Λέγε ρε!

Λέγε ρε!
fashion expert and exorcist
καλα ασε το σ/κSid Vicious έγραψε: ↑13 Δεκ 2018, 14:53
Παραλίγο να πάθω έμφραγμα με αυτό το ποστ.
Στην Βίβλο αναφέρεται ότι ΣΚ δεν δουλεύουμε. Δουλεια το ΣΚ είναι σατανισμός καθώς επιφέρει bonus points για κόλαση.
πατησιωτης έγραψε: ↑10 Μαρ 2021, 20:59Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Λάκης Γαβαλάς φάση;
Έκανες πολύ καλά που ανέφερες τον Γαβαλά διότι θα ήθελα να μοιραστώ κάτι που με έκανε εντύπωση τελευταία.
Υπάρχουν πράγματα που δεν πρόκειται να καταλάβεις ποτέ σου, γιατί είσαι ένας μίζερος ατομιστής με ψευδαισθήσεις επαναστάτη. Δεν περνάω καθόλου μίζερα στην δουλειά μου. Το διασκεδάζω κάθε μέρα. Κάνω πλάκα με τους πελάτες μου, τους τρολάρω, γράφω βλακείες, γελάνε και δουλεύω με την οικογένειά μου που έχουμε τέλεια συνεργασία. Υπάρχουν κι άλλα πράγματα που θα ήθελα να κάνω στην ζωή μου, αλλά είμαι ευτυχισμένος, κάτι που δεν θα καταλάβεις ποτέ σου και γι' αυτό σε λυπάμαι.μίστερ μαξ έγραψε: ↑13 Δεκ 2018, 13:34αλλα ελεγες στο πχορουμ οτι σπουδαζες. Κατι ιατρική και ψυχιατρική στην Ιταλία. Σιγουρα ντρέπεσαι να κανεις τον παντοπώλη και τον παγωτατζή εκτος αν το κανεις "για την εμπειρία" δλδ κάτι σαν διακοπές στην μιζέρια των άλλων.hellegennes έγραψε: ↑13 Δεκ 2018, 13:27Πολιτικός μηχανικός σπούδασα. Τι να κάνουμε, δεν υπάρχει πτυχίο καθαρίστριας αλλά δεν ντρέπομαι που κάνω των παντοπώλη. Και τον παγωτατζή έχω κάνει και διάφορα άλλα.
Μπορεί και το 1/100, αγάπη μου.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑13 Δεκ 2018, 14:23Μισό λεπτό. Εννοείς ότι αυτό είναι μόνο το ένα δέκατο της συνολικής δυνατότητας σπαζοκλαμπανίασης;
Χέλι, το χρειαζόσουν να μάθεις τι θα πει αριστερίλα, τρυφερό πόδι
Πώς κατάντησες να ξεφτιλίζεσαι έτσι, επαγγελματίας ιδεολόγοςμηχέσω αριστερός;
Ντάξει τώρα, είναι φρέσκα τα καρότα;hellegennes έγραψε: ↑13 Δεκ 2018, 22:42Υπάρχουν πράγματα που δεν πρόκειται να καταλάβεις ποτέ σου, γιατί είσαι ένας μίζερος ατομιστής με ψευδαισθήσεις επαναστάτη. Δεν περνάω καθόλου μίζερα στην δουλειά μου. Το διασκεδάζω κάθε μέρα. Κάνω πλάκα με τους πελάτες μου, τους τρολάρω, γράφω βλακείες, γελάνε και δουλεύω με την οικογένειά μου που έχουμε τέλεια συνεργασία. Υπάρχουν κι άλλα πράγματα που θα ήθελα να κάνω στην ζωή μου, αλλά είμαι ευτυχισμένος, κάτι που δεν θα καταλάβεις ποτέ σου και γι' αυτό σε λυπάμαι.μίστερ μαξ έγραψε: ↑13 Δεκ 2018, 13:34αλλα ελεγες στο πχορουμ οτι σπουδαζες. Κατι ιατρική και ψυχιατρική στην Ιταλία. Σιγουρα ντρέπεσαι να κανεις τον παντοπώλη και τον παγωτατζή εκτος αν το κανεις "για την εμπειρία" δλδ κάτι σαν διακοπές στην μιζέρια των άλλων.hellegennes έγραψε: ↑13 Δεκ 2018, 13:27Πολιτικός μηχανικός σπούδασα. Τι να κάνουμε, δεν υπάρχει πτυχίο καθαρίστριας αλλά δεν ντρέπομαι που κάνω των παντοπώλη. Και τον παγωτατζή έχω κάνει και διάφορα άλλα.
Προσκαλώ όποιον θέλει να βιώσει μια μέρα στο μαγαζί μου να δει αν υπάρχει ίχνος υπερβολής στα παραπάνω. Δεν το βλέπω καν σαν δουλειά, το βλέπω σαν παιχνίδι.
Όσο για το τι θυμάσαι να έλεγα ότι σπουδάζω, κάνε μια βόλτα σε κάποιο φαρμακείο να πάρεις κανένα τονωτικό για την μνήμη σου. Κάποιον άλλον θυμάσαι. Εγώ σπούδασα στο ΗΒ, στο πανεπιστήμιο του Surrey.
μίστερ μαξ έγραψε: ↑14 Δεκ 2018, 07:37Ντάξει τώρα, είναι φρέσκα τα καρότα;hellegennes έγραψε: ↑13 Δεκ 2018, 22:42Υπάρχουν πράγματα που δεν πρόκειται να καταλάβεις ποτέ σου, γιατί είσαι ένας μίζερος ατομιστής με ψευδαισθήσεις επαναστάτη. Δεν περνάω καθόλου μίζερα στην δουλειά μου. Το διασκεδάζω κάθε μέρα. Κάνω πλάκα με τους πελάτες μου, τους τρολάρω, γράφω βλακείες, γελάνε και δουλεύω με την οικογένειά μου που έχουμε τέλεια συνεργασία. Υπάρχουν κι άλλα πράγματα που θα ήθελα να κάνω στην ζωή μου, αλλά είμαι ευτυχισμένος, κάτι που δεν θα καταλάβεις ποτέ σου και γι' αυτό σε λυπάμαι.μίστερ μαξ έγραψε: ↑13 Δεκ 2018, 13:34
αλλα ελεγες στο πχορουμ οτι σπουδαζες. Κατι ιατρική και ψυχιατρική στην Ιταλία. Σιγουρα ντρέπεσαι να κανεις τον παντοπώλη και τον παγωτατζή εκτος αν το κανεις "για την εμπειρία" δλδ κάτι σαν διακοπές στην μιζέρια των άλλων.
Προσκαλώ όποιον θέλει να βιώσει μια μέρα στο μαγαζί μου να δει αν υπάρχει ίχνος υπερβολής στα παραπάνω. Δεν το βλέπω καν σαν δουλειά, το βλέπω σαν παιχνίδι.
Όσο για το τι θυμάσαι να έλεγα ότι σπουδάζω, κάνε μια βόλτα σε κάποιο φαρμακείο να πάρεις κανένα τονωτικό για την μνήμη σου. Κάποιον άλλον θυμάσαι. Εγώ σπούδασα στο ΗΒ, στο πανεπιστήμιο του Surrey.