Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Drag από το σέρνω. Και καλά επειδή σέρνανε τα ρούχα στο πάτωμα ; Δεν ξέρω. Drug για ναρκωτικό.
Νομίζω "Dr.essed a.s g.irl". Το έχω ακούσει από drag να το λέει.
οταν τον ξαναπετυχεις αυτον τον drag στην φαντασια σου, να τον ενημερωσεις οτι υπαρχουν και drag kings, οι οποιες ειναι (μαντεψε) κοκονες που ντυνοντε αντρικα
Όπως εσύ δηλαδή?
Βtw, το έχω ακούσει Και από το Ζακ Κωστόπουλο σε μια συνέντευξη του πριν μας αποχαιρετήσει.
οταν τον ξαναπετυχεις αυτον τον drag στην φαντασια σου, να τον ενημερωσεις οτι υπαρχουν και drag kings, οι οποιες ειναι (μαντεψε) κοκονες που ντυνοντε αντρικα
Όπως εσύ δηλαδή?
Βtw, το έχω ακούσει Και από το Ζακ Κωστόπουλο σε μια συνέντευξη του πριν μας αποχαιρετήσει.
δεν ισχυει, ο ορος ειναι αιωνων
και δεν εχει να κανει με τους γκεη
Ως αλμυρόγλυκο τόσο όσο, θα το χαρακτήριζα. Δεν είναι μόνον θέμα γεύσης αλλά και μυρωδιάς. Ακριβώς το ίδιο που ισχύει για τη γεύση και μυρωδιά των όρχεων και του σπέρματος. Αν δεν, δεν.
Drag από το σέρνω. Και καλά επειδή σέρνανε τα ρούχα στο πάτωμα ; Δεν ξέρω. Drug για ναρκωτικό.
Doctorate in ass gear
Δεν προϋποθέτει να είσαι πισωκούνα πάντως, για να κάνεις ντραγκ.
Το ντραγκ είναι εξαπαρχαιοτάτων (εκ του εξαπανέκαθεν) χρόνων τέχνη, με τους άνδρες σε όλα τα θεατρικά της εποχής να παίζουν αποκλειστικά και μόνο αυτοί (και) τους γυναικείους ρόλους.
Δεν σημαίνει ότι οι αρχαίοι ημών τον έπαιρν...hmm ok.
Όπως εσύ δηλαδή?
Το ξέρω, το ανέφερα και παραπάνω. Ούτε γκειλικι προϋποθέτει όντως (παρότι τυχαίνει να μην ξέρω κανένα στρεητ που το πρωί δουλεύει ηλεκτρολόγος και το βράδυ να κάνει ντραγκ για έξτρα μεροκάματο).
Γυναίκες που να ντύνονται ή να ντύνονταν άντρες διαχρονικά, ούτε τέτοια περίπτωση έχω ακούσει που λες.
Εκτός αν εννοείς την Αλίκη που είχε ντυθεί Πίπης
Ίσως σε τίποτα μητριαρχικές κοινωνίες, δεν ξέρω
Το ξέρω, το ανέφερα και παραπάνω. Ούτε γκειλικι προϋποθέτει όντως (παρότι τυχαίνει να μην ξέρω κανένα στρεητ που το πρωί δουλεύει ηλεκτρολόγος και το βράδυ να κάνει ντραγκ για έξτρα μεροκάματο).
Γυναίκες που να ντύνονται ή να ντύνονταν άντρες διαχρονικά, ούτε τέτοια περίπτωση έχω ακούσει που λες.
Εκτός αν εννοείς την Αλίκη που είχε ντυθεί Πίπης
Ίσως σε τίποτα μητριαρχικές κοινωνίες, δεν ξέρω
μεινε στον Κουλη και στην κινητη διαφημισις brandnames
While the term drag king was first cited in print in 1972,[8] there is a longer history of female performers dressing in male attire. In China, the practice of "female men [characters]" (kunsheng; see also sheng roles), in which women portrayed men in stage performances, were first documented during the middle Tang dynasty (617–908 CE). This continued through to the early Qing dynasty, when the Qianlong Emperor banned actresses from performing in 1722.
Ως αλμυρόγλυκο τόσο όσο, θα το χαρακτήριζα. Δεν είναι μόνον θέμα γεύσης αλλά και μυρωδιάς. Ακριβώς το ίδιο που ισχύει για τη γεύση και μυρωδιά των όρχεων και του σπέρματος. Αν δεν, δεν.
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
Τι να το κάνω να φεύγουν ματσωμένες ρε;
Ξέρετε τι γίνεται εκεί;
Είχα πετύχει βίντεο που μια "ινφλουενσερ" την εχεζαν στο στόμα και τα σκατα έβγαιναν από τον κωλο του σειχη όπως βγάζει το σοφτ παγωτό η παγωτομηχανη.
Τις κατουράνε και τις χέζουν αναγκάζοντας τες να τα τρώνε.
Ο απόλυτος ξεπεσμός.
Κανέναν ιό θα κόλλησες και σου πετάει τέτοια βίντεο.
Τι να το κάνω να φεύγουν ματσωμένες ρε;
Ξέρετε τι γίνεται εκεί;
Είχα πετύχει βίντεο που μια "ινφλουενσερ" την εχεζαν στο στόμα και τα σκατα έβγαιναν από τον κωλο του σειχη όπως βγάζει το σοφτ παγωτό η παγωτομηχανη.
Τις κατουράνε και τις χέζουν αναγκάζοντας τες να τα τρώνε.
Ο απόλυτος ξεπεσμός.
Κανέναν ιό θα κόλλησες και σου πετάει τέτοια βίντεο.
Δεν μου τα πετάει.
Κάνω περίεργες αναζητήσεις και έτυχε και το βρήκα.
Όπου περίεργες δεν εννοώ τσόντες αλλά pure gore
Πχ watchepeopledie.tv
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Αυτά πάντως που αναφέρονται ότι γίνονται σε τέτοια πάρτυ προφανώς αφορούν συγκεκριμένο μικρό αριθμό βιζιτουδων οι οποίες πάσχουν και οι ίδιες από τέτοιες παραφιλίες.
Θεωρώ πολύ δύσκολο έως απίθανο να πείσεις κάποιον ή κάποια να συμμετάσχει σε κάτι τέτοιο ανεξαρτήτως χρημάτων.
Άλλο οι απλές βίζιτες και άλλο αυτό.
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.