Γεια σου Isildur, χάρηκα που τα είπαμε, έστω για λίγο.
Αυτό είναι χυδαιότατη λασπολογία εαν αναφέρεσαι στο σύνολο όσων διαμαρτύρονταιπατησιωτης έγραψε: ↑16 Φεβ 2025, 17:40Βέβαια όσο ενδιάφερε αυτούς που φώναζαν τότε άλλο τόσο ενδιαφέρει και αυτούς που φωνάζουν τώρα.Τα Τέμπη θα ξεχασθούν μόλις αλλάξει η κυβέρνηση.Αλλά δεν έχει εμφανισθεί το επόμενο σχήμα.
Ποιοι είναι οι γνωστοί και ποιοι οι άγνωστοι βρε κακοχυμένο αγοραφοβικό παρτάλι;
Δεν είχα λάβει υπόψιν ποιοί θα ερχόντουσαν όταν το άνοιγα.
Γιατί το άλλαξες ρε μουσίτσα; Νόμιζες ότι δεν θα σε δούμε, μουλωχτή γάτα;
Είδαμε φως και μπήκαμε, μην το κάνεις θέμα.Saturn έγραψε: ↑16 Φεβ 2025, 17:50Δεν είχα λάβει υπόψιν ποιοί θα ερχόντουσαν όταν το άνοιγα.
Παρ'όλα αυτά, παρακάλεσα να μείνουμε λίγο και εντός θέματος.
Δεν είναι ανάγκη να πετάει η Γαλή τη μπάλα στην εξέδρα και να τρέχουμε να την πιάσουμε.
Το θέμα μας είναι να μένει η μπάλα εντός γηπεδου.
Και άσε την κάθε Γαλή να κάνει τα δικά της, μπόνους συνεισφέρει στην ουσία του θέματος...
δεν ξέρωτι νομιζεις οτι ειδες σιχαμενη γλίτσα, αλλα δεν πήγαινες στα τσακιδια ειπες;
Είσαι νεοδημοκράτης κατ αποκοπή δηλαδή. Εντάξει θα λυνόταν το θέμα του ορισμού. Από δω και πέρα τι θα κάνεις; Θα γίνει έξι; να προσέχεις, το σύνθημα έλεγε έξι έξι έξι,,, να φέξει.
Όταν έχεις να γαμηθεις από όταν ξεπαρθενιαστηκες, shit happens!Saturn έγραψε: ↑16 Φεβ 2025, 16:02
Την συγκεκριμένη παραπάνω χρήστρια, επ'ονόματι ΓΑΛΗ, την έχω στο ιγκνορ (για λόγους αισθητικής).
Μιας και είδε φως όμως (πάλι) και μπήκε (πάλι) και τίμησε το νήμα μου με την αφανή για εμένα κατα τα άλλα παρουσία της ας σχολιάσω :
Είναι ένα πολύ καλό παράδειγμα, εμμονικής ενασχόλησης με δολοφονία χαρακτήρων και ακινητοποίησης (φαντασιακής εκ μέρους της, οκ) του θύματος μέσω προσβολών και φανταστικών κατηγοριών, ωστε να υποβιβάσει την μαρτυρία του ή να πετάξει σε συγκεκριμένο χρόνο, την μπάλα στην εξέδρα.
Η συγκεκριμένη βέβαια, επειδή έχει κάψει φλάτζα, το κάνει μονίμως στους διαλόγους που επιχειρεί- γενικότερα εδω μέσα-αλλά οι οποίοι για κάποιον λόγο βουλιάζουν, ίσως επειδή όλο το φόρουμ, πλην ελαχίστων ομοιδεατών-την έχει σε ανεπίσημο ιγκνόρ ωστε να είναι σε θέση και να καβλαντίζει μαζί της κατα την αρέσκεια εκάστου, γελοιοποιώντας την.
Για να είμαστε όμως συγκεκριμένοι στο θέμα που συζητάμε, η συγκεκριμένη χρήστρια επεμβαίνει πάντα ωσαν στρακαστρούκα σε θέματα πολιτικής, ως τσιρλίντερ με υπεράνω ύφος, που λειτουργεί ενθαρρυντικά και επιβεβαιωτικά προς τα άτομα της αγέλης της.
Αυτόν τον ρόλο έχω διακρίνει στην συγκεκριμένη. Μέχρι εκεί.
Τι εννοείς "τσίμπησα", δεν βριζόσασταν στ' αλήθεια; Παίζει κάποια προϊστορία;
enaon έγραψε: ↑16 Φεβ 2025, 17:55δεν ξέρωτι νομιζεις οτι ειδες σιχαμενη γλίτσα, αλλα δεν πήγαινες στα τσακιδια ειπες;
σατουρν ποιο ειναι το θεμα, δεν εχω καταλαβει αληθεια. Ουτε τα σκουληκια εχουν καταλαβει, γιαυτο γραφουν σαχλαμαρες, καταλαβαν οτι τα φώναξες αλλα δεν ξέρουν γιατι. Αν πεις καλα και καταλάβουν, μπορει να φυγουν.