Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
-
Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από Nandros » 30 Μαρ 2019, 22:26
Ξυπόλητος Πρίγκιψ έγραψε: ↑30 Μαρ 2019, 22:13
paul25 έγραψε: ↑30 Μαρ 2019, 21:51
Της ελευθεριας επιλογης να φτιαξεις την ζωη σου οπου θες εσυ.Το δικαιωμα της ελευθεριας λοιπον.
Η ελευθερία έχει κανόνες!
Και ένας από αυτούς είναι να σέβεσαι τους νόμους και την ελευθερία του άλλου!
Εγώ,με κόπο, έκτισα ένα σπίτι...δεν είναι "δικαίωμά σου" ή αυτού που εσύ εννοείς ως "ελευθερία" να μπεις από το παράθυρο στο σπίτι μου,χωρίς να με ρωτήσεις και να στρογγυλοκαθήσεις στον καναπέ και να μου πεις.."έχει τίποτα να φάμε ρε;"
Θα σε πάρει ο διάολος και θα σε σηκώσει! (ή ο αλλάχ..όποιος προλάβει)
Το έθεσες πιο "γραφικά" από μένα!

.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
-
paul25
από paul25 » 30 Μαρ 2019, 22:29
Της ελευθεριας επιλογης να φτιαξεις την ζωη σου οπου θες εσυ.Το δικαιωμα της ελευθεριας λοιπον.
Εγώ,με κόπο, έκτισα ένα σπίτι...δεν είναι "δικαίωμά σου" ή αυτού που εσύ εννοείς ως "ελευθερία" να μπεις από το παράθυρο στο σπίτι μου,χωρίς να με ρωτήσεις και να στρογγυλοκαθήσεις στον καναπέ και να μου πεις.."έχει τίποτα να φάμε ρε;"
Η ελευθερια εχει ορια, τα ορια ομως που ισχυουν για ολους. Αν πχ Ενας Αφγανος δεν εχει την ελευθερια της επιλογης του να παει να ζησει σε μια αλλη χωρα, τοτε θα πρεπει να δεχθεις οτι το ιδιο θα πρεπει να συμβαινει και με σενα.
«Μνημείο περιβαλλοντικού χάους, αρρώστιας και ανθρώπινου πόνου».
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.
-
Al Bundy
από Al Bundy » 30 Μαρ 2019, 22:30
Nandros έγραψε: ↑30 Μαρ 2019, 22:26
Το έθεσες πιο "
Περιγραφικά" από μένα!

.
Είμαι σαν τα Ζαγοροχώρια...τόσο γραφικός.

-
paul25
από paul25 » 30 Μαρ 2019, 22:31
Nandros έγραψε: ↑30 Μαρ 2019, 22:24
Το ίδιο ακριβώς δικαίωμα ελευθερίας έχουν και οι άλλοι, που δεν μπορούν να δεχτούν τα μιλιούνια, αφού αδυνατούν να σώσουν όλο τον κόσμο!
.
Ειπα δεν μας αφορουν για την ωρα πιθανες συνεπειες, θα το δουμε μετα, τωρα δικαιολογουμε για το αν ενας ανθρωπος εχει το δικαιωμα της μεταναστευσης, διοτι αν δεν το εχει, δεν χρειαζεται να ανησυχεις ακομα για τα μιλιουνα.
-
Al Bundy
από Al Bundy » 30 Μαρ 2019, 22:32
paul25 έγραψε: ↑30 Μαρ 2019, 22:29
Η ελευθερια εχει ορια, τα ορια ομως που ισχυουν για ολους. Αν πχ Ενας Αφγανος εχει την ελευθερια της επιλογης του να παει να ζησει σε μια αλλη χωρα, τοτε θα πρεπει να δεχθεις οτι το ιδιο θα πρεπει να συμβαινει και με σενα.
Κι αν ένας αφγανός έχει την ελευθερία επιλογής του να γαμάει ένα 6χρονο πρέπει να δεχθώ κι εγώ να γαμάω ένα 6χρονο;
Καταλαβαίνεις τι
ΜΑΛΑΚΙΕΣ λες;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Al Bundy την 30 Μαρ 2019, 22:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
wooded glade
από wooded glade » 30 Μαρ 2019, 22:32
Τα πασόκια του πχόρουμ θα έπρεπε να απελαύνονται και να μην αφήνουν τα αεροπλάνα να προσγειώνονται, αν υπήρχε αληθής δικαιοσύνη.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
-
Al Bundy
από Al Bundy » 30 Μαρ 2019, 22:35
paul25 έγραψε: ↑30 Μαρ 2019, 22:31
Το ίδιο ακριβώς δικαίωμα ελευθερίας έχουν και οι άλλοι, που δεν μπορούν να δεχτούν τα μιλιούνια, αφού αδυνατούν να σώσουν όλο τον κόσμο!
.
Ειπα δεν μας αφορουν για την ωρα πιθανες συνεπειες, θα το δουμε μετα, τωρα δικαιολογουμε για το αν ενας ανθρωπος εχει το δικαιωμα της μεταναστευσης,
Της μετανάστευσης Ναι...νόμιμα...της ΛΑΘΡΟμετανάστευσης όχι!
Τι δεν καταλαβαίνεις;
-
Nandros
από Nandros » 30 Μαρ 2019, 22:35
Η ελευθερια εχει ορια, τα ορια ομως που ισχυουν για ολους. Αν πχ Ενας Αφγανος δεν εχει την ελευθερια της επιλογης του να παει να ζησει σε μια αλλη χωρα, τοτε θα πρεπει να δεχθεις οτι το ιδιο θα πρεπει να συμβαινει και με σενα.
Ο Αφγανός, μαζί με τους συμπατριώτες να βάλει κάτω τον κώλο του και να φτιάξει την πατρίδα του.
Αυτός όμως δεν θέλει να ζοριστεί, θέλει να έρθει στην Ευρώπη και να την κάνει σκατά, όπως είναι η πατρίδα του!
Γίνεται; ΔΕΝ γίνεται!
.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
-
paul25
από paul25 » 30 Μαρ 2019, 22:36
Ξυπόλητος Πρίγκιψ έγραψε: ↑30 Μαρ 2019, 22:32
Η ελευθερια εχει ορια, τα ορια ομως που ισχυουν για ολους. Αν πχ Ενας Αφγανος εχει την ελευθερια της επιλογης του να παει να ζησει σε μια αλλη χωρα, τοτε θα πρεπει να δεχθεις οτι το ιδιο θα πρεπει να συμβαινει και με σενα.
Κι αν ένας αφγανός έχει την ελευθερία επιλογής του να γαμάει ένα 6χρονο πρέπει να δεχθώ κι εγώ να γαμάω ένα 6χρονο;
Καταλαβαίνεις τι
ΜΑΛΑΚΙΕΣ λες;
Μα αυτη την ελευθερια επιλογης δεν την εχεις ουτε εσυ, επιμενως ουτε και αυτος.
-
Al Bundy
από Al Bundy » 30 Μαρ 2019, 22:37
paul25 έγραψε: ↑30 Μαρ 2019, 22:36
Ξυπόλητος Πρίγκιψ έγραψε: ↑30 Μαρ 2019, 22:32
Καταλαβαίνεις τι
ΜΑΛΑΚΙΕΣ λες;
Μα αυτη την ελευθερια επιλογης δεν την εχεις ουτε εσυ, επιμενως ουτε και αυτος.
Αδερφέ,κόψε το κατουρημένο αλβανικό...σε χαλάει.
-
paul25
από paul25 » 30 Μαρ 2019, 22:37
Nandros έγραψε: ↑30 Μαρ 2019, 22:35
Ο Αφγανός, μαζί με τους συμπατριώτες να βάλει κάτω τον κώλο του και να φτιάξει την πατρίδα του.
Αυτός όμως δεν θέλει να ζοριστεί, θέλει να έρθει στην Ευρώπη και να την κάνει σκατά, όπως είναι η πατρίδα του!
Γίνεται; ΔΕΝ γίνεται!
.
.
Τοτε να γυρισουν ολοι οι Ελληνες που εφυγαν πισω, γιατι εφυγαν;
-
Al Bundy
από Al Bundy » 30 Μαρ 2019, 22:39
paul25 έγραψε: ↑30 Μαρ 2019, 22:37
Τοτε να γυρισουν ολοι οι Ελληνες που εφυγαν πισω, γιατι εφυγαν;
Πήγαν ΝΟΜΙΜΑ μετανάστες-εργαζόμενοι...όχι ΛΑΘΡΟμετανάστες-παράσιτα!
Τι στο διάλο δεν καταλαβαίνεις;
-
ζανακς
- Phorum.gr user: 43
από ζανακς » 30 Μαρ 2019, 22:39
wooded glade έγραψε: ↑29 Μαρ 2019, 12:23
Ο πιό famous μετανάστης όλων των εποχών ήταν ο Αριστοτέλης Ωνάσης.
Γιατι πρεπει και το πιο λαμπρό, το πιο γονιμο, το πιο γηινο θα λεγαμε ερώτημα σου, να το διανθισεις με κάτι εχμ τετοια εχμ άκυρα;
Ειμαι σιγουρος οτι το πρωί οταν σηκώνεσαι και η σύζυγος λεει καλημέρα, απαντάς κάτι του στυλ:
"Θα δείξει. Ειναι οντως καλημέρα; μήπως ειναι μια ολόιδια μερα; (σ.σ. ως εδω καλα) Μήπως είδες τα ξημερωματα τις παντόφλες μου να προσγειωνονται απο την Σελήνη στην Γη; Ίσως ευθυνονται και για τον πρωτο κρατήρα στο Διάστημα, αγάπη μου"
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος
ζανακς την 30 Μαρ 2019, 22:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μέλη που έχω σε λίστα αοράτων : [εδώ είναι τα ονόματα αλλά δεν τα βλέπετε, επειδή είναι αόρατα]
-
Nandros
από Nandros » 30 Μαρ 2019, 22:39
paul25 έγραψε: ↑30 Μαρ 2019, 22:31
Ειπα δεν μας αφορουν για την ωρα πιθανες συνεπειες, θα το δουμε μετα, τωρα δικαιολογουμε για το αν ενας ανθρωπος εχει το δικαιωμα της μεταναστευσης, διοτι αν δεν το εχει, δεν χρειαζεται να ανησυχεις ακομα για τα μιλιουνα.
Μετά θα είναι αργά. Όσο περισσότερες χιλιάδες περνάνε τα σύνορα οι λάθρο, άλλες τόσες εκατοντάδες χιλιάδες θα παίρνουν θάρρος και θα έρχονται. Και πριν το καταλάβεις θα είσαι μόνος σου και γύρω-γύρω λάθρο. Κόβεις την όρεξη από νωρίς,
για να έχεις το κεφάλι των παιδιών σου ήσυχο και στην θέση του!
Τα παιδιά του Ζεβεδαίου μαγειρεύουν πριν πεινάσουν!
.
-
Al Bundy
από Al Bundy » 30 Μαρ 2019, 22:41
Κύριοι,αποχωρώ από το νήμα.
Η μάχη με τη βλακεία τελείωσε...έχασα.
-
-
- 2 Απαντήσεις
- 112 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από southern
24 Φεβ 2025, 14:51
-
-
- 1 Απαντήσεις
- 406 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
05 Ιουν 2024, 11:20
-
-
- 1 Απαντήσεις
- 208 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
27 Φεβ 2024, 14:08
-
-
- 22 Απαντήσεις
- 732 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ασέβαστος
26 Απρ 2025, 08:02
Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών
Αποποίηση Ευθυνών Διαχείρισης Φόρουμ (Phorum.com.gr)
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.