Θεσσαλονίκη: Τον σάπισε στο ξύλο η 49χρονη σύζυγός του, τον 43χρονο στρατιωτικό - καταδικάστηκε σε 20 μήνες φυλακή

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Re: Θεσσαλονίκη: Τον σάπισε στο ξύλο η 49χρονη σύζυγός του, τον 43χρονο στρατιωτικό - καταδικάστηκε σε 20 μήνες φυλακή

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 09 Ιαν 2025, 18:19

Πτολεμαίος έγραψε:
09 Ιαν 2025, 14:25
Ασέβαστος έγραψε:
09 Ιαν 2025, 11:36
Πτολεμαίος έγραψε:
08 Ιαν 2025, 16:38
Τι ξεφτιλικια είναι αυτά ρε μαλάκα, έφαγε ξύλο από γυναίκα 🤣🤣🤣🤣
εγω στηριζω.

ψυχραιμια, καταγραφη γεγονοτος, μυνηση, ευνοικη δικαστικη αποφαση, ευνοικο διαζυγιο, επιμελεια παιδιων και μηδεν διατροφη.

ακομη καλυτερα αν πληρωνει αυτη διατροφη.
Το ξεφτιλικι θα συνεχιστεί.
Της πετάς τα μυαλά στον τοίχο, κοντά στο αγαπημένο της κάδρο.
δεν υπαρχει ξεφτιλικι.

κι αυτο που λες, ισως σε δευτερο χρονο. αφου θα εχεις ηδη καταδικαστικη αποφαση εναντιον της, αμα ξανασηκωσει χερι και το κανεις θα μπορεις ευκολα να το πεις αυτοαμυνα, και να κυκλοφορεις καμαρωτος εξω, αντι να εισαι στο κελι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ασέβαστος την 09 Ιαν 2025, 18:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.

Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Re: Θεσσαλονίκη: Τον σάπισε στο ξύλο η 49χρονη σύζυγός του, τον 43χρονο στρατιωτικό - καταδικάστηκε σε 20 μήνες φυλακή

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono » 09 Ιαν 2025, 18:19

Πτολεμαίος έγραψε:
09 Ιαν 2025, 14:41
Otto Weininger έγραψε:
09 Ιαν 2025, 12:15
Πτολεμαίος έγραψε:
09 Ιαν 2025, 10:58

ΌχιΝαι
Fixed

Συμβουλή: με αυτή την στρατηγική θα πας ακλαυτος.
Όχι Όττο μου.
Χρησιμοποιώ αυτήν την στρατηγική ακριβώς για να ΜΗΝ ΠΑΩ ακλαυτος.
Εγώ δεν είμαι κάνα ψυχακι να κάνω βάρη κάθε μέρα για να είμαι σε θέση να υπερασπιστώ τον εαυτό μου από κάποιον μαλάκα που κάνει αυτό ακριβώς.
Ή από κάποιον άλλο μαλάκα που νομίζει ότι επειδή έχει ένα μαχαίρι θα μας γαμησει και τις μάνες.
Δεν έχω χρόνο για κουραστικές και χρονοβόρες μαλακίες στη ζωή μου για να έχω το αυτονόητο.
Ηρεμία όταν δεν ενοχλώ κανέναν και δυνατότητα να υπερασπιστώ το κορίτσι μου όταν και αν χρειαστεί.

Έχω φτάσει σε απίστευτα επίπεδα Ζεν πλέον και δεν τσακώνομαι για κανένα λόγο (αν ψαχνομουνα για φασαρίες τότε θα είχες ΑΠΟΛΥΤΟ δίκιο).
Για του λόγου το αληθές μόλις προχτές πήγε να με πετάξει ταρίφας με το μηχανάκι επειδή έκανε μια απίστευτη -πιο κάτω απο παιδική- μαλακία.
Απλά συνέχισα το δρόμο μου σαν να μην υπήρχε.
Έχω δει να γίνονται φασαρίες στο δρόμο για απείρως μικρότερα περιστατικά.
Εγώ αντιμετωπίζω τους ανθρώπους και την κοινωνία σαν αυτό που πραγματικά είναι
Ένα μάτσο ηλίθια και αμόρφωτα όντα, δηλαδή δεν ασχολούμαι καθόλου.
Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι αν κινδυνεψω εγώ, το κορίτσι μου (κυρίως) ή καποιο περιουσιακό μου στοιχείο, δεν θα υπερασπιστώ τον εαυτό μου.
Είμαι σαφεστατος. Τελεία και παύλα.
Σοβαρα το λες οτι κυκλοφορείς με κούμπουρο πάνω σου, τωρα? Σκεψου οτι πολλες φορες φερνει τα αντιθετα αποτελεσματα. Αντι να το παρει καποιος ματι και να χεστει πανω του, μπορει να κλιμακωσει μια ωρα αρχύτερα.

εντιτ: Με προλαβαν, στο εγραψαν στη συνεχεια βλεπω.

Άβαταρ μέλους
vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono » 09 Ιαν 2025, 18:23

Feindflug έγραψε:
09 Ιαν 2025, 15:54
vantono έγραψε:
09 Ιαν 2025, 11:49
micmic έγραψε:
09 Ιαν 2025, 11:45

1.80/85kg θα μπορούσε να είναι και bodybuilder σε αγωνιστική φόρμα ή κατοστάρης σε Ολυμπιακούς αγώνες ή αρσιβαρίστας διεθνούς επιπέδου. Από μόνο του δεν λέει κάτι.
Δεν εχω γνωρισει ποτε τετοιους σε τετοιες αναλογιες, αλλα σιγουρα θα υπαρχουν οπως λες.
Εχω γνωρισει ατομο 1,95 στα 100kg και ειναι πολυ αδυνατούλης, οπως και 1,70 με 75kg και ειναι εξισου αδυνατούλης. Στεγνους απο λιπος τους λες και τους δυο (ιδίως τον κοντουλη) αλλα γυμνασμένο-γυμνασμένο, κανεναν τους.
Καλά σου τα λέει ο από πάνω τύπος, τύπε. 1,80 ύψος με 85 κιλά βάρος, σε κάτω από 10% λίπος είναι ένας μυώδης, γυμνασμένος πέρα από τον μέσο όρο άνδρας.
Χαιρω πολύ βαντονόπουλος. Με κατω απο 10% λιπος και πανω απο 35-40% καθαρη μυικη μαζα, μια χαρα γυμνασμενος θεωρειται και ενας που ειναι 1,50 και 55kg.

Το θεμα ειναι το πόσο σύνηθεις ειναι τετοιοι σωματότυποι.

Άβαταρ μέλους
vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono » 09 Ιαν 2025, 18:26

Otto Weininger έγραψε:
09 Ιαν 2025, 15:51
Feindflug έγραψε:
09 Ιαν 2025, 15:48
Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε:
09 Ιαν 2025, 11:33

BMI 26.2

Με πάνω από 25 είναι υπέρβαρος.
Κάτι που λέγεται ποσοστό λίπους και μυών, το γνωρίζεις, τύπε ή έτσι πετάς έναν δείκτη για νοικοκυρές και φλώρους;
Εν τω μεταξύ ο άλλος λέει ότι 1,80 και 85kg ειναι απλά αδύνατος που δείχνει γυμνασμενος.

1,80 ύψος με 85 κιλά, αν είναι μύες θα φαίνεται τεράστιος.
Ε, αν ειναι μύες, οπως το ειπες. Οι περισσοτεροι στο 1,80+ που ξερω, γυρω στα 88-90kg (ειτε γυμνασμενοι ειτε οχι) δειχνουν ως υπολογίσιμο σουλούπι. Ενας εξ αυτων που ειχε αδυνατίσει καποτε και εχασε καμποσα κιλα αποτομα, ηταν σαν το αγάπη μου συρρίκνωσα τα παιδια.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vantono την 09 Ιαν 2025, 18:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 09 Ιαν 2025, 18:29

Ασέβαστος έγραψε:
09 Ιαν 2025, 18:19
Πτολεμαίος έγραψε:
Ασέβαστος έγραψε:
09 Ιαν 2025, 11:36

εγω στηριζω.

ψυχραιμια, καταγραφη γεγονοτος, μυνηση, ευνοικη δικαστικη αποφαση, ευνοικο διαζυγιο, επιμελεια παιδιων και μηδεν διατροφη.

ακομη καλυτερα αν πληρωνει αυτη διατροφη.
δεν υπαρχει ξεφτιλικι.

κι αυτο που λες, ισως σε δευτερο χρονο. αφου θα εχεις ηδη καταδικαστικη αποφαση εναντιον της, αμα ξανασηκωσει χερι και το κανεις θα μπορεις ευκολα να το πεις αυτοαμυνα, και να κυκλοφορεις καμαρωτος εξω, αντι να εισαι στο κελι.
Το σίγουρο είναι ότι μεγαλύτερο ξεφτίλισμα υφίστανται όσοι "πετάνε τα μυαλά στον τοίχο" της κάθε γυναίκας που θα ... θίξει τον εγωισμό τους.

Και ακριβώς γι ´αυτό, αρκετοί απ´όσους το κάνουν πράξη αυτοκτονούν.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 09 Ιαν 2025, 18:37

ΓΑΛΗ έγραψε:
09 Ιαν 2025, 18:29
Ασέβαστος έγραψε:
Πτολεμαίος έγραψε:

δεν υπαρχει ξεφτιλικι.

Το σίγουρο είναι ότι μεγαλύτερο ξεφτίλισμα υφίστανται όσοι "πετάνε τα μυαλά στον τοίχο" της κάθε γυναίκας που θα ... θίξει τον εγωισμό τους.

δε μιλαμε για θιγμενο εγωισμο ομως.

μιλαμε να εχεις κανει πληρη εξηγηση στον/στην αλλο, οτι οποιος σηκωνει χερι τιμωρειται, απο τη δικαιοσυνη σε πρωτο χρονο.

και μετα απο τετοιο μαθημα, που πηρε χρονο και κοπο και δικαστηρια και δικηγορους, δεν εχει μαθει το μαθημα. ε, καποια στιγμη το γυριζεις στην παλια διαθηκη, οφθαλμον αντι οφθαλμου, και βλεπεις αν αυτη η διδασκαλια πιανει τοπο. :102:

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 09 Ιαν 2025, 18:40

vantono έγραψε:
09 Ιαν 2025, 18:26
Otto Weininger έγραψε:
09 Ιαν 2025, 15:51
Feindflug έγραψε:
09 Ιαν 2025, 15:48

Κάτι που λέγεται ποσοστό λίπους και μυών, το γνωρίζεις, τύπε ή έτσι πετάς έναν δείκτη για νοικοκυρές και φλώρους;
Εν τω μεταξύ ο άλλος λέει ότι 1,80 και 85kg ειναι απλά αδύνατος που δείχνει γυμνασμενος.

1,80 ύψος με 85 κιλά, αν είναι μύες θα φαίνεται τεράστιος.
Ε, αν ειναι μύες, οπως το ειπες. Οι περισσοτεροι κοντα στο 1,80 που ξερω, γυρω στα 88-90kg (ειτε γυμνασμενοι ειτε οχι) δειχνουν ως υπολογίσιμο σουλούπι. Ενας εξ αυτων που ειχε αδυνατίσει καποτε και εχασε καμποσα κιλα αποτομα, ηταν σαν το αγάπη μου συρρίκνωσα τα παιδια.
Από μπολντυμπιλντεράδες δεν ξέρω (τη βρίσκω και λίγο αστεία κατηγορία) αλλά πολλοί αθλητές στο φουλ της φυσικής τους κατάστασης μπορεί να είναι και ελαφρύτεροι από τα αντίστοιχα εκατοστα ύψους πάνω από το μέτρο. Εξαρτάται από τη σωματοδομή.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 09 Ιαν 2025, 18:50

Ασέβαστος έγραψε:
09 Ιαν 2025, 18:37
ΓΑΛΗ έγραψε:
09 Ιαν 2025, 18:29
Ασέβαστος έγραψε:

δεν υπαρχει ξεφτιλικι.

δε μιλαμε για θιγμενο εγωισμο ομως.

μιλαμε να εχεις κανει πληρη εξηγηση στον/στην αλλο, οτι οποιος σηκωνει χερι τιμωρειται, απο τη δικαιοσυνη σε πρωτο χρονο.

και μετα απο τετοιο μαθημα, που πηρε χρονο και κοπο και δικαστηρια και δικηγορους, δεν εχει μαθει το μαθημα. ε, καποια στιγμη το γυριζεις στην παλια διαθηκη, οφθαλμον αντι οφθαλμου, και βλεπεις αν αυτη η διδασκαλια πιανει τοπο. :102:
Η τιμωρία από τη δικαιοσύνη δεν μου λέει κάτι από τη στιγμή, που παίζουν αναστολές στην πλειονότητα των
περιπτώσεων. Και από παραθυράκια και νομικά τερτίπια, άλλο τίποτα.

Και τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά, όταν υπάρχουν παιδιά. Ακόμη και σε θέματα επιμέλειας, είναι μάλλον γελοίο να χρησιμοποιείς ως νομική παγίδα τη χειροδικία από τον άλλον/η, για να τα διεκδικήσεις. Δεν είναι έπιπλα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 09 Ιαν 2025, 18:56

ΓΑΛΗ έγραψε:
09 Ιαν 2025, 18:50
Ακόμη και σε θέματα επιμέλειας, είναι μάλλον γελοίο να χρησιμοποιείς ως νομική παγίδα τη χειροδικία από τον άλλον/η, για να τα διεκδικήσεις. Δεν είναι έπιπλα.
καθολου γελοιο

τι καλυτερη αποδειξη υπαρχει οτι ο αλλος ειναι εντελως ακαταλληλος για γονιος;

επισης, ειναι εξισου γελοιο να το χρησιμοποιεις οταν ανδρας δερνει γυναικα, η εχουμε λιγο double standards;

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 09 Ιαν 2025, 19:08

Ασέβαστος έγραψε:
09 Ιαν 2025, 18:56
ΓΑΛΗ έγραψε:
09 Ιαν 2025, 18:50
Ακόμη και σε θέματα επιμέλειας, είναι μάλλον γελοίο να χρησιμοποιείς ως νομική παγίδα τη χειροδικία από τον άλλον/η, για να τα διεκδικήσεις. Δεν είναι έπιπλα.
καθολου γελοιο

τι καλυτερη αποδειξη υπαρχει οτι ο αλλος ειναι εντελως ακαταλληλος για γονιος;

επισης, ειναι εξισου γελοιο να το χρησιμοποιεις οταν ανδρας δερνει γυναικα, η εχουμε λιγο double standards;
Ρε συ δεν μ´ ενδιαφέρει ποιος ή ποια δέρνει. Και για να το κάνω πιο σαφές βρίσκω τέρμα χαζογυναικάκια και όσες ποντάρουν στη δική τους λεκτική βία προς τους άντρες, παίζοντας ταυτόχρονα τα αδύναμα θηλυκά αν τις αρπάξουν. Αυτό είναι επίσης πρόστυχο.

Το πως διαχειρίζεται το κάθε ζευγάρι τη σχέση του, είναι δικό του πρόβλημα.

Μ´ ενδιαφέρει μόνον στην περίπτωση, που στα σκηνικά αυτά εμπλέκονται και παιδιά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon » 09 Ιαν 2025, 19:14

Πτολεμαίος έγραψε:
08 Ιαν 2025, 16:38
Τι ξεφτιλικια είναι αυτά ρε μαλάκα, έφαγε ξύλο από γυναίκα 🤣🤣🤣🤣
Πρωταθλήτρια πολεμικών τεχνών λέει.

Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon » 09 Ιαν 2025, 19:17

ΓΑΛΗ έγραψε:
08 Ιαν 2025, 18:02
Κατά τα άλλα, αν και είμαι βιολογική μάνα, ποτέ δεν θεώρησα τον "βιολογικός γονιός" ως κάτι σημαντικό.

Γονιός γίνεσαι, αν δεν μπορείς να συνειδητοποιήσεις την ευθύνη αυτής της έννοιας και να την υποστηρίξεις, άντε γεια.

Δεν είναι καλολογικό στοιχείο ούτε ελαφρυντικό απαράδεκτης συμπεριφοράς.
:+1::goodpost::bravo:

Το 'αίμα' δεν προσφέρει κανένα μα κανένα μπόνους. Ούτε δικαιολογεί πράγματα, ούτε τίποτα.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 09 Ιαν 2025, 19:19

Green Dragon έγραψε:
09 Ιαν 2025, 19:17
ΓΑΛΗ έγραψε:
08 Ιαν 2025, 18:02
Κατά τα άλλα, αν και είμαι βιολογική μάνα, ποτέ δεν θεώρησα τον όρο "βιολογικός γονιός" ως κάτι σημαντικό.

Γονιός γίνεσαι, αν δεν μπορείς να συνειδητοποιήσεις την ευθύνη αυτής της έννοιας και να την υποστηρίξεις, άντε γεια.

Δεν είναι καλολογικό στοιχείο ούτε ελαφρυντικό απαράδεκτης συμπεριφοράς.
:+1::goodpost::bravo:

Το 'αίμα' δεν προσφέρει κανένα μα κανένα μπόνους. Ούτε δικαιολογεί πράγματα, ούτε τίποτα.
Ναι, αλλα για κάποιο μυστήριο λόγο, συνεχίζει να θεωρείται ως κάτι ιδιαίτερα σημαντικό, ακόμη και σήμερα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν » 09 Ιαν 2025, 19:20

ωχ
Saturn έγραψε:
13 Μαρ 2025, 12:17
Βρε ζωάδια, γιατί δεν μου απαντάτε?

Θέλετε να τα λέτε μεταξύ σας, γράφτε τα σε πμ

Άβαταρ μέλους
Πτολεμαίος
Phorum.gr user: Last Veteran

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πτολεμαίος » 10 Ιαν 2025, 00:35

Otto Weininger έγραψε:
09 Ιαν 2025, 15:00
Πτολεμαίος έγραψε:
09 Ιαν 2025, 14:41
Τελεία και παύλα.
Ρε συ, μάλλον δεν κατάλαβες. Θα σου δώσω ένα παράδειγμα. Το όπλο είτε το βγάζεις και ρίχνεις είτε δεν το έχεις καν.

Αν έρθω σε αντιπαράθεση που έγινε καυγας με κάποιον, οι πιθανότητες να σηκώσω χέρι πρωτος είναι περίπου 5% και αυτό μόνο αν κρίνω ότι πάει να το κανει αυτός. Αλλιώς φεύγω και ασε τον να λεει ότι θέλει.

Αν όμως την ωρα που συμβαίνει αυτό πάρω γραμμή ότι έχει όπλο πάνω του (πόσο μάλλον αν μου το δείξει σαν να μου λέει "κοίτα τι θα πάθεις") θα τον αφήσω σέκο αν μπορέσω. Πάντως θα πάω φουλ επίθεση που δεν θα προλάβει να το βγάλει από την θήκη.

Όχι γιατί είμαι μαγκας αλλά γιατί όταν μοστραρεις όπλο είναι σαν να μου λες ότι θα μου ρίξεις. Άρα γιατί να σε εμπιστευτώ ότι δεν θα το κάνεις μόλις γυρίσω την πλάτη ας πούμε;
Σέκος στο πάτωμα και τηλέφωνο αστυνομία λέγοντας οποία σάλτσα θέλω για τον τύπο που "ξαφνικά" μου έδειξε όπλο.

Conclusion : το όπλο δημιουργεί escalation level 9000 που το πιθανότερο είναι να βγει εις βάρος σου.

Δεν κρίνω το γιατί το έχεις, λέω απλά ότι η τακτική τραβάω λίγο το μπουφάν δείχνω το κουμπουρι και λακιζουν, δεν δουλεύει πάντα και κυρίως δεν δουλεύει ποτέ εκεί που πραγματικά χρειάζεται.
Θα ξεκινήσω με την παπάτζα που λένε οι άσχετοι ότι " αν το τραβήξεις πρέπει να πυροβολήσεις ειδεμη δεν το τραβάς αλλιώς είσαι κότα"
Απόλυτος μύθος.

Πάμε παρακάτω.
Το όπλο δεν το έχεις για να επιβληθείς σε καυγά.
Το έχεις γι'αυτην την μια φορά που θα σου την πέσουν πχ 4 άτομα να σε κλέψουν, να σου κάνουν ζημιά κλπ.
Αγνοω βέβαια το γεγονός ότι σου εξήγησα πολλάκις πως ειδικά τώρα αποφεύγω και τους σπλοτερους καυγάδες ενώ παλαιότερα ήμουνα πιο ευέξαπτος. Αποφεύγεις αυτήν την πληροφορία και συνεχίζεις να σχολιάζεις σαν να το παίζω Τσαρλς Μπρόνσον.

Αυτό το escalation σε ποια ταινία το χεις δει;
Αν μου την πέσεις λοιπόν για καυγά όπως λες, θα σηκωθώ και θα φύγω.
Αν μου την πέσετε όμως 3 άτομα , το δείξω και μου κάνει κάποιος ντου (ειδικά αφού το έχει δει) τοτε θα τον ξαπλώσω απλά και όμορφα.

Εσύ λες πως αν αντικρύσει όπλο θα κάνεις ντου αλλά κατά τα άλλα εγώ είμαι ο παρανοϊκός.
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών