Σοκαρισμένο το πανελλήνιο που έμαθε για τα porta potty parties στο Ντουμπάι

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Zundapp

Re: Σοκαρισμένο το πανελλήνιο που έμαθε για τα porta potty parties στο Ντουμπάι

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Zundapp » 12 Απρ 2025, 16:49

Πτολεμαίος έγραψε:
12 Απρ 2025, 00:10
gassim έγραψε:
11 Απρ 2025, 20:18
Πτολεμαίος έγραψε:
03 Απρ 2025, 13:54
Τι να το κάνω να φεύγουν ματσωμένες ρε;
Ξέρετε τι γίνεται εκεί;

Είχα πετύχει βίντεο που μια "ινφλουενσερ" την εχεζαν στο στόμα και τα σκατα έβγαιναν από τον κωλο του σειχη όπως βγάζει το σοφτ παγωτό η παγωτομηχανη.
Τις κατουράνε και τις χέζουν αναγκάζοντας τες να τα τρώνε.

Ο απόλυτος ξεπεσμός.
Κανέναν ιό θα κόλλησες και σου πετάει τέτοια βίντεο.
Δεν μου τα πετάει.
Κάνω περίεργες αναζητήσεις και έτυχε και το βρήκα.
Όπου περίεργες δεν εννοώ τσόντες αλλά pure gore
Πχ watchepeopledie.tv
ενα παραξενο πραμα ρε παιδιμο με σας τους νεοναζι
ΓΑΛΗ έγραψε:
27 Ιουν 2024, 00:37

Ως αλμυρόγλυκο τόσο όσο, θα το χαρακτήριζα. Δεν είναι μόνον θέμα γεύσης αλλά και μυρωδιάς. Ακριβώς το ίδιο που ισχύει για τη γεύση και μυρωδιά των όρχεων και του σπέρματος. Αν δεν, δεν.

Άβαταρ μέλους
Golden Age

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age » 12 Απρ 2025, 17:07

runner έγραψε:
12 Απρ 2025, 16:38
Αυτά πάντως που αναφέρονται ότι γίνονται σε τέτοια πάρτυ προφανώς αφορούν συγκεκριμένο μικρό αριθμό βιζιτουδων οι οποίες πάσχουν και οι ίδιες από τέτοιες παραφιλίες.
Θεωρώ πολύ δύσκολο έως απίθανο να πείσεις κάποιον ή κάποια να συμμετάσχει σε κάτι τέτοιο ανεξαρτήτως χρημάτων.
Άλλο οι απλές βίζιτες και άλλο αυτό.
Άμα έχουν χρηματοφιλία και μια πρόθεση να κάνουν το οτιδήποτε για αυτά, τότε ναι, μπορούν να κάνουν όλα αυτά. Είναι και η ηθοπλασία του κάθε ατόμου. Και η ψυχολογία που έχουν ή αποκτούν.

Εκτός κι αν από πίσω υπάρχουν κυκλώματα ισχυρών που τις εκβιάζουν και τις εξαναγκάζουν να κάνουν ότι ζητήσουν οι Άραβες. Βλέπουν μετά και τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς να φουσκώνουν και κάπως έτσι όλοι βολεύονται. Ένα είδος ημι-traffiking.

Άβαταρ μέλους
Πτολεμαίος
Phorum.gr user: Last Veteran

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πτολεμαίος » 12 Απρ 2025, 19:32

Zundapp έγραψε:
12 Απρ 2025, 16:49
Πτολεμαίος έγραψε:
12 Απρ 2025, 00:10
gassim έγραψε:
11 Απρ 2025, 20:18

Κανέναν ιό θα κόλλησες και σου πετάει τέτοια βίντεο.
Δεν μου τα πετάει.
Κάνω περίεργες αναζητήσεις και έτυχε και το βρήκα.
Όπου περίεργες δεν εννοώ τσόντες αλλά pure gore
Πχ watchepeopledie.tv
ενα παραξενο πραμα ρε παιδιμο με σας τους νεοναζι
Το "νεο" που κολλάει τώρα;

Δεν έχω κανένα νεωτερισμό/εκμοντερνισμό στην ιδεολογία μου.
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι

Άβαταρ μέλους
The Rebel
Phorum.gr user: Wild Rebel

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Rebel » 16 Απρ 2025, 19:49

Kauldron έγραψε:
07 Απρ 2025, 22:05
Ο Γρυπάρης ξεμπροστιάζει τις μπουτάνες

ΠΗΓΑΝ ΟΛΕΣ ΣΤΟ ΝΤΟΥΜΠΑΙ....

Εικόνα

Άβαταρ μέλους
The Rebel

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Rebel » 17 Απρ 2025, 20:16

16·04·2025
Χαρά Τσιώλη κατά Ιωάννας Τούνη: Έγινες γνωστή από ένα ροζ βίντεο και το μόνο που πουλάς από τα social είναι το εύκολο χρήμα.
Η ίδια μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και τόνισε ότι έλαβε αποθεωτικά σχόλια για την πράξη της.

Εικόνα

Στο στόχαστρο της ηθοποιού και TikToker Χαράς Τσιώλη βρέθηκε η Ιωάννα Τούνη, με αφορμή τα πρόσφατα σχόλιά της για όσους την επικρίνουν για το ταξίδι της στο Ντουμπάι, αλλά και τον τρόπο ζωής που προβάλλει (https://www.newsbeast.gr/lifestyle/arth ... ikotragiko).

Η κωμικός μέσα από βίντεο που ανέβασε στο Instagram, ξέσπασε κατά της influencer, απαντώντας κυρίως στη φράση της Τούνη ότι οι haters της «το πολύ να έχουν πάει μέχρι την Καρδίτσα» (https://www.newsbeast.gr/lifestyle/arth ... i-karditsa).

Εικόνα

«Θίχτηκε η Ιωάννα Τούνη για τα χιλιάδες σχόλια που εισπράττει στο προφίλ της από ανθρώπους που την κράζουν και της λένε ότι συμμετείχε στα πάρτι στο Ντουμπάι (https://www.newsbeast.gr/lifestyle/arth ... o-moni-mou). Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή: Ιωάννα μου, έγινες γνωστή μέσα από ένα ροζ βίντεο που είχε κυκλοφορήσει παντού. Μετά έγινες διάσημη influencer και το μόνο που πουλάς μέσα από τα προφίλ σου είναι το εύκολο χρήμα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Να μην μιλήσουμε για τα χιλιάδες κοριτσάκια που έχουν επηρεαστεί και κυνηγούν επίσης το εύκολο χρήμα. Ο κόσμος λοιπόν Ιωάννα μου, δεν σε βρίζει γιατί σε φθονεί, αλλά σε βρίζει γιατί κουράστηκε να βλέπει ανθρώπους να πουλάνε τα πάντα για τα χρήματα και έπειτα να κάνουν επίδειξη του πλούτου τους», πρόσθεσε.

Και συνέχισε λέγοντας: «Επειδή λοιπόν χαρακτήρισες αυτούς τους ανθρώπους σάπιους και ότι βγάζουν κόμπλεξ γιατί πάνε μόνο μέχρι την Καρδίτσα, έχω να σου πω πως τους πιο όμορφους ανθρώπους στη ζωή μου, τους γνώρισα σε σπιτάκια φτωχικά. Την βγάζουν με ένα πιάτο φαγητό και αν σε δουν να πεινάς στο χαρίζουν και μένουν εκείνοι νηστικοί. Κομπλεξικός δεν είναι αυτός που δεν έχει χρήματα να πάει ένα ταξίδι, αλλά ο αχόρταγος. Αυτός που θέλει κι άλλα άλλα».

«Σύρε πούλα καμιά τσάντα Louis Vuitton να πάρεις κανένα 500αρικο από κανένα story, γιατί για σένα ο χρόνος είναι χρήμα. Χρήμα και μόνο χρήμα», είπε καταλήγοντας η Χαρά Τσιώλη για την Ιωάννα Τούνη.

«Το 90% των ανθρώπων μου στέλνει αποθεωτικά μηνύματα και σχόλια».
Το βίντεο της Χαράς Τσιώλη σχολίασαν στην εκπομπή «Super Κατερίνα». Η ίδια κλήθηκε να σχολιάσει όσα είπε κατά της Ιωάννας Τούνη, τονίζοντας μάλιστα, πως οι περισσότεροι χρήστες του διαδικτύου είναι με το μέρος της.

«Επειδή κατάγομαι από την Καρδίτσα μου έστειλαν μηνύματα πολλοί κάτοικοι έξαλλοι. Το 90% των ανθρώπων μου στέλνει αποθεωτικά μηνύματα και σχόλια. Υπάρχει όμως και ένα 10% που έχει σταθεί στο ροζ βίντεο, το οποίο θα μπορούσα να το είχα παραβλέψει», σημείωσε η Χάρα Τσιώλη.

«Ο στόχος μου δεν ήταν να θίξω ένα θύμα ενός ροζ βίντεο, αλλά όλα τα λάθος μηνύματα που περνάει αυτή η κοπέλα, η οποία κατά τα άλλα είναι εξαιρετική influencer», συμπλήρωσε η Χαρά Τσιώλη.

Δείτε το σχετικό βίντεο:
https://www.newsbeast.gr/lifestyle/arth ... olo-chrima

Άβαταρ μέλους
The Rebel

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Rebel » 27 Απρ 2025, 20:04

26.04.2025
Η Barbie της ΕΛ.ΑΣ. και η διπλή ζωή της σε Μύκονο και Ντουμπάι.
Η καριέρα με τα «ροζ» ραντεβού, η ταρίφα των 1.000 ευρώ, οι εκβιασμοί και η καταγγελία στη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων.

Εικόνα
Εικόνα
https://www.zougla.gr/greece/i-barbie-t ... i-ntoubai/

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών