vantono έγραψε: ↑08 Οκτ 2019, 11:39
dosas1312 έγραψε: ↑08 Οκτ 2019, 11:32
vantono έγραψε: ↑08 Οκτ 2019, 11:22
Το ξέρω οτι δεν ειστε όλοι τέλειοι! Αλλα το να πασχίζεις να εξασφαλίζεις την ανατροφή της διαγωγής του παιδιού σου σε αξιόπιστους εκπαιδευτικούς -και οχι τσοκαρία που στουκάρει αμαξια και τα εγκαταλείπει και μετά τολμάει και ζητάει και το λογο σαν παλαβη σε καστασταση σοκ/αμοκ- ,δεν ειναι (μόνο) κομμουνιστικό ηθος.
Διαπαιδαγώγηση σαν τη δική σου, που βρίζεις αγνώστους στο ίντερνετ με ρατσιστικές βωμολοχίες όταν έρχεσαι αντιμέτωπος με επιστημονικά ευρήματα.
Αχάχάχα. 10/10 will read again!
Τί
επιστημονικά ευρήματα τα γραφήματα απο τον Σωρρικό και χρυσαυγιτικό σας βόθρο, βρε κατακαημένε?

Ενώ η δικη σου διαπαιδαγώγηση απ την αλλη, με τις ύβρεις μανάδων, ειναι εξόχως υποδειγματική δηλαδή, δίποδο της Κασπίας

Τράβα στο νημα του σαββιδοεκτρώματος, να τα λεμε απο κει. Για εκεί και μόνο καλός εσύ, ωραιος και διασκεδαστικός, μπορω να σε ανεχτω. Στα υπόλοιπα νηματα μην ανοίγεσαι και πολύ απεναντι μου.
Το Χάρβαρντ είναι Σωρρικό και Χρυσαυγίτικο, χμμ, μάλιστα, τέτοια σας μαθαίνουν στην τοπική; Δεν διαβάζετε κανένα σύγγραμα από κανένα πανεπιστήμιο, μόνο οδηγητή, ρε φίλε;
Εγώ δεν έβρισα κανέναν, είπα για την ταλαίπωρη τη μάνα σου τη σλάβα που έβγαλε τέτοιο νούμερο σαν και τα μούτρα σου.
Και δεν μπορείς να μου επιβληθείς πού θα ποστάρω, αυτές τις φασιστικές μαγκίτσες στην φάρα σου μόνο, ανθρωπάκι.
Πολλά νευράκια, εντοπίζω, να το κοιτάξεις.
ΥΓ. Κασπία είναι η κόκκινη θάλασσα όχι η μαύρη, κουτορνίθι.