Σάπια Γερμανικά Προϊόντα
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- ΤΑΣΟΣ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ
- Phorum.gr user: ΤΑΣΟΣ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ
Re: Σάπια Γερμανικά Προϊόντα
Aκόμη και στην χώρα να ζεις πρέπει να ψάχνεις. Από το 1990 (και πιο παλιά) υπήρχαν τρεις (τόσες διαπίστωσα τουλάχιστον), κατηγορίες σούπερ μάρκετ. Τύπου Lidl, Aldi όπου επιλέγεις τι θα πάρεις κυρίως από διατροφικά είδη, μεσαία σούπερ μάρκετ όπου αγοράζεις περισσότερα και πιο καλά σούπερ μάρκετ όπου βρίσκεις καλύτερη ποιότητα. Αλλά αν μένεις σε επαρχιακή πόλη έχει παραγωγούς. Δεν έχω ξαναφάει τόσο νόστιμη πατάτα και μήλο (φιρίκι) ούτε στην Ελλάδα.
- hellegennes
Θίγονται οι προσωπικότητες των προϊόντων;Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑24 Νοέμ 2019, 19:41Ρατσιστικό νήμα όπως και τα ανάλογα με εγκληματικοτητα μεταναστών.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
- Dwarven Blacksmith
Προωθεί το εθνοτικό μίσος.hellegennes έγραψε: ↑24 Νοέμ 2019, 22:34Θίγονται οι προσωπικότητες των προϊόντων;Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑24 Νοέμ 2019, 19:41Ρατσιστικό νήμα όπως και τα ανάλογα με εγκληματικοτητα μεταναστών.
Από την πηγή που έβαλες δεν υπάρχει τρόπος φιλτραρίσματος προέλευσης, που σημαίνει ότι κάποιος κατέβασε ένα-ένα τα pdf ώστε να κατασκευάσει το αφήγημα. Μπορεί να λέει και εντελώς ψέμματα αφού ο κόπος για να ελεχθεί η είδηση είναι μεγάλος. Εγώ δειγματοληπτικά κατέβασα 3 pdf και ήταν όλα ελληνικά (φέτα ήπειρος, ψάρι ατλαντοκάτι, και άλλο ένα που δε θυμάμαι).
http://www.efet.gr/portal/page/portal/e ... ewCatId=24

- hellegennes
Γιατί μίσος; Εσύ μισείς όποιον δεν κάνει καλή δουλειά; Εγώ όχι, δεν σκέφτομαι τόσο ρηχά.
Παρακαλώ να αφαιρεθεί η υπόνοια ότι λέω ψέματα, που είναι άκρως προσβλητική, την στιγμή που έφερα πηγή και παράθεσα τα κείμενα της πηγής. Αν βαριέσαι να διαβάσεις δεν είναι δικό μου πρόβλημα.
Παρακαλώ να αφαιρεθεί η υπόνοια ότι λέω ψέματα, που είναι άκρως προσβλητική, την στιγμή που έφερα πηγή και παράθεσα τα κείμενα της πηγής. Αν βαριέσαι να διαβάσεις δεν είναι δικό μου πρόβλημα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Ραδιενεργό σύννεφο προπαγάνδας. Τα προϊόντα είναι απολύτως ασφαλή και μπορώ να το αποδείξω
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- hellegennes
Αν η απόδειξη ότι είναι καλά τα προϊόντα είσαι εσύ, αυτό μάς αρκεί.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑24 Νοέμ 2019, 22:48Ραδιενεργό σύννεφο προπαγάνδας. Τα προϊόντα είναι απολύτως ασφαλή και μπορώ να το αποδείξω

Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Dwarven Blacksmith
Άρα μπορούμε να λέμε ο,τιδήποτε και να βάζουμε μια πηγή τύπου https://www.nytimes.com ?hellegennes έγραψε: ↑24 Νοέμ 2019, 22:47Γιατί μίσος; Εσύ μισείς όποιον δεν κάνει καλή δουλειά; Εγώ όχι, δεν σκέφτομαι τόσο ρηχά.

- hellegennes
Έβαλα link στις ανακλήσεις, αλλά δεν έχω θέμα να πεις ότι έχεις σαν πηγή τους NY Times. Με την προϋπόθεση να τρως 2μηνο ban αν ψάξω και δεν υπάρχει αυτό που λες.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
Δεν είναι και πολύ κακά τα αποτελέσματα σου.
Επαναφορτιζόμενες NiMH καλές έχει στα ΙΚΕΑ τις άσπρες με τη μεγάλη χωρητικότητα όχι τις καφέ. Είναι made in Japan και οι φήμες λένε οτι φτιάχνονται στο ίδιο εργοστάσιο με τις SANYO Eneloop.
Θα μπει και ο enaon να επιβεβαιώσει
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Τραυματίστηκε γιατρός από σάπια πατώματα και μουχλιασμένους τοίχους
από Μαδουραίος » 04 Νοέμ 2023, 21:00 » σε Κοινωνικά θέματα - 2 Απαντήσεις
- 288 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Airman68
05 Νοέμ 2023, 01:53
-
-
-
Νέα δημοσίευση Νέες αυξήσεις σε εισαγόμενα προϊόντα (ειδικά τρόφιμα)
από hellegennes » 23 Ιαν 2024, 21:14 » σε Οικονομία - 9 Απαντήσεις
- 313 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nyxtovios
23 Ιαν 2024, 23:58
-
-
-
Νέα δημοσίευση O Trump απειλεί με δασμούς 100% στα προϊόντα των BRICS αν εγκαταλειψουν το δολάριο
από Ίακχος » 02 Δεκ 2024, 17:31 » σε Διεθνής πολιτική - 80 Απαντήσεις
- 1904 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Green Dragon
11 Δεκ 2024, 08:31
-
-
- 71 Απαντήσεις
- 1041 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
04 Μαρ 2024, 19:15