Ανατροπή: Ούτε ληστής ούτε πρεζόνι το θύμα στο κοσμηματοπωλείο - νέα βίντεο

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
ΜπλεΜπουμπυς

Re: Ανατροπή: Ούτε ληστής ούτε πρεζόνι το θύμα στο κοσμηματοπωλείο - νέα βίντεο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΜπλεΜπουμπυς » 24 Νοέμ 2018, 08:43

Οι 3 αντρες που συνομιλουν με τον Ζακ καθως και ο αντρας με το μαυρο φανελλακι γιατι ειναι τοσο δυσκολο να εντοπιστουν?
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !

Άβαταρ μέλους
ΜπλεΜπουμπυς

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΜπλεΜπουμπυς » 24 Νοέμ 2018, 08:44

Ο Ζακ, ο Φυσσας, ο Γρηγοροπουλος ηταν ολα αυτα που φοβαται η κοινωνια των νοικοκυραιων κ τα σκοτωνει.

υγ. Οργανικό στρες δεν σημαίνει κρίση πανικού. Οργανικό στρες είναι η κατάσταση η οποία περιγράφεται στην καθομιλουμένη ως "ξεψυχάει".

Άβαταρ μέλους
ΜπλεΜπουμπυς

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΜπλεΜπουμπυς » 24 Νοέμ 2018, 08:47

Και σε ένα μικρό νησί του Αιγαίου να πάτε, δεν θα βρείτε κοσμηματοπώλη να αφήνει ανοιχτό το μαγαζί του και να κόβει βόλτες στη γειτονιά. Δεν νομίζω να το έκανε κάποιος που έχει κοσμηματοπωλείο, εδώ και χρόνια, στο κέντρο της Αθήνας.

Άβαταρ μέλους
ΜπλεΜπουμπυς

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΜπλεΜπουμπυς » 24 Νοέμ 2018, 08:50

Εξακολουθεί η ΕΛ.ΑΣ. να μη συνεισφέρει στο έργο του ανακριτή κ να επιλέγει ΜΜΕ κ συγκεκριμένους δημοσιογράφους για να "διαβιβάσει" ............
Δικηγόροι οικογένειας Ζακ: «Η ΕΛ.ΑΣ. επέλεξε να διαβιβάσει σε δημοσιογράφους και όχι στον ανακριτή»

«Η κατά βούληση διαχείριση του ανακριτικού υλικού από την πλευρά της αστυνομίας ερήμην των παραγόντων της δίκης συνιστά κατ’ ουσίαν παρακώλυση απονομής της δικαιοσύνης και ευθεία παραβίαση του δικαιώματος σε δίκαιη δίκη.»

Άβαταρ μέλους
ΜπλεΜπουμπυς

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΜπλεΜπουμπυς » 24 Νοέμ 2018, 08:54

Το μαχαίρι πηγαινοερχόταν από τον έναν αστυνομικό στον άλλον, πριν τοποθετηθεί σε σακούλα πειστηρίων

Εικόνα

Προϊόν κατασκευής ο ισχυρισμός για το μαχαίρι στην υπόθεση Κωστόπουλου

Athos
Phorum.gr user: Athos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Athos » 24 Νοέμ 2018, 08:57

μούμπη, έχεις σαλτάρει κακομοίρη
θα το δουλεύετε σκληρά το εξηνταράκι σας

Άβαταρ μέλους
ΜπλεΜπουμπυς

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΜπλεΜπουμπυς » 24 Νοέμ 2018, 08:57

Ένας από τους αστυνομικούς, όταν ειδοποιεί το ΕΚΑΒ, αναφέρει ότι ο Ζακ έχει κοπεί στο λαιμό.
Ένας άλλος, παριστάμενος, παρεμβαίνει και του λέει "όχι στο λαιμό, στα χέρια" :003:
Πέντε ψεύδη αποδομούν την απολογία του κοσμηματοπώλη
Πώς παρουσιάζει ο κοσμηματοπώλης τα γεγονότα και τί λένε τα στοιχεία.

Εμπεδοκλής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής » 24 Νοέμ 2018, 09:02

ΜπλεΜπουμπυς έγραψε:
24 Νοέμ 2018, 08:44
Ο Ζακ, ο Φυσσας, ο Γρηγοροπουλος ηταν ολα αυτα που φοβαται η κοινωνια των νοικοκυραιων κ τα σκοτωνει.
Η αριστερά για να συνεχίσει να υπάρχει πρέπει να φαίνεται κυνηγημένη και για αυτό φτιάχνει ήρωες που δεν υπάρχουν. Το να βλέπει ως ήρωες τα παραπάνω κουμασια δείχνει πόσο απελπισμένη είναι. ...

Άβαταρ μέλους
vagabondo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vagabondo » 24 Νοέμ 2018, 09:07

blackpaint έγραψε:
24 Νοέμ 2018, 02:25
vagabondo έγραψε:
24 Νοέμ 2018, 01:33
blackpaint έγραψε:
23 Νοέμ 2018, 22:48
Ο κοσμηματοπωλης κυριαρχησε απο την αρχη πανω στην αφηγηση "χρηστης ουσιων + ληστεια + οπλο", η οποια αποδειχθηκε σε ολα αναληθης, αν και βολικη για τους οπαδους του κοινωνικου κανιβαλισμου, πραγμα που ενισχυθηκε απο την ομοφυλοφιλη αλλα και την ακτιβιστικη ταυτοτητα.
Ωστοσο, οσο τα κενα παραμενουν, η αφηγηση εξακολουθει να μη βγαζει νοημα.
Εσύ, που δεν είσαι οπαδός του κοινωνικού κανιβαλισμού, ποιά είναι η αφήγησή σου;
Γιατί επέλεξε να μπει σε ένα κοσμηματοπωλείο και όχι σε κάποιο άλλο κατάστημα με περισσότερο κόσμο, αν προσπαθούσε να προστατευτεί από κάποιους που τον κυνηγούσαν;
Γιατί, εφόσον δεν είχε σκοπό να κλέψει, έκανε πουτάνα το μαγαζί και δεν προσπάθησε να εξηγήσει στον κοσμηματοπώλη ότι μπήκε μέσα για να γλυτώσει από κάποιους;
Οτι ομως και να συνεβει, το ερωτημα ειναι γιατι μερος της κοινωνιας επελεξε να πιστεψει και ως ενα βαθμο να ταυτιστει με τον κοσμηματοπωλη, ενω τιποτα απο το βιδεο δεν επιβεβαιωνε τα λεγομενα του και να εξακολουθει να υποστηριζει την αφηγηση του ακομα και τωρα, ενω εχει ολοκληρωτικα καταρρευσει.
Γι αυτό.
Επίσης στο βίντεο φαίνεται πως μετά τα "θανατηφόρα" χτυπήματα του κοσμηματοπώλη και τις πρώτες βοήθειες του εκαβ, ο Ζακ σηκώνεται και προσπαθεί να αποδράσει μέχρι να τον σταματήσουν οι αστυνομικοί.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.

Άβαταρ μέλους
Kostis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kostis » 24 Νοέμ 2018, 09:08

Εμπεδοκλής έγραψε:
24 Νοέμ 2018, 09:02
ΜπλεΜπουμπυς έγραψε:
24 Νοέμ 2018, 08:44
Η αριστερά για να συνεχίσει να υπάρχει πρέπει να φαίνεται κυνηγημένη και για αυτό φτιάχνει ήρωες που δεν υπάρχουν. Το να βλέπει ως ήρωες τα παραπάνω κουμασια δείχνει πόσο απελπισμένη είναι. ...
Όπως ο ψυχοπαθής αιμοσταγής μπλεγμένος με ναρκωτικά Κατσιφας

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 24 Νοέμ 2018, 10:53

vatraxos έγραψε:
24 Νοέμ 2018, 00:23
hellegennes έγραψε:
24 Νοέμ 2018, 00:13
ST48410 έγραψε:
23 Νοέμ 2018, 23:03
Υπόθεση θα κάνω πάλι γιατί δεν ξέρω. Αν ήταν μαγνητική η κλειδαριά και παραβιαζόταν με μεγάλη δύναμη έπεσε με το βάρος του σώματός του από έξω και την άνοιξε. Μετά πιθανόν με το τράβηγμα από μέσα να μην μπορούσε να ασκήσει την ίδια δύναμη με πριν για να την ξαναανοίξει. Κάτι και η κατάστασή του και ο γενικός πανικός και καταλαβαίνεις...
Αν είναι όπως τα λέει ο κοσμηματοπώλης, η πόρτα άνοιγε απέξω με ώθηση αλλά δεν άνοιγε εύκολα από μέσα, γιατί είναι πολύ πιο δύσκολο να ασκήσεις την ίδια δύναμη σε έλξη.

Φυσικά υπάρχουν κενά. Δηλαδή, για ποιον λόγο να μπει, αν ήταν δύσκολο να μπει κι έπρεπε να πέσει πάνω στην πόρτα; Μετά το πρώτο σκούντηγμα θα ήταν λογικό να φύγει και να ψάξει αλλού καταφύγιο, αν όντως έψαχνε να κρυφτεί.
Ακούγεται λίγο κουλό να ανοίγει ευκολότερα απ' έξω μιας και ακριβώς αυτός είναι ο λόγος που μπαίνει η κλειδαριά, για να μην ανοίγει απ' έξω εύκολα η πόρτα.

Αλλά ίσως είναι ελαττωματική η συγκεκριμένη.
Αυτό καταλαβαίνω από την κατάθεση του ιδιοκτήτη. Ίσως αργότερα μάθουμε ακριβώς τι συνέβη.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 24 Νοέμ 2018, 10:59

blackpaint έγραψε:
Οσο υπαρχουνε κενα, κανενα συμπερασμα δεν ειναι ασφαλες, ουτε αυτο της αναζητησης καταφυγιου απο επιθεση. Οτι ομως και να συνεβει, το ερωτημα ειναι γιατι μερος της κοινωνιας επελεξε να πιστεψει και ως ενα βαθμο να ταυτιστει με τον κοσμηματοπωλη, ενω τιποτα απο το βιδεο δεν επιβεβαιωνε τα λεγομενα του και να εξακολουθει να υποστηριζει την αφηγηση του ακομα και τωρα, ενω εχει ολοκληρωτικα καταρρευσει.
Η αφήγηση του κοσμηματοπώλη ήταν ότι είδε έναν που έδειχνε να τρεκλίζει σαν πρεζάκι να είναι μέσα στο μαγαζί του και να θεωρεί ότι μπήκε για να κλέψει, κάτι που υποστηρίζουν και όλοι οι μάρτυρες. Όλοι την ίδια εικόνα σχημάτισαν. Το αν ήταν πρεζάκι και αν μπήκε για να κλέψει είναι άσχετα με το τι θεώρησαν. Δεν έχει σημασία δηλαδή αν ισχύουν.

Και ταυτίζεται με τον κοσμηματοπώλη, γιατί μεγάλο μέρος του πληθυσμού έχει πέσει θύμα κλοπής ή ληστείας. Απλό είναι.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,

Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 » 24 Νοέμ 2018, 11:06

hellegennes έγραψε:
24 Νοέμ 2018, 10:59
blackpaint έγραψε:
Οσο υπαρχουνε κενα, κανενα συμπερασμα δεν ειναι ασφαλες, ουτε αυτο της αναζητησης καταφυγιου απο επιθεση. Οτι ομως και να συνεβει, το ερωτημα ειναι γιατι μερος της κοινωνιας επελεξε να πιστεψει και ως ενα βαθμο να ταυτιστει με τον κοσμηματοπωλη, ενω τιποτα απο το βιδεο δεν επιβεβαιωνε τα λεγομενα του και να εξακολουθει να υποστηριζει την αφηγηση του ακομα και τωρα, ενω εχει ολοκληρωτικα καταρρευσει.
Η αφήγηση του κοσμηματοπώλη ήταν ότι είδε έναν που έδειχνε να τρεκλίζει σαν πρεζάκι να είναι μέσα στο μαγαζί του και να θεωρεί ότι μπήκε για να κλέψει, κάτι που υποστηρίζουν και όλοι οι μάρτυρες. Όλοι την ίδια εικόνα σχημάτισαν. Το αν ήταν πρεζάκι και αν μπήκε για να κλέψει είναι άσχετα με το τι θεώρησαν. Δεν έχει σημασία δηλαδή αν ισχύουν.

Και ταυτίζεται με τον κοσμηματοπώλη, γιατί μεγάλο μέρος του πληθυσμού έχει πέσει θύμα κλοπής ή ληστείας. Απλό είναι.
Συμφωνώ σε αυτό.

Μπορεί να ακουστεί υπερβολικό αλλά ακόμα και στο βίντεο έξω από το τυροπιτάδικο που φαίνονται λίγα πράγματα η κίνησή του δεν μοιάζει φυσιολογική. Μου θύμισε ένα παλιό μου συμμαθητή χρήστη ηρωίνης που περπατούσε με ανάλογο τρόπο. Χωρίς να ξέρω τον άνθρωπο αν τον έβλεπα στο δρόμο το πρώτο πράγμα που θα πήγαινε το μυαλό μου είναι χρήση ουσιών.

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 24 Νοέμ 2018, 13:04

Από το βίντεο έτσι φαίνεται. Από κοντά θα μπορούσα να πω σίγουρα. Μένω δίπλα σε ΟΚΑΝΑ. Από την άλλην, δεν διώχνω ποτέ ναρκομανείς από το μαγαζί. Απλώς τούς προσέχω. Όπως έχω πει, είχα και ναρκομανείς στους οποίους έδινα βερεσέ (δηλαδή τούς άφηνα να μου χρωστάνε μέχρι κάποιο ποσό). Οι τελευταίοι που εμπιστευόμουν ήταν ένα ζευγάρι. Ο ένας πέθανε σε τροχαίο με μηχανή και μερικές μέρες μετά η δικιά του πέθανε μέσα σε σούπερ μάρκετ, από ανακοπή (note: χωρίς να είχε κάνει χρήση την ίδια μέρα). Αλλά καταλαβαίνω όποιον δεν θέλει ναρκομανείς στο μαγαζί του.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,

Άβαταρ μέλους
nostromos
Phorum.gr user: nostromos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nostromos » 24 Νοέμ 2018, 15:10

οι περισσοτεροι χρηστες δεν πεθαινουνε απο υπερβολικη δοση αλλα απο μια σειρα αλλες αιτιες που σχετιζονται με την εξαντληση του οργανισμου απο τη χρηση ... οι θανατοι αυτοι δεν καταγραφονται καν ως αιτια λογο χρησης και ειναι ενα λαθος στη στατιστικη μετρηση
η προσοχη μας στο Καστελοριζο

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών