Tον σκότωσαν επειδή ανέβηκε τελευταία στιγμή στο πλοίο
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Tον σκότωσαν επειδή ανέβηκε τελευταία στιγμή στο πλοίο
Ελλάδα;, Ίσως αυτό που λέει ο Νανδρος;
Είχα κάρτα διαρκείας (που την βγάζεις με ταυτότητα) αλλά θυμάμαι χαρακτηριστικά ότι την συγκεκριμένη μέρα δεν την είχα ανανεώσει και είχα απλό εισιτήριο.
Επίσης μου έτυχε πρόσφατα εδώ που μένω το πρωί ελεγκτής να κόβει πρόστιμο σε επιβάτιδα επειδή το εισιτήριο δεν είχε χτυπηθεί σωστά (πιθανόν έφταιγε το μηχάνημα).
Βρε αι στο διάολο, έχουν εντολές να μας τρελαίνουν, ποιος τους παίρνει στα σοβαρά; Μάλλον αυτός που πήδηξε από το τρόλλει.
Αν δεν μιλάς για αστυνομικό έλεγχο για λόγους ασφαλείας, επειδή κάτι έχει συμβεί,Antares έγραψε: ↑08 Σεπ 2023, 17:54Μου είχε τύχει ελέγκτρια στο τραμ που όχι μόνο ζητούσε εισιτήριο για να ελέγξει αλλά και ταυτότητα (με σωστό εισιτήριο εννοείται). Όπου καθόταν μετανάστης κοίταζε λοξά και προσπερνούσε. Αυτή και τον οποιοδήποτε ελεγκτή ποιος τον ελέγχει και έχει δώσει τέτοιες εντολές;
Γιατί σε έλεγχο σε τρένα σε άλλες χώρες έχω δει να ζητάνε σε όλους ταυτότητες ή διαβατήρια.
σε ποιές άλλες χώρες έχεις δει να ζητούν ταυτότητες και διαβατήρια στα τρένα;
Δηλαδή στα αστικά τρένα ή στο μετρό στο Άμστερνταμ, στο Λονδίνο, στην Ρώμη, στο Παρίσι, στο Τόκυο ή στην Νέα Υόρκη, έχεις δει να ζητάνε ταυτότητα ή διαβατήριο;
Προσωποποιημένα εισιτήρια στην Αττική δεν υπάρχουν σε Μετρό, τραμ, προαστιακό και λεωφορεία. Προσωποποιημένη είναι μόνο η κάρτα απεριορίστων διαδρομών.
Ταυτότητα ζητούν μόνο αν δεν έχεις εισιτήριο και σου γράψουν πρόστιμο.
Επίσης, έχω δει δεκάδες ελέγχους σε ΜΜΜ διότι κυκλοφορώ συνέχεια με αυτά, όλους μια χαρά τους ελέγχουν και μια χαρά πρόστιμα έχω δει να γράφουν και σε μετανάστες.
Αυτή η ιστορία που περιγράφηκε πριν ή είναι προϊόν φαντασίας ή έγινε σε άλλη χώρα.
Επίσης, έχω δει δεκάδες ελέγχους σε ΜΜΜ διότι κυκλοφορώ συνέχεια με αυτά, όλους μια χαρά τους ελέγχουν και μια χαρά πρόστιμα έχω δει να γράφουν και σε μετανάστες.
Αυτή η ιστορία που περιγράφηκε πριν ή είναι προϊόν φαντασίας ή έγινε σε άλλη χώρα.
Αυτό!runner έγραψε: ↑08 Σεπ 2023, 18:20Προσωποποιημένα εισιτήρια στην Ελλάδα δεν υπάρχουν σε Μετρό, τραμ και λεωφορεία.
Δεν μπορεί να σου ζητήσει ταυτότητα ελεγκτής εάν έχεις εισιτήριο
Ίσως έχουν αλλάξει τα πράγματα. Έχω φύγει από την Αθήνα από το 2020.
Μια φορά έγινε. Δεν το είχα ξαναδεί.
Μια φορά έγινε. Δεν το είχα ξαναδεί.
Τίποτα δεν έχει αλλάξει.
Να ελέγχουν εισιτήρια επιλεγμένα δεν υπήρξε ποτέ.
όλους τους ελέγχουν και σε όλους βάζουν πρόστιμο.
Δεν υπήρξε ποτέ θέμα μη ελέγχου των μεταναστών στα ΜΜΜ.
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Α χα χα. Σε ποια παράλληλη πραγματικότητα ζεις; Είσαι από δω ή μας έρχεσαι από τας Ευρώπας;Saturn έγραψε: ↑08 Σεπ 2023, 17:43Αυτό είναι πραγματικά χυδαίο εως πρόστυχο.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑08 Σεπ 2023, 17:21
Πιστεύεις ότι ενδιαφέρεται κανείς πραγματικά; Κανένας.
Δεν χρειάζεται να απαντήσεις.
Δεν θα αναταπαντήσω, έτσι κι αλλιώς
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Όχι δεν εννοώ αυτόν. Την ξέρω την περίπτωση του τρόλλευ και αν και έχει τελεσιδικήσει δεν ειναι βέβαιο τι έγινε. Μιλάω για ακόμα πιο παλιά. Και είσαι έξυπνος άνθρωπος, γιατί με απογοητεύεις μπλέκοντας και πάλι πούτσες και βούρτσες; Μην προσπαθείς να μου πουλήσεις νδ. Την έχω φάει ήδη στην μάπα.πατησιωτης έγραψε: ↑08 Σεπ 2023, 17:40Aν εννοείς αυτόν που σκοτώθηκε πηδώντας από το τρόλλευ,αυτόν δεν τον πέταξε κανείς.ΕΙΔΕ ότι μπήκε στο τρόλευ ελεγκτής και επειδή δεν είχε βγάλει εισιτήριο και φοβήθηκε ότι θα φάει πρόστιμο,πήδηξε άρον άρον από το τρόλλευ και σκοτώθηκε.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑08 Σεπ 2023, 17:21Όπως τον άλλον που πετάξανε από το λεωφορείο και τον προηγούμενο και τον προηγούμενο και πάει λέγοντας.
Οι "αλληλέγγυοι" προς αυτόν ουσιαστικά ζητούσαν να καταργηθούν οι ελεγκτές ώστε να μην φοβούνται οι τζαμπατζήδες και πηδάνε έξω από τα λεωφορεία και τα τρόλλευ.
Και η πλάκα είναι ότι σιωπηρά για ένα διάστημα η κυβέρνηση το εφήρμοσε.Στο κάτω κάτω τι είναι μερικά εκατομμύρια μπροστά στο χρέος δισεκατομμυρίων;Θα τα βρεί όλα ο Σόιμπλε με τον βαρουφάκη.
-
οπως ειπε και ο γνωστος ποιητης:George_V έγραψε: ↑08 Σεπ 2023, 14:06Κοίτα κι εγώ έχω κατεβάσει πειρατικά αλλά δεν βαράω άτομα στο δρόμο.talaipwros έγραψε: ↑08 Σεπ 2023, 13:58οποτε υποθετω ανηκεις και εσυ στη λιστα και προσπαθεις να διωξεις τις τυψεις.
κατανοητο
Θες να μας πεις δλδ οτι εσύ είσαι ο άγιος και ολοιβοι άλλοι είμαστε τραμπουκοι?
With the first link, the chain is forged. The first speech censured, the first thought forbidden, the first freedom denied, chains us all irrevocably.
- Πτολεμαίος
- Phorum.gr user: Last Veteran
Λέω πως για κάθε κλεφτρόνι που κλέβει κάποιον που δεν είναι πλούσιος, τότε έχουμε ταξική πράξη.Χαοτικός έγραψε: ↑07 Σεπ 2023, 21:43Του απαντάς το τι κάνουν οι γύφτοι σαν να είναι μια κανονική συνέχεια της κουβέντας; Δεν είχες να πεις κάτι για το πως συνδέεται αυτό που είπες εσύ μα αυτό που είπε μετά;ΟΥΤΙΣ έγραψε: ↑07 Σεπ 2023, 21:17Δεν λειτουργούν ταξικά, αλλά η κοινωνική θέση τους, μεταξύ άλλων, τους σπρώχνει στην παραβατικότητα.Πτολεμαίος έγραψε: ↑07 Σεπ 2023, 20:12
Δηλαδή οι γύφτοι και κάθε κλεφτρόνι εκεί έξω λειτουργουν ταξικά έτσι;
Δεν κλέβουν λατσηδες μαρινακηδες.
Τι άλλο θα διαβάσουμε εδώ μέσα ακόμα.
Κάθε έγκλημα έχει συγκεκριμένα χαρακτηριστικά και απαιτείται κοινωνιολογική ανάλυση για να εντοπίσεις τα αίτια.
Αφού το έγκλημα είναι ταξικο, τότε ταξικο είναι και το παράδειγμα μου (λες και αυτό σε πείραξε και όχι η κουφαμάρα που ειπώθηκε).
Μαλακες μου και γω επινα φούντα 20+ χρόνια, την κατάσταση σας όσον αφορά την αντίληψη της πραγματικότητας, δεν την έχω φτάσει ούτε καν.
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Μπα βλέπουμε και Σταρ Τρεκ?talaipwros έγραψε: ↑08 Σεπ 2023, 19:19οπως ειπε και ο γνωστος ποιητης:George_V έγραψε: ↑08 Σεπ 2023, 14:06Κοίτα κι εγώ έχω κατεβάσει πειρατικά αλλά δεν βαράω άτομα στο δρόμο.talaipwros έγραψε: ↑08 Σεπ 2023, 13:58
οποτε υποθετω ανηκεις και εσυ στη λιστα και προσπαθεις να διωξεις τις τυψεις.
κατανοητο
Θες να μας πεις δλδ οτι εσύ είσαι ο άγιος και ολοιβοι άλλοι είμαστε τραμπουκοι?With the first link, the chain is forged. The first speech censured, the first thought forbidden, the first freedom denied, chains us all irrevocably.
Εσύ τι από όλα στη λίστα σου έχεις κάνει?
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
-
τιποταGeorge_V έγραψε: ↑08 Σεπ 2023, 19:21Μπα βλέπουμε και Σταρ Τρεκ?talaipwros έγραψε: ↑08 Σεπ 2023, 19:19οπως ειπε και ο γνωστος ποιητης:With the first link, the chain is forged. The first speech censured, the first thought forbidden, the first freedom denied, chains us all irrevocably.
Εσύ τι από όλα στη λίστα σου έχεις κάνει?
επισης
dudeΜπα βλέπουμε και Σταρ Τρεκ?
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Επιβεβαιωνεις τα λόγια μου. Μας τη λες κι από πάνω με ύφος καρδιναλιου ότι είμαστε τραμπουκοι ενώ εσύ ο άγιος που μας κουνάς το δάχτυλο.talaipwros έγραψε: ↑08 Σεπ 2023, 19:21τιποτα
επισηςdudeΜπα βλέπουμε και Σταρ Τρεκ?
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Πιστεύω ότι η στιγμή της αφόδευσης είναι η καλύτερη στιγμή για να διαλογιστεί κάποιος.
από Έκτωρ » 03 Απρ 2024, 11:18 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 3 Απαντήσεις
- 747 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Unicex
10 Σεπ 2024, 08:23
-
-
-
Νέα δημοσίευση Σαουδάραβες συνοριακοί φρουροί σκότωσαν εκατοντάδες λαθρομετανάστες
από Ίακχος » 21 Αύγ 2023, 09:51 » σε Διεθνής πολιτική - 21 Απαντήσεις
- 1028 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Green Dragon
22 Αύγ 2023, 07:42
-
-
-
Νέα δημοσίευση Λεσβία καπετάνισσα βυθίζει το πλοίο της.
από Kauldron » 07 Οκτ 2024, 11:11 » σε Διεθνής πολιτική - 68 Απαντήσεις
- 1292 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
21 Οκτ 2024, 20:57
-
-
-
Νέα δημοσίευση Πεθερικά σκότωσαν τον γαμπρό τους στην Μπογκοτά του Κουλισταν
από Μαδουραίος » 25 Φεβ 2024, 11:04 » σε Κοινωνικά θέματα - 42 Απαντήσεις
- 1524 Προβολές
-