Πήγαινε στη χώρα σου σκ@τοπουτ@ν@…»: Απίστευτο ξεκατίνιασμα, με πρωτοφανείς ύβρεις, Κυπρίων γυναικών κατά Ρωσίδας

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
dosas1312
Phorum.gr user: dosas1312

Re: Πήγαινε στη χώρα σου σκ@τοπουτ@ν@…»: Απίστευτο ξεκατίνιασμα, με πρωτοφανείς ύβρεις, Κυπρίων γυναικών κατά Ρωσίδας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από dosas1312 » 08 Οκτ 2019, 11:32

vantono έγραψε:
08 Οκτ 2019, 11:22
ΓΑΛΗ έγραψε:
08 Οκτ 2019, 11:18
vantono έγραψε:
08 Οκτ 2019, 10:41
Οπότε δεν καταλαβαινω και πολυ τη σκορδοκαίλα σας με το "αχ καλέ να μην πάθουν κακούλι" οι τύπισσες, και καλυτερα να τις χαστουκιζε για να πεσει στο επιπεδο τους και να τους κανει μικρότερο κακο, κτλ.
Ε, τι να κάνουμε ρε βαντόνο, δεν έχουμε όλοι κομμουνιστική παιδεία για να μάθουμε να φερόμαστε αξιοπρεπώς.
Το ξέρω οτι δεν ειστε όλοι τέλειοι! Αλλα το να πασχίζεις να εξασφαλίζεις την ανατροφή της διαγωγής του παιδιού σου σε αξιόπιστους εκπαιδευτικούς -και οχι τσοκαρία που στουκάρει αμαξια και τα εγκαταλείπει και μετά τολμάει και ζητάει και το λογο σαν παλαβη σε καστασταση σοκ/αμοκ- ,δεν ειναι (μόνο) κομμουνιστικό ηθος.
Διαπαιδαγώγηση σαν τη δική σου, που βρίζεις αγνώστους στο ίντερνετ με ρατσιστικές βωμολοχίες όταν έρχεσαι αντιμέτωπος με επιστημονικά ευρήματα.

Αχάχάχα. 10/10 will read again!

Athos
Phorum.gr user: Athos

Re: Πήγαινε στη χώρα σου σκ@τοπουτ@ν@…»: Απίστευτο ξεκατίνιασμα, με πρωτοφανείς ύβρεις, Κυπρίων γυναικών κατά Ρωσίδας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Athos » 08 Οκτ 2019, 11:33

Naranjita έγραψε:
08 Οκτ 2019, 10:59
σε οποιο κωλομπαρο να πας δεν θα βρεις ινδιανες, κινεζες, ινδες κτλ.
ρωσιδες και λοιπες σλαβες θα βρεις.
είναι οι κανόνες της αγοράς αυτοί
θα το δουλεύετε σκληρά το εξηνταράκι σας

Nero

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nero » 08 Οκτ 2019, 11:34

enaon έγραψε:
08 Οκτ 2019, 11:31
Την γαλή δεν την κατάλαβες
μεταξύ μας, την κατάλαβε κανείς ποτέ; :)

την άλλη τη θεία την φαντάζομαι σαν μία τυπική Κάρεν. Στη μασαμπούκα πρέπει να ζητάει συνεχώς να δει έναν υπεύθυνο

Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 08 Οκτ 2019, 11:37

βρε έχω καταλάβει οτι πας για την νάρα, το σκεφτόμουν πριν έρθεις, σχεδόν σαμον σε έκανα. Πώς και κάνει την κότα ο νέρο στην νάρα κλπ;

πιο μετωπικά μπορείς, ή έτσι θα πάει; :lol:

Άβαταρ μέλους
ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ » 08 Οκτ 2019, 11:39

Naranjita έγραψε:
08 Οκτ 2019, 10:54
enaon έγραψε:
08 Οκτ 2019, 10:50

αυτά τα λες και τα ξέρεις ή τα κάνεις παζλάκι απο εδώ και εκεί;
αυτα τα ξερω λογω επαγγελματος και γιατι ειμαι κατοχος καμερων.

ΣυμβΕφΘεσ 250/2018

Η καταγραφή χωρίς την συγκατάθεση του τρίτου εκβιαστικών, απειλητικών, εξυβριστικών, συκοφαντικών ή δυσφημιστικών ενεργειών εκφεύγουν του προστατευτικού πεδίου του νόμου. Διότι στην περίπτωση αυτή θα αποτελούσε κάλυμμα της παρανομίας, ενέργεια που δεν επιθυμεί ο Κοινός ή Συνταγματικός Νομοθέτης.
Από την αποπλανητική έλξη στον σημειωτικό τυχοδιωκτισμό μια αμφίκρημνη παλινδρομία

Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono » 08 Οκτ 2019, 11:39

dosas1312 έγραψε:
08 Οκτ 2019, 11:32
vantono έγραψε:
ΓΑΛΗ έγραψε:

Ε, τι να κάνουμε ρε βαντόνο, δεν έχουμε όλοι κομμουνιστική παιδεία για να μάθουμε να φερόμαστε αξιοπρεπώς.
Το ξέρω οτι δεν ειστε όλοι τέλειοι! Αλλα το να πασχίζεις να εξασφαλίζεις την ανατροφή της διαγωγής του παιδιού σου σε αξιόπιστους εκπαιδευτικούς -και οχι τσοκαρία που στουκάρει αμαξια και τα εγκαταλείπει και μετά τολμάει και ζητάει και το λογο σαν παλαβη σε καστασταση σοκ/αμοκ- ,δεν ειναι (μόνο) κομμουνιστικό ηθος.
Διαπαιδαγώγηση σαν τη δική σου, που βρίζεις αγνώστους στο ίντερνετ με ρατσιστικές βωμολοχίες όταν έρχεσαι αντιμέτωπος με επιστημονικά ευρήματα.

Τί επιστημονικά ευρήματα τα γραφήματα απο τον Σωρρικό και χρυσαυγιτικό σας βόθρο, βρε κατακαημένε? :smt005: Ενώ η δικη σου διαπαιδαγώγηση απ την αλλη, με τις ύβρεις μανάδων, ειναι εξόχως υποδειγματική δηλαδή, δίποδο της Κασπίας :003: Τράβα στο νημα του σαββιδοεκτρώματος, να τα λεμε απο κει. Για εκεί και μόνο καλός είσαι, ωραιος και διασκεδαστικός, μπορω να σε ανεχτω. Στα υπόλοιπα νηματα μην ανοίγεσαι και πολύ απεναντι μου.

Nero

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nero » 08 Οκτ 2019, 11:41

enaon έγραψε:
08 Οκτ 2019, 11:37
βρε έχω καταλάβει οτι πας για την νάρα, το σκεφτόμουν πριν έρθεις, σχεδόν σαμον σε έκανα. Πώς και κάνει την κότα ο νέρο στην νάρα κλπ;

πιο μετωπικά μπορείς, ή έτσι θα πάει; :lol:
Αυτό ήταν. Δεν έχω όρεξη, σχεδόν κατάφερα να κρατηθώ κιόλας :oops: καμιά φορά είναι τόσο χοντροκομμένη που μου φαίνεται ότι το κάνει επίτηδες γιατί γουστάρει να αλληλοβρίζεται και χάνω το ενδιαφέρον μου.

όλοι ξέρουμε ότι απο τις 3 χάριτες, έχω ξεκάθαρη προτίμηση :oops:

Άβαταρ μέλους
dosas1312

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από dosas1312 » 08 Οκτ 2019, 11:42

vantono έγραψε:
08 Οκτ 2019, 11:39
dosas1312 έγραψε:
vantono έγραψε:

Τί επιστημονικά ευρήματα τα γραφήματα απο τον Σωρρικό και χρυσαυγιτικό σας βόθρο, βρε κατακαημένε? :smt005: Ενώ η δικη σου διαπαιδαγώγηση απ την αλλη, με τις ύβρεις μανάδων, ειναι εξόχως υποδειγματική δηλαδή, δίποδο της Κασπίας :003: Τράβα στο νημα του σαββιδοεκτρώματος, να τα λεμε απο κει. Για εκεί και μόνο καλός εσύ, ωραιος και διασκεδαστικός, μπορω να σε ανεχτω. Στα υπόλοιπα νηματα μην ανοίγεσαι και πολύ απεναντι μου.
Το Χάρβαρντ είναι Σωρρικό και Χρυσαυγίτικο, χμμ, μάλιστα, τέτοια σας μαθαίνουν στην τοπική; Δεν διαβάζετε κανένα σύγγραμα από κανένα πανεπιστήμιο, μόνο οδηγητή, ρε φίλε;

Εγώ δεν έβρισα κανέναν, είπα για την ταλαίπωρη τη μάνα σου τη σλάβα που έβγαλε τέτοιο νούμερο σαν και τα μούτρα σου.

Και δεν μπορείς να μου επιβληθείς πού θα ποστάρω, αυτές τις φασιστικές μαγκίτσες στην φάρα σου μόνο, ανθρωπάκι.

Πολλά νευράκια, εντοπίζω, να το κοιτάξεις.

ΥΓ. Κασπία είναι η κόκκινη θάλασσα όχι η μαύρη, κουτορνίθι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος dosas1312 την 08 Οκτ 2019, 11:44, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 08 Οκτ 2019, 11:42

Nero έγραψε:
08 Οκτ 2019, 11:34
enaon έγραψε:
08 Οκτ 2019, 11:31
Την γαλή δεν την κατάλαβες
μεταξύ μας, την κατάλαβε κανείς ποτέ; :)

την άλλη τη θεία την φαντάζομαι σαν μία τυπική Κάρεν. Στη μασαμπούκα πρέπει να ζητάει συνεχώς να δει έναν υπεύθυνο
Δεν ξέρω τι καταλάβατε εσείς, ξέρω τι έχω καταλάβει εγώ.

Και ειδικώς σε τέτοια θέματα, παίζουν οι προτεραιότητες όλων των χαρακτήρων.

Και είναι όντως απολαυστική η εξέλιξη της σημειολογίας. :lol:

Εντάξει, εσύ είδες πίστα κι ανέβηκες, είπες το άζμα που πονά, πήρες το αντίστοιχο χειροκρότημα και μετά ξαναπήρες το καλάθι με τα λουλούδια.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 08 Οκτ 2019, 11:46

Και να πω ότι δεν πατάει το κουμπί του συναγερμού ο enaon;

Το πατάει. :lol:

Αυτοί τίποτα, στον κόζμο τους λέμε.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono » 08 Οκτ 2019, 11:47

dosas1312 έγραψε:
08 Οκτ 2019, 11:42
vantono έγραψε:
dosas1312 έγραψε:

Τί επιστημονικά ευρήματα τα γραφήματα απο τον Σωρρικό και χρυσαυγιτικό σας βόθρο, βρε κατακαημένε? :smt005: Ενώ η δικη σου διαπαιδαγώγηση απ την αλλη, με τις ύβρεις μανάδων, ειναι εξόχως υποδειγματική δηλαδή, δίποδο της Κασπίας :003: Τράβα στο νημα του σαββιδοεκτρώματος, να τα λεμε απο κει. Για εκεί και μόνο καλός εσύ, ωραιος και διασκεδαστικός, μπορω να σε ανεχτω. Στα υπόλοιπα νηματα μην ανοίγεσαι και πολύ απεναντι μου.
Το Χάρβαρντ είναι Σωρρικό και Χρυσαυγίτικο, χμμ, μάλιστα, τέτοια σας μαθαίνουν στην τοπική; Δεν διαβάζετε κανένα σύγγραμα από κανένα πανεπιστήμιο, μόνο οδηγητή, ρε φίλε;

Εγώ δεν έβρισα κανέναν, είπα για την ταλαίπωρη τη μάνα σου τη σλάβα που έβγαλε τέτοιο νούμερο σαν και τα μούτρα σου.

Και δεν μπορείς να μου επιβληθείς πού θα ποστάρω, αυτές τις φασιστικές μαγκίτσες στην φάρα σου μόνο, ανθρωπάκι.

Μιλάει σε εμας για Πανεπιστήμια ο νοτιονταγκεστανός της κακιάς ώρας, τη στιγμή που κατέχουμε και μεταπτυχιακά. Γελάει ο κόσμος :003: Οσο για την ταλαίπωρη τη μανα μου, δεν ειναι Σλάβα δυστυχώς, μακάρι να ηταν γιατι εγώ θα ήμουν άριος τώρα :oops:
Οπου θες πόσταρε, στομπούτσομου, απλώς αν με παρενοχλείς προσωπικα, θα απαντώ παρομοίως.

υγ. Δεν εννοουσα τη Μαύρη. :102:

Άβαταρ μέλους
dosas1312

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από dosas1312 » 08 Οκτ 2019, 11:51

vantono έγραψε:
08 Οκτ 2019, 11:47
dosas1312 έγραψε:
08 Οκτ 2019, 11:42
vantono έγραψε:

Μιλάει σε εμας για Πανεπιστήμια ο νοτιονταγκεστανός της κακιάς ώρας, τη στιγμή που κατέχουμε και μεταπτυχιακά. Γελάει ο κόσμος :003: Οσο για την ταλαίπωρη τη μανα μου, δεν ειναι Σλάβα δυστυχώς, μακάρι να ηταν γιατι εγώ θα ήμουν άριος τώρα :oops:
Οπου θες πόσταρε, στομπούτσομου, απλώς αν με παρενοχλείς προσωπικα, θα απαντώ παρομοίως.
Ένα άρθρο πόσταρα και έφαγες το trigger του αιώνα, ρε καημένε με τα μεταπτυχιακά που είσαι υπεράνω. Έτσι σας μάθανε στα masters, να αφηνιάζετε όταν έρχεστε με απόψεις που τρακάρουν τις δικιές σας;

Όσον, αφορά την Καυκάσια/Αλανική καταγωγή μου, χαίρομαι που ακόμα σας γυρνάει τα άντερα και σας βγάζει τον ρατσιστικό και ναζιστικό σας εαυτό, ΚΚΕδάκια που θέλετε να είστε και Άρειοι (αχαχάχα, άκου τί λέει ο δήθεν αντίφα), οι Αλανικές καρπαζιές (και όχι μόνο) που φάγατε στον συμμοριτοπόλεμο φαίνεται ότι ακόμα σας έχουν αφήσει ψυχολογικά.

Συνέχισε, είσαι πολύ διασκεδαστικός που λυσσάς.

Άβαταρ μέλους
Naranjita

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naranjita » 08 Οκτ 2019, 11:51

ΓΑΛΗ έγραψε:
08 Οκτ 2019, 11:25
Nero έγραψε:
08 Οκτ 2019, 11:21
ΓΑΛΗ έγραψε:

εγώ πάντως θα πρότεινα να αποσυρθείς απο το νήμα. Όταν είναι μέσα η θεια Naranjita, ο ρόλος "juno στην εμμηνόπαυση" υπερκαλύπτεται. Δεν υπάρχει χώρος για 2 :)
Πληκτρολογείς με το αριστερό, το δεξί ή το μεσαίο χέρι;
υπαρχει το αριστερο χερι, το δεξι χερι υπαρχει και το φασολι.

εξ ου το μενος.

:lol:
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ

Άβαταρ μέλους
Antares
Phorum.gr user: Ακταία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Antares » 08 Οκτ 2019, 11:59

Naranjita έγραψε:
08 Οκτ 2019, 10:57
η βλαβη απο την παρανομη βιντεοσκοπηση ειναι μεγαλυτερη απο την εξυβριση.

αυτό.

και για να το κανω πιο λιανα για τους μπιου μπιου

λες σε καποιον οτι μαμιεται. σου κανει μηνυση. αποζημιωνεται.

βιντεοσκοπεις καποιον να μαμιεται.

του χεις καταστρεψει την ζωη. οσα και να παρει δεν ειναι αρκετα.
A σε παρακαλώ, αυτή είναι μεγάλη μπίζνα. Κανείς δεν έχει αποζημιωθεί έως τώρα. Ίσα ίσα που έχουν οδηγηθεί στην φτώχεια και τον θάνατο και έχουν πλουτίσει οι αυτουργοί του εγκλήματος.

Χόρχε ντελ Σάλτο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χόρχε ντελ Σάλτο » 08 Οκτ 2019, 12:02

dosas1312 έγραψε:
08 Οκτ 2019, 11:51

Ένα άρθρο πόσταρα και έφαγες το trigger του αιώνα, ρε καημένε με τα μεταπτυχιακά που είσαι υπεράνω. Έτσι σας μάθανε στα masters, να αφηνιάζετε όταν έρχεστε με απόψεις που τρακάρουν τις δικιές σας;

Όσον, αφορά την Καυκάσια/Αλανική καταγωγή μου, χαίρομαι που ακόμα σας γυρνάει τα άντερα και σας βγάζει τον ρατσιστικό και ναζιστικό σας εαυτό, ΚΚΕδάκια που θέλετε να είστε και Άρειοι (αχαχάχα, άκου τί λέει ο δήθεν αντίφα), οι Αλανικές καρπαζιές (και όχι μόνο) που φάγατε στον συμμοριτοπόλεμο φαίνεται ότι ακόμα σας έχουν αφήσει ψυχολογικά.

Συνέχισε, είσαι πολύ διασκεδαστικός που λυσσάς.
Πάντως οι γενίτσαροι ήσαν ανέκαθεν οι φανατικότεροι εθνικισταί.

Τζαστ σέινγκ...

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών