Τέμπη, Φόρουμ, Καρυστιανού και η Τέχνη της Προπαγάνδας
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Τέμπη, Φόρουμ, Καρυστιανού και η Τέχνη της Προπαγάνδας
Αυτά βέβαια εναον δεν πείθουν κανένα, ετσι; Το λέω σε περίπτωση που το νομίζεις
Θέλεις να πεις οτι υπάρχει [και] από εκεί ενορχήστρωση της προπαγανδιστικής μέριμνας?Niki έγραψε: ↑16 Φεβ 2025, 18:36Θα βάλω σε άλλη βάση την συζήτηση.
Γιατί οι ίδιοι οι Ιταλοί στην Ιταλία δεν μιλάνε με καλά λόγια για την Ιταλική εταιρεία;
Αυτήν που υπερασπίζονται τόσο τα κανάλια στην χώρα μας ,αυτήν την εταιρεία και πως κατάφερε τα συμφέροντα της να ταυτίζονται με αυτά της κυβέρνησης;
Είδα εκπομπές στην Ιταλική τηλεόραση που την εταιρεία την θεωρούν σαν να έχει σχέσεις με την Ιταλική μαφία ένα πράγμα πολύ ιδιαίτερο.
Μπορεί να μην το λένε έτσι καθαρά αλλά περίπου το υπονοούνε.
Τι κόψιμο έχει πιάσει όλα τα τρολλ της ΝΔ και απο το πρωί μέχρι το βράδυ την υπερασπίζονται;
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
-
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Επειδή όντως δεν είναι καλή.Ιταλικό δημόσιο είναι που δεν είναι και πολύ καλύτερο από το ελληνικό.Niki έγραψε: ↑16 Φεβ 2025, 18:36Θα βάλω σε άλλη βάση την συζήτηση.
Γιατί οι ίδιοι οι Ιταλοί στην Ιταλία δεν μιλάνε με καλά λόγια για την Ιταλική εταιρεία;
Αυτήν που υπερασπίζονται τόσο τα κανάλια στην χώρα μας ,αυτήν την εταιρεία που κατάφερε τα συμφέροντα της να ταυτίζονται με αυτά της κυβέρνησης;
Είδα εκπομπές στην Ιταλική τηλεόραση που την εταιρεία την θεωρούν σαν να έχει σχέσεις με την Ιταλική μαφία ένα πράγμα πολύ ιδιαίτερο.
Τι κόψιμο έχει πιάσει όλα τα τρολλ της ΝΔ και απο το πρωί μέχρι το βράδυ την υπερασπίζονται;
Όσον αφορά τα κανάλια,τα τρολλ και λοιπά η κατάσταση είναι απλή.Οι αντιπολιτευόμενοι έχουν πια δευτερεύοντα στόχο τον Καραμανλή που βέβαια μπορεί να είναι υπεύθυνος για το ατύχημα αλλά δεν είναι για τη συγκάλυψη αφού παραιτήθηκε την άλλη μέρα.Στόχος είναι ο Μητσοτάκης και αυτόν αφορά η συγκάλυψη οπότε τα διάφορα τρολλ παίρνουν ανάλογη θέση.
Υπονοείς κάτι για την Niki, Πατ μου? 

δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Αναρωτιέμαι αν σκάσει κάποιο σκάνδαλο στην Ιταλία για αυτήν την εταιρεία για λαθρεμπόριο π.χ τη επική κωλοτούμπα θα κάνουν άραγε όλοι;
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Αν δεν είναι κυβέρνηση η ΝΔ, σε πάω στοίχημα ό,τι θες, ότι θα ξεχαστεί. Άλλωστε γιατί δεν ξεχνιέται, ποιοι το υποκινούν;Isildur έγραψε: ↑16 Φεβ 2025, 18:31
Εγώ πάντως αγαπητέ δεν είμαι και τόσο σίγουρος ότι θα ξεχαστεί (για το παράνομο φορτίο που λες, λέω). Όποιο κι αν είναι το τελικό πόρισμα. Ή τέλος πάντων όχι για όλους. Μπορεί να ξεθυμάνει αρκετά αν αποδειχτεί ότι δεν υπήρχε κάτι, αλλά στο μυαλό αρκετών πάντα θα γυρνάει η σκέψη. Το 'χουμε ξαναδεί, ακόμα και στα παραδείγματα που λες πιο πάνω, πχ Βατοπέδι. Δεν είναι όλοι τόσο ενημερωμένοι με τις εξελίξεις, όπως πχ εσύ. Το θυμικό είναι μεγάλη υπόθεση για κάποιους...

Όταν γράφω για ωσμώσεις ειδών, κάτι ξέρω.
Εναόνι μου, χρεώνομαι ευχαρίστως τον πατ. Έχει πολύ περισσότερες γνώσεις από εμένα στα ιστορικά.
Και εύχομαι για σένα το αντίστοιχο και για τη σουβλίτσα. Ελπίζω να τύχεις της ίδιας ενημέρωσης της ταύτισης του πολιτικού σήμερα με τις γραφές.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
Θα μπορούσε η κυβέρνηση να διαφοροποιήσει την θέση της από την εταιρεία.πατησιωτης έγραψε: ↑16 Φεβ 2025, 18:43Επειδή όντως δεν είναι καλή.Ιταλικό δημόσιο είναι που δεν είναι και πολύ καλύτερο από το ελληνικό.Niki έγραψε: ↑16 Φεβ 2025, 18:36Θα βάλω σε άλλη βάση την συζήτηση.
Αυτήν που υπερασπίζονται τόσο τα κανάλια στην χώρα μας ,αυτήν την εταιρεία που κατάφερε τα συμφέροντα της να ταυτίζονται με αυτά της κυβέρνησης;
Όσον αφορά τα κανάλια,τα τρολλ και λοιπά η κατάσταση είναι απλή.Οι αντιπολιτευόμενοι έχουν πια δευτερεύοντα στόχο τον Καραμανλή που βέβαια μπορεί να είναι υπεύθυνος για το ατύχημα αλλά δεν είναι για τη συγκάλυψη αφού παραιτήθηκε την άλλη μέρα.Στόχος είναι ο Μητσοτάκης και αυτόν αφορά η συγκάλυψη οπότε τα διάφορα τρολλ παίρνουν ανάλογη θέση.
Εύκολα.
Στήνοντας την στον τοίχο,
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
-
Ο πατησιωτης είναι με διαφορά πλεον ο πιο γραφικός μέσα στο πχορουμ
Λες να είναι κωλοτούμπα? Εννοώ, θα προλάβουν να κάνουν κωλοτούμπες?
ελα γαλη μου που θα συγκριθείς εσυ με τον πατ, είπαμε. Αλλη κατηγορία. Χιλιες φορες παραμυθια για παπαντρεου.
-
-
Μα δεν θα ζητούσα ποτέ από κανέναν να μου εξηγήσει γιατί ψήφισε νέα δημοκρατία. Δεν πρόκειται να υπάρξει ποτέ σοβαρός λόγος. Σέβομαι του νεοδημοκράτες ως πολίτες που έχουν δικαιώματα όπως σέβομαι και τα δικαιώματα έγκλειστων ψυχασθενών και των εγκληματιών στη φυλακή. Γιατί να κάνω εξαίρεση στους ψηφοφόρους της ΝΔ; Δεν θα ήμουν συνεπής στις ιδέες μου.Isildur έγραψε: ↑16 Φεβ 2025, 18:17"Έξι, ο κώλος σου να φέξει" έλεγε. "Έξι έξι έξι" έλεγε ο Ιωάννης. Ο Ιωάννης κι ο Μπρους Ντίκινσον.
Και δεν είναι κατ' αποκοπήν, κατά περίπτωση (ή περίσταση, αν το προτιμάς) είναι. Το πώς, το γιατί και το πότε τα έχω πει αρκετές φορές, βαριέμαι να τα ξαναγράφω.

Σαν άνθρωπος είναι ο Θεός σας. Δεν τον θέλω.
πατησιωτης έγραψε: ↑16 Φεβ 2025, 18:50Είπα κάτι για Φώσκολο και αμέσως βγήκε η σκηνή.Πριν από τον Παπανδρέου αυτά,επί χούντας.

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Μπογδάνος: Τέμπη- Οι τεχνικές προπαγάνδας της κυβέρνησης για να μην κατέβουν οι πολίτες 28/2
από Saturn » 23 Φεβ 2025, 12:36 » σε Εσωτερική Πολιτική - 6 Απαντήσεις
- 139 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Saturn
23 Φεβ 2025, 15:24
-
-
-
Νέα δημοσίευση Η τέχνη του αποπροσανατολισμού - Τέμπη
από Otto Weininger » 25 Φεβ 2025, 11:49 » σε Εσωτερική Πολιτική - 3 Απαντήσεις
- 178 Προβολές
-