Κάτσε να τραβήξω το καζανακι.
Ξυλοδαρμος Μακεδονομαχου στα Εξαρχεια
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Ξυλοδαρμος Μακεδονομαχου στα Εξαρχεια
Εγω ειχα περασει απο την πλατεια με ενα καπελο τουριστικο που εγραφε χελλας και με κοιταζε ενας απο τον καφενε παραξενα. Πιστευετε οτι επρεπε να μου επιτεθει;
Μηπως χάιδευε και το μουστάκι του και σου 'κλεινε το μάτι, τύπε;Ορέστης 35 έγραψε: ↑01 Μάιος 2019, 17:22Εγω ειχα περασει απο την πλατεια με ενα καπελο τουριστικο που εγραφε χελλας και με κοιταζε ενας απο τον καφενε παραξενα. Πιστευετε οτι επρεπε να μου επιτεθει;

Κάτι άλλο θα ήθελε...
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
Το ότι βρίσκεις 1,2 κοινά σε μια λίστα 14 πραγμάτων, δεν τους κάνει φασίστες.gassim έγραψε: ↑30 Απρ 2019, 16:46δηλαδή πάρε αυτή την λίστα
https://mikropragmata.lifo.gr/listes/ta ... perto-eko/
και μέτρα πόσα κοινά βρίσκεις με τους κανονικούς φασίστες.
Εγω πιστεύω οτι υπάρχουν αρκετά.
Αυτό που κάνεις θυμίζει το παράδειγμα με τι μπουζούκι, τον μπάτσο και το όργανο.
Οποτε έκανες λάθος. Ο φασισμός δεν είναι αυτόφωτος ή κάτι το αυθεντικό. Μια αποτυχημένη προσπάθεια των αριστοκρατικων σαλονιών της Ιταλίας ήταν, ώστε να δημιουργηθεί μια ιδεολογία που θα λειτουργεί δογματικά, όπως η θρησκεία, κάνοντας αβουλο σκλάβο τον λαό. Οπότε δεν έχει αυθεντικά χαρακτηριστικά, που μπορείς να δεις έστω ένα ή δύο σε άλλους και να τους χαρακτηρίσεις φασίστες. Είναι κάτι πολύ συγκεκριμένο με σαφέστατα χαρακτηριστικά.
Οπότε, κατά την γνώμη μου, έκανες μεγάλο λάθος που τους χαρακτήρισες φασίστες.
Δεν τσακιζω το φρύδι μου
Ωραίο πράγμα να έχει ο καθένας την γνώμη του.Pirate7G έγραψε: ↑02 Μάιος 2019, 18:08Το ότι βρίσκεις 1,2 κοινά σε μια λίστα 14 πραγμάτων, δεν τους κάνει φασίστες.gassim έγραψε: ↑30 Απρ 2019, 16:46δηλαδή πάρε αυτή την λίστα
Αυτό που κάνεις θυμίζει το παράδειγμα με τι μπουζούκι, τον μπάτσο και το όργανο.
Οποτε έκανες λάθος. Ο φασισμός δεν είναι αυτόφωτος ή κάτι το αυθεντικό. Μια αποτυχημένη προσπάθεια των αριστοκρατικων σαλονιών της Ιταλίας ήταν, ώστε να δημιουργηθεί μια ιδεολογία που θα λειτουργεί δογματικά, όπως η θρησκεία, κάνοντας αβουλο σκλάβο τον λαό. Οπότε δεν έχει αυθεντικά χαρακτηριστικά, που μπορείς να δεις έστω ένα ή δύο σε άλλους και να τους χαρακτηρίσεις φασίστες. Είναι κάτι πολύ συγκεκριμένο με σαφέστατα χαρακτηριστικά.
Όπως και το να φοράει ότι ρούχα θέλει, δεν συμφωνείς;
gassim έγραψε: ↑02 Μάιος 2019, 19:51Ωραίο πράγμα να έχει ο καθένας την γνώμη του.Pirate7G έγραψε: ↑02 Μάιος 2019, 18:08Το ότι βρίσκεις 1,2 κοινά σε μια λίστα 14 πραγμάτων, δεν τους κάνει φασίστες.gassim έγραψε: ↑30 Απρ 2019, 16:46
δηλαδή πάρε αυτή την λίστα
Φίλε ας αφήσουμε τα σχόλια με τις πληρωμένες απαντήσεις. Ο φασισμός είναι κάτι πολύ συγκεκριμένο. Δεν σημαίνει ότι όποιος έχει κάποιο ίδιο χαρακτηριστικό με φασίστες, είναι κι ο ίδιος φασίστας.
Δηλαδή εσύ οποίον βλέπεις ντυμένο με μαυρα(μιας και μίλησες για ντύσιμο) σημαινει οτι είναι οπωσδήποτε μεταλλάς;
Δεν τσακιζω το φρύδι μου
Ξέρω τι ειναι ο φασισμός.Pirate7G έγραψε: ↑02 Μάιος 2019, 19:57gassim έγραψε: ↑02 Μάιος 2019, 19:51Ωραίο πράγμα να έχει ο καθένας την γνώμη του.Pirate7G έγραψε: ↑02 Μάιος 2019, 18:08
Το ότι βρίσκεις 1,2 κοινά σε μια λίστα 14 πραγμάτων, δεν τους κάνει φασίστες.
Φίλε ας αφήσουμε τα σχόλια με τις πληρωμένες απαντήσεις. Ο φασισμός είναι κάτι πολύ συγκεκριμένο. Δεν σημαίνει ότι όποιος έχει κάποιο ίδιο χαρακτηριστικό με φασίστες, είναι κι ο ίδιος φασίστας.
Δηλαδή εσύ οποίον βλέπεις ντυμένο με μαυρα(μιας και μίλησες για ντύσιμο) σημαινει οτι είναι οπωσδήποτε μεταλλάς;
Έχει επικρατήσει στην καθομιλουμένη να χαρακτηρίζουμε ως φασίστες και αυτούς που υιοθετούν πρακτικές που εφάρμοσαν οι ορίτζιναλ φασίστες.
Η συμβολή της Αριστεράς ήταν καθοριστική στο ξεχείλωμα του όρου και για δεκαετίες ολόκληρες ο όρος φασίστας απλά χαρακτήριζε τον μη αριστερό.
Για την οικονομία της κουβέντας να τους χαρακτηρίσουμε φασιστικής νοοτροπίας; πρότεινε κι εσυ καποιο όρο.
gassim έγραψε: ↑02 Μάιος 2019, 20:06Ξέρω τι ειναι ο φασισμός.Pirate7G έγραψε: ↑02 Μάιος 2019, 19:57
Έχει επικρατήσει στην καθομιλουμένη να χαρακτηρίζουμε ως φασίστες και αυτούς που υιοθετούν πρακτικές που εφάρμοσαν οι ορίτζιναλ φασίστες.
Η συμβολή της Αριστεράς ήταν καθοριστική στο ξεχείλωμα του όρου και για δεκαετίες ολόκληρες ο όρος φασίστας απλά χαρακτήριζε τον μη αριστερό.
Για την οικονομία της κουβέντας να τους χαρακτηρίσουμε φασιστικής νοοτροπίας; πρότεινε κι εσυ καποιο όρο.
Πες τους όπως θες. Η παρέμβαση μου δεν ήταν για να σε αππτρεψω να λες κάτι. Περισσότερο ως υπενθύμιση ήταν, για την πραγματική έννοια ενός ξεχειλωμενου όρου.
Και δεν είναι η αριστερά που τον ξεχείλωσε. Η δεξιά ήταν που χαρακτήριζε οποιονδήποτε αριστερό ως φασίστα (πχ σοσιαλφασίσταε, κόκκινος φασίστας, αναρχοφασίστας) Ήταν η μανία της συστημικής δεξιάς, να ξεπλύνει το τσιράκι της τον φασισμό, που ξεχείλωσε τον ορο. Ε λογικό ήταν να ανταπαντίσει κι αριστερά. Έτσι πάνε αυτά. Δυστυχώς.
Δεν τσακιζω το φρύδι μου
μαλλον εισαι μικρός σε ηλικίαPirate7G έγραψε: ↑02 Μάιος 2019, 20:12gassim έγραψε: ↑02 Μάιος 2019, 20:06Ξέρω τι ειναι ο φασισμός.Pirate7G έγραψε: ↑02 Μάιος 2019, 19:57
Πες τους όπως θες. Η παρέμβαση μου δεν ήταν για να σε αππτρεψω να λες κάτι. Περισσότερο ως υπενθύμιση ήταν, για την πραγματική έννοια ενός ξεχειλωμενου όρου.
Και δεν είναι η αριστερά που τον ξεχείλωσε. Η δεξιά ήταν που χαρακτήριζε οποιονδήποτε αριστερό ως φασίστα (πχ σοσιαλφασίσταε, κόκκινος φασίστας, αναρχοφασίστας) Ήταν η μανία της συστημικής δεξιάς, να ξεπλύνει το τσιράκι της τον φασισμό, που ξεχείλωσε τον ορο. Ε λογικό ήταν να ανταπαντίσει κι αριστερά. Έτσι πάνε αυτά. Δυστυχώς.

Τον πέρασαν για Σκοπιανό προβοκάτορα...NewModelArmy έγραψε: ↑30 Απρ 2019, 14:07Χτύπησαν 45χρονο στα Εξάρχεια γιατί φορούσε μπλούζα με σύνθημα για την Μακεδονία
Πιστεύουμε πως την γλίτωσες φθηνά κωλόφαρδε.Ορέστης 35 έγραψε: ↑01 Μάιος 2019, 17:22Εγω ειχα περασει απο την πλατεια με ενα καπελο τουριστικο που εγραφε χελλας και με κοιταζε ενας απο τον καφενε παραξενα. Πιστευετε οτι επρεπε να μου επιτεθει;
Πιθανώς σε πέρασε γιά χαζό οπότε δεν προκάλεσες
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Holy necro batman!Μπίστης έγραψε: ↑06 Αύγ 2019, 11:09Πιστεύουμε πως την γλίτωσες φθηνά κωλόφαρδε.Ορέστης 35 έγραψε: ↑01 Μάιος 2019, 17:22Εγω ειχα περασει απο την πλατεια με ενα καπελο τουριστικο που εγραφε χελλας και με κοιταζε ενας απο τον καφενε παραξενα. Πιστευετε οτι επρεπε να μου επιτεθει;
- Λευκός Λύκος
- Phorum.gr user: Λευκός Λύκος
Μπίστης έγραψε: ↑06 Αύγ 2019, 11:09Πιστεύουμε πως την γλίτωσες φθηνά κωλόφαρδε.Ορέστης 35 έγραψε: ↑01 Μάιος 2019, 17:22Εγω ειχα περασει απο την πλατεια με ενα καπελο τουριστικο που εγραφε χελλας και με κοιταζε ενας απο τον καφενε παραξενα. Πιστευετε οτι επρεπε να μου επιτεθει;

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 83 Απαντήσεις
- 1743 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Yochanan
29 Ιούλ 2024, 07:29
-
-
Νέα δημοσίευση Άγριος ξυλοδαρμός εργαζομένου από επιχειρηματία .ΠΟΥ ;;; ............ στη Ρόδο
από Frappezitis » 04 Ιούλ 2023, 06:09 » σε Κοινωνικά θέματα - 17 Απαντήσεις
- 684 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
06 Ιούλ 2023, 22:44
-
-
-
Νέα δημοσίευση Νεος ξυλοδαρμός εργαζομένου σε beach bar που ζήτησε τα δεδουλευμένα του
από Frappezitis » 14 Ιούλ 2023, 06:05 » σε Εσωτερική Πολιτική - 15 Απαντήσεις
- 899 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Green Dragon
16 Ιούλ 2023, 08:09
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ξυλοδαρμός 15χρονης από ανήλικες Τράβηξαν σε βίντεο την άγρια επίθεση
από AlienWay » 30 Ιαν 2024, 17:18 » σε Εγκληματικότητα - 5 Απαντήσεις
- 421 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Πλέριος
11 Φεβ 2024, 18:08
-