Μενδώνη: Πρόστιμο (700 ευρώ) και στους χρήστες που βλεπουν πειρατικά ταινίες και σειρές

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
marabou

Re: Μενδώνη: Πρόστιμο (700 ευρώ) και στους χρήστες που βλεπουν πειρατικά ταινίες και σειρές

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από marabou » 18 Φεβ 2025, 21:56

vantono έγραψε:
18 Φεβ 2025, 18:15
Θα μπορούσαν :102:
Δεν ειμαι Νιάρχος εγω, ενας ταπεινος (οχι και τόσο) ποπολάρος ειμαι κατα βαθος σαν τους περισσότερους, μην κρίνετε απο τα πολυτελή ενδύματα με τις μεγαλες στάμπες μου :102:
Τοσα χρονια στηριζα κι εγω την πειρατεία με τη (σωστή) δικαιολογια των "κακων συνδρομητικών που εχουν τις τιμές στο θεό και κλαίγονται για την πειρατεία αλλά τιμές δεν ριχνουν". Πλεον αυτο αρχίζει να μην ισχυει.

Μεχρι πριν καμιά 5ετία, ηθελες κοντά στο 50αρικο/μηνα για ενα πακετο σωστής συνδρομητικής. Και αυτη την τιμη, εχω την εντυπωση με μόνο σινεμά ή μονο αθλητικά. Για ολοκληρωμένο πακέτο ήθελες νεφρό.
Οι εποχές ευτυχώς αλλάζουν :102:

marabou @ Netflix: Αξίζει ή ζούμε την αρπαχτή του streaming;
Σαν άνθρωπος είναι ο Θεός σας. Δεν τον θέλω.

Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Re: Μενδώνη: Πρόστιμο (700 ευρώ) και στους χρήστες που βλεπουν πειρατικά ταινίες και σειρές

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith » 18 Φεβ 2025, 22:08

Ας το ρίξουν, είναι θέμα αρχής να είμαστε παράνομοι.
✋🏻 Vladimir, STOP! ✋🏻

Άβαταρ μέλους
Ληστοσυμμορίτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης » 18 Φεβ 2025, 22:11

Στύξ έγραψε:
18 Φεβ 2025, 15:31
Eθνικοκοινωνιστης έγραψε:
18 Φεβ 2025, 15:26
GoBack έγραψε:
18 Φεβ 2025, 15:18
Ολοι σταρλνινκ,να κυνηγαει η Μενδωνη το Μασκ να της δωσει το ιστορικο μας
μe vpn παντα :g030::g030::g030:
Θα σε βρει το FBI ,σαν το βλάχο στο παλιό που "άρπαξε προειδοποίηση" *

* αλήστου μνήμης νηματάρα. :003:
αρβανίτης ήταν
Καπιταλισμός ένα σύστημα που σαπίζει

Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.

Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono » 18 Φεβ 2025, 22:17

marabou έγραψε:
18 Φεβ 2025, 21:56
vantono έγραψε:
18 Φεβ 2025, 18:15
Θα μπορούσαν :102:
Δεν ειμαι Νιάρχος εγω, ενας ταπεινος (οχι και τόσο) ποπολάρος ειμαι κατα βαθος σαν τους περισσότερους, μην κρίνετε απο τα πολυτελή ενδύματα με τις μεγαλες στάμπες μου :102:
Τοσα χρονια στηριζα κι εγω την πειρατεία με τη (σωστή) δικαιολογια των "κακων συνδρομητικών που εχουν τις τιμές στο θεό και κλαίγονται για την πειρατεία αλλά τιμές δεν ριχνουν". Πλεον αυτο αρχίζει να μην ισχυει.

Μεχρι πριν καμιά 5ετία, ηθελες κοντά στο 50αρικο/μηνα για ενα πακετο σωστής συνδρομητικής. Και αυτη την τιμη, εχω την εντυπωση με μόνο σινεμά ή μονο αθλητικά. Για ολοκληρωμένο πακέτο ήθελες νεφρό.
Οι εποχές ευτυχώς αλλάζουν :102:

marabou @ Netflix: Αξίζει ή ζούμε την αρπαχτή του streaming;
Το εχω δει και εχω γράψει κιολας. Εξέφρασες εναν προβληματισμό και βρεθηκαν ενα σωρό άτομα να σου γραψουν τις παπαριές τους.
Το οτι σημερα μεχρι και η κοσμοτε σίνεμα, νόβα, βοδαφον τβ κτλ, απεκτησαν επιτελους νορμαλ τιμές πακέτων και προσιτές στον μέσο κοσμο, ειναι γεγονος που οφείλεται κυριως στο νετφλιξ που ηρθε εν μία νυκτί να ταράξει τα νερα και να γαμήσει πιπα-κωλο το μονοπώλιο των συνδρομητικών (οπως του άξιζε).
Αυτο οφείλουμε να του το αναγνωρίσουμε. :102:

Ακομα και στα αθλητικά, που πλέον καθε Πέμπτη βλεπουμε λάιβ ελ ομάδα στην Ευρώπη και την καμαρώνει η πλέμπα απο την τβ της (και αν ειχαμε ομαδα επιπέδου cl, θα βλεπαμε και τις Τετάρτες) ακομα κι αυτο στην ανοδο του νετφλιξ οφείλεται, και στο εκτόπισμα που αυτο δημιούργησε.

Ιδίως με τη μαφία των αθλητικών συνδρομητικών, ειχε παραγινει το κακό, μιλάμε για υπέρτατη αλητεία τα τελευταια χρονια. Καλά τους εκαναν τα πειρατικά ο,τι προλαβαν να τους κανουν, μεχρι να ερθει το νετφλιξ που χτυπησε τα σίνεμα πακς, αλλα τα σκάγια πήραν και τα αθλητικά.

Με πλατφόρμες ντίσνευ και αμαζον δεν εχω ψαχτεί πολύ ακόμα, αλλά το νετφλιξ για μενα ηταν Επανάσταση, και μια χαρά παραμένει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vantono την 18 Φεβ 2025, 22:21, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.

Άβαταρ μέλους
Ληστοσυμμορίτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης » 18 Φεβ 2025, 22:18

nyxtovios έγραψε:
18 Φεβ 2025, 16:49
Bazoomba έγραψε:
18 Φεβ 2025, 16:11
GoBzi έγραψε:
18 Φεβ 2025, 16:10

Το ίδιο πράγμα ειναι.
Ok, εσεις που ειστε και υπολογιστικοτετοιος, με ποιον τροπο μπορουμε να ειμαστε οκ;
Οχι να μας κλεισουν μεσα για ενα ΧΕΝΤΑΙ
Δεν ξέρω αν στέκει και νομικώς
Δηλαδή στην Ευρώπη εδώ και χρόνια ρίχνουν πρόστιμα σε αυτούς που κάνουν το στριμ.
Σε αυτούς που το βλέπουν όχι. Γιατί δε γίνεται κιόλας.
Καταρχήν έχουν κομμένα τα ψιλά γράμματα στην αρχη που θεωρητικά σε ενημερώνουν ότι υπάρχουν πνευματικά δικαιώματα. Αυτούς που βλέπει το στριμ υποτίθεται δεν τα έχει δει αυτά.
στην γαλλία είχε γίνει ντόρος λίγο πριν κλείσει το αείμνηστο gamato

Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono » 18 Φεβ 2025, 22:19

Dwarven Blacksmith έγραψε:
18 Φεβ 2025, 22:08
Εικόνα

Άβαταρ μέλους
Ληστοσυμμορίτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης » 18 Φεβ 2025, 22:23

Polaris3 έγραψε:
18 Φεβ 2025, 17:55
Σέρπικο έγραψε:
18 Φεβ 2025, 17:48
marabou έγραψε:
18 Φεβ 2025, 17:31

Μπορεις να εξηγησεις αυτα τα δυο πραγματα; Πως πλητεται ενα σωρο κοσμος. και μονο οι αριστεροι βλεπουν πειρατικα;

Αφορμή για το σχόλιο ήταν μια παράθεση νωρίτερα για το ότι το κκε, κατεξοχήν κόμμα με κατ επάγγελμα εργατοπατερες,δεν θα υποστηρίξει την τροπολογία.
Ο "ένα σωρός κοσμος" είναι από όλο το σύστημα γύρω από τις ταινίες (πρωταγωνιστές, δεύτεροι ρόλοι, τρίτοι κοκ,συνεργεία, διανομή, κινηματογραφοι,υπάλληλοι αιθουσών, υπάλληλοι εταιρειών γύρω από το θέαμα) μην τα αναφέρω όλα, αντιληπτό το εύρος.
Δεν είναι μόνο οι ηθοποιοί των εκατομμυρίων ούτε οι μέτοχοι των εταιρειών παραγωγής.
Οι ταινίες έχουν κόστος, αν δεν αποφέρουν κέρδη, δεν θα ξαναεπενδυθουν χρήματα.χωρις επένδυση,δεν θα υπαρξουν θέσεις εργασίας. Απλό.
Δεν πειράζει, καλύτερα να πέσει η Disney και η Warner bros. Έτσι και αλλιώς μαλακίες παραγωγές κάνουν.

Ένας κομμουνισμός μας λείπει, μια κατάσταση στην οποία ο κάθε καλλιτέχνης παράγει το έργο του χωρίς να χρειάζεται τα λεφτά του κάθε άρπαγα καπιταλιστή ο οποίος ζητάει από τον δημιουργό να προσαρμοστεί στις ανάγκες της αγοράς.

Καπιταλισμός και τέχνη δεν πάνε μαζί.
ναι αλλα η κομισιον τεχνης του πολιτμπιρο θα σε βάζει να βλέπεις 17 ώρες μπολεκ και λολεκ

Άβαταρ μέλους
Ληστοσυμμορίτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης » 18 Φεβ 2025, 22:24

GoBzi έγραψε:
18 Φεβ 2025, 17:58
Σέρπικο έγραψε:
18 Φεβ 2025, 17:48
marabou έγραψε:
18 Φεβ 2025, 17:31

Μπορεις να εξηγησεις αυτα τα δυο πραγματα; Πως πλητεται ενα σωρο κοσμος. και μονο οι αριστεροι βλεπουν πειρατικα;

Αφορμή για το σχόλιο ήταν μια παράθεση νωρίτερα για το ότι το κκε, κατεξοχήν κόμμα με κατ επάγγελμα εργατοπατερες,δεν θα υποστηρίξει την τροπολογία.
Ο "ένα σωρός κοσμος" είναι από όλο το σύστημα γύρω από τις ταινίες (πρωταγωνιστές, δεύτεροι ρόλοι, τρίτοι κοκ,συνεργεία, διανομή, κινηματογραφοι,υπάλληλοι αιθουσών, υπάλληλοι εταιρειών γύρω από το θέαμα) μην τα αναφέρω όλα, αντιληπτό το εύρος.
Δεν είναι μόνο οι ηθοποιοί των εκατομμυρίων ούτε οι μέτοχοι των εταιρειών παραγωγής.
Οι ταινίες έχουν κόστος, αν δεν αποφέρουν κέρδη, δεν θα ξαναεπενδυθουν χρήματα.χωρις επένδυση,δεν θα υπαρξουν θέσεις εργασίας. Απλό.
Σωστά. Ένα άλλο παράδειγμα είναι πχ η Lockheed Martin. Δεν έχει καθαρίστριες; Ποιοι είστε εσείς κύριοι του ΚΚΕ που θέλετε να στερήσετε στον εργάτη το μεροκάματο του;
ωραίο 'βαταρι

Άβαταρ μέλους
GoBzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBzi » 18 Φεβ 2025, 22:24

vantono έγραψε:
18 Φεβ 2025, 22:19
Εικόνα
:lol:

Άβαταρ μέλους
Bazoomba
Phorum.gr user: Bazoomba

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bazoomba » 18 Φεβ 2025, 22:24

Mπορουμε να γινουμε παρανομοι αφου τελειωσει το severance;
ΓΑΛΗ έγραψε:
09 Φεβ 2021, 16:09
Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.

Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith » 18 Φεβ 2025, 22:32

vantono έγραψε:
Εικόνα
Στη σοσιαλιστική Κίνα όλες οι streaming πλατφόρμες έχουν και free tier.
✋🏻 Vladimir, STOP! ✋🏻

sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp » 18 Φεβ 2025, 22:37

18 Φεβ 2025, 22:32
vantono έγραψε:
Εικόνα
Στη σημερινή;

Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith » 18 Φεβ 2025, 22:38

sharp έγραψε:
18 Φεβ 2025, 22:37
18 Φεβ 2025, 22:32
vantono έγραψε:

Εικόνα
Στη σημερινή;
Σωστά.
✋🏻 Vladimir, STOP! ✋🏻

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 18 Φεβ 2025, 22:38

enterprise-psi έγραψε:
18 Φεβ 2025, 15:24
Το νόμιμο λένε πως έχουν ξεφύγει; :lol:
Δεν είναι νόμιμο να τρως 700 ευρώ πρόστιμο για να δεις μια ταινία όταν το πρόστιμο για οδήγηση χωρίς άδεια είναι 200 και η παραβίαση κόκκινου είναι 700. Παραβιάζει την αρχή της αναλογικότητας.

Έχουν και άλλες ευρωπαϊκές χώρες τέτοιους γελοίους νόμους αλλά δεν γνωρίζω να έχουν εφαρμοστεί ποτέ, ακριβώς γιατί είναι γελοίοι και ψηφίστηκαν από πίεση άπληστων εταιρειών παραγωγής ταινιών/μουσικής.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.

Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith » 18 Φεβ 2025, 22:41

Bazoomba έγραψε:
18 Φεβ 2025, 22:24
Mπορουμε να γινουμε παρανομοι αφου τελειωσει το severance;
Ότι σε φωτίσει ο Κίερ. Btw ο Μαρκ έχει σοβιετικό ρολόι, κάτι παίζει μ αυτό.
✋🏻 Vladimir, STOP! ✋🏻

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών