Α. Εγώ το πάω πάντα προσωπικά. Υπερασπίζεσαι τα ανέκδοτα της αντιτρομοκρατικής που σας πείραξαν τους <<ηγέτες>> αλλά κανείς δεν μιλάει για το στέλεχος της αντιτρομοκρατικής που είχε δώσει τον <<ρουφιάνο>>Golden Age έγραψε: ↑21 Σεπ 2024, 00:44Δεν το πάω προσωπικά (όπως επανειλημμένα κάνεις εσύ). Λέω επειδή έχεις θέμα με την υποτιθέμενη αποκάλυψη κάποιου ρουφιάνου.Aitwlos έγραψε: ↑21 Σεπ 2024, 00:43Εξαρταται τι ορίζεις σαν ρουφιάνα.Ποιον ρουφιανεψα και πότε;Golden Age έγραψε: ↑21 Σεπ 2024, 00:35
Εσείς οι κομμουνιστές δεν είστε εναντίον της ρουφιανιάς; Με την σέσουλα πετάτε αυτόν τον χαρακτηρισμό στους πολιτικούς σας αντιπάλους. "Τί Μπογδάνος, τί ρουφιάνος" κλπ.
O κόπ που συνέλαβε το Μαζωχιστικιώτη ήταν εγκέφαλος απάτης
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: O κόπ που συνέλαβε το Μαζωχιστικιώτη ήταν εγκέφαλος απάτης
- Golden Age
Απο αυτό που έγραψα για το "εαν οι αστυνομικοί που συνέλλαβαν τα μέλη της ΧΑ είναι όλοι καθαροί" εσύ κατάλαβες ότι υπερασπίζομαι την αντιτρομοκρατική; Για τον Μπαλάσκα λέω που βγήκε φουριόζος στο κανάλι να πει για τον αστυνομικό που συνέλλαβε τον Μαζιώτη (που αν θυμάμαι καλά δεν ήταν αντιτρομοκρατικάριος, αλλά απλός αστυνομικός και είχε ακολουθήσει συμπλοκ,ή με τον Μαζιώτη να πάει να τον πυροβολήσει για να διαφύγει), δίνοντας - έστω και άθελά του - τροφή για προπαγάνδα στους φιλοτρομοκράτες. Θα έλεγε κάτι τέτοιο εαν εμπλεκόταν σε σκάνδαλο διαφθοράς αστυνομικός που είχε συλλάβει μέλος της ΧΑ;Aitwlos έγραψε: ↑21 Σεπ 2024, 00:46Α. Εγώ το πάω πάντα προσωπικά. Υπερασπίζεσαι τα ανέκδοτα της αντιτρομοκρατικής που σας πείραξαν τους <<ηγέτες>> αλλά κανείς δεν μιλάει για το στέλεχος της αντιτρομοκρατικής που είχε δώσει τον <<ρουφιάνο>>Golden Age έγραψε: ↑21 Σεπ 2024, 00:44Δεν το πάω προσωπικά (όπως επανειλημμένα κάνεις εσύ). Λέω επειδή έχεις θέμα με την υποτιθέμενη αποκάλυψη κάποιου ρουφιάνου.
Όχι. Έχω καταλάβει ότι δεν πρόκειται να σε σεβαστώ ποτέ ούτε σαν περσόνα του φόρουμ ούτε σαν άνθρωπο. Σε καλύπτει αυτό; Θα συνεχίσω να σου ποσταρω κάθε φορά τις συνομιλίες κάθε φορά που σε βλέπω. Σε κάλυψα;Golden Age έγραψε: ↑21 Σεπ 2024, 00:51Απο αυτό που έγραψα για το "εαν οι αστυνομικοί που συνέλλαβαν τα μέλη της ΧΑ είναι όλοι καθαροί" εσύ κατάλαβες ότι υπερασπίζομαι την αντιτρομοκρατική; Για τον Μπαλάσκα λέω που βγήκε φουριόζος στο κανάλι να πει για τον αστυνομικό που συνέλλαβε τον Μαζιώτη (που αν θυμάμαι καλά δεν ήταν αντιτρομοκρατικάριος, αλλά απλός αστυνομικός και είχε ακολουθήσει συμπλοκ,ή με τον Μαζιώτη να πάει να τον πυροβολήσει για να διαφύγει), δίνοντας - έστω και άθελά του - τροφή για προπαγάνδα στους φιλοτρομοκράτες. Θα έλεγε κάτι τέτοιο εαν εμπλεκόταν σε σκάνδαλο διαφθοράς αστυνομικός που είχε συλλάβει μέλος της ΧΑ;Aitwlos έγραψε: ↑21 Σεπ 2024, 00:46Α. Εγώ το πάω πάντα προσωπικά. Υπερασπίζεσαι τα ανέκδοτα της αντιτρομοκρατικής που σας πείραξαν τους <<ηγέτες>> αλλά κανείς δεν μιλάει για το στέλεχος της αντιτρομοκρατικής που είχε δώσει τον <<ρουφιάνο>>Golden Age έγραψε: ↑21 Σεπ 2024, 00:44
Δεν το πάω προσωπικά (όπως επανειλημμένα κάνεις εσύ). Λέω επειδή έχεις θέμα με την υποτιθέμενη αποκάλυψη κάποιου ρουφιάνου.
Υ.Γ Το τι λέει η περσόνα σου είναι αδιαφορο. Πάλεψε και για την πατρίδα και για την δημοκρατία όσο θες
- Golden Age
Χέστηκα για τον "σεβασμό" σου. Ένας εμμονικός είσαι που έχεις εμμονές μαζί μου. Αλλά τα νήματα δεν χρωστάνε τίποτε για να τα εκτροχιάζεις επειδή έχεις εμμονές μαζί μου. Γι' αυτό κι εγώ θα σε βάλω στο ignore, κάτι που δεν το 'χω κάνει ποτέ για κανέναν χρήστη, ό,τι κι αν μου έχει γράψει. Αλλά δεν θα κάθομαι να κάνω διαρκώς προσωπική αντιπαράθεση με έναν εμμονικό. Οπότε, άντε γεια.Aitwlos έγραψε: ↑21 Σεπ 2024, 00:55Όχι. Έχω καταλάβει ότι δεν πρόκειται να σε σεβαστώ ποτέ ούτε σαν περσόνα του φόρουμ ούτε σαν άνθρωπο. Σε καλύπτει αυτό; Θα συνεχίσω να σου ποσταρω κάθε φορά τις συνομιλίες κάθε φορά που σε βλέπω. Σε κάλυψα;Golden Age έγραψε: ↑21 Σεπ 2024, 00:51Απο αυτό που έγραψα για το "εαν οι αστυνομικοί που συνέλλαβαν τα μέλη της ΧΑ είναι όλοι καθαροί" εσύ κατάλαβες ότι υπερασπίζομαι την αντιτρομοκρατική; Για τον Μπαλάσκα λέω που βγήκε φουριόζος στο κανάλι να πει για τον αστυνομικό που συνέλλαβε τον Μαζιώτη (που αν θυμάμαι καλά δεν ήταν αντιτρομοκρατικάριος, αλλά απλός αστυνομικός και είχε ακολουθήσει συμπλοκ,ή με τον Μαζιώτη να πάει να τον πυροβολήσει για να διαφύγει), δίνοντας - έστω και άθελά του - τροφή για προπαγάνδα στους φιλοτρομοκράτες. Θα έλεγε κάτι τέτοιο εαν εμπλεκόταν σε σκάνδαλο διαφθοράς αστυνομικός που είχε συλλάβει μέλος της ΧΑ;
Αντιο. Όταν με το καλό φτάσεις εκεί, τα φιλιά μου στον killa P. ΞεφτιλακοGolden Age έγραψε: ↑21 Σεπ 2024, 01:01Χέστηκα για τον "σεβασμό" σου. Ένας εμμονικός είσαι που έχεις εμμονές μαζί μου. Αλλά τα νήματα δεν χρωστάνε τίποτε για να τα εκτροχιάζεις επειδή έχεις εμμονές μαζί μου. Γι' αυτό κι εγώ θα σε βάλω στο ignore, κάτι που δεν το 'χω κάνει ποτέ για κανέναν χρήστη, ό,τι κι αν μου έχει γράψει. Αλλά δεν θα κάθομαι να κάνω διαρκώς προσωπική αντιπαράθεση με έναν εμμονικό. Οπότε, άντε γεια.Aitwlos έγραψε: ↑21 Σεπ 2024, 00:55Όχι. Έχω καταλάβει ότι δεν πρόκειται να σε σεβαστώ ποτέ ούτε σαν περσόνα του φόρουμ ούτε σαν άνθρωπο. Σε καλύπτει αυτό; Θα συνεχίσω να σου ποσταρω κάθε φορά τις συνομιλίες κάθε φορά που σε βλέπω. Σε κάλυψα;Golden Age έγραψε: ↑21 Σεπ 2024, 00:51
Απο αυτό που έγραψα για το "εαν οι αστυνομικοί που συνέλλαβαν τα μέλη της ΧΑ είναι όλοι καθαροί" εσύ κατάλαβες ότι υπερασπίζομαι την αντιτρομοκρατική; Για τον Μπαλάσκα λέω που βγήκε φουριόζος στο κανάλι να πει για τον αστυνομικό που συνέλλαβε τον Μαζιώτη (που αν θυμάμαι καλά δεν ήταν αντιτρομοκρατικάριος, αλλά απλός αστυνομικός και είχε ακολουθήσει συμπλοκ,ή με τον Μαζιώτη να πάει να τον πυροβολήσει για να διαφύγει), δίνοντας - έστω και άθελά του - τροφή για προπαγάνδα στους φιλοτρομοκράτες. Θα έλεγε κάτι τέτοιο εαν εμπλεκόταν σε σκάνδαλο διαφθοράς αστυνομικός που είχε συλλάβει μέλος της ΧΑ;
Όπως πάμε, σε λίγο θα είναι είδηση το να βρούμε αστυνομικό που να είναι καθαρός.
εκεί κατάντησε η ελληνική αστυνομία
“Success is not about winning every battle, but about having the strength to keep fighting”?
-
- Επικοινωνία:
Ας κρατήσει κάποιος μια λίστα για το πόσοι από τους αστυνομικούς που συνέλαβαν τον Μαζιώτη, αποδείχθηκε τελικά οτι ήταν μεγαλύτερα καθάρματα απ' αυτόν:
Αστυνομικός που συνέλαβε το Μαζιώτη ο 30χρονος που δολοφόνησε τον ταξιτζή
Ε, τώρα, ο Μαζιώ ήταν δαιμονισμένος, και όταν τον συνέλαβαν ο δαίμονας μπήκε σ' αυτούς. Σα το Fallen με το Ντενζελ Ουασινγκτον.Καπετάν Μιχάλης έγραψε: ↑23 Σεπ 2024, 13:35Ας κρατήσει κάποιος μια λίστα για το πόσοι από τους αστυνομικούς που συνέλαβαν τον Μαζιώτη, αποδείχθηκε τελικά οτι ήταν μεγαλύτερα καθάρματα απ' αυτόν:
Κρίμα ( που μας οδηγεί, μην παρεξηγηθω)
Ή εναλλακτικα: -Ζη και βασιλεύει· Ζη και βασιλεύει και τον κόσμο κυριεύει.»
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 10 Απαντήσεις
- 646 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Imperium
05 Μάιος 2023, 13:35
-
- 2 Απαντήσεις
- 154 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nemo
25 Ιουν 2024, 21:56
-
- 1 Απαντήσεις
- 76 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
04 Μαρ 2025, 22:26
-
-
Νέα δημοσίευση Αδιάφορη η EL.ASS. και για υποθέσεις απάτης.
από Kauldron » 07 Απρ 2024, 00:45 » σε Εσωτερική Πολιτική - 1 Απαντήσεις
- 233 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
07 Απρ 2024, 12:39
-