Ο αντικαπνιστικός νόμος έφερε μείωση 40% στον τζίρο των καταστημάτων
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Ο αντικαπνιστικός νόμος έφερε μείωση 40% στον τζίρο των καταστημάτων
Ρε μια χούντα θέλετε να απαγορεύσει τους φραπέδες ,τους φρέντους ,τους καπουτσίνους κλπ, να πίνετε ρεβυθόζουμο όπως στην κατοχή.
Φραπέ, νες κι ελληνικό να αφήσουμε να υπάρχουν, τύπε. Είναι λαϊκά ροφήματα.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Μην είσαι υπερβολικός. Θα μπορούσε απλώς να περάσει ένας νόμος για απαγόρευση των άνω των δύο ποτηριών αλκοόλ, του σερβιρίσματος λιπαρών τροφών και γλυκών σε υπέρβαρους κλπ Όποιος εθισμένος πότης ή χοντρός συνδαιτημών θέλει κάτι περισσότερο από το υγιεινό δελτίο εντός κλειστού χώρου, θα παίρνει το ποτό ή το παϊδάκι και θα βγαίνει στο πεζοδρόμιο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- hellegennes
O Glass Palace μερικές φορές παίρνει ποτά από μένα.Feindflug έγραψε: ↑08 Δεκ 2019, 09:21Και πού βγαίνεις τότε, δικέ μου; Glass Palace;

Δεν μπορώ να σου πω πού βγαίνω. Φοβούμαι τα φώτα της δημοσιότητος, γαρ.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Κατάλαβα, τύπε. Στον ερωτικό και στο mas y mas πηγαίνεις.hellegennes έγραψε: ↑08 Δεκ 2019, 11:30O Glass Palace μερικές φορές παίρνει ποτά από μένα.
Δεν μπορώ να σου πω πού βγαίνω. Φοβούμαι τα φώτα της δημοσιότητος, γαρ.
Dein Herz, meine Gier
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
Kι εγώ καπνίζω (ή ατμίζω) και δε μου έχει λήψει που απαγορεύεται. Όταν φτάσει η ώρα βγαίνεις ένα λεπτό έξω, σιγά. Καπνίζεις και λιγότερο.
Δεν ήταν πράμα εκείνο με τα ντουμάνια σε κλειστούς χώρους. Θυμάμαι και εποχές που καπνίζαμε στα γραφεία, φρίκη.
Δεν ήταν πράμα εκείνο με τα ντουμάνια σε κλειστούς χώρους. Θυμάμαι και εποχές που καπνίζαμε στα γραφεία, φρίκη.
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 

- hellegennes
Πήγαινα όταν ήμουν 20-25 χρονών.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Ειναι γεγονος οτι ο τζιρος επεσε σε πολλα καταστηματα, τουλαχιστον αυτο μου ειπαν 2-3 που μιλησα μαζι τους. Αυτο σημαινει μεγαλυτερη φοροδιαφυγη, μειωμενα εσοδα στο κρατος κλπ. Προσωπικα στα @@ μου, το προβλημα το εχουν οι ιδιοκτητες, σε μπαρ που δεν μπορω να καπνισω, απλα δεν θα παω. Εαν δεν εχει καλο καιρο δεν θα παω ουτε για καφε εφοσον δεν μπορω να καθισω εξω με βροχη ή κρυο. Ή θα αναγκαστουν να παρανομησουν ή θα πρεπει να συνηθισουν να βλεπουν αδειες καρεκλες στα καταστηματα τους. Ειτε ετσι, ειτε αλλιως τον καφε μου με τσιγαρακι θα τον πιω με την παρεα μου. Ο χαμενος της υποθεσης δεν ειμαι σιγουρα εγω.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
- Chilloutbuddy
Πάντως εκείνη τη μαλακία να το απαγορεύουν σε ανοιχτούς χώρους επειδή τρώνε δεν το καταλαβαίνω.
Έχει εδώ ένα μαγαζί που έξω είναι μισό μισό, στο μισό δε σερβίρουν φαί και επιτρέπεται το κάπνισμα, μετά έχει έναν πεζόδρομο, και στην άλλη μεριά του πεζόδρομου σερβίρουν φαί και δεν επιτρέπεται. Ήρθε η γυναίκα του αφεντικού μου και ζήτησε έναν καφέ και μία πάστα, και τους ζήτησε να της σερβίρουν την πάστα στην άλλη μεριά και πηγαινοερχόταν LOL
Μπουκιά-σήκω-περπάτα-κάτσε-τζούρα-σήκω-περπάτα-κάτσε-μπουκιά.
Έχει εδώ ένα μαγαζί που έξω είναι μισό μισό, στο μισό δε σερβίρουν φαί και επιτρέπεται το κάπνισμα, μετά έχει έναν πεζόδρομο, και στην άλλη μεριά του πεζόδρομου σερβίρουν φαί και δεν επιτρέπεται. Ήρθε η γυναίκα του αφεντικού μου και ζήτησε έναν καφέ και μία πάστα, και τους ζήτησε να της σερβίρουν την πάστα στην άλλη μεριά και πηγαινοερχόταν LOL

Εαν χρειαζεται να μπαινοβγαινω στο κρυο ειτε δεν θα βγω καθολου, ειτε θα βγω θα πιω ενα ποτο και θα φυγω, αντι για 3-4 ποτα . Σε καθε περιπτωση ο χαμενος δεν ειμαι εγω. Παντως το κλαμα των ιδιοκτητων εχει ξεκινησει ηδη, ας προσεχαν....Chilloutbuddy έγραψε: ↑08 Δεκ 2019, 11:45Kι εγώ καπνίζω (ή ατμίζω) και δε μου έχει λήψει που απαγορεύεται. Όταν φτάσει η ώρα βγαίνεις ένα λεπτό έξω, σιγά. Καπνίζεις και λιγότερο.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
- Chilloutbuddy
Σιγά ρε, γιατί να χαλάσεις τη διασκέδασή σου επειδή πρέπει να βγεις 2-3 φορές έξω. Αν θες πάνω από 2-3 τσιγάρα ε μείωσέ το λίγο, θα τα ευχαριστηθείς και περισσότερο.Nostalgia έγραψε: ↑08 Δεκ 2019, 11:52Εαν χρειαζεται να μπαινοβγαινω στο κρυο ειτε δεν θα βγω καθολου, ειτε θα βγω θα πιω ενα ποτο και θα φυγω, αντι για 3-4 ποτα . Σε καθε περιπτωση ο χαμενος δεν ειμαι εγω. Παντως το κλαμα των ιδιοκτητων εχει ξεκινησει ηδη, ας προσεχαν....Chilloutbuddy έγραψε: ↑08 Δεκ 2019, 11:45Kι εγώ καπνίζω (ή ατμίζω) και δε μου έχει λήψει που απαγορεύεται. Όταν φτάσει η ώρα βγαίνεις ένα λεπτό έξω, σιγά. Καπνίζεις και λιγότερο.

Χθες για παραδειγμα που ειχε καλο καιρο βγηκαμε για καφε και καθισαμε εξω, το επομενο Σαββατο εαν εχει κωλοκαιρο τον καφε θα τον πιουμε ειτε σπιτι μου ειτε στο σπιτι καποιου της παρεας. Την διασκεδαση μου δεν την χαλαω, απλα την μετατοπιζω αλλου οπου υπαρχουν οι προυποθεσεις που θετω εγω για να περασω καλα. Το προβλημα δεν το εχω εγω. Παντως ειναι πολυ αυτοι που τελικα εγραψαν το νομο στα @@ τους και καπνιζουν κανονικα και μεσα.Chilloutbuddy έγραψε: ↑08 Δεκ 2019, 11:54Σιγά ρε, γιατί να χαλάσεις τη διασκέδασή σου επειδή πρέπει να βγεις 2-3 φορές έξω. Αν θες πάνω από 2-3 τσιγάρα ε μείωσέ το λίγο, θα τα ευχαριστηθείς και περισσότερο.Nostalgia έγραψε: ↑08 Δεκ 2019, 11:52Εαν χρειαζεται να μπαινοβγαινω στο κρυο ειτε δεν θα βγω καθολου, ειτε θα βγω θα πιω ενα ποτο και θα φυγω, αντι για 3-4 ποτα . Σε καθε περιπτωση ο χαμενος δεν ειμαι εγω. Παντως το κλαμα των ιδιοκτητων εχει ξεκινησει ηδη, ας προσεχαν....Chilloutbuddy έγραψε: ↑08 Δεκ 2019, 11:45Kι εγώ καπνίζω (ή ατμίζω) και δε μου έχει λήψει που απαγορεύεται. Όταν φτάσει η ώρα βγαίνεις ένα λεπτό έξω, σιγά. Καπνίζεις και λιγότερο.
- hellegennes
Οι ιδιοκτήτες πάντα κλαίνε γιατί είναι γκρινιάρηδες. Δεν έχει πέσει πουθενά ο τζίρος.Nostalgia έγραψε: ↑08 Δεκ 2019, 11:52Εαν χρειαζεται να μπαινοβγαινω στο κρυο ειτε δεν θα βγω καθολου, ειτε θα βγω θα πιω ενα ποτο και θα φυγω, αντι για 3-4 ποτα . Σε καθε περιπτωση ο χαμενος δεν ειμαι εγω. Παντως το κλαμα των ιδιοκτητων εχει ξεκινησει ηδη, ας προσεχαν....Chilloutbuddy έγραψε: ↑08 Δεκ 2019, 11:45Kι εγώ καπνίζω (ή ατμίζω) και δε μου έχει λήψει που απαγορεύεται. Όταν φτάσει η ώρα βγαίνεις ένα λεπτό έξω, σιγά. Καπνίζεις και λιγότερο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
JamaisChilloutbuddy έγραψε: ↑08 Δεκ 2019, 11:50Πάντως εκείνη τη μαλακία να το απαγορεύουν σε ανοιχτούς χώρους επειδή τρώνε δεν το καταλαβαίνω.

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 82 Απαντήσεις
- 1240 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από panos291
13 Ιαν 2025, 16:12
-
- 4 Απαντήσεις
- 266 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από runner
31 Μαρ 2024, 12:33
-
-
Νέα δημοσίευση Γιατί οι υπάλληλοι των μεγάλων καταστημάτων λένε "έχω" αντί για "έχουμε";
από Εκτωρ » 17 Μάιος 2023, 18:20 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 0 Απαντήσεις
- 215 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Εκτωρ
17 Μάιος 2023, 18:20
-