Athos έγραψε: ↑14 Δεκ 2018, 14:01
ο κυρ Χέλης γνώρισε μια ακρίτσα από αριστερό μπούλινγκ
Ποιο μπούλινγκ; Οι απέλπιδες προσπάθειες άεργων ανθρώπων που πασχίζουν να βγάλουν ψίχουλα γράφοντας σε φόρα; Μπούλινγκ κάνει ο ισχυρότερος στον αδύναμο. Για να σε κάνει κάποιος πνευματικό μπούλινγκ πρέπει να έχει μεγαλύτερο δείκτη νοημοσύνης, γνώση, μόρφωση και αίσθηση του χιούμορ.
Η πρόχειρη, διακοσμητική βιβλιοθήκη που έχω στο σαλόνι περιέχει 10000 φορές το σύνολο των γνώσεων ενός Kostis.
Επίσης πρέπει να έχουν και ισχύ αυτά που λένε για να είναι μειωτικά. Μόνο σαν ανέκδοτο μπορεί να πάρει κανείς ότι οι σπουδές σε ένα κορυφαίο πανεπιστήμιο του ΗΒ, που απαιτείται υψηλή βαθμολογία για να εισαχθείς, είναι χαμηλού επιπέδου. Από το πανεπιστήμιο έχω πάρει 2 υποτροφίες και άλλες 2 είχα πάρει στο λύκειο από το ΙΚΥ και άλλες 2 από τον ΟΕΕΚ.
Μάλιστα ένας καθηγητής μου, που κάτι είδε σε μένα, μού πρότεινε τότε να δουλέψω σε ΚΣΕ (που τότε έδιναν πολύ καλά λεφτά, με επιδότηση της ΕΕ), που είναι τμήματα επιμόρφωσης εκπαιδευτικών. Δηλαδή έκανα μαθήματα σε εκπαιδευτικούς. Το είχα ξεχάσει τελείως ότι το είχα κάνει αυτό, μέχρι που πήγα προχθές στην τράπεζα να ανοίξω νέο λογαριασμό. Όταν με ρώτησαν αν είχα ποτέ λογαριασμό στην τράπεζα είπα ότι δεν νομίζω, ωστόσο έκαναν έλεγχο και βρήκαν ότι έχω λογαριασμό και έχει μέσα αρκετά λεφτά. Μετά θυμήθηκα ότι ήταν οι πληρωμές από τα ΚΣΕ, γιατί από τότε το δημόσιο πλήρωνε ήδη τραπεζικά.
Θα μπορούσα να γράψω πολύ περισσότερα, αλλά βαριέμαι και άλλωστε οι περισσότεροι εδώ μέσα αυτά τα ξέρουν και είναι βαρετά.