Τριτοκοσμικοι νοτιοανατολιτες επιτεθηκαν στον μπουταρη

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Re: Τριτοκοσμικοι νοτιοανατολιτες επιτεθηκαν στον μπουταρη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 27 Μάιος 2018, 00:40

blackpaint έγραψε:
26 Μάιος 2018, 19:32
Χουργιατς έγραψε:
26 Μάιος 2018, 19:19
Σπύρος έγραψε:
26 Μάιος 2018, 15:36

Έπεσε, τώρα Μπουτάρη.
:011:
Ρε Χουργιατς, στην αρχη νομιζα πως τ ονομα σου ηταν τουρκικο, κατι σαν Χιουρέμ Σουλτανα -κολλαγε και με το αβαταρ- και μετα μου ηρθε πως ηταν απο το χωριατης.
Δεν είναι χωριάτης.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 27 Μάιος 2018, 00:47

Ας δούμε πώς ο φιλήσυχος πολίτης με το κοριτσάκι απλώς βρέθηκε στο σημείο και δεν κινήθηκε ο ίδιος προς τα εκεί, ακολουθώντας τον Μπουτάρη, σπρώχνοντάς τον και συνεχίζοντας να είναι δίπλα του μέχρι το τέλος του βίντεο:

Α-χου! Τον αδίκησα τον καημένο. Απλώς έτυχε να βρίσκεται σε εκείνο το σημείο κι αμέσως μετά έφυγε.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.

Άβαταρ μέλους
Golden Age

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age » 27 Μάιος 2018, 01:00

hellegennes έγραψε:
27 Μάιος 2018, 00:47
Ας δούμε πώς ο φιλήσυχος πολίτης με το κοριτσάκι απλώς βρέθηκε στο σημείο και δεν κινήθηκε ο ίδιος προς τα εκεί, ακολουθώντας τον Μπουτάρη, σπρώχνοντάς τον και συνεχίζοντας να είναι δίπλα του μέχρι το τέλος του βίντεο:

Α-χου! Τον αδίκησα τον καημένο. Απλώς έτυχε να βρίσκεται σε εκείνο το σημείο κι αμέσως μετά έφυγε.
Τί λέ ρε παιδί μου!!! Όταν έφτασε στο σημείο ο Μπουτάρης έκανε 3 ολόκληρα βήματα απο το δέντρο όπου βρισκότανε και κινήθηκε παράλληλα για λίγα ολόκληρα δευτευρόλεπτα κράζοντάς τον; Χειρότερο κι απο εκτόξευση διηπειρωτικού πυράβλου είναι αυτό!!!

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 27 Μάιος 2018, 01:04

Δείχνει ότι δεν ήρθαν καθόλου προς το μέρος του, αυτός κινήθηκε προς το μέρος του Μπουτάρη από εκεί που ήτανε. Πήγε ο μαλακισμένος για να βγάλει το μίσος του. Η όλη επίθεση δεν κράτησε ώρες, δυο λεπτά κράτησε.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,

Άβαταρ μέλους
Golden Age

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age » 27 Μάιος 2018, 01:07

hellegennes έγραψε:
27 Μάιος 2018, 01:04
Δείχνει ότι δεν ήρθαν καθόλου προς το μέρος του, αυτός κινήθηκε προς το μέρος του Μπουτάρη από εκεί που ήτανε. Πήγε ο μαλακισμένος για να βγάλει το μίσος του. Η όλη επίθεση δεν κράτησε ώρες, δυο λεπτά κράτησε.
Ρε φίλε απο την αρχή το βίντεο τον δείχνει στο δέντρο. Όταν ο Μπουτάρης φτάνει προς το δέντρο, δηλαδή στο μέρος που βρισκόταν αυτός κάνει 3 βήματα όλο κι όλο και τον κράζει κινούμενος παράλληλα και μόνο για ελάχιστα δευτερόλεπτα, κράζοντάς τον αποκλειστικά. Δεν υπήρξε άσκηση βίας ούτε καν απόπειρα τέτοιας.

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 27 Μάιος 2018, 01:18

Το βίντεο τον δείχνει πίσω από την νησίδα. Ανεβαίνει στο κράσπεδο, περνάει την νησίδα και κινείται προς τον Μπουτάρη. Αρχικά κινείται προς τα πάνω και μετά ακολουθεί τον Μπουτάρη προς τα κάτω.

Και τον σκουντάει, εμφανέστατα. Φαίνεται πεντακάθαρα στο βίντεο που το δείχνει από μπροστά. Έχουν ειπωθεί κι άλλα για το πού ήταν στην διάρκεια των γεγονότων ο ίδιος, αλλά αυτά τα αφήνω για όταν θα μιλήσει ο εισαγγελέας.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,

Άβαταρ μέλους
Golden Age

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age » 27 Μάιος 2018, 01:26

hellegennes έγραψε:
27 Μάιος 2018, 01:18
Το βίντεο τον δείχνει πίσω από την νησίδα. Ανεβαίνει στο κράσπεδο, περνάει την νησίδα και κινείται προς τον Μπουτάρη. Αρχικά κινείται προς τα πάνω και μετά ακολουθεί τον Μπουτάρη προς τα κάτω.

Και τον σκουντάει, εμφανέστατα. Φαίνεται πεντακάθαρα στο βίντεο που το δείχνει από μπροστά. Έχουν ειπωθεί κι άλλα για το πού ήταν στην διάρκεια των γεγονότων ο ίδιος, αλλά αυτά τα αφήνω για όταν θα μιλήσει ο εισαγγελέας.
Α δεν ήταν δίπλα στο δέντρο, αλλά πίσω απο αυτό. Οκ, μεγάλη διαφορά. Σκούντηγμα δεν υπάρχει πουθενά απολύτως. Σίγουρα κάθε καλοθελητής τον "είδε" όπου γούσταρε. Μην σου πω ότι παρακολουθούσε τον Μπουτάρη απο το δημαρχείο ακόμα.

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 27 Μάιος 2018, 01:54

Ναι, δεν τον σκούντηξε (0:37):

Σε ένα άλλο βίντεο εμφανίζεται μια γυναίκα να απομακρύνει τον άντρα με το κοριτσάκι, πιθανώς η μητέρα. Εδώ, στην αρχή-αρχή, στα δεξιά:

Κι εδώ, από το 0:10 ως το 0:19:

Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,

Άβαταρ μέλους
blackpaint

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από blackpaint » 27 Μάιος 2018, 03:33

Μηχανικός έγραψε:
27 Μάιος 2018, 00:22
enaon έγραψε:
27 Μάιος 2018, 00:14
Μηχανικός έγραψε:
27 Μάιος 2018, 00:09

Οι χειρότερες ήταν οι Σπαρτιάτισσες μάνες.
Γι αυτό έμειναν στην ιστορία σαν παράδειγμα Ελληνίδας. :D
γαμώτο, πώς καταφέρναμε εμείς και τσακωνόμασταν παλιά; :003:
Γιατί κάποιοι Μπουτάριδες έκαναν πουστιές.
Γι αυτό έμειναν οι φράσεις «πούστικο φέρσιμο» «πούστικη συμπεριφορά» ... :smt005:
ναι, απο την αλλη ομως αλλα ο πουστης στην λαικη καθομιλουμενη εμφανιζεται σαν ενα ον με υπερφυσικες ικανοτητες, ετρεχε σαν πουστης, κοιμηθηκα σαν πουστης, εφαγα σαν πουστης κλπ/

Άβαταρ μέλους
Golden Age

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age » 27 Μάιος 2018, 08:14

hellegennes έγραψε:
27 Μάιος 2018, 01:54
Ναι, δεν τον σκούντηξε (0:37):

Σε ένα άλλο βίντεο εμφανίζεται μια γυναίκα να απομακρύνει τον άντρα με το κοριτσάκι, πιθανώς η μητέρα. Εδώ, στην αρχή-αρχή, στα δεξιά:

Κι εδώ, από το 0:10 ως το 0:19:

Όχι μόνο δεν τον σκύντηξε, ούτε καν τον άγγιξε.

Ρε φίλε έβαλες το πανοραμικό πλάνο σαν..."απόδειξη" της υποτθέμενης "επιθέσεως". Σου επεσήμανα ότι ο Μπουτάρης κατευνθύνθηκε προς το μέρος στο οποίο βρισκόταν αυτός και τότε τον έκραξε (και τίποτε άλλο πέραν αυτού).

Σε ένα άλλο και σε ένα παράλλο... Σε όλα τα βίντεο φαίνεται που σταματά να ασχολείται με τον Μπουτάρη.

Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 27 Μάιος 2018, 09:16

το τρίτο βιντεάκι απο το 0:10-0:19 που λέει ο χελλης, αν το ακούσουμε στο 0.25, είναι σαν ήχους από την αποκάλυψη.

στο πρώτο τον κοπανάει, νομίζω είναι ξεκάθαρο.

Άβαταρ μέλους
Μηχανικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μηχανικός » 27 Μάιος 2018, 09:43

Η γελοιότητα αυτών των περιστατικών που μας απασχολούν κάθε τόσο,
είναι ότι αυτοί που καταγράφουν με κάμερες σαν ουδέτεροι παρατηρητές,
είναι περισσότεροι από αυτούς που συμμετέχουν στα περιστατικά.

Άβαταρ μέλους
ΜπλεΜπουμπυς

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΜπλεΜπουμπυς » 27 Μάιος 2018, 11:07

Eίδε και ο μπάτσος πολλούς να δέρνουν ένα γέρο,άνθρωπος είναι,λύγισε, τον έδειρε και αυτός.
Δηλαδή ποιανού μέρος να έπαιρνε;νιώστε λίγο μωρέ
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !

Άβαταρ μέλους
Ίφιδα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ίφιδα » 27 Μάιος 2018, 11:13

Golden Age έγραψε:
27 Μάιος 2018, 01:00

Τί λέ ρε παιδί μου!!! Όταν έφτασε στο σημείο ο Μπουτάρης έκανε 3 ολόκληρα βήματα απο το δέντρο όπου βρισκότανε και κινήθηκε παράλληλα για λίγα ολόκληρα δευτευρόλεπτα κράζοντάς τον; Χειρότερο κι απο εκτόξευση διηπειρωτικού πυράβλου είναι αυτό!!!
Μιλάμε δεν υπάρχει το άτομο, οι άλλοι κάνανε 50-70 μετρα να φτάσουν στο σημείο ο πατέρας 2-3 μέτρα και στο μυαλό του ο πατέρας ετρεξε στον Μπουτάρη τον σαπάκιασε και πέταξε και το παιδί του μες το εξαγριωμένο πλήθος να το λιντσάρουν

Εικόνα

Εικόνα

Στο επόμενο δευτερόλεπτο η απόσταση μεγαλώνει, ο πατέρας απομακρύνεται προς τα δεξιά
Εικόνα

Ενώ στο 5.35 ο πατέρας δεν υπάρχει καν στο πλανο, κατα τ άλλα περπατάει πάντα δίπλα στον Μπουτάρη του Χέλι και δεν απομακρύνεται ποτέ.

Εικόνα
Εδώ βλέπουμε το τεντωμένο χέρι του πατέρα που αγγίζει και σπρώχνει τον σωματοφύλακα. Ο σωματοφύλακας πιο ψηλός απ τον Μπουτάρη, πισω απ τον Μπουτάρη, ο πατέρας δεξιά πίσω απ τον σωματοφύλακα, είναι φυσικά αδύνατον να ακούμπησε τον Μπουτάρη, εκτός κι αν είναι ο Αστυνόμος Σαίνης και το μηχανικό χέρι του κάνει καμπύλη περνώντας τον σωματοφύλακα και φτάνοντας τον Μπουτάρη.
φαίνεται ξεκάθαρα στο 1.08 αυτού του βίντεο, όποιος δεν είναι τυφλωμένος απο μίσος γιατί του βρίσανε τον Μπουτάρη βλέπει
Ίφιδα έγραψε:
26 Μάιος 2018, 13:19
Από άλλη γωνία
στο 1:08 σπρώχνει τον σωματοφύλακα και φεύγει.

Έφερε και το βίντεο του Taifer που δε φαίνεται σχεδόν τίποτα εκτός απ ένα σημείο που φαίνεται το κεφάλι. Είδε κι εκεί κάτι

Στο μόνο που έκανα λάθος είναι οτι ο πατέρας στεκόταν εκεί κι αυτό γιατι τον αναγνώρισα σε εκεινο το δευτερόλεπτο κι όχι νωρίτερα αφού δε φαινόταν καλά. Τελικά δεν στεκόταν, περπάτησε 2-3 μέτρα. Ο Χέλι έκανε λάθος για την συνεχόμενη πορεία πατέρα-μπουτάρη δίπλα δίπλα, δεν απομακρύνθηκε ποτέ απ τον Μπουτάρη λέει, και οτι τον χτύπησε, που τελικά έσπρωξε κι όχι τον Μπουτάρη αλλά τον σωματοφύλακα. Παραδοχή δεν περιμένω, είπαμε θέλει κοχόνες η παραδοχή.

Αλλά όοοοοχι καργιολάκι, να σου πάρουν το παιδί και να σε στειρώσουν κι όλας, έτσι, γιατί εγώ είμαι ένα μνησίκακο εγωκεντρικό αλαζονικό ανθρωποειδές και γουστάρω να χωρίζω παιδιά απ τους γονείς τους γιατί μου βρίσανε τον έρωτα. Παιδιά που κατα 99% λατρεύουν τους γονείς τους και η απομάκρυνσή τους θα ηταν ολέθρια για τη ζωή τους, αλλά κατα τ άλλα εγώ που δεν έχω παιδιά κι ούτε θέλω να κάνω, νοιάζομαι περισσότερο απ αυτούς που έχουν και κανουν το σκατό τους παξιμάδι για να τα μεγαλώσουν θυσιάζοντας μεγάλο μέρος τους εαυτού τους.

Αυτά και δεν θα ασχοληθώ άλλο. Για μένα τέλειωσες χθες μικρέ Μένγκελε.

Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria » 27 Μάιος 2018, 15:09

ΣΟΚ: Συνελήφθη ο Σέργιο Ράμος για αντιαθλητικό χτύπημα στον Μπουτάρη
gassim έγραψε:
07 Σεπ 2021, 14:12
Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών