Είναι η μετανάστευση ανθρώπινο δικαίωμα ;

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.

Είναι η μετανάστευση ανθρώπινο δικαίωμα ;

Είναι
22
28%
Δεν είναι
35
44%
Είναι υπό συνθήκας
22
28%

Σύνολο ψήφων: 79

Άβαταρ μέλους
paul25

Re: Είναι η μετανάστευση ανθρώπινο δικαίωμα ;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από paul25 » 30 Μαρ 2019, 22:42

Ξυπόλητος Πρίγκιψ έγραψε:
30 Μαρ 2019, 22:35
paul25 έγραψε:
30 Μαρ 2019, 22:31
Nandros έγραψε:
30 Μαρ 2019, 22:24

Το ίδιο ακριβώς δικαίωμα ελευθερίας έχουν και οι άλλοι, που δεν μπορούν να δεχτούν τα μιλιούνια, αφού αδυνατούν να σώσουν όλο τον κόσμο!
.
Ειπα δεν μας αφορουν για την ωρα πιθανες συνεπειες, θα το δουμε μετα, τωρα δικαιολογουμε για το αν ενας ανθρωπος εχει το δικαιωμα της μεταναστευσης,
Της μετανάστευσης Ναι...νόμιμα...της ΛΑΘΡΟμετανάστευσης όχι!

Τι δεν καταλαβαίνεις;
Θα σε λυπησω αγαπητε μου φιλε αλλα οταν αναγνωριζεις σε καποιον δικαιωμα σημαινει πως εχεις καθηκον να μην τον εμποδισεις. Παραδειγμα ολοκληρωσης του δικαιωματος ελευθεριας απο δουλεισ ειναι οτι δεν εχουμε ενα συστημσ που οριζει ποιοι απο μας θα εχουν το δικαιωμα να μην ειναι και ποιοι οχι, δεν εχουμε ανσμεσα μας πολιτες νομιμα ελευθερους. Περα απο ειδικες και προσωρινες περιστασεις (φυλακισμενοι, στρατο κλπ)
«Μνημείο περιβαλλοντικού χάους, αρρώστιας και ανθρώπινου πόνου».
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.

Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros » 30 Μαρ 2019, 22:43

paul25 έγραψε:
30 Μαρ 2019, 22:36
30 Μαρ 2019, 22:32
paul25 έγραψε:
30 Μαρ 2019, 22:29

Η ελευθερια εχει ορια, τα ορια ομως που ισχυουν για ολους. Αν πχ Ενας Αφγανος εχει την ελευθερια της επιλογης του να παει να ζησει σε μια αλλη χωρα, τοτε θα πρεπει να δεχθεις οτι το ιδιο θα πρεπει να συμβαινει και με σενα.

Κι αν ένας αφγανός έχει την ελευθερία επιλογής του να γαμάει ένα 6χρονο πρέπει να δεχθώ κι εγώ να γαμάω ένα 6χρονο;

Καταλαβαίνεις τι ΜΑΛΑΚΙΕΣ λες;
Μα αυτη την ελευθερια επιλογης δεν την εχεις ουτε εσυ, επιμενως ουτε και αυτος.
Κάνεις λάθος. Ο νόμος στην Ευρώπη δεν επιτρέπει να ...με ανήλικα. Στο Αφγανιστάν είναι παράδοση, με την μέθοδο του "γάμου"!
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!

Άβαταρ μέλους
paul25

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από paul25 » 30 Μαρ 2019, 22:44

30 Μαρ 2019, 22:39
paul25 έγραψε:
30 Μαρ 2019, 22:37

Τοτε να γυρισουν ολοι οι Ελληνες που εφυγαν πισω, γιατι εφυγαν;
Πήγαν ΝΟΜΙΜΑ μετανάστες-εργαζόμενοι...όχι ΛΑΘΡΟμετανάστες-παράσιτα!
Τι στο διάλο δεν καταλαβαίνεις;
Εαν αναγνωριζεις δικαιωμα, ειναι οικουμενικο και πανανθρωπινο, δεν μπορει να ισχυει για καποιους και για καποιους αλλους οχι, επομενως το νομιμο και παρανομο ειναι μια μεσοβεζικη και υποκριτικη λυση.

Άβαταρ μέλους
Nandros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros » 30 Μαρ 2019, 22:45

paul25 έγραψε:
Nandros έγραψε:
paul25 έγραψε:
30 Μαρ 2019, 22:29
Η ελευθερια εχει ορια, τα ορια ομως που ισχυουν για ολους. Αν πχ Ενας Αφγανος δεν εχει την ελευθερια της επιλογης του να παει να ζησει σε μια αλλη χωρα, τοτε θα πρεπει να δεχθεις οτι το ιδιο θα πρεπει να συμβαινει και με σενα.
Ο Αφγανός, μαζί με τους συμπατριώτες να βάλει κάτω τον κώλο του και να φτιάξει την πατρίδα του.
Αυτός όμως δεν θέλει να ζοριστεί, θέλει να έρθει στην Ευρώπη και να την κάνει σκατά, όπως είναι η πατρίδα του!
Γίνεται; ΔΕΝ γίνεται!
Οι Έλληνες που μετανάστευσαν το έκαναν ΝΟ-ΜΙ-ΜΑ! Τί δεν καταλαβαίνεις;
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)

Al Bundy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Al Bundy » 30 Μαρ 2019, 22:46

paul25 έγραψε:
30 Μαρ 2019, 22:42

Θα σε λυπησω αγαπητε μου φιλε αλλα οταν αναγνωριζεις σε καποιον δικαιωμα σημαινει πως εχεις καθηκον να μην τον εμποδισεις.
Μα δεν του το αναγνωρίζω βρε κρετίνε...τι δεν καταλαβαίνεις;

Al Bundy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Al Bundy » 30 Μαρ 2019, 22:47

Nadros επειδή είμαι σε ηλικία εγκεφαλικού ή εμφράγματος,ανάλαβέ τον εσύ...εγώ αποχωρώ!

Άβαταρ μέλους
Nandros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros » 30 Μαρ 2019, 22:47

30 Μαρ 2019, 22:41
Κύριοι,αποχωρώ από το νήμα.

Η μάχη με τη βλακεία τελείωσε...έχασα.

:oops:
Πού πας; Πού θα βρεις περισσότερο γέλιο από δω; :003:

Άβαταρ μέλους
paul25

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από paul25 » 30 Μαρ 2019, 22:49

Nandros έγραψε:
Μετά θα είναι αργά. Όσο περισσότερες χιλιάδες περνάνε τα σύνορα οι λάθρο, άλλες τόσες εκατοντάδες χιλιάδες θα παίρνουν θάρρος και θα έρχονται. Και πριν το καταλάβεις θα είσαι μόνος σου και γύρω-γύρω λάθρο. Κόβεις την όρεξη από νωρίς, για να έχεις το κεφάλι των παιδιών σου ήσυχο και στην θέση του!
Τα παιδιά του Ζεβεδαίου μαγειρεύουν πριν πεινάσουν!
.
Επομενως μου λες πως διατηρεις μια υποκριτικη σταση ως προς το θεμα πχ Για εμας καλη ειναι η μεταναστευση και ειναι δικαιωμα μου να παω Αμερικη να βρω μια καλυτερη δουλεια και οποιος με εμποδισει να φυγω απο τη χωρα λεγοντας μου πως δεν εχω τετοιο δικαιωμα ειναι "φασιστας" αλλα για τους αλλους οχι, να μεινουν στη χωρα τους. Επισης για ποιους αλλους; Αν πλημμυριζες απο Γερμανους η Γαλλους θα ηταν καλυτερα;

Άβαταρ μέλους
paul25

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από paul25 » 30 Μαρ 2019, 22:51

30 Μαρ 2019, 22:46
paul25 έγραψε:

Θα σε λυπησω αγαπητε μου φιλε αλλα οταν αναγνωριζεις σε καποιον δικαιωμα σημαινει πως εχεις καθηκον να μην τον εμποδισεις.
Ενδιαφερον! Οκ! Αλλα αν θες να εισαι συνεπης ως προς αυτο, αν αυριο-μεθαυριο θελησεις να μεταναστευσεις μην το κανεις. Μεινε εδω και μη φυγεις ο,τι και αν γινει. Μονο τοτε θα εχεις το δικαιωμα να το ζητας και απο τους αλλους.

Άβαταρ μέλους
Nandros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros » 30 Μαρ 2019, 22:55

paul25 έγραψε:
30 Μαρ 2019, 22:49
Nandros έγραψε:
Μετά θα είναι αργά. Όσο περισσότερες χιλιάδες περνάνε τα σύνορα οι λάθρο, άλλες τόσες εκατοντάδες χιλιάδες θα παίρνουν θάρρος και θα έρχονται. Και πριν το καταλάβεις θα είσαι μόνος σου και γύρω-γύρω λάθρο. Κόβεις την όρεξη από νωρίς, για να έχεις το κεφάλι των παιδιών σου ήσυχο και στην θέση του!
Επομενως μου λες πως διατηρεις μια υποκριτικη σταση ως προς το θεμα πχ Για εμας καλη ειναι η μεταναστευση και ειναι δικαιωμα μου να παω Αμερικη να βρω μια καλυτερη δουλεια και οποιος με εμποδισει να φυγω απο τη χωρα λεγοντας μου πως δεν εχω τετοιο δικαιωμα ειναι "φασιστας" αλλα για τους αλλους οχι, να μεινουν στη χωρα τους. Επισης για ποιους αλλους; Αν πλημμυριζες απο Γερμανους η Γαλλους θα ηταν καλυτερα;
Την υποκρισία που βλέπεις στον καθρέπτη σου, μην την προβάλεις στους άλλους.
Κανείς δεν σε εμποδίζει να φύγεις από την Ελλάδα.
Όμως το δικαίωμα ΜΟΥ ή οποιουδήποτε Ευρωπαίου να πάει σε όποια χώρα θέλει, για οποιουσδήποτε λόγους, περιορίζεται από το δικαίωμα της δέκτριας χώρας να το δεχτεί ή όχι. ΔΕΝ είναι απόλυτο δικαίωμα μου.
Οι Ευρωπαίοι είναι μέλη της ΕΕ και έχουν δικαίωμα να πάνε παντού στην ΕΕ. Και μην ανησυχείς, δεν θα μας πλημμυρίσουν!
.

Άβαταρ μέλους
paul25

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από paul25 » 30 Μαρ 2019, 22:56

Nandros έγραψε:
30 Μαρ 2019, 22:45
paul25 έγραψε:
Nandros έγραψε:
Ο Αφγανός, μαζί με τους συμπατριώτες να βάλει κάτω τον κώλο του και να φτιάξει την πατρίδα του.
Αυτός όμως δεν θέλει να ζοριστεί, θέλει να έρθει στην Ευρώπη και να την κάνει σκατά, όπως είναι η πατρίδα του!
Γίνεται; ΔΕΝ γίνεται!
.
Το νομιμο ειναι απλα ενα εμποδιο τεχνητο για να βαζει καποια ορια και να δικαιολογει την υποκριτικη σταση. Οπως ειπα και πριν με το παραδειγμα των Δουλων αν η κοινωνια ακομα φοβοταν την απελευθερωση ολων των ανθρωπων, τοτε η συζητηση μας θα ηταν σε αυτο το υποθετικο σεναριο "ο ταδε νομιμα απελευθερωθηκε τι δε καταλαβαινεις;" Ομως κανεις μας δεν μπορει να φανταστει μια κοινωνια οπου νομιμα καποιοι ανθρωποι θα ελευθερωνονταν απο τη δουλεια για να απολαυσουν το δικαιωμα στην ελευθερια.

Άβαταρ μέλους
Nandros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros » 30 Μαρ 2019, 22:57

paul25 έγραψε:
30 Μαρ 2019, 22:51
30 Μαρ 2019, 22:46
paul25 έγραψε:

Ενδιαφερον! Οκ! Αλλα αν θες να εισαι συνεπης ως προς αυτο, αν αυριο-μεθαυριο θελησεις να μεταναστευσεις μην το κανεις. Μεινε εδω και μη φυγεις ο,τι και αν γινει. Μονο τοτε θα εχεις το δικαιωμα να το ζητας και απο τους αλλους.
Έχεις πάει μετανάστης ποτέ και πού;

Άβαταρ μέλους
paul25

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από paul25 » 30 Μαρ 2019, 22:58

Nandros έγραψε:
30 Μαρ 2019, 22:55
paul25 έγραψε:
30 Μαρ 2019, 22:49
Nandros έγραψε:
Την υποκρισία που βλέπεις στον καθρέπτη σου, μην την προβάλεις στους άλλους.
Κανείς δεν σε εμποδίζει να φύγεις από την Ελλάδα.
Όμως το δικαίωμα ΜΟΥ ή οποιουδήποτε Ευρωπαίου να πάει σε όποια χώρα θέλει, για οποιουσδήποτε λόγους, περιορίζεται από το δικαίωμα της δέκτριας χώρας να το δεχτεί ή όχι. ΔΕΝ είναι απόλυτο δικαίωμα μου.
Οι Ευρωπαίοι είναι μέλη της ΕΕ και έχουν δικαίωμα να πάνε παντού στην ΕΕ. Και μην ανησυχείς, δεν θα μας πλημμυρίσουν!
.
Δικαιωμα αλα καρτ που εχει να κανει με την ανθρωπινη φυση δεν υπαρχει.

Άβαταρ μέλους
Giorgos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Giorgos » 30 Μαρ 2019, 22:58

Το 53,2% μέχρι στιγμής θεωρεί ότι η μετανάστευση δεν είναι ανθρώπινο δικαίωμα,το 23,4% θεωρεί ότι είναι και το 23,4% ότι είναι υπό συνθήκες.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Giorgos την 30 Μαρ 2019, 23:00, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
Nandros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros » 30 Μαρ 2019, 22:59

paul25 έγραψε:
30 Μαρ 2019, 22:56
Nandros έγραψε:
30 Μαρ 2019, 22:45
paul25 έγραψε:
.
Το νομιμο ειναι απλα ενα εμποδιο τεχνητο για να βαζει καποια ορια και να δικαιολογει την υποκριτικη σταση. Οπως ειπα και πριν με το παραδειγμα των Δουλων αν η κοινωνια ακομα φοβοταν την απελευθερωση ολων των ανθρωπων, τοτε η συζητηση μας θα ηταν σε αυτο το υποθετικο σεναριο "ο ταδε νομιμα απελευθερωθηκε τι δε καταλαβαινεις;" Ομως κανεις μας δεν μπορει να φανταστει μια κοινωνια οπου νομιμα καποιοι ανθρωποι θα ελευθερωνονταν απο τη δουλεια για να απολαυσουν το δικαιωμα στην ελευθερια.
Η δουλεία καταργήθηκε στην Δύση το 1800 τόσο. Δεν το έμαθες;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nandros την 30 Μαρ 2019, 22:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών