Ο αντικαπνιστικός νόμος έφερε μείωση 40% στον τζίρο των καταστημάτων

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Re: Ο αντικαπνιστικός νόμος έφερε μείωση 40% στον τζίρο των καταστημάτων

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 08 Δεκ 2019, 13:37

Στύγιος έγραψε:
08 Δεκ 2019, 13:31
'Ετσι , τα μισά και παραπάνω μας βγαίνουν απ' ότι πληρώναμε στα μαγαζιά και καπνίζουμε με την ησυχία μας και άλλα πολλά :lol:
Να δεις που μ' αυτά κι αυτά, θα επιστρέψουμε στον παραδοσιακό τρόπο διασκέδασης των ελληνικών κοινοτήτων. :P

Η ελπίδα είναι παγίδα.

Στύγιος
Phorum.gr user: C'est fini

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύγιος » 08 Δεκ 2019, 13:37

Να κεράσω ένα τσιγάρο; :smt077

Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης » 08 Δεκ 2019, 13:40

Nostalgia έγραψε:
08 Δεκ 2019, 11:48
Ειναι γεγονος οτι ο τζιρος επεσε σε πολλα καταστηματα, τουλαχιστον αυτο μου ειπαν 2-3 που μιλησα μαζι τους. Αυτο σημαινει μεγαλυτερη φοροδιαφυγη, μειωμενα εσοδα στο κρατος κλπ. Προσωπικα στα @@ μου, το προβλημα το εχουν οι ιδιοκτητες, σε μπαρ που δεν μπορω να καπνισω, απλα δεν θα παω. Εαν δεν εχει καλο καιρο δεν θα παω ουτε για καφε εφοσον δεν μπορω να καθισω εξω με βροχη ή κρυο. Ή θα αναγκαστουν να παρανομησουν ή θα πρεπει να συνηθισουν να βλεπουν αδειες καρεκλες στα καταστηματα τους. Ειτε ετσι, ειτε αλλιως τον καφε μου με τσιγαρακι θα τον πιω με την παρεα μου. Ο χαμενος της υποθεσης δεν ειμαι σιγουρα εγω.
ειναι ενας εμμεσος τροπος να τσακισουν την μικρη επιχειρηματικοτητα

κουλη θελατε για περισσοτερες δουλειες :102:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα

Στύγιος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύγιος » 08 Δεκ 2019, 13:43

Είμαστε 5 καπνιστές κι έχουμε ταμπουρωθεί σε σπίτι ,ελάτε να μας συλλάβετε :smt005:

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 08 Δεκ 2019, 13:45

Eθνικοκοινωνιστης έγραψε:
08 Δεκ 2019, 13:40
Nostalgia έγραψε:
Ειναι γεγονος οτι ο τζιρος επεσε σε πολλα καταστηματα, τουλαχιστον αυτο μου ειπαν 2-3 που μιλησα μαζι τους. Αυτο σημαινει μεγαλυτερη φοροδιαφυγη, μειωμενα εσοδα στο κρατος κλπ. Προσωπικα στα @@ μου, το προβλημα το εχουν οι ιδιοκτητες, σε μπαρ που δεν μπορω να καπνισω, απλα δεν θα παω. Εαν δεν εχει καλο καιρο δεν θα παω ουτε για καφε εφοσον δεν μπορω να καθισω εξω με βροχη ή κρυο. Ή θα αναγκαστουν να παρανομησουν ή θα πρεπει να συνηθισουν να βλεπουν αδειες καρεκλες στα καταστηματα τους. Ειτε ετσι, ειτε αλλιως τον καφε μου με τσιγαρακι θα τον πιω με την παρεα μου. Ο χαμενος της υποθεσης δεν ειμαι σιγουρα εγω.

Καμμία σχέση με την επιχειρηματικότητα.

Επιβολή νοοτροπίας είναι.

Ε, ας πάρουν την πολιτική ορθότητα και ας την τοποθετήσουν στο ορθό τους σημείο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης » 08 Δεκ 2019, 13:47

ΓΑΛΗ έγραψε:
08 Δεκ 2019, 13:45
Eθνικοκοινωνιστης έγραψε:
08 Δεκ 2019, 13:40
Nostalgia έγραψε:

Καμμία σχέση με την επιχειρηματικότητα.

Επιβολή νοοτροπίας είναι.

Ε, ας πάρουν την πολιτική ορθότητα και ας την τοποθετήσουν στο ορθό τους σημείο.
μεσω της κλιμακης αλλαγης και του αντικαπνιστικου θα συγκεντρωθει ετει περαιτερω ο πλουτος σε λιγα χερια

μην περιμενετε να σας πουν ξεκαθαρα οτι θελουν να την συρρικνωσουν απλα δημιουργουν το ευρυτερο πλαισιο :102:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα

Άβαταρ μέλους
Feindflug

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug » 08 Δεκ 2019, 13:49

Έχω αρχίσει να αντιλαμβάνομαι τι πρεζάκι ήμουν με το τσιγάρο, βλέποντας και ακούγοντας τις αντιδράσεις των καπνιστών για τον νόμο.

Στο τέλος θα βαφτίσουν και επιβολή νοοτροπίας τον Κ.Ο.Κ..
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir

Στύγιος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύγιος » 08 Δεκ 2019, 13:54

Feindflug έγραψε:
08 Δεκ 2019, 13:49
Έχω αρχίσει να αντιλαμβάνομαι τι πρεζάκι ήμουν με το τσιγάρο, βλέποντας και ακούγοντας τις αντιδράσεις των καπνιστών για τον νόμο.

Ατυχής παραλληλισμός. Όποιος παραβιάζει τον ΚΟΚ σε κόκκινο ή Stop ή υπό την επήρεια μέθης είναι εγκληματίας και καταδικάζεται ποινικά σε αρκετά χρόνια φυλάκιση.

Άβαταρ μέλους
phorumitis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από phorumitis » 08 Δεκ 2019, 13:58

Χεστηκαμε για τον τζίρο των καταστημάτων. Πάνω από όλα είναι η υγεία, αν δεν γουστάρουν ας τα κλείσουν τα μαγαζια και να βρουν αλλού δουλειά

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 08 Δεκ 2019, 13:58

Feindflug έγραψε:

Από πίτα που δεν τρως τι σε νοιάζει κι αν καεί.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

arxi3258

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από arxi3258 » 08 Δεκ 2019, 14:00

εγω δεν το καταλαβα καλα αυτο...ε καλαν που πανε οι καπνιστες πλεον?

Στύγιος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύγιος » 08 Δεκ 2019, 14:00

phorumitis έγραψε:
08 Δεκ 2019, 13:58
Χεστηκαμε για τον τζίρο των καταστημάτων. Πάνω από όλα είναι η υγεία, αν δεν γουστάρουν ας τα κλείσουν τα μαγαζια και να βρουν αλλού δουλειά
Να τα κλείσουν όλα και να βρούμε δλειά στο ξωτερικό να ουμ.

Άβαταρ μέλους
Feindflug

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug » 08 Δεκ 2019, 14:02

Στύγιος έγραψε:
08 Δεκ 2019, 13:54
Feindflug έγραψε:

Ατυχής παραλληλισμός. Όποιος παραβιάζει τον ΚΟΚ σε κόκκινο ή Stop ή υπό την επήρεια μέθης είναι εγκληματίας και καταδικάζεται ποινικά σε αρκετά χρόνια φυλάκιση.
Αυτός που τρέχει με 135 σε οδό με όριο τα 130, τι είναι, τύπε; Αυτός που δεν άναψε φλας για να αλλάξει λωρίδα σε έναν άδειο δρόμο; Αυτός που τράβηξε μόνον μια τζούρα σε κλειστό χώρο; Αυτός που καπνίζει κανονικά σε ένα δωματιάκι στο κλαμπάκι, που είναι καβάτζα για τους εργαζόμενους εκεί; Αυτός που φυσάει τον καπνό από τον ναργιλέ του στο πρόσωπο του νεογέννητού σου;

Θέλεις να πιάσουμε όλες τις περιπτώσεις;
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir

Άβαταρ μέλους
phorumitis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από phorumitis » 08 Δεκ 2019, 14:03

Στύγιος έγραψε:
08 Δεκ 2019, 14:00
phorumitis έγραψε:
08 Δεκ 2019, 13:58
Να τα κλείσουν όλα και να βρούμε δλειά στο ξωτερικό να ουμ.
Στο καλό και να μας γράφετε. Αν και θα δυσκολευτείτε να βρείτε πολιτισμένη χώρα όπου θα σας αφήνουν να καπνιζετε σε δημόσιο χώρο

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών