marabou έγραψε: ↑18 Φεβ 2025, 21:56
vantono έγραψε: ↑18 Φεβ 2025, 18:15
Θα μπορούσαν

Δεν ειμαι Νιάρχος εγω, ενας ταπεινος (οχι και τόσο) ποπολάρος ειμαι κατα βαθος σαν τους περισσότερους, μην κρίνετε απο τα πολυτελή ενδύματα με τις μεγαλες στάμπες μου

Τοσα χρονια στηριζα κι εγω την πειρατεία με τη (σωστή) δικαιολογια των "κακων συνδρομητικών που εχουν τις τιμές στο θεό και κλαίγονται για την πειρατεία αλλά τιμές δεν ριχνουν". Πλεον αυτο αρχίζει να μην ισχυει.
Μεχρι πριν καμιά 5ετία, ηθελες κοντά στο 50αρικο/μηνα για ενα πακετο σωστής συνδρομητικής. Και αυτη την τιμη, εχω την εντυπωση με μόνο σινεμά ή μονο αθλητικά. Για ολοκληρωμένο πακέτο ήθελες νεφρό.
Οι εποχές ευτυχώς αλλάζουν

marabou @ Netflix: Αξίζει ή ζούμε την αρπαχτή του streaming;
Το εχω δει και εχω γράψει κιολας. Εξέφρασες εναν προβληματισμό και βρεθηκαν ενα σωρό άτομα να σου γραψουν τις παπαριές τους.
Το οτι σημερα μεχρι και η κοσμοτε σίνεμα, νόβα, βοδαφον τβ κτλ, απεκτησαν επιτελους νορμαλ τιμές πακέτων και προσιτές στον μέσο κοσμο, ειναι γεγονος που οφείλεται κυριως στο νετφλιξ που ηρθε εν μία νυκτί να ταράξει τα νερα και να γαμήσει πιπα-κωλο το μονοπώλιο των συνδρομητικών (οπως του άξιζε).
Αυτο οφείλουμε να του το αναγνωρίσουμε.

Ακομα και στα αθλητικά, που πλέον καθε Πέμπτη βλεπουμε λάιβ ελ ομάδα στην Ευρώπη και την καμαρώνει η πλέμπα απο την τβ της (και αν ειχαμε ομαδα επιπέδου cl, θα βλεπαμε και τις Τετάρτες) ακομα κι αυτο στην ανοδο του νετφλιξ οφείλεται, και στο εκτόπισμα που αυτο δημιούργησε.
Ιδίως με τη μαφία των αθλητικών συνδρομητικών, ειχε παραγινει το κακό, μιλάμε για υπέρτατη αλητεία τα τελευταια χρονια. Καλά τους εκαναν τα πειρατικά ο,τι προλαβαν να τους κανουν, μεχρι να ερθει το νετφλιξ που χτυπησε τα σίνεμα πακς, αλλα τα σκάγια πήραν και τα αθλητικά.
Με πλατφόρμες ντίσνευ και αμαζον δεν εχω ψαχτεί πολύ ακόμα, αλλά το νετφλιξ για μενα ηταν Επανάσταση, και μια χαρά παραμένει.