"Ο βιαστής είσαι εσύ" ΚΑΙ στο Σύνταγμα

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
blackpaint

Re: "Ο βιαστής είσαι εσύ" ΚΑΙ στο Σύνταγμα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από blackpaint » 04 Ιαν 2020, 19:40

Beria έγραψε:
04 Ιαν 2020, 10:29
blackpaint έγραψε:
04 Ιαν 2020, 10:03
ΓΑΛΗ έγραψε:
04 Ιαν 2020, 09:59

Ο hell έχει πρωτότυπο κι εσύ κοινότυπο λόγο.
δεν υπαρχει αυτη η λεξη γαλη, στα ελληνικα τουλαχιστον.
Αυτα τα άρθρα του τύπου 10 λέξεις που λέμε λάθος έχουν κάνει μεγάλη ζημιά στους αμόρφωτους θαμώνες των ιντερνετς

Η λέξη κοινοτυπος είναι σε χρήση παράλληλα με το κοινοτοπος από την αρχή. Προφανώς συνδέοντας την κατάληξη με το πρωτότυπος

Αυτο το στυλακι που υψώνετε το δάχτυλο στο Χελλ επειδή ασκεί ταπεινό επάγγελμα σύμφωνα με τα υψηλά σας κριτήρια (σουργελα) και προσπαθείτε να βρείτε και λεκτικές αστοχίες είναι άθλιο.
Σουργελα
Ο Μπαμπινιωτης παντως στο λημμα κοινοτυπια αναφερεται σε εσφαλμενο τυπο, ως παρετυμολογικη συσχετιση με την πρωτοτυπια και παραπεμπει στον ορθο ορο κοινοτοπια. Το Λεξικο της κοινης νεοελληνικης δε συμπεριλαμβανει καν την κοινοτυπια η καποιο παραγωγο της.

Αλλα ακομα και σε αυτο που ηθελε να πει ο κακομοιρος ελληγενης αστοχησε, γιατι η ιστορια μου μονο κοινοτοπια δεν ηταν, στους περισσοτερους φανηκε τοσο απιστευτη που ανεβασαν μεχρι και ροτβαιλερ :lol:

Αν θες επισης να με βρισεις, μπορεις να το κανεις προσωπικα και στοχευμενα, χωρις να κρυβεσαι πισω απο ψευτοευγενικους πληθυντικους και παρεξηγειται ετσι ο ναμρειλ.

Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός » 04 Ιαν 2020, 19:47

Σοβαρά τώρα ρε μαλάκες; Το φτάσατε 100 σελίδες και βάλε;

Ε ρε γαργαλιστικό απωθημένο που αποτελεί ο βιασμός! :003:
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.

Άβαταρ μέλους
Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός » 04 Ιαν 2020, 19:53

stavmanr έγραψε:
04 Ιαν 2020, 15:55
Γενικά αυτά τα υπονοούμενα για τα επαγγέλματα ή την προσωπική ζωή των μελών του φόρουμ είναι απίστευτα.
Λες και είναι υποτιμητικό να είσαι οδοκαθαριστής, βοθροκαθαριστής, νεκροθάφτης, περιπτεράς κλπ...

Πουτάνα;

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 04 Ιαν 2020, 19:57

blackpaint έγραψε:
04 Ιαν 2020, 19:07
δεν εχει να κανει με την οποια ταπεινοτητα του επαγγελματος, αλλα με τη μικροαστιλα, τον συντηρητισμο και τον κομπλεξισμο που κυριολεκτικα ενσαρκωνει ο συγκεκριμενος χρηστης
Νομίζω δεν υπάρχει ούτε μισός χρήστης εδώ μέσα που να μην θεωρεί ότι ο μικροαστισμός, ο συντηρητισμός και το κόμπλεξ είναι ξεκάθαρα δικά σου χαρακτηριστικά, που προσπαθείς επιμελώς να τα καλύψεις με δηλώσεις κενές περιεχομένου, γιατί η συμπεριφορά σου σε αφήνει γυμνό.
blackpaint έγραψε:
προιον της κοινωνικης του ταξης και της ετοιμης δουλειας, που φανταζεται τον εαυτο του εγγραμματο και καλλιεργημενο, κι εχει ο θρασσος να μου κουναει το δαχτυλο και την ενοχλητικοτητα να τριβεται διαρκως στη μαγγουρα μου.
Είμαι και εγγράμματος, χάρη στη δημόσια εκπαίδευση, και καλλιεργημένος. Δούλεψα σε διάφορες δουλειές, καμμία εκ των οποίων δεν ήταν έτοιμη. Όχι ότι θα είχα πρόβλημα να συνέχιζα την δουλειά κάποιου, γιατί το να κληρονομήσεις μια επιχείρηση, υλική ή άυλη, δεν σου προσφέρει αυτομάτως ασφάλεια. Απλώς διευκολύνει το ξεκίνημά σου. Αν είσαι για τα μπάζα, σύντομα θα μείνεις ανεπάγγελτος.

Και δεν σου κουνάω το δάχτυλο. Σ'το χώνω κανονικά*, μιας και ποτέ δεν έχεις αντίλογο.

* τελείωσε η περίοδος εγκράτειας.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 04 Ιαν 2020, 19:58

Χαοτικός έγραψε:
04 Ιαν 2020, 19:47
Σοβαρά τώρα ρε μαλάκες; Το φτάσατε 100 σελίδες και βάλε;

Ε ρε γαργαλιστικό απωθημένο που αποτελεί ο βιασμός! :003:
Ειιιιιι πειρατή Εικόνα

θα μας τραγουδήσεις αυτό;

Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 04 Ιαν 2020, 20:00

blackpaint έγραψε:
04 Ιαν 2020, 19:40
Αλλα ακομα και σε αυτο που ηθελε να πει ο κακομοιρος ελληγενης αστοχησε, γιατι η ιστορια μου μονο κοινοτοπια δεν ηταν, στους περισσοτερους φανηκε τοσο απιστευτη που ανεβασαν μεχρι και ροτβαιλερ :lol:
Απίστευτη υπό την έννοια μη πιστευτή, γιατί δεν σε πιστεύει κανείς. Κατά τα άλλα κοινότυπη μέχρι αηδίας.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,

Άβαταρ μέλους
Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός » 04 Ιαν 2020, 20:01

Το ξανάπες αυτό. Τι σ' έπιασε με το συγκεκριμένο και σου βγαίνει η δική μου φωνή;

Athos
Phorum.gr user: Athos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Athos » 04 Ιαν 2020, 20:02

hellegennes έγραψε:
04 Ιαν 2020, 16:28
Αληθινοί αριστεροί όπως ο Beria, ο Alexandroso και ο Βάτραχος δεν θα μιλούσαν ποτέ υποτιμητικά για οποιοδήποτε επάγγελμα.
δεν ξέρω τι αληθινοί είναι, αλλά εδώ και κάτι χρόνια είναι ουρά του Πήζοντα του Βλάκι του Γενιά και του Σουβλατζή
θα το δουλεύετε σκληρά το εξηνταράκι σας

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 04 Ιαν 2020, 20:02

Χαοτικός έγραψε:
04 Ιαν 2020, 20:01
Το ξανάπες αυτό. Τι σ' έπιασε με το συγκεκριμένο και σου βγαίνει η δική μου φωνή;
Δεν ξέρω :102:
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 04 Ιαν 2020, 20:03

Athos έγραψε:
04 Ιαν 2020, 20:02
hellegennes έγραψε:
04 Ιαν 2020, 16:28
Αληθινοί αριστεροί όπως ο Beria, ο Alexandroso και ο Βάτραχος δεν θα μιλούσαν ποτέ υποτιμητικά για οποιοδήποτε επάγγελμα.
δεν ξέρω τι αληθινοί είναι, αλλά εδώ και κάτι χρόνια είναι ουρά του Πήζοντα του Βλάκι του Γενιά και του Σουβλατζή
Οι προαναφερθέντες χρήστες; :fp:
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 04 Ιαν 2020, 20:10

blackpaint έγραψε:

δεν εχει να κανει με την οποια ταπεινοτητα του επαγγελματος, αλλα με τη μικροαστιλα, τον συντηρητισμο και τον κομπλεξισμο που κυριολεκτικα ενσαρκωνει ο συγκεκριμενος χρηστης, προιον της κοινωνικης του ταξης και της ετοιμης δουλειας, που φανταζεται τον εαυτο του εγγραμματο και καλλιεργημενο, κι εχει ο θρασσος να μου κουναει το δαχτυλο και την ενοχλητικοτητα να τριβεται διαρκως στη μαγγουρα μου.
Άσε ρε Λουδοβίκε των υποσαχάριων που θα μιλήσεις εσύ για μικροαστισμό. Αυτού του είδους τις υποτιμητικές εργασιακές αναφορές τις κάνουν μόνον καλομαθημένοι φλούφληδες με επίσης έτοιμα λεφτά από μπαμπαδομαμάδες, που το παίζουν φιλάνθρωποι και τύποι με καθαρά μικροαστικές αναφορές, που θεωρούν εργασιακή καταξίωση την ασφάλεια του δημόσιου. Αν βάλεις και τις δύο κατηγορίες στην ελεύθερη αγορά, θα βελάξουν.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Athos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Athos » 04 Ιαν 2020, 20:11

Namrail έγραψε:
04 Ιαν 2020, 16:18
Λοιπόν οσοι χρησιμοποιησαν πληθυντικό για να απευθυνθούν σε όσους (λες και είναι πολλοι) δήθεν την έπεσαν στον χέλι για το επάγγελμα του, ειναι καραγκιόζηδες.

Δύο άτομα ανέφεραν το επάγγελμα του χέλι, ο μπλακπειντ και εγώ. Προσωπικά, χρησιμοποίησα τη φράση "περηφανε ιδιοκτήτη μίνι μάρκετ" που όσες φορές και αν τη διαβάσει κάποιος, ακόμα και αν αυτός ο κάποιος είναι διανοητικά καθυστερημένος και τρόφιμος του ΠΙΚΠΑ, προσβλητική ή απαξιωτική δεν γίνεται να τη βρει.

Οπότε αφήστε τις πουστιες με τις γενικές τοποθετήσεις και τη χρήση του πληθυντικού και άμα έχετε να πείτε κάτι, να το κάνετε με την ανάλογη παράθεση στις περσόνες που απευθύνεστε.

Αντρικά και όχι πουστικα.
πωπω ναι ήσουν κι εσύ και σε είχα ξεχάσει.

Θύμισε μου, είσαι αριστερός ;

Άβαταρ μέλους
Namrail

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Namrail » 04 Ιαν 2020, 20:13

Athos έγραψε:
04 Ιαν 2020, 20:11
Namrail έγραψε:
Λοιπόν οσοι χρησιμοποιησαν πληθυντικό για να απευθυνθούν σε όσους (λες και είναι πολλοι) δήθεν την έπεσαν στον χέλι για το επάγγελμα του, ειναι καραγκιόζηδες.

Δύο άτομα ανέφεραν το επάγγελμα του χέλι, ο μπλακπειντ και εγώ. Προσωπικά, χρησιμοποίησα τη φράση "περηφανε ιδιοκτήτη μίνι μάρκετ" που όσες φορές και αν τη διαβάσει κάποιος, ακόμα και αν αυτός ο κάποιος είναι διανοητικά καθυστερημένος και τρόφιμος του ΠΙΚΠΑ, προσβλητική ή απαξιωτική δεν γίνεται να τη βρει.

Οπότε αφήστε τις πουστιες με τις γενικές τοποθετήσεις και τη χρήση του πληθυντικού και άμα έχετε να πείτε κάτι, να το κάνετε με την ανάλογη παράθεση στις περσόνες που απευθύνεστε.

πωπω ναι ήσουν κι εσύ και σε είχα ξεχάσει.

Θύμισε μου, είσαι αριστερός ;
Όχι.

Athos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Athos » 04 Ιαν 2020, 20:17

blackpaint έγραψε:
δεν εχει να κανει με την οποια ταπεινοτητα του επαγγελματος, αλλα με τη μικροαστιλα, τον συντηρητισμο και τον κομπλεξισμο που κυριολεκτικα ενσαρκωνει ο συγκεκριμενος χρηστης, προιον της κοινωνικης του ταξης και της ετοιμης δουλειας, που φανταζεται τον εαυτο του εγγραμματο και καλλιεργημενο, κι εχει ο θρασσος να μου κουναει το δαχτυλο και την ενοχλητικοτητα να τριβεται διαρκως στη μαγγουρα μου.
ίσα ρε τομεάρχη του Σώρου, πολέμιε της μικροαστίλας

έμαθες και την ενοχλητικότητα αγράμματε

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 04 Ιαν 2020, 20:19

Namrail έγραψε:

Οκ, ο μπλάκι είναι ο δημητρούλης της ιστορίας κι εσύ ο πονεμένος προλετάριος.

Αμφότεροι κλασσική περίπτωση αν και με διαφορετικές τάσεις.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών