Δεν έχεις άδικο στην ουσία αλλά το κάρτα απεριόριστων διαδρομών δεν είναι ακριβές, προσωποποιημένη λέγεται και μπορεί να έχει μέσα ο,τι θες.runner έγραψε: ↑08 Σεπ 2023, 18:20Προσωποποιημένα εισιτήρια στην Αττική δεν υπάρχουν σε Μετρό, τραμ, προαστιακό και λεωφορεία. Προσωποποιημένη είναι μόνο η κάρτα απεριορίστων διαδρομών.
Ταυτότητα ζητούν μόνο αν δεν έχεις εισιτήριο και σου γράψουν πρόστιμο.
Επίσης, έχω δει δεκάδες ελέγχους σε ΜΜΜ διότι κυκλοφορώ συνέχεια με αυτά, όλους μια χαρά τους ελέγχουν και μια χαρά πρόστιμα έχω δει να γράφουν και σε μετανάστες.
Αυτή η ιστορία που περιγράφηκε πριν ή είναι προϊόν φαντασίας ή έγινε σε άλλη χώρα.
Tον σκότωσαν επειδή ανέβηκε τελευταία στιγμή στο πλοίο
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Dwarven Blacksmith
Re: Tον σκότωσαν επειδή ανέβηκε τελευταία στιγμή στο πλοίο

- Πτολεμαίος
- Phorum.gr user: Last Veteran
Ναι, κλαίνε με μαύρο δάκρυ για τον νεκρό μεταξύ φρέντο εσπρέσο και μπυροκατανυξεων μετά πιτσων.
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Ποιος σου είπε ότι αποδέχομαι τον όρο ταξικό, για το έγκλημα ρε κεφτέ;Πτολεμαίος έγραψε: ↑08 Σεπ 2023, 19:19Λέω πως για κάθε κλεφτρόνι που κλέβει κάποιον που δεν είναι πλούσιος, τότε έχουμε ταξική πράξη.
Αφού το έγκλημα είναι ταξικο, τότε ταξικο είναι και το παράδειγμα μου (λες και αυτό σε πείραξε και όχι η κουφαμάρα που ειπώθηκε).
Μαλακες μου και γω επινα φούντα 20+ χρόνια, την κατάσταση σας όσον αφορά την αντίληψη της πραγματικότητας, δεν την έχω φτάσει ούτε καν.

Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
-
και ιδου κυριοι γιατι δεν υπαρχει ελπιδαGeorge_V έγραψε: ↑08 Σεπ 2023, 19:23Επιβεβαιωνεις τα λόγια μου. Μας τη λες κι από πάνω με ύφος καρδιναλιου ότι είμαστε τραμπουκοι ενώ εσύ ο άγιος που μας κουνάς το δάχτυλο.
πρωτο ποστ που διαβασω ..στακατε βρε και μια φορα εγινε να πεταξουν ανθρωπο στην θαλασσα
μην λετε ποτε .....δεν εγινε ποτε ή δεν ξαναγινε ποτε
ολα συμβαινουν αν πεσεις σε στραβοξυλο
κοιτα εδω. μιλάμε για βαθια νοήματαΧαοτικός έγραψε: ↑08 Σεπ 2023, 15:46Υπάρχει το φαινόμενο αλλά το συγκεκριμένο πιστεύω πως είναι χρήσιμο.panos291 έγραψε: ↑08 Σεπ 2023, 15:30panos291 @ Tον σκότωσαν επειδή ανέβηκε τελευταία στιγμή στο πλοίοΑνεισαγγελέας Ηρακλείου:
«Στα νερά αυτά, χτες βράδυ, πνιγήκαμε όλοι.. μαζί του.. πιθανόν να τους χαμογελούσε όταν έφευγε, η αγαθή καρδιά δεν γνωρίζει από την απανθρωπιά.. πνίγηκε η ψυχή μας, δεν ναυάγησε, βυθιστήκαμε...κι επειδή η μάνα του δεν ζει, ας τον θρηνήσουμε εμείς. Αυτόν και τους εαυτούς μας. Ο τόπος αυτός είχε κάποτε ανθρώπους.. τώρα μόνο ουρλιαχτά λύκων, κάθε είδους, παντού.. Αντώνη, συγγνώμη, μην τα πεις στον Θεό...για ακόμη μια φορά, δείξε μας πως είναι η ανθρωπιά…Θ.Σ

Ε και τι; Θα κοιτάμε δεξιά αριστερά τι θα μας τραβήξει την προσοχή; Άστο, τι ασχολείσαι;
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Σωστά.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑08 Σεπ 2023, 19:23Δεν έχεις άδικο στην ουσία αλλά το κάρτα απεριόριστων διαδρομών δεν είναι ακριβές, προσωποποιημένη λέγεται και μπορεί να έχει μέσα ο,τι θες.runner έγραψε: ↑08 Σεπ 2023, 18:20Προσωποποιημένα εισιτήρια στην Αττική δεν υπάρχουν σε Μετρό, τραμ, προαστιακό και λεωφορεία. Προσωποποιημένη είναι μόνο η κάρτα απεριορίστων διαδρομών.
Ταυτότητα ζητούν μόνο αν δεν έχεις εισιτήριο και σου γράψουν πρόστιμο.
Επίσης, έχω δει δεκάδες ελέγχους σε ΜΜΜ διότι κυκλοφορώ συνέχεια με αυτά, όλους μια χαρά τους ελέγχουν και μια χαρά πρόστιμα έχω δει να γράφουν και σε μετανάστες.
Αυτή η ιστορία που περιγράφηκε πριν ή είναι προϊόν φαντασίας ή έγινε σε άλλη χώρα.
Η δική μου κάρτα, έχει φωτό και όνομα, αλλά δεν είναι απεριορίστων διαδρομών, ούτε μηνιαία.
Την γεμίζω με όσα εισιτήρια θέλω.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Απάντησε μου σε μια ερώτηση μόνο.talaipwros έγραψε: ↑08 Σεπ 2023, 19:26και ιδου κυριοι γιατι δεν υπαρχει ελπιδα
Τι ακριβώς σε κάνει κηνσορα?
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Σε κάποιο ντοκιμαντέρ είδα μια περίπτωση ενός μποέμ νέου στις ΗΠΑ. Στα 22 του, τον έβαλαν 25 χρόνια φυλακή για κατοχή 1,5 gr ηρωϊνης. Ενώ οι έμποροι αλωνίζουν ελεύθεροι.
Για πέταγμα γόπας πόσο θα ήταν;
Προφανώς δεν είναι δημοκρατία και εφαρμογή του νόμου κάτι τέτοιο.
Για πέταγμα γόπας πόσο θα ήταν;
Προφανώς δεν είναι δημοκρατία και εφαρμογή του νόμου κάτι τέτοιο.
Χέζουν οι ρινόκεροι στη ζούγκλα;
Τι ρωτάς βρε; Να λες καλά που δεν διακτινίστηκε στο σαλόνι σου και μόνο που τον ρώτησες. Αν τολμάς, ρώτα και τον enterprise-psi το ίδιο πράγμα.

Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 

- Dwarven Blacksmith
Στο Σταρ Τρεκ όμως έχουν replicators και ο ταλ λέει ότι η αντιγραφή είναι αμαρτία.Isildur έγραψε: ↑08 Σεπ 2023, 20:45Χέζουν οι ρινόκεροι στη ζούγκλα;
Τι ρωτάς βρε; Να λες καλά που δεν διακτινίστηκε στο σαλόνι σου και μόνο που τον ρώτησες. Αν τολμάς, ρώτα και τον enterprise-psi το ίδιο πράγμα.

-
αλλο η αντιγραφη αλλο η πειρατειαDwarven Blacksmith έγραψε: ↑08 Σεπ 2023, 20:47Στο Σταρ Τρεκ όμως έχουν replicators και ο ταλ λέει ότι η αντιγραφή είναι αμαρτία.Isildur έγραψε: ↑08 Σεπ 2023, 20:45Χέζουν οι ρινόκεροι στη ζούγκλα;
Έχουνε ε; Δεν ξέρω, έχω δει κάποια επεισόδια σειρών και κάποιες από τις ταινίες αλλά δεν είμαι και πολύ φαν και δεν τα θυμάμαι όλα τα μπλιμπλίκια τους.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑08 Σεπ 2023, 20:47Στο Σταρ Τρεκ όμως έχουν replicators και ο ταλ λέει ότι η αντιγραφή είναι αμαρτία.Isildur έγραψε: ↑08 Σεπ 2023, 20:45Χέζουν οι ρινόκεροι στη ζούγκλα;
Btw, κάνε κάτι ρε με τα αβατάρια σου. Μας έχεις καταμπερδέψει λέμε.

Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 

η πειρατεία σκοτωνει το ποδόσφαιρο, καλύτερα να προσπερναμε με μηχανάκια τα αμάξια αν είναι.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Πιστεύω ότι η στιγμή της αφόδευσης είναι η καλύτερη στιγμή για να διαλογιστεί κάποιος.
από Έκτωρ » 03 Απρ 2024, 11:18 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 3 Απαντήσεις
- 747 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Unicex
10 Σεπ 2024, 08:23
-
-
-
Νέα δημοσίευση Σαουδάραβες συνοριακοί φρουροί σκότωσαν εκατοντάδες λαθρομετανάστες
από Ίακχος » 21 Αύγ 2023, 09:51 » σε Διεθνής πολιτική - 21 Απαντήσεις
- 1028 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Green Dragon
22 Αύγ 2023, 07:42
-
-
-
Νέα δημοσίευση Λεσβία καπετάνισσα βυθίζει το πλοίο της.
από Kauldron » 07 Οκτ 2024, 11:11 » σε Διεθνής πολιτική - 68 Απαντήσεις
- 1292 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
21 Οκτ 2024, 20:57
-
-
-
Νέα δημοσίευση Πεθερικά σκότωσαν τον γαμπρό τους στην Μπογκοτά του Κουλισταν
από Μαδουραίος » 25 Φεβ 2024, 11:04 » σε Κοινωνικά θέματα - 42 Απαντήσεις
- 1525 Προβολές
-