Αυτό είναι τεράστια μάστιγα, ισχύει. Πουστάρας που παρκάρει σε ράμπα, να θες να τον καταγγείλλεις και να σε λένε ρουφιάνο.
Σε λίγο και μάρτυρας σε δολοφονία να πας στο δικαστήριο για κατάθεση, θα σε λένε ρουφιάνο.
Αυτό είναι τεράστια μάστιγα, ισχύει. Πουστάρας που παρκάρει σε ράμπα, να θες να τον καταγγείλλεις και να σε λένε ρουφιάνο.
Που να τον καταγγείλεις; Υπάρχει γραμμή καταγγελίας για ράμπες;
Γιατί, πρέπει να υπάρχει χωριστή γραμμή για κάθε τύπο καταγγελίας; Το 100 δεν κάνει;Εμπεδοκλής έγραψε: ↑03 Ιουν 2024, 14:35Που να τον καταγγείλεις; Υπάρχει γραμμή καταγγελίας για ράμπες;
Το πώς καταντήσαμε, υπονοεί πως ήμασταν καλύτεροι. Ως προαναφέρθηκε, οι νεότερες γενιές είναι όλο και καλύτερες από τις προηγούμενες σε θέματα ενσυναισθησης, οικολογικής συνείδησης και σεβασμού του δημόσιου χώρου.
Κάνε μου μια χάρη. Πάρε τηλέφωνο το 100 να έρθει να γράψει για παράνομη στάθμευση να δω αν θα έρθει και σε πόση ώρα;Isildur έγραψε: ↑03 Ιουν 2024, 14:42Γιατί, πρέπει να υπάρχει χωριστή γραμμή για κάθε τύπο καταγγελίας; Το 100 δεν κάνει;Εμπεδοκλής έγραψε: ↑03 Ιουν 2024, 14:35Που να τον καταγγείλεις; Υπάρχει γραμμή καταγγελίας για ράμπες;
Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑03 Ιουν 2024, 14:44Το πώς καταντήσαμε, υπονοεί πως ήμασταν καλύτεροι. Ως προαναφέρθηκε, οι νεότερες γενιές είναι όλο και καλύτερες από τις προηγούμενες σε θέματα ενσυναισθησης, οικολογικής συνείδησης και σεβασμού του δημόσιου χώρου.
Πριν 30 χρόνια κανείς δε μάζευε τις κουραδες του σκύλου του, όλοι πετούσαν τα σκουπίδια από το παράθυρο του αυτοκινήτου, οι άντρες άνω των 15 εφτυναν ροχαλες στο δρόμο και είχαν μακρύ νύχι στο μικρό δάχτυλο για να καθαρίζουν το αυτί τους.
Απλά τύπε μου πες του να μην το κάνει σε αυτοκίνητο με φιμέ τζάμια υψηλού κυβισμού. Ειδικά αν είναι λίγο χοντρούλης για να τρέξει. Γιατί μετά τον βλέπω το φίλο σου από το χωριό αφισοκολλημενο σε στύλο φωτισμού ως πρωταγωνιστή σε κοινωνική εκδήλωση.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑03 Ιουν 2024, 14:47
Υπάρχει αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση.
Αν έχεις βγάλει τον σκύλο βόλτα (για να είμαστε και στο θέμα) , μαζεύεις την κουράδα από το πεζοδρόμιο και την εναποθέτεις στο πόμολο της πόρτας του οδηγού.
Το έχει κάνει ένας φίλος μου από το χωριό.
ΟΚ, θα πάρω και θα σ' ενημερώσω. Για Αττική φυσικά και δεν θα σου πω, μού πέφτει πολύ μακριά.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑03 Ιουν 2024, 14:48Κάνε μου μια χάρη. Πάρε τηλέφωνο το 100 να έρθει να γράψει για παράνομη στάθμευση να δω αν θα έρθει και σε πόση ώρα;Isildur έγραψε: ↑03 Ιουν 2024, 14:42Γιατί, πρέπει να υπάρχει χωριστή γραμμή για κάθε τύπο καταγγελίας; Το 100 δεν κάνει;Εμπεδοκλής έγραψε: ↑03 Ιουν 2024, 14:35
Που να τον καταγγείλεις; Υπάρχει γραμμή καταγγελίας για ράμπες;
Και μη μου πεις για την τροχαία Αττικής. Εκεί δεν πρόκειται καν να σηκώσουν τα τηλέφωνα. Θα χτυπάει μέχρι να βαρεθείς.
σφάλμα της.καλύτερα να τσακωθείς με ινδό που έχεσε η αγελάδα του,δεν καθαρίζεις με κοπρολάγνους που μαρκάρουν την περιοχή τουςIsildur έγραψε: ↑03 Ιουν 2024, 14:22Ρε συ έχω σκύλο και αντιμετωπίζω κι εγώ διάφορα τέτοια συχνότατα. Τού λες του άλλου "ρε μαλάκα, στο ίδιο πάρκο έρχεσαι κάθε μέρα, αν δεν τα μαζέψεις για τους άλλους και για την γενική υγιεινή, μάζεψέ τα για σένα τουλάχιστον, εσύ θα τα πατήσεις αύριο", μουρμουράει κάτι μέσα απ' τα δόντια και φεύγει. Και την άλλη μέρα τα πατάει ο ίδιος. Αλλά εκεί, συνεχίζει να μην τα μαζεύει... τόσο μπετόβλακες είναι κάποιοι. Ευτυχώς όλο και λιγότεροι, βέβαια.
Αλλά αυτό, να της τα μαζέψει η άλλη, και να πάει αυτή να τα πάρει απ' τα σκουπίδια και να της τα πετάξει στα μούτρα είναι κάτι που δεν έχει καμμιά λογική. Τι διάλο, φοβήθηκε μην τυχόν και δεν αφήσει ο σκύλος της το αποτύπωμά του; Παρεξηγήθηκε που έκανε άλλη τη δουλειά της; Παράνοια, λέμε...
Συμφωνώ. Κι έχω κι απ' τα δυο.
Isildur έγραψε: ↑03 Ιουν 2024, 14:52ΟΚ, θα πάρω και θα σ' ενημερώσω. Για Αττική φυσικά και δεν θα σου πω, μού πέφτει πολύ μακριά.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑03 Ιουν 2024, 14:48Κάνε μου μια χάρη. Πάρε τηλέφωνο το 100 να έρθει να γράψει για παράνομη στάθμευση να δω αν θα έρθει και σε πόση ώρα;
Και μη μου πεις για την τροχαία Αττικής. Εκεί δεν πρόκειται καν να σηκώσουν τα τηλέφωνα. Θα χτυπάει μέχρι να βαρεθείς.
Εξτριμ τύπος ο χωριανός φίλος σουΤζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑03 Ιουν 2024, 14:47
Υπάρχει αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση.
Αν έχεις βγάλει τον σκύλο βόλτα (για να είμαστε και στο θέμα) , μαζεύεις την κουράδα από το πεζοδρόμιο και την εναποθέτεις στο πόμολο της πόρτας του οδηγού.
Το έχει κάνει ένας φίλος μου από το χωριό.