Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Έτσι σου είπαν οι ίδιες; Ότι υποβαθμίζεται ο βιασμός από αυτό που έγινε στο Σύνταγμα; Το ίδιο θεωρούν και για την ίδια ακριβώς κίνηση που έκαναν οι γυναίκες στην Βραζιλία;
Ναι, καθετα
Εγω το καταλαβαινω. Αλλο ειναι η συμπλεγματικη φαντασιωση με πιασαρικα συνθηματα στο συνταγμα (η στο ιντερνετ) και αλλο η πραγματικοτητα που ενιωσε η αλλη στο πετσι της
Γλυκούλα μου ήρεμη είμαι,προς το παρόν τουλάχιστον άμα συνεχίσω να διαβάζω τέτοια όμως δεν παίρνω και όρκο
Καλά για να ηρεμήσεις ακόμα περισσότερο προτείνω διαλογισμό.
Σκέψου απλώς ότι ανάμεσα στις αγωνίστριες με τα τουμπερλέκια βρίσκονται και δύο κάρχιες. Αυτή που ήρθε απρόσκλητη στο γραφείο σου κι αυτή που ήρθε επίσης απρόσκλητη στο κινητό σου.
Και γράψε την ώρα που θα κάνεις το επόμενο φεμινιστικό σεμινάριο για να μην το χάσω.
Γλυκούλα μου ήρεμη είμαι,προς το παρόν τουλάχιστον άμα συνεχίσω να διαβάζω τέτοια όμως δεν παίρνω και όρκο
Καλά για να ηρεμήσεις ακόμα περισσότερο προτείνω διαλογισμό.
Σκέψου απλώς ότι ανάμεσα στις αγωνίστριες με τα τουμπερλέκια βρίσκονται και δύο κάρχιες. Αυτή που ήρθε απρόσκλητη στο γραφείο σου κι αυτή που ήρθε επίσης απρόσκλητη στο κινητό σου.
Και γράψε την ώρα που θα κάνεις το επόμενο φεμινιστικό σεμινάριο για να μην το χάσω.
Μα ήρεμη είμαι βρε καμάρι μου
Ε και; Και αν είναι ανάμεσα; Θα με κάνει να τις δω κάπως αλλιώς ;αντιθέτως θα ήταν ένα συν αν ήξερα ότι είναι ανάμεσα.
Το οποίο σημαίνει τι; Και σε άλλες χώρες ο βιασμός δεν διώκεται καν. Τι θέλεις να μας πεις;
Θέλω να σου πω ότι εφόσον εξέλαβες το υποθετικό σενάριο που ανέφερα προηγουμένως ως εξωφρενικό και η αντίδρασή σου στο ερώτημα αν το θεωρείς βιασμό ήταν "καλά, μας δουλεύεις;", αυτό σημαίνει ότι δεν είσαι φεμινίστρια του νεότερου κύματος όπως νομίζεις.
Δικαίωμά σου να το υπερασπίζεσαι, αλλά είμαι σίγουρος ότι αν συζητούσες με τις εκπροσώπους του, θα διαφωνούσες σε πολλά θέματα.
Ο δε blackpaint είναι πιο αντιπροσωπευτικός εκπρόσωπος. Αυτόν τον κόβω και στα δέκα κύματα αργότερα να συμφωνεί με όλα. Εύχομαι να διαψευστώ.
Γιατί είπα εγώ είμαι του τρίτου κύματος; Έχω άπειρες φορές πει είμαι ενάντια στις ακρότητες και τις γελοιοτητες υστερικων.
Είπες επίσης ότι μπορεί να πρόκειται για προβοκάτσια. Η προβοκάτσια συνήθως είναι μία, δύο, άντε δέκα ενέργειες. Εδώ αυτές έχουν κατακλύσει το σύμπαν με τις δηλώσεις και τα άρθρα τους.
Θυμάμαι μια γυναίκα πριν από καμιά 20ρια χρόνια που όλο μη και μη ήταν. Όχι από κει όχι από δω, όχι αυτό και όχι το άλλο, αλλά εγώ δεν καταλάβαινα τιποτα, δεν μπορούσα να κρατήσω τα χέρια μου από πάνω της.
Εντωμεταξύ σε προηγούμενη σελίδα είχα βάλει ένα βίντεο που δεν έτυχε της προσοχής που έπρεπε.
Ναι, είναι σατυρικό, τα άρθρα όμως που παραθέτει, είναι σοβαρά, υπαρκτά και πολλά από αυτά προέρχονται από επίσημα ΜΜΕ. Μπορείτε να κάνετε pause στο καθένα από αυτά και να δείτε τι θεωρείται σεξιστικό με βάση το παρόν φεμινιστικό κύμα. Γιατί τα παραθέτει γρήγορα.
Μετά αποκαλείτε τους άλλους σεξιστές και περιμένετε να παρεξηγηθούνε, ή έστω, να προβληματιστούνε.
Και θα θέσω και κάτι άλλο σαν παρατήρηση
Κάθε μα κάθε λαός σε κάθε εποχή έχει το δικό του τρόπο ερωτικής συμπεριφοράς , τρόπους φλερτ και τα συναφή
Όχι πολύ παλαιά ...για να πεις καλημέρα στην γειτονοπουλα έπρεπε να ζητήσεις άδεια από τον παπα και τον δήμαρχο
Με κίνδυνο ...οικογενειακής βεντέτας με τα όπλα
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.