"έσκυψα να πάρω τα κλειδιά μου"

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Nero

"έσκυψα να πάρω τα κλειδιά μου"

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nero » 02 Αύγ 2019, 21:23

Τη δική του εκδοχή για το περιστατικό με τον ξυλοδαρμό των δύο ελεγκτών της ΑΑΔΕ στην Κρήτη έδωσε ο 45χρονος οδηγός.

Μιλώντας στην τηλεόραση του Alpha, ο άνδρας παραδέχθηκε ότι χτύπησε τους εφοριακούς που του έκαναν έλεγχο, είπε ότι στην περιοχή του δεν κόβει δελτία αποστολής ενώ σύμφωνα με τον ίδιο, πρώτος του επιτέθηκε ο ελεγκτής της ΑΑΔΕ.

“Μου λένε: Τι έχεις φορτωμένο; Λέω: Κάρβουνα. Του λέω ορίστε τα χαρτιά. Λέει κόψτε του 500 ευρώ (πρόστιμο). Του λέω κάλεσε αστυνομία και μόλις ήρθε, του λέω θα σε δείρω εσένα. Γιατί μου τα κάνεις αυτά; Είμαι ταλαιπωρημένος άνθρωπος. Λέει κόψτε του 500 ευρώ. Του λέω δεν κόβεις τίποτα. Κάλεσε αστυνομία”.

Και συνέχισε: “Μου επιτέθηκε. Ήταν και πιο ψηλός και πιο γεροδεμένος. Αυτοί έτσι κάνουν. Εν τω μεταξύ δεν είμαι καλά ψυχολογικά αυτό τον καιρό, του έριξα κάνα δύο. Και η κοπέλα η άλλη, δεν ξέρω πως, έφαγε και αυτή μία”.

Ο ίδιος υποστηρίζει επίσης ότι δεν χτύπησε τους εφοριακούς με πέτρες αλλά έσκυψε για να πιάσει τα κλειδιά του.

“Αυτοί μου είπαν γιατί δεν έκοψα δελτίο αποστολής. Του λέω: Στην περιοχή μου, δεν κόβω δελτίο αποστολής. Μόνο σε παραγγελία, αν τα πάω σε μαγαζί. Ένιωσα απειλή, δηλαδή τσαμπουκά. Λεφτά θέλανε; Δεν ξέρω».

Να σημειωθεί ότι η γυναίκα εφοριακός υπέστη ρήξη τυμπάνου ενώ ο δράστης εντός των επόμενων ημερών θα βρεθεί ενώπιον του εισαγγελέα.

https://www.news247.gr/odigos-stin-krit ... 81679.html

ένας μικρός Έλληνας θεός

nemo

Re: "έσκυψα να πάρω τα κλειδιά μου"

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nemo » 02 Αύγ 2019, 21:37

Αν ισχύει το κόψε 500 ευρω πρόστιμο καλά τους έκανε

Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith » 02 Αύγ 2019, 21:38

Να διοριστούν Έλληνες εφοριακοί στην Κρήτη.
✋🏻 Vladimir, STOP! ✋🏻

Nero

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nero » 02 Αύγ 2019, 21:39

nemo έγραψε:
02 Αύγ 2019, 21:37
Αν ισχύει το κόψε 500 ευρω πρόστιμο καλά τους έκανε
ισχύει πιστεύω. Ακούγεται σαν άνθρωπος που εμπνέει εμπιστοσύνη. Να μην τον πιστέψεις;

Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ » 02 Αύγ 2019, 21:41

Επί πόκο θα τον διορίζανε σε επιτροπή για τα 200 από το '21
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό

Nero

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nero » 02 Αύγ 2019, 21:49

έχω σοβαρές υπόνοιες ότι ο Κος γράφει στο πχορουμ ως perseus

Εικόνα

Άβαταρ μέλους
Μπίστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μπίστης » 02 Αύγ 2019, 21:55

Μαλακία τίτλος.

Συμπαθής ο μεροκαματιάρης που βάλανε στο στόχαστρο
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".

Άβαταρ μέλους
wooded glade

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από wooded glade » 02 Αύγ 2019, 21:57

Δεν είναι φοροδιαφυγή το "δελτίο αποστολής".
Απορώ σε τι χρησιμεύει.
Μάλλον είναι ένας τρόπος να σε πιάνουν, αυτό και μόνο χρησιμεύει.
Παλιά που έκανα software installations μου λέγανε ότι για όλα αυτά που κρατάς μαζί σου πρέπει να έχεις και δελτίο αποστολής. Εγώ έλεγα "τι να το κάνω ;", αφού θα πληρώσουν οι πελάται και θα κοπεί τιμολόγιο ή απόδειξη. Νομίζω κράταγα μερικές φορές αλλά στο τέλος βαρέθηκα και δεν κράταγα.
Επειδή λοιπόν οι ΑΑΔΕΔΕΣ δεν έβρισκαν άλλη παράβαση -που μπορεί να υπήρχε ή να μην υπήρχε- του την έπεσαν για το "δελτίο αποστολής".
Καλά έκανε και τους κοπάνησε, γιατί είναι και μεγάλοι ρουφιάνοι (& σίγουρα ζαίοι - ένας νέος δημοκράτης δεν του πάει η καρδιά να το κάνει).
Αν του έβρισκαν να μην κόβει τιμολόγιο ή όπως τον άλλον με τις αστακομακαρονάδες στη Μύκονο, να το δικαιολογήσω, αλλά το ... δελτίο αποστολής ;
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα

Άβαταρ μέλους
wooded glade

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από wooded glade » 02 Αύγ 2019, 22:08

Σε τι συνίσταται η φοροδιαφυγιά όταν δεν έχει κανείς δελτίο αποστολής ;

bluerose

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bluerose » 02 Αύγ 2019, 22:35

wooded glade έγραψε:
02 Αύγ 2019, 22:08
Σε τι συνίσταται η φοροδιαφυγιά όταν δεν έχει κανείς δελτίο αποστολής ;
Εγώ παραλίγο να μαλωνα με τη ξαδέρφη μου,που ήθελε να της κουβαλήσω κάτι χαλιά στο εξοχικό
Πώς τα έφερε η τύχη, συναντήσαμε μια που είπε ότι μάλωσε ο άντρας της με την αδερφή της,διότι,δεν δέχτηκε να τη βοηθήσει στη μετακομιση
Γιατί,οτιδήποτε κουβαλάς πρέπει να συνοδεύεται από δ αποστολής και μάλιστα, να είναι συναφές με το είδος της δραστηριότητας σου
Εάν κουβαλάς ότι να ναι, όχι 500 μπορεί να μπλέξεις πολύ άσχημα

Και μετά σου λένε, δεν είναι τυπικοί οι Έλληνες

Με το δικό μου το αμάξι κι εκτός εργασίας μου επιβάλλουν. Κι έχει γίνει κάποιες φορές και σταματούν το οχημα

Άβαταρ μέλους
Πορφύριος Εξαρχίδης
Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πορφύριος Εξαρχίδης » 02 Αύγ 2019, 22:44

Εγώ μια φορά είχα δυο μωρά φωτιά στο πίσω κάθισμα και με σταματάει το ΣΔΟΕ και μου λέει: φίλε, έχεις δ/α για το εμπόρευμα. Φυσικά τους έδειρα.

bluerose

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bluerose » 02 Αύγ 2019, 23:00

Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε:
02 Αύγ 2019, 22:44
Εγώ μια φορά είχα δυο μωρά φωτιά στο πίσω κάθισμα και με σταματάει το ΣΔΟΕ και μου λέει: φίλε, έχεις δ/α για το εμπόρευμα. Φυσικά τους έδειρα.
Δεν σταματάει μόνο η ΣΔΟΕ
Κι η τροχαία κι η αστυνομία,αν είναι μικτό
Εάν κουβαλάς τούβλα ( μου ζητήθηκε) και πουλάς γύρο, και πινακίδες παίρνουν και καμμιά 20000 πρόστιμο.
Εαν είναι μικτό ( η αστυνόμοι) τσεκαρουν με τον υπολογιστή που και τι και αν χρωστάς και αυτό φτάνει. Δε συμφαιρει να μη κόψεις όχι δ.αποστολης μόνο αλλά και τιμολογιο

Αν κουβαλήσω βόλτα τη πεθερά μπορεί να με λυπηθούν

Με την καμμιά, οτιδήποτε άλλο. Σταματάνε

Άβαταρ μέλους
wooded glade

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από wooded glade » 02 Αύγ 2019, 23:03

Ωραία και σε τι χρησιμεύει αυτό το πράγμα ;
Αν χρησιμεύει σε κάτι, στις αγορές μέσω διαδικτύου τι το αντικαθιστά ;

Άβαταρ μέλους
Πορφύριος Εξαρχίδης
Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πορφύριος Εξαρχίδης » 02 Αύγ 2019, 23:11

bluerose έγραψε:
02 Αύγ 2019, 23:00
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε:
02 Αύγ 2019, 22:44
Δεν σταματάει μόνο η ΣΔΟΕ
Κι η τροχαία κι η αστυνομία,αν είναι μικτό
Εάν κουβαλάς τούβλα ( μου ζητήθηκε) και πουλάς γύρο, και πινακίδες παίρνουν και καμμιά 20000 πρόστιμο.
Εαν είναι μικτό ( η αστυνόμοι) τσεκαρουν με τον υπολογιστή που και τι και αν χρωστάς και αυτό φτάνει. Δε συμφαιρει να μη κόψεις όχι δ.αποστολης μόνο αλλά και τιμολογιο

Αν κουβαλήσω βόλτα τη πεθερά μπορεί να με λυπηθούν

Με την καμμιά, οτιδήποτε άλλο. Σταματάνε
Kαι μένα μια φορά με σταμάτησαν ενώ είχα την πεθερά μου μέσα αλλά ήταν στο πορτμπαγκάζ και δεν την είδανε.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών