Orion22 @ ΜΟΥΣΕΙΟΝ ΚΑΡΑΜΠΑΜΠΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ.
αν και συνήθως δεν διαφημήζουμε τα 1,10 μπετς
κουφάλες σας πρόλαβα
also φατσα τσεκς άουτ
Orion22 @ ΜΟΥΣΕΙΟΝ ΚΑΡΑΜΠΑΜΠΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ.
Εγω λεω να φυγουν τελειως.
Γέρασες και ακόμα δεν ξέρεις γιατί χρειάζεται το δελτίο αποστολής;wooded glade έγραψε: ↑02 Αύγ 2019, 23:03Ωραία και σε τι χρησιμεύει αυτό το πράγμα ;
Αν χρησιμεύει σε κάτι, στις αγορές μέσω διαδικτύου τι το αντικαθιστά ;
σκέψου το σαν ταυτότητα του μεταφερόμενου είδους,wooded glade έγραψε: ↑02 Αύγ 2019, 23:03Ωραία και σε τι χρησιμεύει αυτό το πράγμα ;
Δεν καταλαβαίνω.Orion22 έγραψε: ↑02 Αύγ 2019, 23:20σκέψου το σαν ταυτότητα του μεταφερόμενου είδους,wooded glade έγραψε: ↑02 Αύγ 2019, 23:03Ωραία και σε τι χρησιμεύει αυτό το πράγμα ;
Πχ εσύ, αν σε σταματήσουν την ώρα που πας να ασκήσεις το λειτούργημά σου, τους δειξεις ταυτότητα και τους πεις κυριοι εγώ είμαι αριστοκράτης δεν είμαι αυγολέμονος, πάω να τα στάξω στον μελισσάν για να στηρίξω ομάδα, θα κατανοήσουν και θα σε αφήσουν.
αν τους πεις για αυγά που δεν γίνονται ομελέτα για τον άλλο που σου σαμποτάρισε το ρολόι της δεη, λυπάμαι τα πράγματα δυσκολεύουν
στις αγορές μέσω διαδικτύου τον ρόλο αυτό παίζει η απόδειξη* αν μάλιστα είναι από ελ το γράφει και επάνω
Έλα ντεwooded glade έγραψε: ↑02 Αύγ 2019, 23:03Ωραία και σε τι χρησιμεύει αυτό το πράγμα ;
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑02 Αύγ 2019, 22:44Εγώ μια φορά είχα δυο μωρά φωτιά στο πίσω κάθισμα και με σταματάει το ΣΔΟΕ και μου λέει: φίλε, έχεις δ/α για το εμπόρευμα. Φυσικά τους έδειρα.
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑02 Αύγ 2019, 23:11Kαι μένα μια φορά με σταμάτησαν ενώ είχα την πεθερά μου μέσα αλλά ήταν στο πορτμπαγκάζ και δεν την είδανε.bluerose έγραψε: ↑02 Αύγ 2019, 23:00Δεν σταματάει μόνο η ΣΔΟΕΠορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑02 Αύγ 2019, 22:44Εγώ μια φορά είχα δυο μωρά φωτιά στο πίσω κάθισμα και με σταματάει το ΣΔΟΕ και μου λέει: φίλε, έχεις δ/α για το εμπόρευμα. Φυσικά τους έδειρα.
Κι η τροχαία κι η αστυνομία,αν είναι μικτό
Εάν κουβαλάς τούβλα ( μου ζητήθηκε) και πουλάς γύρο, και πινακίδες παίρνουν και καμμιά 20000 πρόστιμο.
Εαν είναι μικτό ( η αστυνόμοι) τσεκαρουν με τον υπολογιστή που και τι και αν χρωστάς και αυτό φτάνει. Δε συμφαιρει να μη κόψεις όχι δ.αποστολης μόνο αλλά και τιμολογιο
Αν κουβαλήσω βόλτα τη πεθερά μπορεί να με λυπηθούν
Με την καμμιά, οτιδήποτε άλλο. Σταματάνε
Γιατί εμείς καταλαβαίνουμε;:Pwooded glade έγραψε: ↑02 Αύγ 2019, 23:40Δεν καταλαβαίνω.Orion22 έγραψε: ↑02 Αύγ 2019, 23:20σκέψου το σαν ταυτότητα του μεταφερόμενου είδους,wooded glade έγραψε: ↑02 Αύγ 2019, 23:03Ωραία και σε τι χρησιμεύει αυτό το πράγμα ;
Πχ εσύ, αν σε σταματήσουν την ώρα που πας να ασκήσεις το λειτούργημά σου, τους δειξεις ταυτότητα και τους πεις κυριοι εγώ είμαι αριστοκράτης δεν είμαι αυγολέμονος, πάω να τα στάξω στον μελισσάν για να στηρίξω ομάδα, θα κατανοήσουν και θα σε αφήσουν.
αν τους πεις για αυγά που δεν γίνονται ομελέτα για τον άλλο που σου σαμποτάρισε το ρολόι της δεη, λυπάμαι τα πράγματα δυσκολεύουν
στις αγορές μέσω διαδικτύου τον ρόλο αυτό παίζει η απόδειξη* αν μάλιστα είναι από ελ το γράφει και επάνω
Κρατάω ένα κιβώτιο παντόφλες.
Εκεί που θα τις πουλήσω θα κοπούν τιμολόγια - αν δεν κοπούν τότε είναι φοροδιαφυγιά.
Αν δεν τις παραλάβουν, τις παίρνω πίσω/
Τι χάνει η εφορία επειδή δεν έχω "δελτίο αποστολής" ;
Καθε οικονομικη συναλλαγη εντος επικρατειας πρεπει να ειναι εις γνωση του Ελληνικου Κρατους ωστε να καρπωθει και τον αναλογο φορο. Υπαρχουν καποιες οικονομικες συναλλαγες για τις οποιες δεν κοβεται αποδειξη η τιμολογιο, πρεπει ομως να δηλωθουν στο κρατος ως τετοιες, αυτο τον ρολο εχουν τα δελτια αποστολης, αποδεικνυουν την υπαρξη της συναλλαγης. Αν θες μπορεις να το αποδειξεις και αλλοιως, αρκει να φαινετε οτι ενημερωνεις καποιο αρχειο που σε μελοντικο ελεγχο θα μπορουν να λαβουν γνωση γι'αυτες οι ελεγκτες.wooded glade έγραψε: ↑02 Αύγ 2019, 22:08Σε τι συνίσταται η φοροδιαφυγιά όταν δεν έχει κανείς δελτίο αποστολής ;