O κόπ που συνέλαβε το Μαζωχιστικιώτη ήταν εγκέφαλος απάτης

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Aitwlos

Re: O κόπ που συνέλαβε το Μαζωχιστικιώτη ήταν εγκέφαλος απάτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Aitwlos » 21 Σεπ 2024, 00:46

Golden Age έγραψε:
21 Σεπ 2024, 00:44
Aitwlos έγραψε:
21 Σεπ 2024, 00:43
Golden Age έγραψε:
21 Σεπ 2024, 00:35

Εσείς οι κομμουνιστές δεν είστε εναντίον της ρουφιανιάς; Με την σέσουλα πετάτε αυτόν τον χαρακτηρισμό στους πολιτικούς σας αντιπάλους. "Τί Μπογδάνος, τί ρουφιάνος" κλπ.
Εξαρταται τι ορίζεις σαν ρουφιάνα.Ποιον ρουφιανεψα και πότε;
Δεν το πάω προσωπικά (όπως επανειλημμένα κάνεις εσύ). Λέω επειδή έχεις θέμα με την υποτιθέμενη αποκάλυψη κάποιου ρουφιάνου.
Α. Εγώ το πάω πάντα προσωπικά. Υπερασπίζεσαι τα ανέκδοτα της αντιτρομοκρατικής που σας πείραξαν τους <<ηγέτες>> αλλά κανείς δεν μιλάει για το στέλεχος της αντιτρομοκρατικής που είχε δώσει τον <<ρουφιάνο>>
Juno έγραψε:
15 Μάιος 2024, 23:50
Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;

Άβαταρ μέλους
Golden Age

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age » 21 Σεπ 2024, 00:51

Aitwlos έγραψε:
21 Σεπ 2024, 00:46
Golden Age έγραψε:
Aitwlos έγραψε:
21 Σεπ 2024, 00:43

Εξαρταται τι ορίζεις σαν ρουφιάνα.Ποιον ρουφιανεψα και πότε;
Δεν το πάω προσωπικά (όπως επανειλημμένα κάνεις εσύ). Λέω επειδή έχεις θέμα με την υποτιθέμενη αποκάλυψη κάποιου ρουφιάνου.
Α. Εγώ το πάω πάντα προσωπικά. Υπερασπίζεσαι τα ανέκδοτα της αντιτρομοκρατικής που σας πείραξαν τους <<ηγέτες>> αλλά κανείς δεν μιλάει για το στέλεχος της αντιτρομοκρατικής που είχε δώσει τον <<ρουφιάνο>>
Απο αυτό που έγραψα για το "εαν οι αστυνομικοί που συνέλλαβαν τα μέλη της ΧΑ είναι όλοι καθαροί" εσύ κατάλαβες ότι υπερασπίζομαι την αντιτρομοκρατική; Για τον Μπαλάσκα λέω που βγήκε φουριόζος στο κανάλι να πει για τον αστυνομικό που συνέλλαβε τον Μαζιώτη (που αν θυμάμαι καλά δεν ήταν αντιτρομοκρατικάριος, αλλά απλός αστυνομικός και είχε ακολουθήσει συμπλοκ,ή με τον Μαζιώτη να πάει να τον πυροβολήσει για να διαφύγει), δίνοντας - έστω και άθελά του - τροφή για προπαγάνδα στους φιλοτρομοκράτες. Θα έλεγε κάτι τέτοιο εαν εμπλεκόταν σε σκάνδαλο διαφθοράς αστυνομικός που είχε συλλάβει μέλος της ΧΑ;

Aitwlos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Aitwlos » 21 Σεπ 2024, 00:55

Golden Age έγραψε:
21 Σεπ 2024, 00:51
Aitwlos έγραψε:
Golden Age έγραψε:

Απο αυτό που έγραψα για το "εαν οι αστυνομικοί που συνέλλαβαν τα μέλη της ΧΑ είναι όλοι καθαροί" εσύ κατάλαβες ότι υπερασπίζομαι την αντιτρομοκρατική; Για τον Μπαλάσκα λέω που βγήκε φουριόζος στο κανάλι να πει για τον αστυνομικό που συνέλλαβε τον Μαζιώτη (που αν θυμάμαι καλά δεν ήταν αντιτρομοκρατικάριος, αλλά απλός αστυνομικός και είχε ακολουθήσει συμπλοκ,ή με τον Μαζιώτη να πάει να τον πυροβολήσει για να διαφύγει), δίνοντας - έστω και άθελά του - τροφή για προπαγάνδα στους φιλοτρομοκράτες. Θα έλεγε κάτι τέτοιο εαν εμπλεκόταν σε σκάνδαλο διαφθοράς αστυνομικός που είχε συλλάβει μέλος της ΧΑ;
Όχι. Έχω καταλάβει ότι δεν πρόκειται να σε σεβαστώ ποτέ ούτε σαν περσόνα του φόρουμ ούτε σαν άνθρωπο. Σε καλύπτει αυτό; Θα συνεχίσω να σου ποσταρω κάθε φορά τις συνομιλίες κάθε φορά που σε βλέπω. Σε κάλυψα;

Υ.Γ Το τι λέει η περσόνα σου είναι αδιαφορο. Πάλεψε και για την πατρίδα και για την δημοκρατία όσο θες
Juno έγραψε:
Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;

Άβαταρ μέλους
Golden Age

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age » 21 Σεπ 2024, 01:01

Aitwlos έγραψε:
21 Σεπ 2024, 00:55
Golden Age έγραψε:
Aitwlos έγραψε:

Όχι. Έχω καταλάβει ότι δεν πρόκειται να σε σεβαστώ ποτέ ούτε σαν περσόνα του φόρουμ ούτε σαν άνθρωπο. Σε καλύπτει αυτό; Θα συνεχίσω να σου ποσταρω κάθε φορά τις συνομιλίες κάθε φορά που σε βλέπω. Σε κάλυψα;
Χέστηκα για τον "σεβασμό" σου. Ένας εμμονικός είσαι που έχεις εμμονές μαζί μου. Αλλά τα νήματα δεν χρωστάνε τίποτε για να τα εκτροχιάζεις επειδή έχεις εμμονές μαζί μου. Γι' αυτό κι εγώ θα σε βάλω στο ignore, κάτι που δεν το 'χω κάνει ποτέ για κανέναν χρήστη, ό,τι κι αν μου έχει γράψει. Αλλά δεν θα κάθομαι να κάνω διαρκώς προσωπική αντιπαράθεση με έναν εμμονικό. Οπότε, άντε γεια.

Aitwlos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Aitwlos » 21 Σεπ 2024, 01:09

Golden Age έγραψε:
21 Σεπ 2024, 01:01
Aitwlos έγραψε:
21 Σεπ 2024, 00:55
Golden Age έγραψε:

Χέστηκα για τον "σεβασμό" σου. Ένας εμμονικός είσαι που έχεις εμμονές μαζί μου. Αλλά τα νήματα δεν χρωστάνε τίποτε για να τα εκτροχιάζεις επειδή έχεις εμμονές μαζί μου. Γι' αυτό κι εγώ θα σε βάλω στο ignore, κάτι που δεν το 'χω κάνει ποτέ για κανέναν χρήστη, ό,τι κι αν μου έχει γράψει. Αλλά δεν θα κάθομαι να κάνω διαρκώς προσωπική αντιπαράθεση με έναν εμμονικό. Οπότε, άντε γεια.

Αντιο. Όταν με το καλό φτάσεις εκεί, τα φιλιά μου στον killa P. Ξεφτιλακο
Juno έγραψε:

Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron » 23 Σεπ 2024, 13:12

Όπως πάμε, σε λίγο θα είναι είδηση το να βρούμε αστυνομικό που να είναι καθαρός.
SeaHawk έγραψε:
01 Φεβ 2025, 14:04
Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.

Chupacabra

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chupacabra » 23 Σεπ 2024, 13:25

Kauldron έγραψε:
23 Σεπ 2024, 13:12
Όπως πάμε, σε λίγο θα είναι είδηση το να βρούμε αστυνομικό που να είναι καθαρός.
Στην Ελλαδαρα οι αστυνομικοι ειναι οι λυκοι που φυλαν τα προβατα και οχι οι τσοπανηδες. :102:

Άβαταρ μέλους
βοθρατζης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από βοθρατζης » 23 Σεπ 2024, 13:27

εκεί κατάντησε η ελληνική αστυνομία
“Success is not about winning every battle, but about having the strength to keep fighting”?

Καπετάν Μιχάλης
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Καπετάν Μιχάλης » 23 Σεπ 2024, 13:35

Ας κρατήσει κάποιος μια λίστα για το πόσοι από τους αστυνομικούς που συνέλαβαν τον Μαζιώτη, αποδείχθηκε τελικά οτι ήταν μεγαλύτερα καθάρματα απ' αυτόν:

Αστυνομικός που συνέλαβε το Μαζιώτη ο 30χρονος που δολοφόνησε τον ταξιτζή

Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron » 23 Σεπ 2024, 14:11

Καπετάν Μιχάλης έγραψε:
23 Σεπ 2024, 13:35
Ας κρατήσει κάποιος μια λίστα για το πόσοι από τους αστυνομικούς που συνέλαβαν τον Μαζιώτη, αποδείχθηκε τελικά οτι ήταν μεγαλύτερα καθάρματα απ' αυτόν:

Αστυνομικός που συνέλαβε το Μαζιώτη ο 30χρονος που δολοφόνησε τον ταξιτζή
Ε, τώρα, ο Μαζιώ ήταν δαιμονισμένος, και όταν τον συνέλαβαν ο δαίμονας μπήκε σ' αυτούς. Σα το Fallen με το Ντενζελ Ουασινγκτον.
SeaHawk έγραψε:
01 Φεβ 2025, 14:04
Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.

Άβαταρ μέλους
Thor
Phorum.gr user: Thor

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Thor » 23 Σεπ 2024, 14:49

Aitwlos έγραψε:
21 Σεπ 2024, 00:28
Ο μπαλασκας ζει;
Αυτος μας οδηγει!
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.

Aitwlos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Aitwlos » 23 Σεπ 2024, 23:20

Thor έγραψε:
23 Σεπ 2024, 14:49
Aitwlos έγραψε:
Ο μπαλασκας ζει;
Αυτος μας οδηγει!
Κρίμα ( που μας οδηγεί, μην παρεξηγηθω)
Juno έγραψε:

Άβαταρ μέλους
Thor
Phorum.gr user: Thor

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Thor » 24 Σεπ 2024, 12:43

Aitwlos έγραψε:
23 Σεπ 2024, 23:20
Thor έγραψε:
23 Σεπ 2024, 14:49
Aitwlos έγραψε:
Ο μπαλασκας ζει;
Αυτος μας οδηγει!
Κρίμα ( που μας οδηγεί, μην παρεξηγηθω)
Ή εναλλακτικα: -Ζη και βασιλεύει· Ζη και βασιλεύει και τον κόσμο κυριεύει.»
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών