται καμμία κοινωνική υπηρεσία χωρίς εισαγγελική εντολή. Και όταν λέμε άμεσα εννοούμε σε μια μέρα.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑21 Αύγ 2022, 15:48Δεν πάει έτσι ακριβώς. Κι αυτό ακριβώς εννοώ "αοριστολογίες".ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑21 Αύγ 2022, 15:29ΔΕΝ γίνονται με συγκεκριμένα στοιχείαΓΑΛΗ έγραψε: ↑21 Αύγ 2022, 14:06Αινειάν, θα επαναλάβω ότι πρέπει να γίνεις πιο συγκεκριμένος.
Οι καταγγελίες για κακοποίηση παιδιών ή ενήλικων πρέπει να αναφέρονται σε συγκεκριμένα στοιχεία. Δηλαδή περιγραφή αυτού που είδες ή άκουσες, το αν είναι επαναλαμβανόμενο κλπ
Και φυσικά, κάποια στοιχεία για τον εαυτό σου, που να τεκμηριώνουν στοιχειωδώς τη μαρτυρία ακόμη και αν είναι ανώνυμη.
Παίρνω πχ ανώνυμο τηλέφωνο στο Χαμόγελο του Παιδιού από τηλέφωνο με απόκρυψη και καταγγελω ότι εσύ δέρνεις τα παιδιά σου
Και το χαμόγελο του παιδιού παίρνει τον εισαγγελέα ενω (ακόμη και εάν γνωρίζει) έχει όλο το νομικό δικαίωμα να μην δώσει τα στοιχεία αυτού που έκανε την καταγγελία..
Και ο εισαγγελέας σου στέλνει την αστυνομία ή την κοινωνική πρόνοια...
Πρέπει να δώσεις περισσότερες και πιο συγκεκριμένες πληροφορίες, ακόμη και για σένα ώστε να κριθεί ως στοιχειωδώς τεκμηριωμένη η καταγγελία. Έτσι στο άσχετο, σαφώς και δεν επεμβαίνει εισαγγελέας. Πρώτα κινούνται οι κοινωνικές υπηρεσίες για διευρεύνηση της υπόθεσης σε πιο διακριτικούς τόνους και μόνον αν κριθεί απαραίτητο, κινούνται οι άλλες διαδικασίες.
Και στις φάσεις άμεσης επικινδυνότητας, δεν καλείς το χαμόγελο του παιδιού ή την κοινωνική υπηρεσία αλλά την αστυνομία.
Οπότε, ξεκαθάρισε που ακριβώς θες να καταλήξεις γιατί κάπου αλλού το πας.
-
Παίρνει ο γείτονας και λέει ότι το παιδί κλαίει επειδή το χτυπάς. Το παιδί λέει μην με ακουμπάς φοβάμαι. Η πραγματικότητα; Πριν δύο μέρες που έπαιζε πάτησε κάποιο ξύλο. Μπήκε ακίδα στην πατούσα. Έχει πύον. Και φοβάται να το ακουμπήσουμε εμείς επειδή πονάει. Θες και άλλα; Γκρινιάζει και κλαίει γιατί θέλει να φάει δύο παγωτά μέσα στη μέρα. Εγώ αφήνω ένα. Μου λέει είσαι η χειρότερη μαμά. Αλλάζει γνώμη φυσικά άμεσα. Φωνάζει επειδή δεν θέλει να κατέβει παραλία γιατί κάποιοι φίλοι της δεν πάνε. Πολλά μπορεί να είναι.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑21 Αύγ 2022, 16:18Ε, αυτό λέω τόση ώρα.
Γράψε ένα ή δύο από τα συγκεκριμένα παραδείγματα που αναφέρεις.
Αναφορικά δε με το θέμα της συκοφαντίας, εδώ τη βγάζουν αβαβά όσοι συκοφαντούν επώνυμα και αποδειχθεί, θα την πληρώσουν πιο ακριβά οι ανώνυμοι ή αφανείς μάρτυρες;
-
-
Καταλήγουν εκδρομή στη ΓΑΔΘΓΑΛΗ έγραψε: ↑21 Αύγ 2022, 17:46Αργά ή γρήγορα οι παπάρες πάντα μπαίνουν στη θέση τους. Στο κοινωνικό και όχι νομικό πλαίσιο.
Εύχομαι να βρεις αυτό που ψάχνεις και να έχεις αίσιο τέλος!
-
Εννοώ για το θέμα που ανέφερες εδώ σχετικά με την καταγγελία που σου έκαναν.
Έχω κι εγώ μια υπόθεση αντιστρόφως κάπως ανάλογη, οπότε, θα έλεγα μπορώ να σε κατανοήσω.
Ελπίζω να σε βοήθησαν τα παιδιά στο φόρουμ με τις απαντήσεις τους!
Έχω κι εγώ μια υπόθεση αντιστρόφως κάπως ανάλογη, οπότε, θα έλεγα μπορώ να σε κατανοήσω.
Ελπίζω να σε βοήθησαν τα παιδιά στο φόρουμ με τις απαντήσεις τους!
-
Θεωρητικά είπαμε δεν υπάρχει θέμα. Ήρθε δύο φορές η κοινωνική λειτουργός. Πιστεύω έγραψε θετικά πράγματα. Όσο για την εκδρομή του καταγελλοντα στην ασφάλεια Θεσσαλονίκης ομολογώ ότι το ευχαριστήθηκα. Οι φωτός του στα κρατητήρια είναι υπέροχες. Η απελπισία φαίνεται καθαρά
-
Θα πάω με εισαγγελική εντολή να ζητησω τις καταγγελίες ότι έγιναν 1-2 Αυγούστου. Και μετά αν γίνεται από τις εταιρείες κινητής να βρω ποια έγινε από την περιοχή που είμαι. Αν γίνεται γιατί η άρση απορρήτου επικοινωνιών μόνο σε κακούργημα επιτρέπεται από όσο γνωρίζω
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Ο εκτελεστής του 3χρονου παιδιού
από mitsokollias » 27 Ιαν 2025, 23:36 » σε Κοινωνικά θέματα - 242 Απαντήσεις
- 4774 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Σαββάτιος
02 Φεβ 2025, 16:20
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ποιον θα προτιμούσατε για γκουβερνάντα του παιδιού σας;
από Έκτωρ Φοίνιξ » 11 Δεκ 2024, 18:57 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 7 Απαντήσεις
- 302 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Unicex
12 Δεκ 2024, 09:25
-
-
-
Νέα δημοσίευση Καταγγελίες Ισραήλ ότι η Τουρκία στηρίζει τη Χαμας
από Ίακχος » 21 Ιούλ 2024, 23:02 » σε Διεθνής πολιτική - 22 Απαντήσεις
- 584 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από sys3x
22 Ιούλ 2024, 18:03
-
-
-
Νέα δημοσίευση Αγώνας για να μην συγκαλυφθεί το έγκλημα σε βάρος παιδιού
από Ληστοσυμμορίτης » 15 Μαρ 2024, 23:55 » σε Εσωτερική Πολιτική - 20 Απαντήσεις
- 730 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
02 Απρ 2024, 07:10
-