Ίφιδα έγραψε: ↑25 Μάιος 2018, 14:53
hellegennes έγραψε: ↑25 Μάιος 2018, 14:13
Ίφιδα έγραψε: ↑25 Μάιος 2018, 11:52
Χέλι, σου ξαναλέω με όλη μου την αγάπη κι αφού έχω ηρεμήσει πίνοντας τον καφέ μου πως τις παπαριές τις λες εσύ. Το να δώσεις σ ενα δίχρονο καραμέλα το θέτεις σε άμεσο κίνδυνο, ξέρεις πόσοι γονείς το κάνουν; Ιδίως όταν το "προστατεύουν" δίνοντας του συνεχώς αλεσμένη τροφή (το οποίο είναι εξίσου επικίνδυνο λένε οι νέες έρευνες και γι αυτό προτείνουν την blw μέθοδο, δηλαδή να δίνεις κομμάτια στο παιδί αντί για αλεσμένα, πράγμα που θέτει και πάλι το παιδί σε κίνδυνο). Το να μην καρφώσεις την συρταριέρα στο τοίχο θέτεις το παιδί σε άμεσο κίνδυνο, το να το βάλεις σε μια βαρκα για να μπεις σε μια χώρα παράνομα χωρίς να βομβαρδίζεσαι στη στεριά, θέτεις το παιδί σε άμεσο κίνδυνο, το να μην το εμβολιάσεις το θέτει σε άμεσο κίνδυνο κι όχι δεν ειναι ατύχημα.
Τίποτα απ' αυτά που λες δεν είναι άμεσος κίνδυνος και στην χειρότερη είναι αμέλεια. Έλεος, πια, ρε συ! Σε λίγο θα μας πεις ότι εκθέτεις σε άμεσο κίνδυνο το παιδί αν δεν έχει ασανσέρ η οικοδομή και πρέπει να κατέβει σκαλοπάτια.
Μίλησα για ενεργητική και παθητική δράση. Θέλεις να το ξαναπώ; Δεν εκτέθηκε σε κίνδυνο παθητικά το παιδί, δηλαδή επειδή ο τύπος το πήρε μαζί του στην συγκέντρωση (όπου η πολυκοσμία από μόνη της είναι παθητικός κίνδυνος), μπλέχτηκε σε καβγά που έπεσε ξύλο κι αντικείμενα. Δεν βρέθηκε απλώς εκεί, χώθηκε εκεί. Ενεργητική δράση.
Κοιτα, προφανως εισαι πωρωμένος λαικός δικαστής που θες να αρπάζεις τα παιδιά οποιου νομίζεις εσυ. Απ τη στιγμή που κανεις οτι δεν καταλαβαίνεις φερε το βίντεο που δειχνει οτι ο πατέρας χώθηκε σε καυγά και κόλλησε το παιδι πανω στον μπουτάρη για να φάει κι αυτο μερικές ψιλές. Αν όχι, άστο να πάει στο διάολο, εξέφρασες μια φασιστική σκατόψυχη άποψη, δε θα σε ριξουμε στην πυρα, ουτε θα σε τρεξουμε στα δικαστήρια
Το ότι δεν εισαι γονιός και ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΙΔΕΑ πόσο δύσκολο ειναι να εισαι καλός γονιός είναι.μια χαρά επιχείρημα, καταλαβαινω οτι δε σε συμφερει αλλά ισχύει. Ο αληθινός γονιός ενδιαφερεται για το πως θα μεγαλώσει το παιδι του και θελει να το μεγαλώσει ο ιδιος όχι καποιος άλλος επειδη ετσι γουσταρει ο Χέλι γιατι πολύ απλά η ανιδιοτελής αγάπη δεν ειναι κατι ευκολο να βρεις
π.χ αμα πεθάνω εγω, και παρόλο που θα ηθελα ο αντρας μου να ξαναπαντρευτει τρεμω στην ιδέα του ποιά θα μεγαλώσει το παιδί μου, γιατι πολύ απλά, καμια δε θα το αγαπησει όπως εγω, ουτε θα βαζει τον εαυτο της στην άκρη με.την ιδια "ευκολία" για να το.μεγαλώσει σωστα, ποσο μάλλον η πρόνοια ή καποιο.ιδρυμα
Ίφιδα, συγγνώμη αλλά νομίζω ότι τσάμπα παιδεύεσαι. Δεν υπάρχει περίπτωση να το καταλάβει. Ο Χέλης πιστεύει ότι τα πάντα είναι μετρήσιμα και τα πάντα μπορείς να τα κρίνεις βάσει λογικής, ακόμα και εξ' αποστάσεως.
Με την ίδια τακτική, κάποτε προσπαθούσε να πείσει καμιά δεκαριά νοματαίους ότι η formula 1 είναι μια άχρηστη παπαριά που δεν θα 'πρεπε να θεωρείται καν άθλημα (υπ' όψιν, τότε τουλάχιστον δεν είχε πιάσει ποτέ τιμόνι στα χέρια του, αλλά είχε και άποψη επί του θέματος), ή που επέμενε ότι κακώς λένε και ξαναλένε ότι το StarWars είχε κάνει τόση εντύπωση όταν πρωτο-βγήκε, τα εφέ του δεν άξιζαν και δεν εντυπωσίασαν ούτε καν αυτούς που το είχαν δει εκείνη την εποχή (υπ' όψιν, δεν ήταν καν γεννημένος τότε, αλλά ήξερε πώς είχε αντιδράσει ο κόσμος, προφανώς υπήρχε κάποιο "αντιδρασόμετρο" σε κάποιο λήμμα της wiki) και πολλά άλλα τέτοια. Από χαζο-θέματα δηλαδή, έως και πολύ σοβαρά όπως το σημερινό, πάντα κρατά αυτήν τη στάση. "Εγώ δεν έχω καμιά προσωπική εμπειρία, αλλά ξέρω καλύτερα από εσάς που το ζείτε/ζήσατε κλπ".
Γι' αυτό λέω (και δεν είναι η πρώτη φορά): ναι, οκ. Έχεις δίκιο, τέλος.