Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Με δεδομένο ότι για κάποιο χ σύντομο χρόνο ο βιαστής είναι τελείως ευάλωτος, αν μια γυναίκα έχει τη δυνατότητα να του επιβάλλει κάποιο θανάσιμο ή ανεπίστρεπτο τραυματισμό, δικαιούται να το κάνει;
Για πείτε.
Ελληνικο δικαστηριο καταδικασε σε 15 χρονια καθειρξη νεα γυναικα ρομα που μαχαιρωσε και σκοτωσε τον επιδοξο βιαστη της. Η γυναικα ηταν επισης αστεγη και ειχε νοητικη καθυστερηση.
Μα ακριβώς γι' αυτό την καταδίκασαν.
Αν δεν είχε νοητική καθυστέρηση, θα τους έπαιρνε και τα στριγκάκια.
Εξαρτάται από τον σωματότυπο και των δύο. Η αλήθεια είναι ότι αν δεν υπάρχει μεγάλη διαφορά και δεν παίζει δέσιμο, δεν είναι και τόσο εύκολο πράγμα ο βιασμός.
Εγω ειμαι 85 κιλα. Εστω οτι θελω να βιασω μια γυναικα 50 κιλα. Πιστευεις οτι θα μπορουσα να το κανω χωρις να την χτυπησω σε τετοιο βαθμο που δεν θα ειχε σημαδια; Η δεν θα ειχα εγω;
Θα ήσασταν σε κεκλιμένο επίπεδο, τύπε και αν ναι, με τι κλίση;
Η Νάιδα και ο Blackpaint κάνανε γαργάρα τις ήδη υπάρχουσες νομοθεσίες που υπάρχουν σε κάποιες χώρες, σύμφωνα με τις οποίες όποιος ψεύδεται για να κάνει σεξ, είναι βιαστής.
Εγώ θα σας τρολάρω βάζοντας βίντεο όπου φεμινίστριες υποστηρίζουν την παραπάνω νομοθεσία.
Δείτε εδώ μία κυρία που αντιμετωπίζει τη συναίνεση ως "συμφωνία" οικονομικού τύπου για να δικαιολογήσει τον "βιασμό δια εξαπάτησης".
Το οποίο σημαίνει τι; Και σε άλλες χώρες ο βιασμός δεν διώκεται καν. Τι θέλεις να μας πεις;
Το ότι οι άντρες από ένα σημείο και μετά δεν έχουν πλήρη συνειδησιακό έλεγχο των πράξεων τους. Οπότε, δεν είναι τόσο απλό να σταματήσουν. Μια γυναίκα με στραπόν έχει πολύ μεγαλύτερη επίγνωση αυτού που κάνει, χωρίς να αντλεί πραγματική σωματική ευχαρίστηση από το δρώμενο. Η όποια ικανοποίηση παίζει σε αμιγώς νοητική εκτόνωση.
Δηλαδή βρε Γαλή μας λες λίγο το οτι ο άνδρας περιέρχεται σε κατάσταση που δεν μπορει να σταματήσει τον βιασμό, είναι χωρίς πλήρη συνειδηση ενώ η γυναίκα μπορεί να το σταματήσει γιατί είναι γυναίκα μωρε, λίγο ότι φταίει το θύμα ας πρόσεχε,λίγο ότι βρεχει. Αν μου πεις και ότι ο άνδρας έχει ζωώδη ένστικτα θα δικαιώσεις όλη την εικόνα.
Αυτό που λέω είναι ότι σε μία φάση βιασμού, ο άντρας είναι σίγουρα σε ερωτική υπερδιέγερση (με ό,τι συνεπάγεται αυτό) ενώ η γυναίκα όχι.
Στα συναινετικά, συμβαίνει και στις γυναίκες το ίδιο.
Εξαρτάται από τον σωματότυπο και των δύο. Η αλήθεια είναι ότι αν δεν υπάρχει μεγάλη διαφορά και δεν παίζει δέσιμο, δεν είναι και τόσο εύκολο πράγμα ο βιασμός.
Εγω ειμαι 85 κιλα. Εστω οτι θελω να βιασω μια γυναικα 50 κιλα. Πιστευεις οτι θα μπορουσα να το κανω χωρις να την χτυπησω σε τετοιο βαθμο που δεν θα ειχε σημαδια; Η δεν θα ειχα εγω;
60 μοιρες και αυτη θα καθεται ψηλοτερα κραδαινοντας το νεσεσερ με τα καλλυντικα της
Ρε συ Naida βάλε και σε αυτό το νημα την ιστοριούλα σου με ένα τύπο που εσύ τον χουφτωνες στην πόρτα αλλά αυτός απαγορευόταν να κάνει το οτιδήποτε γιατί βιασμός.
Έλα να γελάσουμε λίγο πριν φύγει η χρονια.
Και θα ήταν αν συνέχιζε.
αν δε συνεχιζε, αλλα εκανε καταγγελια οτι τον βιασες, θα ειχε δικιο;
To be old and wise, you must first be young and stupid.
60 μοιρες και αυτη θα καθεται ψηλοτερα κραδαινοντας το νεσεσερ με τα καλλυντικα της
Τι λες την εχω;
Μισό λεπτό να βρω το βιβλίο της Φυσικής 3ης Λυκείου, δικέ μου.
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.