Τριτοκοσμικοι νοτιοανατολιτες επιτεθηκαν στον μπουταρη

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Golden Age

Re: Τριτοκοσμικοι νοτιοανατολιτες επιτεθηκαν στον μπουταρη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age » 25 Μάιος 2018, 14:40

hellegennes έγραψε:
25 Μάιος 2018, 14:15
Golden Age έγραψε:
25 Μάιος 2018, 13:14
hellegennes έγραψε:
25 Μάιος 2018, 08:58
με το να το εκθέτεις σε πιθανό θανάσιμο τραυματισμό; Πας καλά;
Απο που κι ως που το εξέθεσε σε θανάσιμο τραυματισμό ρε;;; Επειδή το πήγε σε εκδήλωση της γενοκτονίας ή επειδή του έδειχνε πόσο κακός είναι ο Μπουτάρης;
Γινόταν καβγάς κι έτρεξε να χωθεί. Μια αδέσποτη και θα μπορούσε κάλλιστα να το βρει στο δόξα πατρί.
Που έτρεξε να χωθεί ρε μάστορα; Μπροστά του πέρασαν. Καλά, δεν ντρέπεστε να προσπαθείτε να βγάλετε απο την μύγα ξύγκι για να υποστηρίξετε τον ανθελληνισμό; :lol:

Άβαταρ μέλους
Ίφιδα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ίφιδα » 25 Μάιος 2018, 14:42

Nero έγραψε:
25 Μάιος 2018, 14:21
Ίφιδα έγραψε:
25 Μάιος 2018, 13:47
Δε νομίζω να ξαναβγει Μπουτάρης.
Εντωμεταξύ αν ακολουθήσεις τη λογική "follow the money" αν απο καπου ήταν οργανωμένη αυτή η επίθεση ήταν απο τέτοιους καιροσκόπους
Ωπ, δεν ήταν τελικά αυθόρμητη κίνηση αγανάκτησης απο αδικημένους πατριώτες η επίθεση στον Μπουτάρη,ήταν στημένη προβοκάτσια απο έμμισθα όργανα των εβρ του Σόρος? Μίλησε μας γι'αυτή την εξέλιξη
Δεν εχω ιδέα, η πρωθυπουργάρα σου μίλησε για οργανωμένη δολοφονική επίθεση, ρωτα τον. Μου απαγορευεις την λογικη σκεψη πως για να ειναι οργανωμένη μια επιθεση θα πρέπει να γνωριζαν γι αυτήν;

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 25 Μάιος 2018, 14:44

shrike έγραψε:
25 Μάιος 2018, 14:27
Βαριέμαι. Βαριέμαι αφάνταστα να περιστρέφουμε την κουβέντα γύρω από λεπτομέρειες και ερμηνείες φράσεων, παρ' όλο που το έκανα κι εγώ ως έναν βαθμό νωρίτερα.
Εν συντομία και για να το κλείσω (απ' την μεριά μου πάντα, εσύ συνέχισέ το όσο θες), θα κάνω μόνο δύο παρατηρήσεις:

Ψέματα, δεν θα κάνω καμιά. Ξεκίνησα να γράφω κάτι, είδα ότι ανακυκλώνω τα ίδια πράγματα... τέλος.

Ναι, Χέλη μου. Έχεις δίκιο. Τέλος. Είπαμε, βαρέθηκα, δεν αντέχω άλλο. Ειλικρινά απορώ με κάποιους που δεν βαριούνται ποτέ να επαναλαμβάνουν τα ίδια πράγματα 100 φορές...
Απάντησα ουσιαστικά και στα δύο σημεία σου. Αν δεν σε καλύπτει η απάντηση δεν μπορώ να κάνω κάτι γιατί δεν έχω να προσθέσω κάτι άλλο ιδιαίτερο. Ήταν υπέρ το δέον πλήρες αυτό που έγραψα. Απάντησα αναλυτικά στο γιατί δεν είναι επιχείρημα το «δεν μπορείς να κάνεις κριτική απ' έξω» και στο τι σημαίνει «να μεγαλώσει καλύτερα». Μόνο αυτό θα πω ξανά: αν ένας γονιός δεν καταλαβαίνει πότε κάνει κακό στο παιδί του, τότε χρειάζεται και ο ίδιος βοήθεια εκτός απ' το παιδί του. Ο αληθινός γονιός δεν νοιάζεται αν θα μεγαλώσει ο ίδιος το παιδί του αλλά αν θα είναι υγιές. Νόμος. Ναι, είναι νόμος και γι' αυτό είναι νόμος και του κράτους.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 25 Μάιος 2018, 14:45

Golden Age έγραψε:
25 Μάιος 2018, 14:40
Που έτρεξε να χωθεί ρε μάστορα; Μπροστά του πέρασαν. Καλά, δεν ντρέπεστε να προσπαθείτε να βγάλετε απο την μύγα ξύγκι για να υποστηρίξετε τον ανθελληνισμό; :lol:
Μα ναι, αυτό δείχνουν ξεκάθαρα τα βίντεο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,

Άβαταρ μέλους
shrike
Phorum.gr user: Isildur

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από shrike » 25 Μάιος 2018, 14:51

hellegennes έγραψε:
25 Μάιος 2018, 14:44
shrike έγραψε:
25 Μάιος 2018, 14:27
Βαριέμαι. Βαριέμαι αφάνταστα να περιστρέφουμε την κουβέντα γύρω από λεπτομέρειες και ερμηνείες φράσεων, παρ' όλο που το έκανα κι εγώ ως έναν βαθμό νωρίτερα.
Εν συντομία και για να το κλείσω (απ' την μεριά μου πάντα, εσύ συνέχισέ το όσο θες), θα κάνω μόνο δύο παρατηρήσεις:

Ψέματα, δεν θα κάνω καμιά. Ξεκίνησα να γράφω κάτι, είδα ότι ανακυκλώνω τα ίδια πράγματα... τέλος.

Ναι, Χέλη μου. Έχεις δίκιο. Τέλος. Είπαμε, βαρέθηκα, δεν αντέχω άλλο. Ειλικρινά απορώ με κάποιους που δεν βαριούνται ποτέ να επαναλαμβάνουν τα ίδια πράγματα 100 φορές...
Απάντησα ουσιαστικά και στα δύο σημεία σου. Αν δεν σε καλύπτει η απάντηση δεν μπορώ να κάνω κάτι γιατί δεν έχω να προσθέσω κάτι άλλο ιδιαίτερο. Ήταν υπέρ το δέον πλήρες αυτό που έγραψα. Απάντησα αναλυτικά στο γιατί δεν είναι επιχείρημα το «δεν μπορείς να κάνεις κριτική απ' έξω» και στο τι σημαίνει «να μεγαλώσει καλύτερα». Μόνο αυτό θα πω ξανά: αν ένας γονιός δεν καταλαβαίνει πότε κάνει κακό στο παιδί του, τότε χρειάζεται και ο ίδιος βοήθεια εκτός απ' το παιδί του. Ο αληθινός γονιός δεν νοιάζεται αν θα μεγαλώσει ο ίδιος το παιδί του αλλά αν θα είναι υγιές. Νόμος. Ναι, είναι νόμος και γι' αυτό είναι νόμος και του κράτους.
Είπαμε ναι. Έχεις δίκιο. Τι δεν καταλαβαίνεις;

Θες ν' αρχίσω να σου λέω, πόσο "αναλυτικός" και "ουσιαστικός" είσαι επιλεκτικά στα σημεία που θες να εστιάσεις, αλλά καταπίνεις την κάμηλο στα υπόλοιπα; Θες να σου πω ότι κάθε τόσο κάνεις κριτική ή προσπαθείς να θέσεις παγκόσμιους κανόνες για πράγματα με τα οποία δεν έχεις καμιά απολύτως επαφή ή σχέση (από επιλογή σου ή όχι); Και δεν αναφέρομαι αναγκαστικά μόνο στα παιδιά, το κάνεις σε πολλά θέματα. Μπορούμε να μιλάμε μέχρι αύριο, αλλά είπα τέλος. Φτάνει.

Μια μικρή λεπτομέρεια μόνο, από το αρχικό σου κείμενο, ουσιαστικά διαφώνησα μόνο με το μαρκαρισμένο κι αυτό κυρίως για τον τρόπο που το παρουσιάζεις. Αν έχεις όρεξη, ξαναδές τι σου λέω.

Αυτά. Τέλος. Οριστικά πλέον. (Από μένα δηλαδή, εσύ είπαμε... μέχρι αύριο αν θες). Οριστικά όμως τέλος. Ήδη αθέτησα μια φορά τον λόγο μου, δεν θα το ξανακάνω.

Άβαταρ μέλους
Golden Age

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age » 25 Μάιος 2018, 14:51

hellegennes έγραψε:
25 Μάιος 2018, 14:45
Golden Age έγραψε:
25 Μάιος 2018, 14:40
Μα ναι, αυτό δείχνουν ξεκάθαρα τα βίντεο.
:smt023

Όλη η ιστορία απο το σύστημα γίνεται για να επιβάλλει δια της βίας την απόσχιση της Μακεδονίας απο την Ελλάδα. Γι' αυτό κάνουν τόσες μέρες προπαγάνδα για τον Μπουτάρη και προσπαθούν να τρομοκρατήσουν τον κόσμο.

70χρονος και πίπες και μπλε. Τους "έπιασε ο πόνος" για τον εξουσιαστή. Τους είδα ποσο "ευαίσθητοι" ήτανε όταν υπήρξε πραγματικά οργανωμένη και πολιτικά σκόπιμη επίθεση σε 66χρονο:

Ένα έχω να πω και πάλι. Ο Μανιαδάκης ήτανε ψυχούλα.

Άβαταρ μέλους
ΜπλεΜπουμπυς

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΜπλεΜπουμπυς » 25 Μάιος 2018, 14:51

Αστυνομικός ένας από αυτούς που ταυτοποιήθηκε για την επίθεση στο Μπουτάρη.
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει πλέον η ερώτηση «πιστεύετε στο αστικό σύστημα;».
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !

Άβαταρ μέλους
Ίφιδα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ίφιδα » 25 Μάιος 2018, 14:53

hellegennes έγραψε:
25 Μάιος 2018, 14:13
Ίφιδα έγραψε:
25 Μάιος 2018, 11:52
Χέλι, σου ξαναλέω με όλη μου την αγάπη κι αφού έχω ηρεμήσει πίνοντας τον καφέ μου πως τις παπαριές τις λες εσύ. Το να δώσεις σ ενα δίχρονο καραμέλα το θέτεις σε άμεσο κίνδυνο, ξέρεις πόσοι γονείς το κάνουν; Ιδίως όταν το "προστατεύουν" δίνοντας του συνεχώς αλεσμένη τροφή (το οποίο είναι εξίσου επικίνδυνο λένε οι νέες έρευνες και γι αυτό προτείνουν την blw μέθοδο, δηλαδή να δίνεις κομμάτια στο παιδί αντί για αλεσμένα, πράγμα που θέτει και πάλι το παιδί σε κίνδυνο). Το να μην καρφώσεις την συρταριέρα στο τοίχο θέτεις το παιδί σε άμεσο κίνδυνο, το να το βάλεις σε μια βαρκα για να μπεις σε μια χώρα παράνομα χωρίς να βομβαρδίζεσαι στη στεριά, θέτεις το παιδί σε άμεσο κίνδυνο, το να μην το εμβολιάσεις το θέτει σε άμεσο κίνδυνο κι όχι δεν ειναι ατύχημα.
Τίποτα απ' αυτά που λες δεν είναι άμεσος κίνδυνος και στην χειρότερη είναι αμέλεια. Έλεος, πια, ρε συ! Σε λίγο θα μας πεις ότι εκθέτεις σε άμεσο κίνδυνο το παιδί αν δεν έχει ασανσέρ η οικοδομή και πρέπει να κατέβει σκαλοπάτια.

Μίλησα για ενεργητική και παθητική δράση. Θέλεις να το ξαναπώ; Δεν εκτέθηκε σε κίνδυνο παθητικά το παιδί, δηλαδή επειδή ο τύπος το πήρε μαζί του στην συγκέντρωση (όπου η πολυκοσμία από μόνη της είναι παθητικός κίνδυνος), μπλέχτηκε σε καβγά που έπεσε ξύλο κι αντικείμενα. Δεν βρέθηκε απλώς εκεί, χώθηκε εκεί. Ενεργητική δράση.
Κοιτα, προφανως εισαι πωρωμένος λαικός δικαστής που θες να αρπάζεις τα παιδιά οποιου νομίζεις εσυ. Απ τη στιγμή που κανεις οτι δεν καταλαβαίνεις φερε το βίντεο που δειχνει οτι ο πατέρας χώθηκε σε καυγά και κόλλησε το παιδι πανω στον μπουτάρη για να φάει κι αυτο μερικές ψιλές. Αν όχι, άστο να πάει στο διάολο, εξέφρασες μια φασιστική σκατόψυχη άποψη, δε θα σε ριξουμε στην πυρα, ουτε θα σε τρεξουμε στα δικαστήρια

Το ότι δεν εισαι γονιός και ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΙΔΕΑ πόσο δύσκολο ειναι να εισαι καλός γονιός είναι.μια χαρά επιχείρημα, καταλαβαινω οτι δε σε συμφερει αλλά ισχύει. Ο αληθινός γονιός ενδιαφερεται για το πως θα μεγαλώσει το παιδι του και θελει να το μεγαλώσει ο ιδιος όχι καποιος άλλος επειδη ετσι γουσταρει ο Χέλι γιατι πολύ απλά η ανιδιοτελής αγάπη δεν ειναι κατι ευκολο να βρεις

π.χ αμα πεθάνω εγω, και παρόλο που θα ηθελα ο αντρας μου να ξαναπαντρευτει τρεμω στην ιδέα του ποιά θα μεγαλώσει το παιδί μου, γιατι πολύ απλά, καμια δε θα το αγαπησει όπως εγω, ουτε θα βαζει τον εαυτο της στην άκρη με.την ιδια "ευκολία" για να το.μεγαλώσει σωστα, ποσο μάλλον η πρόνοια ή καποιο.ιδρυμα

Άβαταρ μέλους
shrike

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από shrike » 25 Μάιος 2018, 14:54

ΜπλεΜπουμπυς έγραψε:
25 Μάιος 2018, 14:51
Αστυνομικός ένας από αυτούς που ταυτοποιήθηκε για την επίθεση στο Μπουτάρη.
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει πλέον η ερώτηση «πιστεύετε στο αστικό σύστημα;».
Γιατί ρε φίλε, έχει σημασία; Αν δηλαδή ήταν μαραγκός, θα ρωτούσες "πιστεύετε στην κατασκευή καναπέδων;".

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 25 Μάιος 2018, 15:05

Όπως τα λέτε, καλοί μου γονείς. Ελπίζω να το θυμηθείτε σε οποιοδήποτε άλλο θέμα εκφράσετε στο μέλλον την άποψή σας.

Να, καλή ώρα, καλή μου Ίφιδα, κριτικάρεις τον δήμαρχο χωρίς να είσαι. Ξέρεις πόσο δύσκολο είναι να είσαι καλός δήμαρχος; Όταν γίνεις τότε να μιλήσεις. Μέχρι τότε εκφράζεις φασιστικές, σκατόψυχες απόψεις εναντίον του δημάρχου.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,

Άβαταρ μέλους
shrike

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από shrike » 25 Μάιος 2018, 15:06

Ίφιδα έγραψε:
25 Μάιος 2018, 14:53
hellegennes έγραψε:
25 Μάιος 2018, 14:13
Ίφιδα έγραψε:
25 Μάιος 2018, 11:52
Χέλι, σου ξαναλέω με όλη μου την αγάπη κι αφού έχω ηρεμήσει πίνοντας τον καφέ μου πως τις παπαριές τις λες εσύ. Το να δώσεις σ ενα δίχρονο καραμέλα το θέτεις σε άμεσο κίνδυνο, ξέρεις πόσοι γονείς το κάνουν; Ιδίως όταν το "προστατεύουν" δίνοντας του συνεχώς αλεσμένη τροφή (το οποίο είναι εξίσου επικίνδυνο λένε οι νέες έρευνες και γι αυτό προτείνουν την blw μέθοδο, δηλαδή να δίνεις κομμάτια στο παιδί αντί για αλεσμένα, πράγμα που θέτει και πάλι το παιδί σε κίνδυνο). Το να μην καρφώσεις την συρταριέρα στο τοίχο θέτεις το παιδί σε άμεσο κίνδυνο, το να το βάλεις σε μια βαρκα για να μπεις σε μια χώρα παράνομα χωρίς να βομβαρδίζεσαι στη στεριά, θέτεις το παιδί σε άμεσο κίνδυνο, το να μην το εμβολιάσεις το θέτει σε άμεσο κίνδυνο κι όχι δεν ειναι ατύχημα.
Τίποτα απ' αυτά που λες δεν είναι άμεσος κίνδυνος και στην χειρότερη είναι αμέλεια. Έλεος, πια, ρε συ! Σε λίγο θα μας πεις ότι εκθέτεις σε άμεσο κίνδυνο το παιδί αν δεν έχει ασανσέρ η οικοδομή και πρέπει να κατέβει σκαλοπάτια.

Μίλησα για ενεργητική και παθητική δράση. Θέλεις να το ξαναπώ; Δεν εκτέθηκε σε κίνδυνο παθητικά το παιδί, δηλαδή επειδή ο τύπος το πήρε μαζί του στην συγκέντρωση (όπου η πολυκοσμία από μόνη της είναι παθητικός κίνδυνος), μπλέχτηκε σε καβγά που έπεσε ξύλο κι αντικείμενα. Δεν βρέθηκε απλώς εκεί, χώθηκε εκεί. Ενεργητική δράση.
Κοιτα, προφανως εισαι πωρωμένος λαικός δικαστής που θες να αρπάζεις τα παιδιά οποιου νομίζεις εσυ. Απ τη στιγμή που κανεις οτι δεν καταλαβαίνεις φερε το βίντεο που δειχνει οτι ο πατέρας χώθηκε σε καυγά και κόλλησε το παιδι πανω στον μπουτάρη για να φάει κι αυτο μερικές ψιλές. Αν όχι, άστο να πάει στο διάολο, εξέφρασες μια φασιστική σκατόψυχη άποψη, δε θα σε ριξουμε στην πυρα, ουτε θα σε τρεξουμε στα δικαστήρια

Το ότι δεν εισαι γονιός και ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΙΔΕΑ πόσο δύσκολο ειναι να εισαι καλός γονιός είναι.μια χαρά επιχείρημα, καταλαβαινω οτι δε σε συμφερει αλλά ισχύει. Ο αληθινός γονιός ενδιαφερεται για το πως θα μεγαλώσει το παιδι του και θελει να το μεγαλώσει ο ιδιος όχι καποιος άλλος επειδη ετσι γουσταρει ο Χέλι γιατι πολύ απλά η ανιδιοτελής αγάπη δεν ειναι κατι ευκολο να βρεις

π.χ αμα πεθάνω εγω, και παρόλο που θα ηθελα ο αντρας μου να ξαναπαντρευτει τρεμω στην ιδέα του ποιά θα μεγαλώσει το παιδί μου, γιατι πολύ απλά, καμια δε θα το αγαπησει όπως εγω, ουτε θα βαζει τον εαυτο της στην άκρη με.την ιδια "ευκολία" για να το.μεγαλώσει σωστα, ποσο μάλλον η πρόνοια ή καποιο.ιδρυμα
Ίφιδα, συγγνώμη αλλά νομίζω ότι τσάμπα παιδεύεσαι. Δεν υπάρχει περίπτωση να το καταλάβει. Ο Χέλης πιστεύει ότι τα πάντα είναι μετρήσιμα και τα πάντα μπορείς να τα κρίνεις βάσει λογικής, ακόμα και εξ' αποστάσεως.

Με την ίδια τακτική, κάποτε προσπαθούσε να πείσει καμιά δεκαριά νοματαίους ότι η formula 1 είναι μια άχρηστη παπαριά που δεν θα 'πρεπε να θεωρείται καν άθλημα (υπ' όψιν, τότε τουλάχιστον δεν είχε πιάσει ποτέ τιμόνι στα χέρια του, αλλά είχε και άποψη επί του θέματος), ή που επέμενε ότι κακώς λένε και ξαναλένε ότι το StarWars είχε κάνει τόση εντύπωση όταν πρωτο-βγήκε, τα εφέ του δεν άξιζαν και δεν εντυπωσίασαν ούτε καν αυτούς που το είχαν δει εκείνη την εποχή (υπ' όψιν, δεν ήταν καν γεννημένος τότε, αλλά ήξερε πώς είχε αντιδράσει ο κόσμος, προφανώς υπήρχε κάποιο "αντιδρασόμετρο" σε κάποιο λήμμα της wiki) και πολλά άλλα τέτοια. Από χαζο-θέματα δηλαδή, έως και πολύ σοβαρά όπως το σημερινό, πάντα κρατά αυτήν τη στάση. "Εγώ δεν έχω καμιά προσωπική εμπειρία, αλλά ξέρω καλύτερα από εσάς που το ζείτε/ζήσατε κλπ".

Γι' αυτό λέω (και δεν είναι η πρώτη φορά): ναι, οκ. Έχεις δίκιο, τέλος.

Άβαταρ μέλους
Ίφιδα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ίφιδα » 25 Μάιος 2018, 15:10

Ρε συ δικιο εχεις, απλά προσπαθω επειδη όλοι εχουμε πει βλακείες για τους γονείς πριν γινουμε οι ιδιοι και καταλάβουμε τι παίζει. Ομως εχεις δικιο, δεν εχει νόημα, θα την ακουσει οταν ερθει η ωρα, με το καλο

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 25 Μάιος 2018, 15:12

Τίποτα απ' ό,τι λες δεν έχω πει όπως το λες. Πετάς περιττές φιοριτούρες για να κάνεις την άποψη να φαίνεται πιο εξτρήμ. Για την φόρμουλα είπα ότι δεν είναι λογικό να μπει στους ολυμπιακούς αγώνες σαν άθλημα γιατί δεν είναι άθλημα στην ουσία, είναι διαγωνισμός μεταξύ μηχανών και αυτή άλλωστε ήταν και η οπτική της ολυμπιακής επιτροπής, δεν ξέρω τι λένε τώρα. Και εμμένω στην ίδια άποψη, είναι διαγωνισμός μηχανών και τεχνικής του πιλότου, όχι σωματική απόδοση που είναι αυτό που αφορά τους ΟΑ. Εκεί κάπου άρχισες να μου λες ότι κάνουν γυμναστική και διατροφή και τα λοιπά. Άρα με την ίδια λογική είναι άθλημα και η ηθοποιία.

Δεν θα μπω καν στον κόπο να σχολιάσω αυτό που λες για το Star Wars, είναι παντελώς διαστρεβλωμένο.

Αλλά αν αυτά θέλεις να θυμάσαι ότι είπα, αυτά να θυμάσαι. Είναι το γνωστό δικαίωμα στην μνήμη.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,

Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 25 Μάιος 2018, 15:15

Ίφιδα έγραψε:
25 Μάιος 2018, 15:10
Ρε συ δικιο εχεις, απλά προσπαθω επειδη όλοι εχουμε πει βλακείες για τους γονείς πριν γινουμε οι ιδιοι και καταλάβουμε τι παίζει. Ομως εχεις δικιο, δεν εχει νόημα, θα την ακουσει οταν ερθει η ωρα, με το καλο
γιατί όμως να μην είχαμε δίκιο όταν λέγαμε βλακείες, και τώρα που γίναμε γονείς, απλά να κάνουμε τις βλακείες και να τις νομίζουμε για σωστές; Δεν γίνεται μία φορά να έχουμε και εμείς άδικο, σαν άνθρωποι; Ποτέ ε;

Αν έχουμε άδικο πάντως, θα έχουν όλοι δίκιο, και ο χέλης, γιατί ό,τι και να λέμε, δικά μας είναι, αλλά δεν ειναι δικά μας, έχουμε την επιμέλεια, μπορούν να μας την πάρουν.

Άβαταρ μέλους
Golden Age

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age » 25 Μάιος 2018, 15:18

hellegennes έγραψε:
25 Μάιος 2018, 15:05
Ξέρεις πόσο δύσκολο είναι να είσαι καλός δήμαρχος;
Παράγεi σκληρό έργο. Τί ακριβώς όμως εννοούσε ως "ανάπτυξη" της πόλης;

Μπουτάρης: Βλέπεις το άγαλμα του Εμμανουήλ Παππά και σε πιάνει αναγούλα

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις