Τι έχει πάει τόσο λάθος και καταντησαμε έτσι;

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Unique

Τι έχει πάει τόσο λάθος και καταντησαμε έτσι;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Unique » 03 Ιουν 2024, 13:34

Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.

Θάνος Τζήμερος.

Άβαταρ μέλους
πήζον bot

Re: Τι έχει πάει τόσο λάθος και καταντησαμε έτσι;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πήζον bot » 03 Ιουν 2024, 13:38

Πολυ σοβαρο θεμα επινοησαν τα ξεφτιλομποτ της νδ :smt005::bravo:

Δημοκράτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκράτης » 03 Ιουν 2024, 13:39

Σου θέμα μπιχληδες η κατάσταση έχει βελτιωθεί πολύ
Ειδικά οι νεότεροι άνθρωποι που είναι κάτω από 25 βρωμίζουν πολύ λιγότερο από τους σημερινούς 50+
Μέχρι την10ετια του 90 θεωρούσαν πολλά ζώα οτ να πετάνε τα σκουπίδια τους στον δρόμο όσο περπατούν ή οδηγούν. Κανένας δεν έβγαζε βόλτα τον σκύλο και είχε μαζί του σακούλες για τα κογραδακια κτλ

Άβαταρ μέλους
Isildur
Phorum.gr user: Isildur

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Isildur » 03 Ιουν 2024, 14:02

Δημοκράτης έγραψε:
03 Ιουν 2024, 13:39
Σου θέμα μπιχληδες η κατάσταση έχει βελτιωθεί πολύ
Ειδικά οι νεότεροι άνθρωποι που είναι κάτω από 25 βρωμίζουν πολύ λιγότερο από τους σημερινούς 50+
Μέχρι την10ετια του 90 θεωρούσαν πολλά ζώα οτ να πετάνε τα σκουπίδια τους στον δρόμο όσο περπατούν ή οδηγούν. Κανένας δεν έβγαζε βόλτα τον σκύλο και είχε μαζί του σακούλες για τα κογραδακια κτλ
Πριν 2 μήνες περίπου, πήγα στο τμήμα την μάνα μου για νέα ταυτότητα. Εκεί που περίμενα έξω στον διάδρομο για να μπούμε, εμφανίζεται μια κυρία, την ρωτάει ο αστυνομικός στην υποδοχή τι θέλει και του λέει αυτή "θέλω να ξέρω αν μού έχει γίνει μήνυση". Για να μην λέω όλο το ιστορικό (εξελίχθηκε ακριβώς μπροστά μου και μιλούσαν και σχετικά δυνατά κι οι δυο και τα άκουσα), η κυρία περιγράφει το εξής περιστατικό:

Αυτή, εκεί που περπατούσε στο πεζοδρόμιο βλέπει μια τύπισσα με σκύλο ο οποίος τα κάνει πάνω στο πλακόστρωτο, αδιαφορεί εντελώς και πάει να φύγει. Την φωνάζει και της λέει "κυρία μου, το σκυλάκι σας μόλις έχεσε, δεν θα τα μαζέψετε;", λέει κάτι η άλλη και καταλήγουν να διαπληκτίζονται. Σε κάποια στιγμή, πάει αυτή η ίδια (αυτή που το περιγράφει δηλαδή), μαζεύει τα σκατά του σκύλου και τα πετάει στον κάδο (δεν ξέρω λεπτομέρειες, ελπίζω να είχε σακούλα μαζί της... :lol: ). Η άλλη με το σκυλί τα παίρνει στο κρανίο μ' αυτό που έγινε, πάει στον κάδο, παίρνει τα σκατά και τα πετάει στα μούτρα της πρώτης. Τότε (και σύμφωνα με την περιγραφή της πάντα) έγινε το έλα να δεις, πέσανε χοντρά μπινελίκια και η τύπισσα με τον σκύλο άρχισε να ουρλιάζει ότι θα της κάνει καταγγελία, μήνυση και τα ρέστα. Και είπε στον αστυνομικό, ότι ο δικηγόρος της την είπε να πάει στο τμήμα και να ρωτήσει αν έχει γίνει κάποια μήνυση στο όνομά της.

Ωραία πράματα...
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... :p2:

stergiosbik

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stergiosbik » 03 Ιουν 2024, 14:08

Το λάθος είναι ότι ο νεοελ γιδαρης δεν έτρωγε μια στο κεφάλι με κανένα καδρονι για κάθε μαλακια που έκανε.
Ασυδοσία δλδ.
Εμείς θέλουμε βουρδουλα,δεν μπορούμε με την δημοκρατία.
Γίνεται κατάχρησή της.

Άβαταρ μέλους
GoBzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBzi » 03 Ιουν 2024, 14:10

stergiosbik έγραψε:
03 Ιουν 2024, 14:08
Το λάθος είναι ότι ο νεοελ γιδαρης δεν έτρωγε μια στο κεφάλι με κανένα καδρονι για κάθε μαλακια που έκανε.
Ασυδοσία δλδ.
Εμείς θέλουμε βουρδουλα,δεν μπορούμε με την δημοκρατία.
Γίνεται κατάχρησή της.
:goodpost:

Όντως, με πρόλαβες!

Μάλλον δεν έφαγε αρκετό ξύλο ως μικρός, οπότε θα πρέπει να επέμβει το κράτος για να στρώσουν κάτι τέτοιοι.

Άβαταρ μέλους
micmic
Phorum.gr user: micmic

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από micmic » 03 Ιουν 2024, 14:12

Αν σε άλλες πιο πολιτισμένες Ευρωπαϊκές χώρες υπάρχουν πχ 30% μαλάκες (οι οποίοι φοβούνται να κάνουν και μαλακίες λόγω της ισχυρής πλειοψηφίας που τους επαναφέρει στην τάξη και των νόμων που λειτουργούν), εδώ οι μαλάκες μπορεί πχ να είναι ένα 45% και να παίρνουν και παραπάνω θάρρος λόγω της ασυδοσίας που επικρατεί από πλευράς μηχανισμών καταστολής.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin

Εμπεδοκλής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής » 03 Ιουν 2024, 14:15

Unique έγραψε:
03 Ιουν 2024, 13:34
Όταν έχει φτάσει να κυβερνά ο Πίνατ αυτά θα συμβαίνουν.

nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere » 03 Ιουν 2024, 14:16

Isildur έγραψε:
03 Ιουν 2024, 14:02
Πριν 2 μήνες περίπου, πήγα στο τμήμα την μάνα μου για νέα ταυτότητα. Εκεί που περίμενα έξω στον διάδρομο για να μπούμε, εμφανίζεται μια κυρία, την ρωτάει ο αστυνομικός στην υποδοχή τι θέλει και του λέει αυτή "θέλω να ξέρω αν μού έχει γίνει μήνυση". Για να μην λέω όλο το ιστορικό (εξελίχθηκε ακριβώς μπροστά μου και μιλούσαν και σχετικά δυνατά κι οι δυο και τα άκουσα), η κυρία περιγράφει το εξής περιστατικό:

Αυτή, εκεί που περπατούσε στο πεζοδρόμιο βλέπει μια τύπισσα με σκύλο ο οποίος τα κάνει πάνω στο πλακόστρωτο, αδιαφορεί εντελώς και πάει να φύγει. Την φωνάζει και της λέει "κυρία μου, το σκυλάκι σας μόλις έχεσε, δεν θα τα μαζέψετε;", λέει κάτι η άλλη και καταλήγουν να διαπληκτίζονται. Σε κάποια στιγμή, πάει αυτή η ίδια (αυτή που το περιγράφει δηλαδή), μαζεύει τα σκατά του σκύλου και τα πετάει στον κάδο (δεν ξέρω λεπτομέρειες, ελπίζω να είχε σακούλα μαζί της... :lol: ). Η άλλη με το σκυλί τα παίρνει στο κρανίο μ' αυτό που έγινε, πάει στον κάδο, παίρνει τα σκατά και τα πετάει στα μούτρα της πρώτης. Τότε (και σύμφωνα με την περιγραφή της πάντα) έγινε το έλα να δεις, πέσανε χοντρά μπινελίκια και η τύπισσα με τον σκύλο άρχισε να ουρλιάζει ότι θα της κάνει καταγγελία, μήνυση και τα ρέστα. Και είπε στον αστυνομικό, ότι ο δικηγόρος της την είπε να πάει στο τμήμα και να ρωτήσει αν έχει γίνει κάποια μήνυση στο όνομά της.

Ωραία πράματα...
μια συνηθισμένη μέρα.[μένω δίπλα σε σκυλοχεστρώνα]

Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono » 03 Ιουν 2024, 14:18

Unique έγραψε:
Και αυτον θα επρεπε να βρεθεί καποιος να τον βαλει να φάει τα σκατά του σκυλου του, και τα παιδακια πρεπει να τα μαθαινουν οι γονεις τους σιγα-σιγα να μην κατουράνε στη θαλασσα.
Όπου μπιτσόμπαρα, υπαρχουν και τουαλέτες. Οπου μη μπιτσόμπαρα, μπορει να πάει σε ενα χωραφάκι λιγο παραπακατω, απομονωμενα, να τα κανει εκει.

Οταν θες ξεβλάχεμα, οφείλεις να ξεβλαχέψεις τελειως. Οχι α λα καρτ ξεβλαχέματα.

Άβαταρ μέλους
Unique

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Unique » 03 Ιουν 2024, 14:20

Και σε αυτό το πρόβλημα δεν είναι θέμα Μητσοτάκη η ζαίων η κάποιου άλλου. Ο μαλάκας είναι μαλάκας.
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.

Θάνος Τζήμερος.

Άβαταρ μέλους
Unique

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Unique » 03 Ιουν 2024, 14:21

Απλά έχει περάσει στην κοινωνία αυτή η μαλακία να μή σε πούνε ρουφιάνο αν καταγγείλεις κάτι

Θάνος Τζήμερος.

Άβαταρ μέλους
Isildur
Phorum.gr user: Isildur

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Isildur » 03 Ιουν 2024, 14:22

nowhere έγραψε:
03 Ιουν 2024, 14:16
Isildur έγραψε:
03 Ιουν 2024, 14:02

Ωραία πράματα...
μια συνηθισμένη μέρα.[μένω δίπλα σε σκυλοχεστρώνα]
Ρε συ έχω σκύλο και αντιμετωπίζω κι εγώ διάφορα τέτοια συχνότατα. Τού λες του άλλου "ρε μαλάκα, στο ίδιο πάρκο έρχεσαι κάθε μέρα, αν δεν τα μαζέψεις για τους άλλους και για την γενική υγιεινή, μάζεψέ τα για σένα τουλάχιστον, εσύ θα τα πατήσεις αύριο", μουρμουράει κάτι μέσα απ' τα δόντια και φεύγει. Και την άλλη μέρα τα πατάει ο ίδιος. Αλλά εκεί, συνεχίζει να μην τα μαζεύει... τόσο μπετόβλακες είναι κάποιοι. Ευτυχώς όλο και λιγότεροι, βέβαια.

Αλλά αυτό, να της τα μαζέψει η άλλη, και να πάει αυτή να τα πάρει απ' τα σκουπίδια και να της τα πετάξει στα μούτρα είναι κάτι που δεν έχει καμμιά λογική. Τι διάλο, φοβήθηκε μην τυχόν και δεν αφήσει ο σκύλος της το αποτύπωμά του; Παρεξηγήθηκε που έκανε άλλη τη δουλειά της; Παράνοια, λέμε...
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... :p2:

Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis » 03 Ιουν 2024, 14:23

Unique έγραψε:
Κατά τη γνώμη μου στο "και τα παιδιά" θα έπρεπε να εμφανίζεται ενα σμήνος από 5 drones, το 1 να σου έριχνε taser για να σωριαστείς και τα άλλα 4 να σε έκαιγαν αργά με μικρά φλογοβολάκια, ξεκινώντας από τα μάτια.

Υπόψη, τεχνολογικά δεν απέχουμε πάνω από 20 χρόνια από κάτι τέτοιο.

Άβαταρ μέλους
Unique

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Unique » 03 Ιουν 2024, 14:26

foscilis έγραψε:
03 Ιουν 2024, 14:23
Unique έγραψε:
Κατά τη γνώμη μου στο "και τα παιδιά" θα έπρεπε να εμφανίζεται ενα σμήνος από 5 drones, το 1 να σου έριχνε taser για να σωριαστείς και τα άλλα 4 να σε έκαιγαν αργά με μικρά φλογοβολάκια, ξεκινώντας από τα μάτια.

Υπόψη, τεχνολογικά δεν απέχουμε πάνω από 20 χρόνια από κάτι τέτοιο.
Επιβεβαίωση.

Θάνος Τζήμερος.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών