Σάπια Γερμανικά Προϊόντα
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- hellegennes
Σάπια Γερμανικά Προϊόντα
Φέτος ο ΕΦΕΤ προέβη σε 5 ανακλήσεις γερμανικών προϊόντων, με προελεύσεις από την Γερμανία, την Αυστρία και την Ολλανδία.
Τα προϊόντα είναι τα εξής:
Συγκεκριμένα, πρόκειται για το προϊόν "Peanut & Corn Flake Clusters", με εμπορική ονομασία "McEnnedy", γερμανικής προέλευσης, σε συσκευασία των 200g, με αριθμό παρτίδας L2107573 και ημερομηνία ανάλωσης κατά προτίμηση πριν από 30.10.2020. Το εν λόγω προϊόν διατέθηκε στην Ελληνική αγορά από την εταιρεία "Lidl Hellas".
Συγκεκριμένα, πρόκειται για το προϊόν "Klare Suppe" με εμπορική ονομασία "Rapunzel", γερμανικής προέλευσης, σε γυάλινο βάζο των 250g, με αριθμό γραμμοκώδικα ΕΑΝ 4006040271017 και ημερομηνία ανάλωσης κατά προτίμηση πριν από 18.09.2020.
Συγκεκριμένα, πρόκειται για το προϊόν "Ritter SPORT" FONDENTE 50% σε συσκευασία 100g, με ημερομηνία ελάχιστης διατηρησιμότητας 19/06/2020 και αριθμό παρτίδας Η3Ρ1180321, το οποίο παρασκευάζεται στη Γερμανία.
Πρόκειται για παγωτό ξυλάκι με σοκολάτα υγείας από γάλα ρυζιού, Ολλανδικής προέλευσης, με εμπορική ονομασία "Bonvita – Bon Ice – Dark Chocolate", σε συσκευασία των 100g ανά τεμάχιο, με αριθμό παρτίδας L8/78 και ημερομηνία ανάλωσης μέχρι 31/03/2020.
Συγκεκριμένα, πρόκειται για το προϊόν "Peanut & Corn Flake Clusters", με εμπορική ονομασία "McEnnedy", γερμανικής προέλευσης, σε συσκευασία των 200g, με αριθμό παρτίδας L2107573 και ημερομηνία ανάλωσης κατά προτίμηση πριν από 30.10.2020. Το εν λόγω προϊόν διατέθηκε στην Ελληνική αγορά από την εταιρεία "Lidl Hellas".
Συγκεκριμένα, πρόκειται για το προϊόν "Klare Suppe" με εμπορική ονομασία "Rapunzel", γερμανικής προέλευσης, σε γυάλινο βάζο των 250g, με αριθμό γραμμοκώδικα ΕΑΝ 4006040271017 και ημερομηνία ανάλωσης κατά προτίμηση πριν από 18.09.2020.
Συγκεκριμένα, πρόκειται για το προϊόν "Ritter SPORT" FONDENTE 50% σε συσκευασία 100g, με ημερομηνία ελάχιστης διατηρησιμότητας 19/06/2020 και αριθμό παρτίδας Η3Ρ1180321, το οποίο παρασκευάζεται στη Γερμανία.
Πρόκειται για παγωτό ξυλάκι με σοκολάτα υγείας από γάλα ρυζιού, Ολλανδικής προέλευσης, με εμπορική ονομασία "Bonvita – Bon Ice – Dark Chocolate", σε συσκευασία των 100g ανά τεμάχιο, με αριθμό παρτίδας L8/78 και ημερομηνία ανάλωσης μέχρι 31/03/2020.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Re: Σάπια Γερμανικά Προϊόντα
Έτσι. Κέρνα πόνο στους γερμανοτσολιαδες.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
- wooded glade
Στο Lidl είχε φτηνό ουϊσκυ 5 ευρώ που ήταν σπέσιαλ.
Τα άλλα φτηνά που είχαν σε άλλα σουπερμάρκετς ήταν για ... βαφή επίπλων.
Άλλο πράγμα να αγοράσεις δεν υπήρχε βέβαια.
Η φέτα φαινόταν από εκατό χιλιόμετρα μακρυά ότι είναι βρώμα και δυσωδία.
Μιά φορά πήρα κάτι μελομακάρονα και με έπιασε η αστυνομία στο δρόμο.
Τα άλλα φτηνά που είχαν σε άλλα σουπερμάρκετς ήταν για ... βαφή επίπλων.
Άλλο πράγμα να αγοράσεις δεν υπήρχε βέβαια.
Η φέτα φαινόταν από εκατό χιλιόμετρα μακρυά ότι είναι βρώμα και δυσωδία.
Μιά φορά πήρα κάτι μελομακάρονα και με έπιασε η αστυνομία στο δρόμο.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
hellegennes έγραψε: ↑24 Νοέμ 2019, 00:02Φέτος ο ΕΦΕΤ προέβη σε 5 ανακλήσεις γερμανικών προϊόντων, με προελεύσεις από την Γερμανία, την Αυστρία και την Ολλανδία.

Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Αυτό είναι παραπάνω από σοβαρό.
Πηγή;
Πηγή;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- hellegennes
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- wooded glade
Πάντως είναι και μερικά Ιταλικά μάπα.
Εγώ είχα πάρει ένα λουκάνικο που ήταν για να προκαλεί εμετό, εκεί που σου κάνουν πλύση στομάχου και θέλουν να προκληθεί εμετός.
Αλλά εκείνο που δεν έχω καταλάβει ποτέ είναι γιατί δεν εισάγονται στην Ελλάδα τα τζηζκέϊκς από το Αγγλίος.
Προ υπεραπομνημονεύτων ετών είχα βρει four steaklets της mothers pride κάπου στον Μαρινόπουλο, αλλά τσηζκέϊκ δε φέρνουν ποτέ !
Και δεν είναι άγνωστο γλυκό. Υπάρχει το cheesecake powder Γιώτης που το φτιάχνεις εσύ, αλλά είναι αδιανόητο να μην εισάγεται.
Εγώ είχα πάρει ένα λουκάνικο που ήταν για να προκαλεί εμετό, εκεί που σου κάνουν πλύση στομάχου και θέλουν να προκληθεί εμετός.
Αλλά εκείνο που δεν έχω καταλάβει ποτέ είναι γιατί δεν εισάγονται στην Ελλάδα τα τζηζκέϊκς από το Αγγλίος.
Προ υπεραπομνημονεύτων ετών είχα βρει four steaklets της mothers pride κάπου στον Μαρινόπουλο, αλλά τσηζκέϊκ δε φέρνουν ποτέ !
Και δεν είναι άγνωστο γλυκό. Υπάρχει το cheesecake powder Γιώτης που το φτιάχνεις εσύ, αλλά είναι αδιανόητο να μην εισάγεται.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
- EKPLIKTIKOS
Καθε φορα που βλέπω γερανο, VW κουβαλάει τυποι
Τύποι μου, χωρίς γιαννόπουλα δεν έχει φάση η συζήτηση
My Life had stood, a Loaded Gun
Γενικά δεν είναι σοφό να αγοράζει κανείς διατροφικά προϊόντα από το εξωτερικό.
Γερμανική σαπίλα. Ουστ.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
- Dwarven Blacksmith
Ρατσιστικό νήμα όπως και τα ανάλογα με εγκληματικοτητα μεταναστών.

Μόνο τα βελανίδια είναι φρέσκα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Τραυματίστηκε γιατρός από σάπια πατώματα και μουχλιασμένους τοίχους
από Μαδουραίος » 04 Νοέμ 2023, 21:00 » σε Κοινωνικά θέματα - 2 Απαντήσεις
- 288 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Airman68
05 Νοέμ 2023, 01:53
-
-
-
Νέα δημοσίευση Νέες αυξήσεις σε εισαγόμενα προϊόντα (ειδικά τρόφιμα)
από hellegennes » 23 Ιαν 2024, 21:14 » σε Οικονομία - 9 Απαντήσεις
- 313 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nyxtovios
23 Ιαν 2024, 23:58
-
-
-
Νέα δημοσίευση O Trump απειλεί με δασμούς 100% στα προϊόντα των BRICS αν εγκαταλειψουν το δολάριο
από Ίακχος » 02 Δεκ 2024, 17:31 » σε Διεθνής πολιτική - 80 Απαντήσεις
- 1904 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Green Dragon
11 Δεκ 2024, 08:31
-
-
- 71 Απαντήσεις
- 1041 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
04 Μαρ 2024, 19:15