Δεν είναι χωριάτης.
Τριτοκοσμικοι νοτιοανατολιτες επιτεθηκαν στον μπουταρη
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Τριτοκοσμικοι νοτιοανατολιτες επιτεθηκαν στον μπουταρη
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- hellegennes
Ας δούμε πώς ο φιλήσυχος πολίτης με το κοριτσάκι απλώς βρέθηκε στο σημείο και δεν κινήθηκε ο ίδιος προς τα εκεί, ακολουθώντας τον Μπουτάρη, σπρώχνοντάς τον και συνεχίζοντας να είναι δίπλα του μέχρι το τέλος του βίντεο:
Α-χου! Τον αδίκησα τον καημένο. Απλώς έτυχε να βρίσκεται σε εκείνο το σημείο κι αμέσως μετά έφυγε.
Α-χου! Τον αδίκησα τον καημένο. Απλώς έτυχε να βρίσκεται σε εκείνο το σημείο κι αμέσως μετά έφυγε.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Golden Age
Τί λέ ρε παιδί μου!!! Όταν έφτασε στο σημείο ο Μπουτάρης έκανε 3 ολόκληρα βήματα απο το δέντρο όπου βρισκότανε και κινήθηκε παράλληλα για λίγα ολόκληρα δευτευρόλεπτα κράζοντάς τον; Χειρότερο κι απο εκτόξευση διηπειρωτικού πυράβλου είναι αυτό!!!hellegennes έγραψε: ↑27 Μάιος 2018, 00:47Ας δούμε πώς ο φιλήσυχος πολίτης με το κοριτσάκι απλώς βρέθηκε στο σημείο και δεν κινήθηκε ο ίδιος προς τα εκεί, ακολουθώντας τον Μπουτάρη, σπρώχνοντάς τον και συνεχίζοντας να είναι δίπλα του μέχρι το τέλος του βίντεο:
- hellegennes
Δείχνει ότι δεν ήρθαν καθόλου προς το μέρος του, αυτός κινήθηκε προς το μέρος του Μπουτάρη από εκεί που ήτανε. Πήγε ο μαλακισμένος για να βγάλει το μίσος του. Η όλη επίθεση δεν κράτησε ώρες, δυο λεπτά κράτησε.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Golden Age
Ρε φίλε απο την αρχή το βίντεο τον δείχνει στο δέντρο. Όταν ο Μπουτάρης φτάνει προς το δέντρο, δηλαδή στο μέρος που βρισκόταν αυτός κάνει 3 βήματα όλο κι όλο και τον κράζει κινούμενος παράλληλα και μόνο για ελάχιστα δευτερόλεπτα, κράζοντάς τον αποκλειστικά. Δεν υπήρξε άσκηση βίας ούτε καν απόπειρα τέτοιας.hellegennes έγραψε: ↑27 Μάιος 2018, 01:04Δείχνει ότι δεν ήρθαν καθόλου προς το μέρος του, αυτός κινήθηκε προς το μέρος του Μπουτάρη από εκεί που ήτανε. Πήγε ο μαλακισμένος για να βγάλει το μίσος του. Η όλη επίθεση δεν κράτησε ώρες, δυο λεπτά κράτησε.
- hellegennes
Το βίντεο τον δείχνει πίσω από την νησίδα. Ανεβαίνει στο κράσπεδο, περνάει την νησίδα και κινείται προς τον Μπουτάρη. Αρχικά κινείται προς τα πάνω και μετά ακολουθεί τον Μπουτάρη προς τα κάτω.
Και τον σκουντάει, εμφανέστατα. Φαίνεται πεντακάθαρα στο βίντεο που το δείχνει από μπροστά. Έχουν ειπωθεί κι άλλα για το πού ήταν στην διάρκεια των γεγονότων ο ίδιος, αλλά αυτά τα αφήνω για όταν θα μιλήσει ο εισαγγελέας.
Και τον σκουντάει, εμφανέστατα. Φαίνεται πεντακάθαρα στο βίντεο που το δείχνει από μπροστά. Έχουν ειπωθεί κι άλλα για το πού ήταν στην διάρκεια των γεγονότων ο ίδιος, αλλά αυτά τα αφήνω για όταν θα μιλήσει ο εισαγγελέας.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Golden Age
Α δεν ήταν δίπλα στο δέντρο, αλλά πίσω απο αυτό. Οκ, μεγάλη διαφορά. Σκούντηγμα δεν υπάρχει πουθενά απολύτως. Σίγουρα κάθε καλοθελητής τον "είδε" όπου γούσταρε. Μην σου πω ότι παρακολουθούσε τον Μπουτάρη απο το δημαρχείο ακόμα.hellegennes έγραψε: ↑27 Μάιος 2018, 01:18Το βίντεο τον δείχνει πίσω από την νησίδα. Ανεβαίνει στο κράσπεδο, περνάει την νησίδα και κινείται προς τον Μπουτάρη. Αρχικά κινείται προς τα πάνω και μετά ακολουθεί τον Μπουτάρη προς τα κάτω.
- hellegennes
Ναι, δεν τον σκούντηξε (0:37):
Σε ένα άλλο βίντεο εμφανίζεται μια γυναίκα να απομακρύνει τον άντρα με το κοριτσάκι, πιθανώς η μητέρα. Εδώ, στην αρχή-αρχή, στα δεξιά:
Κι εδώ, από το 0:10 ως το 0:19:
Σε ένα άλλο βίντεο εμφανίζεται μια γυναίκα να απομακρύνει τον άντρα με το κοριτσάκι, πιθανώς η μητέρα. Εδώ, στην αρχή-αρχή, στα δεξιά:
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- blackpaint
ναι, απο την αλλη ομως αλλα ο πουστης στην λαικη καθομιλουμενη εμφανιζεται σαν ενα ον με υπερφυσικες ικανοτητες, ετρεχε σαν πουστης, κοιμηθηκα σαν πουστης, εφαγα σαν πουστης κλπ/
- Golden Age
hellegennes έγραψε: ↑27 Μάιος 2018, 01:54Ναι, δεν τον σκούντηξε (0:37):
Όχι μόνο δεν τον σκύντηξε, ούτε καν τον άγγιξε.
Ρε φίλε έβαλες το πανοραμικό πλάνο σαν..."απόδειξη" της υποτθέμενης "επιθέσεως". Σου επεσήμανα ότι ο Μπουτάρης κατευνθύνθηκε προς το μέρος στο οποίο βρισκόταν αυτός και τότε τον έκραξε (και τίποτε άλλο πέραν αυτού).
Σε ένα άλλο και σε ένα παράλλο... Σε όλα τα βίντεο φαίνεται που σταματά να ασχολείται με τον Μπουτάρη.
το τρίτο βιντεάκι απο το 0:10-0:19 που λέει ο χελλης, αν το ακούσουμε στο 0.25, είναι σαν ήχους από την αποκάλυψη.
στο πρώτο τον κοπανάει, νομίζω είναι ξεκάθαρο.
στο πρώτο τον κοπανάει, νομίζω είναι ξεκάθαρο.
Η γελοιότητα αυτών των περιστατικών που μας απασχολούν κάθε τόσο,
είναι ότι αυτοί που καταγράφουν με κάμερες σαν ουδέτεροι παρατηρητές,
είναι περισσότεροι από αυτούς που συμμετέχουν στα περιστατικά.
είναι ότι αυτοί που καταγράφουν με κάμερες σαν ουδέτεροι παρατηρητές,
είναι περισσότεροι από αυτούς που συμμετέχουν στα περιστατικά.
- ΜπλεΜπουμπυς
Eίδε και ο μπάτσος πολλούς να δέρνουν ένα γέρο,άνθρωπος είναι,λύγισε, τον έδειρε και αυτός.
Δηλαδή ποιανού μέρος να έπαιρνε;νιώστε λίγο μωρέ
Δηλαδή ποιανού μέρος να έπαιρνε;νιώστε λίγο μωρέ
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
Μιλάμε δεν υπάρχει το άτομο, οι άλλοι κάνανε 50-70 μετρα να φτάσουν στο σημείο ο πατέρας 2-3 μέτρα και στο μυαλό του ο πατέρας ετρεξε στον Μπουτάρη τον σαπάκιασε και πέταξε και το παιδί του μες το εξαγριωμένο πλήθος να το λιντσάρουνGolden Age έγραψε: ↑27 Μάιος 2018, 01:00
Τί λέ ρε παιδί μου!!! Όταν έφτασε στο σημείο ο Μπουτάρης έκανε 3 ολόκληρα βήματα απο το δέντρο όπου βρισκότανε και κινήθηκε παράλληλα για λίγα ολόκληρα δευτευρόλεπτα κράζοντάς τον; Χειρότερο κι απο εκτόξευση διηπειρωτικού πυράβλου είναι αυτό!!!

Στο επόμενο δευτερόλεπτο η απόσταση μεγαλώνει, ο πατέρας απομακρύνεται προς τα δεξιά

Ενώ στο 5.35 ο πατέρας δεν υπάρχει καν στο πλανο, κατα τ άλλα περπατάει πάντα δίπλα στον Μπουτάρη του Χέλι και δεν απομακρύνεται ποτέ.

Εδώ βλέπουμε το τεντωμένο χέρι του πατέρα που αγγίζει και σπρώχνει τον σωματοφύλακα. Ο σωματοφύλακας πιο ψηλός απ τον Μπουτάρη, πισω απ τον Μπουτάρη, ο πατέρας δεξιά πίσω απ τον σωματοφύλακα, είναι φυσικά αδύνατον να ακούμπησε τον Μπουτάρη, εκτός κι αν είναι ο Αστυνόμος Σαίνης και το μηχανικό χέρι του κάνει καμπύλη περνώντας τον σωματοφύλακα και φτάνοντας τον Μπουτάρη.
φαίνεται ξεκάθαρα στο 1.08 αυτού του βίντεο, όποιος δεν είναι τυφλωμένος απο μίσος γιατί του βρίσανε τον Μπουτάρη βλέπει
Έφερε και το βίντεο του Taifer που δε φαίνεται σχεδόν τίποτα εκτός απ ένα σημείο που φαίνεται το κεφάλι. Είδε κι εκεί κάτι
Στο μόνο που έκανα λάθος είναι οτι ο πατέρας στεκόταν εκεί κι αυτό γιατι τον αναγνώρισα σε εκεινο το δευτερόλεπτο κι όχι νωρίτερα αφού δε φαινόταν καλά. Τελικά δεν στεκόταν, περπάτησε 2-3 μέτρα. Ο Χέλι έκανε λάθος για την συνεχόμενη πορεία πατέρα-μπουτάρη δίπλα δίπλα, δεν απομακρύνθηκε ποτέ απ τον Μπουτάρη λέει, και οτι τον χτύπησε, που τελικά έσπρωξε κι όχι τον Μπουτάρη αλλά τον σωματοφύλακα. Παραδοχή δεν περιμένω, είπαμε θέλει κοχόνες η παραδοχή.
Αλλά όοοοοχι καργιολάκι, να σου πάρουν το παιδί και να σε στειρώσουν κι όλας, έτσι, γιατί εγώ είμαι ένα μνησίκακο εγωκεντρικό αλαζονικό ανθρωποειδές και γουστάρω να χωρίζω παιδιά απ τους γονείς τους γιατί μου βρίσανε τον έρωτα. Παιδιά που κατα 99% λατρεύουν τους γονείς τους και η απομάκρυνσή τους θα ηταν ολέθρια για τη ζωή τους, αλλά κατα τ άλλα εγώ που δεν έχω παιδιά κι ούτε θέλω να κάνω, νοιάζομαι περισσότερο απ αυτούς που έχουν και κανουν το σκατό τους παξιμάδι για να τα μεγαλώσουν θυσιάζοντας μεγάλο μέρος τους εαυτού τους.
Αυτά και δεν θα ασχοληθώ άλλο. Για μένα τέλειωσες χθες μικρέ Μένγκελε.
ΣΟΚ: Συνελήφθη ο Σέργιο Ράμος για αντιαθλητικό χτύπημα στον Μπουτάρη
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Φασίστες επιτέθηκαν στον υ. Δήμαρχο Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ
από Ληστοσυμμορίτης » 05 Οκτ 2023, 13:23 » σε Εσωτερική Πολιτική - 49 Απαντήσεις
- 1539 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Παλαιοελλαδίτης
08 Οκτ 2023, 04:24
-
-
-
Νέα δημοσίευση Κράτος Δικαίου 107.Θεσσαλονίκη: Κουκουλοφόροι με λοστούς επιτέθηκαν στον Στέφανο Κασσελάκη
από Μαδουραίος » 10 Μαρ 2024, 20:31 » σε Εσωτερική Πολιτική - 167 Απαντήσεις
- 4227 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από pylothess
12 Σεπ 2024, 21:11
-
-
-
Νέα δημοσίευση Κι όμως η φώτο είναι από την κηδεία του Γιάννη Μπουτάρη
από Μαδουραίος » 12 Νοέμ 2024, 23:21 » σε Εσωτερική Πολιτική - 31 Απαντήσεις
- 932 Προβολές
-