Ε, ας έμπαινε τίτλος "πρωταθλήτρια καράτε/κουνγκ φου/ζιουζιτσου/καποεϊρα έσπασε στο ξύλο τον άντρα της".ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑09 Ιαν 2025, 12:53έχει δίκιο ο όττοΠτολεμαίος έγραψε: ↑09 Ιαν 2025, 10:53Με αυτήν την λογική και η ανιψουλα μου όταν ήταν 5 μου είχε δώσει μια κλωτσιά στην σπονδυλική στήλη και την είχα ακούσει διότι δεν το περίμενα.Otto Weininger έγραψε: ↑09 Ιαν 2025, 09:49
Άλλο ήθελα να πω.
Έγραψες γελώντας "ότι τις έφαγε από γυναίκα". Σου λέω λοιπόν ότι δεν είναι αστείο. Αν θεωρείς ότι μια ράντομ γυναίκα που ξαφνικά θα σου επιτεθεί με μανία δεν μπορεί να σου κάνει σοβαρή ζημιά είσαι γελασμένος.
Εδώ έχουμε και κάτι ακόμα. Ο,τι ήξερε πως να χτυπάει.
Όταν σε ρώτησα "ποτέ ήταν η τελευταία φορά που σε κλώτσησε κάποιος στον τετρακεφαλο", παρότι γνωρίζω ότι η απάντηση κατά 99.9% είναι "ποτέ" το έκανα για τον εξής λόγο: για το αν θα φας ή όχι ξύλο, ρόλο παίζει κυρίως πόσο αντέχει το σώμα σου να δεχτεί. Και η πραγματικότητα είναι ότι ακόμα και ένα 10χρονο παιδί που έχει κάνει 1 χρόνο κικ μποξ μπορεί να σε κουτσάνει αν σε κλωτσήσει και το σώμα σου δεν είναι προπονημενο να αντέχει τέτοια χτυπήματα. Όσο ντερέκι και να είσαι.
Άρα μια ενήλικη γυναίκα που ξερει μάλιστα και να χτυπάει, ειναι σαν να σου επιτίθεται άντρας.
Τσ περί οπλοφοριας αδιάφορα. Εκτός και αν περπατάς με πιστόλι στο χέρι.
Δεν μπορούμε όμως να μιλάμε με τις σπάνιες εξαιρέσεις.
Το αρχικό μου σχόλιο βασίστηκε στον τίτλο που έγραφε για στρατιωτικό (άρα υποθετικά εναν τουλάχιστον όχι μαμοθρεφτο) και για μια γυναίκα 6 χρόνια μεγαλύτερή του στα 50 κιόλας.
Όσο για το μέταλλο δεν χρειάζεται να το τραβάς.
Χρειάζεται απλα να τραβάς το μπουφάν να φανεί όταν στην πέσουν 3-4 μουλοι.
στη προκειμένη έχουμε μια πρωταθλήτρια στο ξύλο που το κάνει αυτό πιθανό τα τελευταία 40 χρόνια
ντροπή θα είναι να τις φάει από αυτή κάποιος άντρας εξίσου εκπαιδευμένος, όχι κάποιος τυχαίος
Απλά πράγματα.